hellegennes έγραψε: 15 Οκτ 2021, 15:45
stavmanr έγραψε: 15 Οκτ 2021, 15:38
Εσύ ακόμα δεν απάντησες αν κατά τη γνώμη σου πρέπει κάθε ένας που έχεις κακοχαρακτηρίσει ή κοντραριστεί στο διαδίκτυο να σου κάνει οικονομικό πόλεμο στην επιχείρησή σου.
Το πολύ που μπορεί να κάνει είναι να μου βάλει μία κακή αξιολόγηση, για την οποία χέστηκα και την οποία άλλωστε μπορώ να ζητήσω να αφαιρεθεί γιατί δεν αφορά το κατάστημά μου.
Το ίδιο χ...κε κι αυτός.
Είστε όλοι ευτυχισμένοι. Γιατί ζορίζεσαι;
Βάλε κάτι καλά στο χοντροκέφαλό σου: εδώ δεν συζητάμε για το άτομο και τις πεποιθήσεις του· θρησκευτικές, πολιτικές ή ό,τι. Εδώ συζητάμε για τον επιχειρηματία και πώς συμπεριφέρεται στους πελάτες του. Μιλάμε για κάτι που σχετίζεται με την επιχείρησή του, όχι ράντομ συζητήσεις σε σόσιαλ μήντια.
Καταρχήν δεν υπάρχουν πελάτες ΤΟΥ καθενός. Δεν παντρεύεσαι τον πελάτη. Είναι κακή νοοτροπία να θεωρείς κάποιους πελάτες ΣΟΥ, ενώ δεν βρίσκονται στο κατάστημά σου.
Κάποιος είναι πελάτης ΣΟΥ κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας που του προσφέρεις και μόνον.
Πελάτης σου μπορεί να είμαι κι εγώ, αν αποφασίσω αύριο να έρθω στο κατάστημά σου, και μόνο για την ώρα που ψωνίζω. Δεν σου δίνω το δικαίωμα να με αποκαλείς γενικά πελάτη ΣΟΥ, επειδή μπορεί να ψώνισα κάποια στιγμή 2 μαρούλια.
Ο επιχειρηματίας συμπεριφέρθηκε προφανώς άψογα στους πελάτες ΤΟΥ κατά την ώρα της εξυπηρέτησης. Απόδειξη αποτελεί ότι οι αρνητικές "αξιολογήσεις" έπεσαν ομαδικά μόνο αφού ο επιχειρηματίας έγραψε σχόλιο στο twitter κι όχι κατά τη διάρκεια της εξυπηρέτησης.
Κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε για την εξυπηρέτηση, το φαγητό κλπ.
Και φυσικά, σβήστηκαν αμέσως, καθώς εδώ στο φόρουμ, μόνο συγκεκριμένα άτομα δεν κατάφεραν ακόμα να καταλάβουν ότι ήταν εκδικητικά, κι όχι πραγματικά. Το παλεύουν ακόμα.