Bandit59 έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:49
Ακούστε κι αυτά τα ξεφτιλισμένα σκουπίδια τι θα κάνουν σε περίπτωση πολέμου.
Ο Θανάσης Παφίλης, βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ είπε σε ομιλία του τα ακόλουθα: «Το Κόμμα μας, επίσης, λέει ότι ο λαός δεν πρέπει να έχει καμιά εμπιστοσύνη στις αστικές κυβερνήσεις κατά τη διάρκεια του πολέμου. Το κόμμα μας θα ηγηθεί στην αυτοτελή οργάνωση της λαϊκής εργατικής πάλης με όλες τις μορφές ώστε να οδηγήσει στην ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης εγχώριας και ξένης ως εισβολέας. Ο αγώνας αυτός να συνδεθεί με την πάλη για την κατάκτηση της εξουσίας είτε η Ελλάδα είναι επιτιθέμενη είτε έχει δεχθεί εισβολή».
Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής - λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας.
Συνηθισμένοι οι προδότες με πισώπλατες μαχαιριές.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Αν γίνει πόλεμος,τη γλυτώνω λόγω ηλικίας,αλλά θα πάω μόνος μου να καταταγώ.
Δεν θα το κάνω για τον Κούλη ή τον Αλ6,αλλά για τη χώρα πάνω απ'όλα και μετά για όλους τους ανθρώπους που ξέρω,από οικογένεια μέχρι όλους όσους έχω γνωρίσει και έχω συνδεθεί μαζί τους.Τέλος,για τους υπόλοιπους συν-νεο-έλληνες,μαλάκες και μη.
Επίσης,θα το κάνω στο όνομα του Λεωνίδα και των 300.
Bandit59 έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:49
Ακούστε κι αυτά τα ξεφτιλισμένα σκουπίδια τι θα κάνουν σε περίπτωση πολέμου.
Ο Θανάσης Παφίλης, βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ είπε σε ομιλία του τα ακόλουθα: «Το Κόμμα μας, επίσης, λέει ότι ο λαός δεν πρέπει να έχει καμιά εμπιστοσύνη στις αστικές κυβερνήσεις κατά τη διάρκεια του πολέμου. Το κόμμα μας θα ηγηθεί στην αυτοτελή οργάνωση της λαϊκής εργατικής πάλης με όλες τις μορφές ώστε να οδηγήσει στην ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης εγχώριας και ξένης ως εισβολέας. Ο αγώνας αυτός να συνδεθεί με την πάλη για την κατάκτηση της εξουσίας είτε η Ελλάδα είναι επιτιθέμενη είτε έχει δεχθεί εισβολή».
Επίσης γνωρίζω ότι πλέον οι πόλεμοι γίνονται για να πουλήσουν οι βιομηχανίες όπλα και υλικό,αλλά κυριολεκτικά περιφρονώ αυτές και όσους τις στηρίζουν.
Ο πόλεμος είναι μία άλλη πραγματικότητα,όπου καλείσαι να προστατέψεις τον εαυτό σου και τους ανθρώπους σου.
Οι πολιτικοί που τους προκαλούν,μπορούνε να πάνε να γαμηθούνε.
Ασέβαστος έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:31
ουτε στο δημοτικο σε δεχονται αν δεν εχεις κανει εμβολια, εκτος αν εχεις ιατρικο λογο.
Δεν ισχύει αυτό. Δεν μπορούν να αρνηθούν την εγγραφή.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:44
Σε κάθε περίπτωση πάντως υπάρχει νομοθεσία περί υποχρεωτικου εμβολιασμού (ανέφερα παραπάνω την παράγραφο 206 του νόμου 4820/2021) για συγκεκριμένες κατηγορίες. Επίσης απ ότι βλέπω εδώ:
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Οκτ 2021, 08:55
Πρώτα μου ρθε πράσινο. Άλλαξε με πράσινο αλλα σε πιο κοντινή μονάδα.
Μετά μου ρθε λευκό.
Και πριν 2 3 χρόνια πάλι πράσινο. Ξανανιωσα κ δεν το ξέρω μάλλον..
Ήσουν δόκιμος;
Σε καμία περίπτωση.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ασέβαστος έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:31
ουτε στο δημοτικο σε δεχονται αν δεν εχεις κανει εμβολια, εκτος αν εχεις ιατρικο λογο.
Δεν ισχύει αυτό. Δεν μπορούν να αρνηθούν την εγγραφή.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Οκτ 2021, 14:44
Σε κάθε περίπτωση πάντως υπάρχει νομοθεσία περί υποχρεωτικου εμβολιασμού (ανέφερα παραπάνω την παράγραφο 206 του νόμου 4820/2021) για συγκεκριμένες κατηγορίες. Επίσης απ ότι βλέπω εδώ:
Άιντε πάλι! ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. Τι στον πούτσο δεν καταλαβαίνετε απ' αυτό; Επειδή οι μαλάκες έχουν βάλει ό,τι να 'ναι τίτλο;
Δεν προβλέπεται μη εγγραφή παιδιού σε ΣΧΟΛΕΙΟ για κανέναν λόγο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 14 Οκτ 2021, 16:48
Ναι, αλλά δεν προβλέπονται κυρώσεις. Είναι σαν να μην προβλέπει κυρώσεις ο ΚΟΚ για αντικανονική προσπέραση ή αν περάσεις με κόκκινο.
Αυτό είναι άλλο θέμα. Εδώ μιλάμε για την υποχρεωτικοτητα που πηγάζει από τους νόμους του κράτους.
Σε αυτό το πλαίσιο ο εμβολιασμός των μαθητών είναι υποχρεωτικός για την εγγραφή στο σχολείο κ εδώ απλά συζητάμε στη βάση ότι υπάρχει ένα παραθυράκι που ενώ προβλέπεται υποχρεωτικά, δεν υπάρχει πρόβλεψη για ρητες κυρώσεις. Φυσικά υπάρχει και ο 4820/2021 που εκεί πράγματι υπάρχουν και κυρώσεις, απλά αφορά συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων.
το πρωτο πραγμα που σου κανουν οταν πας στρατο, ειναι εμβολια. μπορεις να πεις "οχι ευχαριστω" και να γυρισεις σπιτι σου;
Φυσικά και μπορείς να αρνηθείς τον εμβολιασμο. Δεν υπάρχει η έννοια της υποχρεωτικής βιοϊατρικής πράξης για ενήλικα, ξέχασε το (εκτός φυσικα αν είναι σε κώμα η κάτι παρόμοιο).
Στην Ευελπίδων εκανες εμβόλια στο πρωτο ετος. Θυμασαι αν μπορουσες να συνεχισεις στην ΣΣΕ αν δεν τα εκανες;
Συγγνώμη, νόμιζα ότι εδώ συζητουσαμε για την περίπτωση επιστρατευσης σε περίοδο πολέμου, η οποία προβλεπεται στο Σύνταγμα ως υποχρέωση των πολιτών. Όταν προβλεφθεί κάτι αντίστοιχο και για τον εμβολιασμό, μπορούμε να κάνουμε τις σχετικές συγκρίσεις/αναλογίες.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance