believe all women.
metoo movement.
Όλες οι βρωμιάρες και όλοι οι καργιόλιδες αυτού του κόσμου είναι για κρέμασμα.panos291 έγραψε: 18 Οκτ 2021, 13:02Καμια σχεση δεν εχει το metoo γι'αυτα, ομως δεν βγηκαν ποτε οι μητουδες να ζητησουν αυστηροτατες ποινες για τετοιου ειδους πουτανες. Aντιθετως εχουμε ακουσει πολλες φορες απο τετοιες το "believe all women".Gherschaagk έγραψε: 18 Οκτ 2021, 12:55 Η τύπισσα είναι για φτύσιμο. Λυπάμαι το παιδί της γιατί θα την κουβαλάει μια ζωή πάνω του.
Παρόλα αυτά, μην μπερδεύετε τα μήλα με τα πορτοκάλια. Καλά κάνει και υπάρχει το metoo. Γιατί αν δεν ήταν, δεν θα έβγαινε Αυστραλέζα ηθοποιός να πει πως βιάστηκε σαν έφηβη και για πολλά χρόνια από καθηγητή της.
Κοινώς μην μπερδεύετε την μουύτσα με την βούρτσα.
Στα υπόλοιπα εξωφρενικα μικρη και οι ποινη των 10 χρονων που γραφεται για ασέλγεια σε πενταχρονο, και εντελώς γελοια η μη ποινη (φυλάκιση με αναστολη δηλαδή λολ) για αυτο που πηγαν να κανουν οι 2 βρωμιαρες.
Μου επιτρέπεις να το βάλω υπογραφή αυτό;Gherschaagk έγραψε: 18 Οκτ 2021, 13:49
Όλες οι βρωμιάρες και όλοι οι καργιόλιδες αυτού του κόσμου είναι για κρέμασμα.
Ο γεροντομαλάκας νόμιζε ότι θα τον παντρευόταν για τα λεΦτά του αισθήματα;Juno έγραψε: 18 Οκτ 2021, 12:53 Μερικές παρατηρήσεις:
. . . .
5. Αυτός στα 53 του πίστευε πως θα παντρευτεί 25χρονη χωρίς οικονομική αφαίμαξη, άγριο κέρατο και τραυματικό διαζύγιο;
Όχι ένα από αυτά, όλα με τη σειρά.
. . . .
Επειδη οι αντρες ειμαστε αρκουντως ηλιθιοι ωρες ωρες ως σκεπτομενοι με το κατω κεφαλι κατσε να σου κουνησει καμια την ουρα της και να τη δαγκωσεις γερα μαζι της και βλεπουμε.Nandros έγραψε: 18 Οκτ 2021, 14:04Ο γεροντομαλάκας νόμιζε ότι θα τον παντρευόταν για τα λεΦτά του αισθήματα;Juno έγραψε: 18 Οκτ 2021, 12:53 Μερικές παρατηρήσεις:
. . . .
5. Αυτός στα 53 του πίστευε πως θα παντρευτεί 25χρονη χωρίς οικονομική αφαίμαξη, άγριο κέρατο και τραυματικό διαζύγιο;
. . . .
.
Όχι γιατί μπορεί αργότερα να μετανιώσω για αυτή μου την δήλωση.AlienWay έγραψε: 18 Οκτ 2021, 13:52Μου επιτρέπεις να το βάλω υπογραφή αυτό;Gherschaagk έγραψε: 18 Οκτ 2021, 13:49
Καλά. Δεν επιμένω γιατί οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τις υπογραφές χλευαστικά και υποτιμητικά, ενώ η δική σου είναι μια δήλωση όνειρο.Gherschaagk έγραψε: 18 Οκτ 2021, 14:16Όχι γιατί μπορεί αργότερα να μετανιώσω για αυτή μου την δήλωση.AlienWay έγραψε: 18 Οκτ 2021, 13:52Μου επιτρέπεις να το βάλω υπογραφή αυτό;Gherschaagk έγραψε: 18 Οκτ 2021, 13:49
Αυτά τα παθαίνουν κάποιοι όταν μπαίνουν στην αντρική εμμηνόπαυση ή θέλουν να αυτοεπιβεβαιώνονται ή ψάχνουν αυτό που δεν βρίσκουν στο σπίτι τους.George_V έγραψε: 18 Οκτ 2021, 14:16Επειδη οι αντρες ειμαστε αρκουντως ηλιθιοι ωρες ωρες ως σκεπτομενοι με το κατω κεφαλι κατσε να σου κουνησει καμια την ουρα της και να τη δαγκωσεις γερα μαζι της και βλεπουμε.Nandros έγραψε: 18 Οκτ 2021, 14:04Ο γεροντομαλάκας νόμιζε ότι θα τον παντρευόταν για τα λεΦτά του αισθήματα;Juno έγραψε: 18 Οκτ 2021, 12:53 Μερικές παρατηρήσεις:
. . . .
