!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

seismic έγραψε: 15 Οκτ 2021, 15:45
George_V έγραψε: 15 Οκτ 2021, 15:41
seismic έγραψε: 15 Οκτ 2021, 15:39 Φυσικά και καταλαβαίνουν :g030:
Οτι εισαι χαζος καταλαβαμε.

Αφου μια ζωη επιζητας απο τους αλλους να σε δεχτουν θελουν δε θελουν.
Το μόνο που ζητάω από τους άλλους είναι να με αφήσουν να είμαι αυτός που είμαι.
Ποτέ μου δεν ζήτησα αναγνώριση από τους χαζούς.
Αν με θεωρείτε εσείς χαζό τα πάω μια χαρά! :lol:
Mα σε αφηνουν... Οπως βλεπεις και σε ολα τα φορα κανεις δε σου μιλαει οτι και να λες. Σε αφηνουν να εισαι αυτος που εισαι.

Εσυ πας και τριβεσαι στη γκλιτσα του τσοπάνη συνεχεια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

George_V έγραψε: 15 Οκτ 2021, 15:48
seismic έγραψε: 15 Οκτ 2021, 15:45
George_V έγραψε: 15 Οκτ 2021, 15:41

Οτι εισαι χαζος καταλαβαμε.

Αφου μια ζωη επιζητας απο τους αλλους να σε δεχτουν θελουν δε θελουν.
Το μόνο που ζητάω από τους άλλους είναι να με αφήσουν να είμαι αυτός που είμαι.
Ποτέ μου δεν ζήτησα αναγνώριση από τους χαζούς.
Αν με θεωρείτε εσείς χαζό τα πάω μια χαρά! :lol:
Mα σε αφηνουν... Οπως βλεπεις και σε ολα τα φορα κανεις δε σου μιλαει οτι και να λες. Σε αφηνουν να εισαι αυτος που εισαι.

Εσυ πας και τριβεσαι στη γκλιτσα του τσοπάνη συνεχεια.
Μπες στα θέματά μου να δεις ότι μου μιλάνε και με επιβραβεύουν.... στο εξωτερικό. https://www.researchgate.net/profile/Ioannis-Lymperis
Εγώ στην Ελλάδα κάποιοι θέλουν να κάνουν τον τσοπάνη αλλά αισθάνονται σταματημένοι μπροστά μου και δεν τα βάζουν μαζί μου.
Με αποφεύγουν. Ποτέ μην στέκεσαι πίσω από τον γάιδαρο και μπροστά στον εφευρέτη.... :lol:
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Χαχαχαχα...φέρνει σαν απόδειξη το περιοδικό του κ@λου που το έχει χρυσοπληρώσει για να δεχθούν δημοσίευση. :smt005:
Σε κάποιο αξιόλογο peer reviewed journal, δεν έχει τολμήσει να αποταθεί διότι έφαγε πόρτα ακόμα και με το email που τους έστειλε... :smt005:
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Άειντε ρε καημενούλη μου, να σε αφήσουμε να συνεχίσεις τον μονόλογό σου.
Τα λέμε από του χρόνου πάλι... :003:
seismic

Λοξίας έγραψε: 15 Οκτ 2021, 16:03 Χαχαχαχα...φέρνει σαν απόδειξη το περιοδικό του κ@λου που το έχει χρυσοπληρώσει για να δεχθούν δημοσίευση. :smt005:
Σε κάποιο αξιόλογο peer reviewed journal, δεν έχει τολμήσει να αποταθεί διότι έφαγε πόρτα ακόμα και με το email που τους έστειλε... :smt005:
Σε λίγο θα δεις δημοσίευσή μου στο ASCE και το Springer και θα μπείτε στα λαγούμια σας... :003:
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
seismic

Λοξίας έγραψε: 15 Οκτ 2021, 16:09 Άειντε ρε καημενούλη μου, να σε αφήσουμε να συνεχίσεις τον μονόλογό σου.
Τα λέμε από του χρόνου πάλι... :003:
Τι να πω μαζί σας ρε σταματημένοι που τρέχετε μόνοι σας και φτάνετε δεύτεροι... :smt005:
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

George_V έγραψε: 15 Οκτ 2021, 15:13
seismic έγραψε: 15 Οκτ 2021, 15:08
George_V έγραψε: 15 Οκτ 2021, 15:05

