!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεστε την τελευταία σας ημέρα;
Re: Πώς φαντάζεστε την τελευταία σας ημέρα;
το 3 και το 4.
νταξ, το 4 οχι και τοσο, 2 τεμαχια στα γρηγορα, και παλι στο 3.
νταξ, το 4 οχι και τοσο, 2 τεμαχια στα γρηγορα, και παλι στο 3.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ενημερωτικά από δω και πέρα είναι το τελευταίο μέρος της ζωής σας
Αν είναι σαν όσους συγγενείς μου έχουν πεθάνει, λογικά σε ένα κρεβάτι να μην καταλαβαίνω τίποτα εκτός από πόνο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μορφίνη. Θα βλέπεις αγγελάκια να χορεύουν γύρω σου. Το κάναμε στον παππού μου. Τρελή επιτυχία. Δεν ένιωσε πόνο, έφυγε χαλαρός.foscilis έγραψε: 14 Οκτ 2021, 23:01 Αν είναι σαν όσους συγγενείς μου έχουν πεθάνει, λογικά σε ένα κρεβάτι να μην καταλαβαίνω τίποτα εκτός από πόνο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
λολ το'χω σε cd καμιά 15ριά χρονια
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν μπορώ να φανταστώ χειρότερο τρόπο να πεθάνεις.foscilis έγραψε: 14 Οκτ 2021, 23:01 Αν είναι σαν όσους συγγενείς μου έχουν πεθάνει, λογικά σε ένα κρεβάτι να μην καταλαβαίνω τίποτα εκτός από πόνο.
Σε πληροφορώ είναι ο καλύτερος.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ελπίζω κανονική και ξαφνικά μπαμ και κάτω. Μόνο να έχω φροντίσει να τακτοποιήσω τις υποθέσεις μου από πριν.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Cecily Anne
Θα αστειεύεσαι, ειδικά αν πεθάνεις και στον ύπνο σου, θα είναι ό,τι καλύτερο. (χτύπα ξύλο)Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Οκτ 2021, 10:05Δεν μπορώ να φανταστώ χειρότερο τρόπο να πεθάνεις.foscilis έγραψε: 14 Οκτ 2021, 23:01 Αν είναι σαν όσους συγγενείς μου έχουν πεθάνει, λογικά σε ένα κρεβάτι να μην καταλαβαίνω τίποτα εκτός από πόνο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτό που περιγράφω είναι το "πεθαίνεις στον ύπνο σου".Cecily Anne έγραψε: 15 Οκτ 2021, 10:49Θα αστειεύεσαι, ειδικά αν πεθάνεις και στον ύπνο σου, θα είναι ό,τι καλύτερο. (χτύπα ξύλο)Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Οκτ 2021, 10:05Δεν μπορώ να φανταστώ χειρότερο τρόπο να πεθάνεις.foscilis έγραψε: 14 Οκτ 2021, 23:01 Αν είναι σαν όσους συγγενείς μου έχουν πεθάνει, λογικά σε ένα κρεβάτι να μην καταλαβαίνω τίποτα εκτός από πόνο.
Παιδιά τι νομίζετε, ότι ο γέρος που πεθαίνει από φυσικό θάνατο είναι ξαπλωτός με ένα χαμόγελο σε ένα κρεββάτι μοιράζοντας σοφία και αποχαιρετισμούς και στο τέλος κλείνει γαλήνια τα μάτια του; Ή ότι παίζει να πάθεις καρδιακή προσβολή (για παράδειγμα) και να μη σε σκίσει στους πόνους αλλά να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι ένα γλυκό ηλιοβασίλεμα μέχρι να αργοσβήσει η εικόνα; Σας περιμένει πολύ δυσάρεστη έκπληξη αν το νομίζετε αυτό.
