!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γκούντγουιν: "Το εμβόλιο του κορονοϊού μού προκάλεσε θρόμβωση και με έθεσε εκτός σεζόν πέρυσι, κάποιοι έλεγαν να μη μιλ

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Re: Γκούντγουιν: "Το εμβόλιο του κορονοϊού μού προκάλεσε θρόμβωση και με έθεσε εκτός σεζόν πέρυσι, κάποιοι έλεγαν να μη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Oταν έλεγα πως παιρνουν ενα κιλο ντοπα τη μέρα κάθε μέρα και μετά τους φταιει το εμβολιο κάτι ήξερα....
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Γκούντγουιν: "Το εμβόλιο του κορονοϊού μού προκάλεσε θρόμβωση και με έθεσε εκτός σεζόν πέρυσι, κάποιοι έλεγαν να μη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Αλιόσα έγραψε: 19 Οκτ 2021, 12:30 Oταν έλεγα πως παιρνουν ενα κιλο ντοπα τη μέρα κάθε μέρα και μετά τους φταιει το εμβολιο κάτι ήξερα....
Πόσα ξέρεις εσύ...
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Kauldron έγραψε: 19 Οκτ 2021, 12:29
taliban έγραψε: 19 Οκτ 2021, 12:28
Kauldron έγραψε: 19 Οκτ 2021, 12:23

φίξντ.
Όσα φιξντ και να κάνεις επιλέγεις να έχεις περισσότερες πιθανότητες να γίνεις ένα κορονιασμενο αυγο. Τότε θα κόψεις τις ψεκασμενες αναρτήσεις...

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα...

Κανένας ανεμβολιαστος δεν γλιτώνει ....
Και πού το ξέρεις οτι δεν έχω περάσει ήδη?
Οι ψεκ το περνάνε 2 φορές. :003:
Και μετά βγαίνουν οι μεταλλάξεις.

:g030:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

taliban έγραψε: 19 Οκτ 2021, 13:05
taliban έγραψε: 19 Οκτ 2021, 12:28

Όσα φιξντ και να κάνεις επιλέγεις να έχεις περισσότερες πιθανότητες να γίνεις ένα κορονιασμενο αυγο. Τότε θα κόψεις τις ψεκασμενες αναρτήσεις...

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα...

Κανένας ανεμβολιαστος δεν γλιτώνει ....

Α, μίλησε η ιατρική επιστήμη...
Εικόνα
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Kauldron έγραψε: 19 Οκτ 2021, 13:08

Εικόνα
Άστα αυτά.
Της έκανες πρόταση για ραντεβού τα τυφλά;

Εσύ δλδ θα είσαι ο τυφλός.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Οκτ 2021, 09:27
Kauldron έγραψε: 18 Οκτ 2021, 23:28
hellegennes έγραψε: 18 Οκτ 2021, 22:49

Το έχω πει απ' την αρχή ότι χωρίς αληθινές κλινικές δοκιμές με αληθινή μακροπρόθεσμη παρακολούθηση, όλα τα επιχειρήματα τύπου «το εμβόλιο έγινε σε 1 δις άτομα» είναι για τα πανηγύρια. Δεν έχει απολύτως καμμιά σημασία σε πόσα άτομα έγινε αν δεν ξέρουμε την πορεία αυτών των ατόμων. Δεν είναι ο θάνατος η μόνη πιθανή συνέπεια κι ακόμη κι αυτός δεν γίνεται να καταγράφεται με ακρίβεια, γιατί χωρίς παρακολούθηση δεν ξέρουμε ποιοι θάνατοι μπορεί να σχετίζονται με το εμβόλιο και ποιοι όχι.

Για να έχει νόημα το επιχείρημα «είναι ασφαλές, γιατί έγινε σε 1 δις άτομα», θα πρέπει να υπάρχει διαρκής παρακολούθηση αυτών των ατόμων και να συγκριθούν ό,τι συμπτώματα και παθήσεις αναφερθούν στο διάστημα μετά τον εμβολιασμό τους, σε σχέση με το επίπεδο στον γενικό πληθυσμό προ εμβολιασμών. Φυσικά, δεν παρακολουθείται απολύτως κανείς.

Ακόμα δηλαδή και χωρίς την απόκρυψη συμπτωμάτων και παθήσεων, όπως στην περίπτωση του νήματος, είναι πλέον αδύνατον να μάθουμε τα αληθινά μεγέθη των παρενεργειών. Πόσο μάλλον όταν επιχειρούνται τακτικές συγκάλυψης, μη τυχόν και χάσει η Pfizer κάνα δολάριο.
Ακριβώς.
Ο μπολεκ θελει διπλή τυφλή μελέτη με δείγμα 1 δισεκατομμυρίου για να πειστεί για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου και ο λόλεκ συμφωνεί.
Όχι, αγαπημένε μου. Δεν θέλω διπλή τυφλή μελέτη με δείγμα 1 δισεκατομμύριο, η ψεκοπλευρά σας είναι που υποστηρίζει ότι ο εμβολιασμός 1 δισεκατομμυρίου ατόμων ισούται με διπλή τυφλή μελέτη 1 δισεκατομμυρίου ατόμων. Εγώ απλώς καταδεικνύω πόσο άτοπη είναι αυτή η μαλακία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Καλός αχυράνθρωπος αλλά κανείς δεν λέει ότι προτιμάει να νοσήσει. Το ότι η ανοσία από την νόσηση είναι πολύ ισχυρότερη του εμβολιασμού έχει να κάνει με το πώς διαλέγει η κυβέρνηση να δώσει «δικαιώματα» σε όσους έχουν ανοσία. Δίνει 1 χρόνο πιστοποιητικό σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο και 6 μήνες σ' αυτούς που πέρασαν covid κι αυτό μόνο αν είχαν καταγραφεί ως κρούσματα από τον ΕΟΔΥ, πριν εκδηλωθεί η ασθένεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Kauldron