. . . .
.
Gherschaagk έγραψε: 18 Οκτ 2021, 13:49 Όλες οι βρωμιάρες και όλοι οι καργιόλιδες αυτού του κόσμου είναι για κρέμασμα.
Define Σκληρος Καργιολης.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Οκτ 2021, 14:56Gherschaagk έγραψε: 18 Οκτ 2021, 13:49 Όλες οι βρωμιάρες και όλοι οι καργιόλιδες αυτού του κόσμου είναι για κρέμασμα.![]()
Οχι.
Δεν ισχύει αυτό για τους σκληρούς καργιόληδες.
Ειμαστε υπερ της δικαιοσυνης.έργο_μακέτο έγραψε: 18 Οκτ 2021, 14:34 Σε αυτό το forum, και γενικά σε forums που διαβάζω, οι άνθρωποι που γράφουν έχουν μια μανία με τις ποινές φυλάκισης και τα τιμωρητικά μέτρα.
Δεν είμαι υπέρ της ατιμωρησίας προφανώς, ιδίως όσων αφορά τα ειδεχθή εγκλήματα, αλλά από την αλλή δε μπορώ να θεωρήσω υγιές την αιμοδιψία και την εκδικητικότητα η οποία εκδηλώνεται με την πρώτη ευκαιρία σε κάποιο μέλος της κοινωνίας. Φυσικά οι απαντήσεις του τύπου what about the victim δε συνιστούν λογικά επιχειρήματα παρά επαληθεύουν τους όποιους ισχυρισμούς περί συναισθηματικής ανωριμότητας που διακρίνει μεγάλη μερίδα του πληθυσμού διεθνώς.
Πολυ σωστα το εθεσες.έργο_μακέτο έγραψε: 18 Οκτ 2021, 14:34 Σε αυτό το forum, και γενικά σε forums που διαβάζω, οι άνθρωποι που γράφουν έχουν μια μανία με τις ποινές φυλάκισης και τα τιμωρητικά μέτρα.
Δεν είμαι υπέρ της ατιμωρησίας προφανώς, ιδίως όσων αφορά τα ειδεχθή εγκλήματα, αλλά από την αλλή δε μπορώ να θεωρήσω υγιές την αιμοδιψία και την εκδικητικότητα η οποία εκδηλώνεται με την πρώτη ευκαιρία σε κάποιο μέλος της κοινωνίας. Φυσικά οι απαντήσεις του τύπου what about the victim δε συνιστούν λογικά επιχειρήματα παρά επαληθεύουν τους όποιους ισχυρισμούς περί συναισθηματικής ανωριμότητας που διακρίνει μεγάλη μερίδα του πληθυσμού διεθνώς.
Το γάμμα στη λέξη καριόλης είναι πλεονασμός, είμαστε ενάντια στο γάμμα.George_V έγραψε: 18 Οκτ 2021, 14:57Define Σκληρος Καργιολης.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Οκτ 2021, 14:56Gherschaagk έγραψε: 18 Οκτ 2021, 13:49 Όλες οι βρωμιάρες και όλοι οι καργιόλιδες αυτού του κόσμου είναι για κρέμασμα.![]()
Οχι.
Δεν ισχύει αυτό για τους σκληρούς καργιόληδες.