- Cecily Anne
Κοίτα, η προγιαγιά μου που πέθανε πχ από "φυσικό θάνατο", δεν έφυγε στον ύπνο της, είχε την εξέλιξη του σταματάω να θέλω φαγητό, μένω στο κρεβάτι και σβήνω. Πέθανε σε αρκετά προχωρημένη ηλικία, με φυσικό θάνατο, αλλά όχι στον ύπνο της, ήταν πρωί, ήταν στο κρεβάτι και απλά περιμέναμε. Δεν μ'άρεσε η αναμονή αυτή. Θα προτιμούσα να είχε φύγει στον ύπνο της και να τη βρίσκαμε το πρωί.foscilis έγραψε: 15 Οκτ 2021, 11:05Αυτό που περιγράφω είναι το "πεθαίνεις στον ύπνο σου".Cecily Anne έγραψε: 15 Οκτ 2021, 10:49Θα αστειεύεσαι, ειδικά αν πεθάνεις και στον ύπνο σου, θα είναι ό,τι καλύτερο. (χτύπα ξύλο)
Παιδιά τι νομίζετε, ότι ο γέρος που πεθαίνει από φυσικό θάνατο είναι ξαπλωτός με ένα χαμόγελο σε ένα κρεββάτι μοιράζοντας σοφία και αποχαιρετισμούς και στο τέλος κλείνει γαλήνια τα μάτια του; Ή ότι παίζει να πάθεις καρδιακή προσβολή (για παράδειγμα) και να μη σε σκίσει στους πόνους αλλά να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι ένα γλυκό ηλιοβασίλεμα μέχρι να αργοσβήσει η εικόνα; Σας περιμένει πολύ δυσάρεστη έκπληξη αν το νομίζετε αυτό.
- kongrosian
αν μάθω ότι πεθαίνω σε 24 ώρες:
1. κάνω φορμάτ στα λάπτοπ και βάζω φρέσκα ελληνικά windows 10 για τις ανιψιές μου
2. κάνω επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις στο κινητό και το δίνω στην μανούλαμ
3. κάνω μια λίστα κωδικών με e-banking, δεη, τηλέφωνο, άλλες υπηρεσίες, συν όλα τα email μου - φωτογραφίες - βίντεο στο cloud και τα δίνω και αυτά.
4. κάνω ένα ποστ αποχαιρετισμού σε σοσιαλ-φορουμς κλπ.
5. κάνω ένα μπανάκι
6. κάνω ένα ωραίο φαΐ και παίρνω και μια μπουκάλα ούζο.
7. το γιορτάζω με καλή παρέα και μουσική.
1. κάνω φορμάτ στα λάπτοπ και βάζω φρέσκα ελληνικά windows 10 για τις ανιψιές μου
2. κάνω επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις στο κινητό και το δίνω στην μανούλαμ
3. κάνω μια λίστα κωδικών με e-banking, δεη, τηλέφωνο, άλλες υπηρεσίες, συν όλα τα email μου - φωτογραφίες - βίντεο στο cloud και τα δίνω και αυτά.
4. κάνω ένα ποστ αποχαιρετισμού σε σοσιαλ-φορουμς κλπ.
5. κάνω ένα μπανάκι
6. κάνω ένα ωραίο φαΐ και παίρνω και μια μπουκάλα ούζο.
7. το γιορτάζω με καλή παρέα και μουσική.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν περιγράφει αυτό ο φοσίλις. Το να πεθάνεις στον ύπνο σου είναι ίσως το καλύτερο για τους περισσότερους. Το να πεθάνεις σφαδάζων είναι το χειρότερο. Ο πόνος να είναι η τελευταία εμπειρία που παίρνεις από αυτό τον κόσμο. Ναι σέσιλι είναι ό,τι χειρότερο.Cecily Anne έγραψε: 15 Οκτ 2021, 10:49Θα αστειεύεσαι, ειδικά αν πεθάνεις και στον ύπνο σου, θα είναι ό,τι καλύτερο. (χτύπα ξύλο)Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Οκτ 2021, 10:05Δεν μπορώ να φανταστώ χειρότερο τρόπο να πεθάνεις.foscilis έγραψε: 14 Οκτ 2021, 23:01 Αν είναι σαν όσους συγγενείς μου έχουν πεθάνει, λογικά σε ένα κρεβάτι να μην καταλαβαίνω τίποτα εκτός από πόνο.
Εγώ θέλω να πεθάνω σχετικά νέος. Πριν προλάβει να εφυλιστεί το μυαλό μου. Πριν με αφήσει το σώμα μου. Να χαθώ κάπου σε μια ζούγκλα στον Αμαζόνιο ή να παγώσω στην ανταρκτική ακούγοντας την ανταρκτική του Vangelis. Όχι στο κρεβάτι. Όχι στο νοσοκομείο.
Θα μ’ αγαπάς, θα μ’ αγαπάς
μα δε θα φτάνει,
άγονη βροχή θα πέφτει πάνω μου
το χάδι σου
και εγώ σαν γέρικο σκυλί μες στο λιμάνι
και εγώ σαν γέρικο σκυλί μες στο λιμάνι
θα πεθαίνω στο πλάι σου,
θα πεθαίνω στο πλάι σου,
θα πεθαίνω στο πλάι σου…
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir