!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΠΧΟΡΟΥΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: ΠΧΟΡΟΥΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Πάνας έγραψε: 30 Αύγ 2018, 21:59 Και εγώ τα χταπόδια που πιάνω δεν ξέρω να τα καθαρίζω... τα κοπανάω και τα ψήνω, το θέμα είναι να υπάρχει κάποιος που να ξέρει τι να κάνει πριν τα πετάξει στην σχάρα.... και με τα ψάρια το ίδιο ποτέ δεν έχω καθαρίσει, ευτυχώς που μερικά ψαράδικα στα καθαρίζουν.
Βγάλε κανένα ρε και φέρτο. Θα το κάνω εγώ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Ειναι γνωστη η μαλακια των ιαπωνων γενικα.Ψαρευουν καρχαριες,τους κοβουν το πτερυγιο..διοτι και καλα ειναι εδεσμα και τους αφηνουν να πεθαινουν στην θαλασαα απο αιμοραγια.ΟΦ ΤΟΠΙΚ βεβαια αυτο,οπως και πολλα αλλα,αλλά δεν αντεξα να μην σχολιασω. :003:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Χαοτικός έγραψε: 31 Αύγ 2018, 00:18
Πάνας έγραψε: 30 Αύγ 2018, 21:59 Και εγώ τα χταπόδια που πιάνω δεν ξέρω να τα καθαρίζω... τα κοπανάω και τα ψήνω, το θέμα είναι να υπάρχει κάποιος που να ξέρει τι να κάνει πριν τα πετάξει στην σχάρα.... και με τα ψάρια το ίδιο ποτέ δεν έχω καθαρίσει, ευτυχώς που μερικά ψαράδικα στα καθαρίζουν.
Βγάλε κανένα ρε και φέρτο. Θα το κάνω εγώ.
Μέσα Οκτώβρη ξεκινάς να μαζεύεις χταπόδια... δεν είμαι και ο Ηρώδης.
the end
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Εσθήρ έγραψε: 31 Αύγ 2018, 00:19 Ειναι γνωστη η μαλακια των ιαπωνων γενικα.Ψαρευουν καρχαριες,τους κοβουν το πτερυγιο..διοτι και καλα ειναι εδεσμα και τους αφηνουν να πεθαινουν στην θαλασαα απο αιμοραγια.ΟΦ ΤΟΠΙΚ βεβαια αυτο,οπως και πολλα αλλα,αλλά δεν αντεξα να μην σχολιασω. :003:
Σιγά μην τους αφήνουν, το κρέας του καρχαρία είναι καλό, το τρώνε όπως το τρώμε και εμείς εδώ.
User_601

Μηχανικός έγραψε: 31 Αύγ 2018, 00:28
Εσθήρ έγραψε: 31 Αύγ 2018, 00:19 Ειναι γνωστη η μαλακια των ιαπωνων γενικα.Ψαρευουν καρχαριες,τους κοβουν το πτερυγιο..διοτι και καλα ειναι εδεσμα και τους αφηνουν να πεθαινουν στην θαλασαα απο αιμοραγια.ΟΦ ΤΟΠΙΚ βεβαια αυτο,οπως και πολλα αλλα,αλλά δεν αντεξα να μην σχολιασω. :003:
Σιγά μην τους αφήνουν, το κρέας του καρχαρία είναι καλό, το τρώνε όπως το τρώμε και εμείς εδώ.
Αμα δεν ξες μην μιλας.Τους αφηνουν εντελως λεμε και πεθαινουν αιμοραγοντας.ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.Ασχολουμε με τετοια θεματα πριν καν γεννηθεις. :003:
Απλα δεν θυμομουν οτι στην κινα κυριως γινεται,αλλα και στην ιαπωνια.Για δες εδω.
Μοιάζει απίστευτο αλλά όλα αυτά τα άσπρα κομμάτια που αποξηραίνονται είναι πτερύγια καρχαριών. Το «finning», το κυνήγι των καρχαριών αποκλειστικά για τα πτερύγιά τους ανθεί καθώς αυτά θεωρούνται στην Κίνα λιχουδιά- κάτι που σταδιακά συμβαίνει και σε κάποιες δυτικές χώρες.

Για να φτιαχτεί η περίφημη σούπα με πτερύγιο καρχαρία που ευφραίνει ορισμένους ουρανίσκους, το ψάρι πεθαίνει με απίστευτα βάρβαρο τρόπο: τα πτερύγιά του κόβονται ενώ είναι ακόμα ζωντανό και ξαναπετιέται στη θάλασσα όπου πεθαίνει είτε από πνιγμό- αφού δεν έχει πτερύγια για να κολυμπήσει- είτε από αιμορραγία.