Tο γεγονος οτι κανεις δεν εχει ενδιαφερθει να αγοράσει η να χρησιμοποιει την υποτιθεμενη πατεντα σου εδω και 20 χρονια κατι μας λεει ομως.
Παναγιώτης Καρύδης, Μανώλης Παπαδρακάκης έχουν ενδιαφερθεί και είναι τοπ.
Τώρα κάνουν και τα στατικά μιας κατασκευής με την πατέντα μου με σφραγίδα για να κατασκευαστεί.
Αυτό που συμβαίνει είναι ότι είμαστε στην Ελλάδα στην οποία δεν υπάρχει η έρευνα.
Καλα αμα βγαλεις ποτε λεφτα απο αυτο αντι να πετας τα δικα σου στον πιθο των Δαναιδων ελα να μου το πεις.
Ο παπαδρακάκης είναι Τοπ, ο καρύδης όχι. Ο leading editor, είναι σε σαβούρες περιοδικά λεφτά θέλει να πάρει για τα open access σκουπίδια του. Σου είπα ποια έιναι τα σοβαρά. Στείλε σε Engineering STructures, Journal of Structural Engineering κλπ. για να καταλάβεις για τι σαβούρα μιλάμε, ούτε ο ίδιος δημοσιεύει στα περιοδικά που διευθύνει. Όχι ότι έιναι κανένας ερευνηταράς με 246 citations αλλά δεν είναι και σκουπίδι. Τα περιοδικά του είναι
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

seismic έγραψε: 15 Οκτ 2021, 16:15
Λοξίας έγραψε: 15 Οκτ 2021, 16:03 Χαχαχαχα...φέρνει σαν απόδειξη το περιοδικό του κ@λου που το έχει χρυσοπληρώσει για να δεχθούν δημοσίευση. :smt005:
Σε λίγο θα δεις δημοσίευσή μου στο ASCE και το Springer και θα μπείτε στα λαγούμια σας... :003:
αυτό ναι θα είναι σημαντικό
seismic

Lord Brum έγραψε: 15 Οκτ 2021, 16:24
George_V έγραψε: 15 Οκτ 2021, 15:13
seismic έγραψε: 15 Οκτ 2021, 15:08 Παναγιώτης Καρύδης, Μανώλης Παπαδρακάκης έχουν ενδιαφερθεί και είναι τοπ.
Τώρα κάνουν και τα στατικά μιας κατασκευής με την πατέντα μου με σφραγίδα για να κατασκευαστεί.
Αυτό που συμβαίνει είναι ότι είμαστε στην Ελλάδα στην οποία δεν υπάρχει η έρευνα.
Καλα αμα βγαλεις ποτε λεφτα απο αυτο αντι να πετας τα δικα σου στον πιθο των Δαναιδων ελα να μου το πεις.
Ο παπαδρακάκης είναι Τοπ, ο καρύδης όχι. Ο leading editor, είναι σε σαβούρες περιοδικά λεφτά θέλει να πάρει για τα open access σκουπίδια του. Σου είπα ποια έιναι τα σοβαρά. Στείλε σε Engineering STructures, Journal of Structural Engineering κλπ. για να καταλάβεις για τι σαβούρα μιλάμε, ούτε ο ίδιος δημοσιεύει στα περιοδικά που διευθύνει. Όχι ότι έιναι κανένας ερευνηταράς με 246 citations αλλά δεν είναι και σκουπίδι. Τα περιοδικά του είναι
Αυτός είναι.
https://www.springer.com/gp/book/9789811374456
https://www.routledge.com/Reliability-B ... 0367758080
seismic

Lord Brum έγραψε: 15 Οκτ 2021, 16:27
seismic έγραψε: 15 Οκτ 2021, 16:15
Αυτό το περιοδικό είναι σκουπίδι? International Journal of Earthquake and Impact Engineering,

Ehsan Noroozinejad Farsangi

Dear Ioannis,

Many thanks for sharing the manuscript with me.
I took a quick look at it and it needs some major modifications.
I think we can possibly publish it in one of the journals that I'm associated with. My priority is the International Journal of Earthquake and Impact Engineering, in which I'm the founder and Lead Editor.
However, before that, we have to put it in the appropriate format.
If you agree with the journal suggestion, I will start working on the manuscript to make it publishable.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

seismic έγραψε: 15 Οκτ 2021, 16:37
seismic έγραψε: 15 Οκτ 2021, 16:15 Σε λίγο θα δεις δημοσίευσή μου στο ASCE και το Springer και θα μπείτε στα λαγούμια σας... :003:
Αυτό το περιοδικό είναι σκουπίδι? International Journal of Earthquake and Impact Engineering,