taliban έγραψε: 19 Οκτ 2021, 13:30
Kauldron έγραψε: 19 Οκτ 2021, 13:08

Εικόνα
Άστα αυτά.
Της έκανες πρόταση για ραντεβού τα τυφλά;

Εσύ δλδ θα είσαι ο τυφλός.
Δε θα ήθελα να έρθω σε σύγκρουση με τον Σατανικό, που τώρα είναι στεναχωρημένος λόγω μπαναρίσματος, και τον έχει πιάσει σύνδρομο στέρησης.
Τον πεσμένο δεν τον χτυπάμε.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Όπως βλέπεις, Κόλντρε, όταν βασίζεσαι σε θεωρίες θα δεχθείς και απαντήσεις στο ίδιο ύφος με άλλες θεωρίες.
Έτσι, όταν μετατρέπεις την υπόθεση των συμπτωμάτων εμβολιασμού σε δεδομένο, θα λάβεις διάφορες απαντήσεις του ίδιου ύφους, όπως την μετατροπή της υπόθεσης των αναβολικών σε δεδομένο.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

hellegennes έγραψε: 19 Οκτ 2021, 14:05
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Οκτ 2021, 09:27
Kauldron έγραψε: 18 Οκτ 2021, 23:28

Ακριβώς.
Ο μπολεκ θελει διπλή τυφλή μελέτη με δείγμα 1 δισεκατομμυρίου για να πειστεί για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου και ο λόλεκ συμφωνεί.
Όχι, αγαπημένε μου. Δεν θέλω διπλή τυφλή μελέτη με δείγμα 1 δισεκατομμύριο, η ψεκοπλευρά σας είναι που υποστηρίζει ότι ο εμβολιασμός 1 δισεκατομμυρίου ατόμων ισούται με διπλή τυφλή μελέτη 1 δισεκατομμυρίου ατόμων. Εγώ απλώς καταδεικνύω πόσο άτοπη είναι αυτή η μαλακία.
Η πραγματικότητα είναι ότι δεν ξέρεις τί θέλεις. Ό,τι και να σου δείξουν εσύ πάλι στα δικά σου κολλάς. Οπότε γιατί το παρουσιάζεις ως δήθεν διαλλακτική θέση, όταν έχεις προαποφασίσει την πλευρά;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Πάλι κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Otto Weininger έγραψε: 18 Οκτ 2021, 18:18 Μπράβο.
Πείτε μας τώρα πόσοι έπαθαν θρόμβωση από τον ιό.

Πείτε μας και ποιες είναι οι πιθανότητες να το πάθεις από τον ιό και ποιες από τα εμβόλια.

Καλά ρε δε ντρέπεστε λίγο;
Τι να ντραπουν ρε μλκ;
Δεν έχουν περάσει 2 μέρες από το θάνατο του τελευταίου των 3 παιδιών 20-30 χρόνων χωρίς υποκείμενα, ανεμβολιαστα και έχουν τέτοιο θράσος.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Πτολεμαίος έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:47

Πείτε μας και ποιες είναι οι πιθανότητες να το πάθεις από τον ιό και ποιες από τα εμβόλια.

Τι να ντραπουν ρε μλκ;
Δεν έχουν περάσει 2 μέρες από το θάνατο του τελευταίου των 3 παιδιών 20-30 χρόνων χωρίς υποκείμενα, ανεμβολιαστα και έχουν τέτοιο θράσος.
Χωρίς υποκείμενα; Τους γνώριζες; Ξέρεις αν είχαν υποκείμενα; Ξέρεις ότι πέθαναν από κορωνοϊό;

Γιατί όταν δημοσιεύεται είδηση για παρενέργειες εμβολίων κάνετε τους ντετέκτιβ και ψάχνετε μέχρι και τι νούμερο παπούτσι φοράνε, για να δείξετε ότι δεν ευθυνόταν το εμβόλιο. Δεν βλέπω την ίδια πρεμούρα στους θανάτους του κορωνοϊού. Ούτε ξέρεις από τι πέθαναν ούτε ποιοι ήταν ούτε ποια ήταν η ιατρική τους κατάσταση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Πτολεμαίος έγραψε: 19 Οκτ 2021, 15:47

Τι να ντραπουν ρε μλκ;
Πεθαίνει κάποιος που είχε και κορονοϊό= Πέθανε από κορονοϊο.
Πεθαίνει παιδί μετά από εμβολιασμό= Δεν είχε σχέση με το εμβόλιο, σύμπτωση.
Κάνει θρόμβωση επαγγελματίας αθλητής μετά απ' το εμβόλιο= Δεν είχε σχέση με το εμβόλιο, έπαιρνε φάρμακα.

Τα πάντα, αρκεί να μη παραδεχτούμε οτι έχει και παρενέργειες το μπόλι.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”