Η φωτογραφία είναι από την Ιάβα της Ινδονησίας αλλά η κατανάλωση των πτερυγίων δεν περιορίζεται εκεί. Όσοι τα καταναλώνουν ακόμα και στις ΗΠΑ, έχουν συμμετοχή στην παρακάτω εικόνα και στην εξόντωση ενός πιθανώς απειλούμενου είδους.
Ελα και η φωτο
Εικόνα
εδω πηγουλα.https://www.newsbeast.gr/environment/ar ... sto-eglima
Ελα σεμνα.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Για βάλε και βίντεο ή φώτο που τους πετάνε πάλι στην θάλασσα.
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Εγω με το χρηστη nandros

Θα λεω τις απαγορευμενες λεξεις :εκκλησια: :παπας: :θα με πας να εξομολογηθω;:
Θα αρχιζει το πανηγυρι

Δε θα ειναι καθολου βαρετα

Ο nandros σας πληροφορώ ειναι ψυχουλα

Δε μπαινει αλλα ετσι κανει. Εξαφανιζεται αρκετα κι επιστρεφει
User_601

Μηχανικός έγραψε: 31 Αύγ 2018, 00:45 Για βάλε και βίντεο ή φώτο που τους πετάνε πάλι στην θάλασσα.
Μπορεις να γκουγκλαρεις.Δεν θα σουμαθω και την αλφαβητο.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Εσθήρ έγραψε: 31 Αύγ 2018, 00:35 το ψάρι πεθαίνει με απίστευτα βάρβαρο τρόπο: τα πτερύγιά του κόβονται ενώ είναι ακόμα ζωντανό και ξαναπετιέται στη θάλασσα όπου πεθαίνει είτε από πνιγμό- αφού δεν έχει πτερύγια για να κολυμπήσει- είτε από αιμορραγία.
Πώς γκένεν αυτό, να πνιγεί ψάρι; :smt017
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Νταρνάκας έγραψε: 31 Αύγ 2018, 01:21
Εσθήρ έγραψε: 31 Αύγ 2018, 00:35 το ψάρι πεθαίνει με απίστευτα βάρβαρο τρόπο: τα πτερύγιά του κόβονται ενώ είναι ακόμα ζωντανό και ξαναπετιέται στη θάλασσα όπου πεθαίνει είτε από πνιγμό- αφού δεν έχει πτερύγια για να κολυμπήσει- είτε από αιμορραγία.
Πώς γκένεν αυτό, να πνιγεί ψάρι; :smt017
Από ασφυξία θα εννοούν.
Ο καρχαρίας πρέπει να κινείται συνεχώς για να περνάει το νερό μέσα από τα βράγχια του και να παίρνει οξυγόνο. Τα βράγχιά του δεν είναι σαν των ψαριών.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Απο τα ζευγαρια πηγαμε στο ψαρεμα :p2: κατι δεν παει καλα
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Υδράργυρος έγραψε: 31 Αύγ 2018, 01:32 Απο τα ζευγαρια πηγαμε στο ψαρεμα :p2: κατι δεν παει καλα
Ε, πώς λέει εκείνο το ανέκδοτο, "αφού δε γ@μάς που δε γ@μάς, δεν πας για ψάρεμα καλύτερα;"
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
Frozen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frozen »

Νταρνάκας έγραψε: 31 Αύγ 2018, 01:35
Υδράργυρος έγραψε: 31 Αύγ 2018, 01:32 Απο τα ζευγαρια πηγαμε στο ψαρεμα :p2: κατι δεν παει καλα
Ε, πώς λέει εκείνο το ανέκδοτο, "αφού δε γ@μάς που δε γ@μάς, δεν πας για ψάρεμα καλύτερα;"
:smt005:
Πιο εύστοχο δεν γίνεται! :smt005:
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. :hebit:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Μηχανικός έγραψε: 30 Αύγ 2018, 23:55
Οι Ιάπωνες τρώνε τα χταπόδια σχεδόν ζωντανά.
Ενώ είναι ζωντανό το χταπόδι, το κόβουν κομμάτια και το σερβίρουν.
Τα κομμάτια από τα πλοκάμια του χταποδιού κινούνται για αρκετά λεπτά από όταν κοπούν.
Έτσι στο πιάτο σου βλέπεις τα κομμάτια του χταποδιού να κινούνται μέσα σε σάλτσα.
τι εννοεις "σχεδον";

To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Οι Ιάπωνες κάνουν και άλλα πράγματα με χταπόδια.

Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”