Dear Ioannis,

I think we can possibly publish it in one of the journals that I'm associated with. My priority is the International Journal of Earthquake and Impact Engineering, in which I'm the founder and Lead Editor.
If you agree with the journal suggestion, I will start working on the manuscript to make it publishable.
ναι ούτε στο scopus δεν εμφανίζεται
seismic

Lord Brum έγραψε: 15 Οκτ 2021, 16:40
seismic έγραψε: 15 Οκτ 2021, 16:37

Dear Ioannis,

Journal Impact IF of Journal of Earthquake Engineering is 2.779
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

seismic έγραψε: 15 Οκτ 2021, 16:51
Lord Brum έγραψε: 15 Οκτ 2021, 16:40
seismic έγραψε: 15 Οκτ 2021, 16:37 Αυτό το περιοδικό είναι σκουπίδι? International Journal of Earthquake and Impact Engineering,

Dear Ioannis,

Journal Impact IF of Journal of Earthquake Engineering is 2.779
άλλο το earthquake άλλο το earthquake and impact
άλλα περιοδικά.
δημοσίευσε σε οποιοτήποτε από σοβαρό εδοτικό οίκο (elsevier, springer, Taylor and Francis, Techno Press, ASCE, ICE ) και μη σε νοιάζει για το impact factor. γενικά δημοσίευσε σε οποιοδήποτε non open access
o lead editor εν τω μεταξύ είναι ψιλοάγνωστος, πολύ μεγάλος αριθμός δημοσιεύσεων αλλά δεν τον αναφέρει κανένας. Αυτό συμβαίνει συνήθως σε τριτοκοσμικούς πανεπιστημιακούς (ιραν, ινδία κλπ). Έχει βρει κύκλο φίλων reviewers που του περνάνε τα papers, αλλά κανείς δεν τα παίρνει στα σοβαρά.
Φέτος μόνο έχω περισότερα citations από όσα αυτός σε όλη του την καριέρα
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

seismic έγραψε: 15 Οκτ 2021, 14:19 Αφού τους περνάω σαν να είναι σταματημένοι :003:
Δες πως τους διδάσκω εδώ... :D http://www.amoives.gr/forum/%cf%83%cf%8 ... 2-f62.html
Ρε τενεκέ...το λινκ αυτό το έχεις βάλει 50 φορές. Και σου έχω απαντήσει άλλες 50...
Τι "διδάσκεις" ρε μπαγλαμά;
Επί ένα μήνα έχεις ποστάρει σε 11 σελίδες του κόσμου τις βλακείες και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό;
Όχι, ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν μπορούν να απαντήσουν.
Σημαίνει ότι ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ και εσένα και τις βλακείες που γράφεις και σε άφησαν στο πεζοδρόμιο...
Ούργιε...
seismic

Λοξίας έγραψε: 15 Οκτ 2021, 17:14
seismic έγραψε: 15 Οκτ 2021, 14:19 Αφού τους περνάω σαν να είναι σταματημένοι :003:
Δες πως τους διδάσκω εδώ... :D http://www.amoives.gr/forum/%cf%83%cf%8 ... 2-f62.html
Ρε τενεκέ...το λινκ αυτό το έχεις βάλει 50 φορές. Και σου έχω απαντήσει άλλες 50...
Τι "διδάσκεις" ρε μπαγλαμά;
Επί ένα μήνα έχεις ποστάρει σε 11 σελίδες του κόσμου τις βλακείες και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό;
Όχι, ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν μπορούν να απαντήσουν.
Σημαίνει ότι ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ και εσένα και τις βλακείες που γράφεις και σε άφησαν στο πεζοδρόμιο...
Ούργιε...
Ρε σπασμένο δόντι από τσατσάρα εσένα τι σε νοιάζει τι κάνω εγώ?
Να κατηγορώ τους άλλους για να ζω δεν το κάνω.
Εγώ πληρώνω εγώ σκοτίζομε μου χρωστάς δεν σου χρωστάω.
Και όποιος είναι μάγκας επιστήμονας ας φέρει την δική του μ@λ@ κια να την κουνήσουμε στην σεισμική μου βάση.
Πάω στοίχημα με όποιον επιστήμονα γουστάρει. Το πείραμα δεν λέει ψέματα.
Ποιο άλλο δοκίμιο στον κόσμο μπορεί να σταθεί όρθιο πάνω στην σεισμική μου βάση αν δεν βιδωθεί επάνω της?
Κανένα... λοιπόν τουμπεκί. :011:
https://www.youtube.com/watch?v=RoM5pEy7n9Q
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”