!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι θα κανετε σε περιπτωση πολέμου?

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.

Τι θα κανετε αν γινει πολεμος?

Θα τρέξω να καταταγω ακομα και αν δεν καλουν την κλαση μου
22
39%
Αν με επιστρατευσουν θα παω
17
30%
Θα με παρουν με το ζόρι και θα αναγκαστω να λιποτακτησω
1
2%
Θα κρυφτω σε κανα βουνο/θα την κανω για εξωτερικο μεχρι να περάσει η μπορα
7
13%
Δεν ξερω τι θα κανω
3
5%
Ειμαι κομμουνι και θα εργαστω για την επανασταση
4
7%
Αλλο (παρακαλω πειτε)
2
4%

Σύνολο ψήφων: 56

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Τι θα κανετε σε περιπτωση πολέμου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Οκτ 2021, 22:53 Σε περίπτωση πολέμου θα κηρυχτεί γενική επιστράτευση και στρατιωτικός νόμος με την χώρα σε κατάσταση πολέμου
Κανένας δεν μπορεί να κάνει τπυ κεφαλιού του , θα υπακούσει τις εντολές της επίσημης στρατιωτικής πολιτικής ηγεσίας δεν διαφορετικα .. στρατοδικείο με ποινή θανάτου..
αυτο. αν λειτουργουσε το κρατος.

στην πραξη, ολοι οι εμπλεκομενοι, απο το τελευταιο καρακολι μεχρι τον στρατοδικη, ειναι κλασσικοι δ.υ. οποτε στο μπουντζο τους που θα ασχοληθουν να ψαξουν τον καθενα. θα κοιταξουν ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ τους και θα χωθουν σε καποια τρυπα μεχρι να καταλαγιασει ο κουρνιαχτος και να προσκολληθουν στον οποιο ισχυρο επικρατησει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Οκτ 2021, 23:42 Αν με καλέσει ή Πατρίς και το Ναυτικό σε περίπτωση πολέμου εμένα τον απόστρατο αξιωματικό, θα πάω εκεί που θα μου ορίσει να πάω ή επίσημη ηγεσία και θα κάνω ότι καθήκοντα μου ανατεθούν
Τα υπόλοιπα είναι ανοησίες
κι αν αυτο δεν ειναι το ΣΥΜΦΕΡΟΝ σου;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

GoBack έγραψε: 13 Οκτ 2021, 23:54
Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2021, 23:46 Εξαρτάται, αν βρεθεί κάποιος σύγχρονος Καίσαρας να μου υποσχεθεί γη και σπίτι στα κατεκτημένα εδάφη αν γυρίσω νικητής, με το χαμόγελο στα χείλη θα πολεμήσω ώμο με ώμο με τους συνμιλλένιαλς.
Ετσι,ο τζαμπας πεθανε.Εγω θελω προσληψη στη βουλη να πηγαινω νερο στον Πολακη.
κι εγω βοηθος σου, δυσκολο να τα καταφερνεις μονος σου να γεμιζεις το ποτηρι με φτυσιες

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Ναι αλλά γιατί να πολεμησω;
Για να κερδίζουν οι κολοσσοί των στρατιωτικών βιομηχανιων; αυτοί επηρεάζουν όλα τα κράτη για να αγοράζουν τα όπλα τους.
Και όπλα είναι αυτά τα g3; τα m16 είναι καλύτερα. Τα g3 εκπυρσοκροτουν περισσότερο. Ορίστε κύριοι μια έρευνα που δείχνει πόσοι έχουν σκοτωθεί αι εκπυρσοκροτηση g3.
Επίσης, ας πολεμήσουν οι κάτοικοι των νησιών και του Έβρου ή όποιος ανήκει σε πληθυσμιακή ομάδα σε μεγαλύτερο κίνδυνο. Δηλαδή να κινδυνευσω για τους γέρους στη Λέρο και την Ψεριμο;
Και τέλος πάντων, μου εγγυάται κανεις πως δεν έχω πιθανότητα να σκοτωθώ ή να τραυματιστω; Αν μου εγγυηθεί το συζητάμε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Οκτ 2021, 09:54 Ναι αλλά γιατί να πολεμησω;
Για να κερδίζουν οι κολοσσοί των στρατιωτικών βιομηχανιων; αυτοί επηρεάζουν όλα τα κράτη για να αγοράζουν τα όπλα τους.
Και όπλα είναι αυτά τα g3; τα m16 είναι καλύτερα. Τα g3 εκπυρσοκροτουν περισσότερο. Ορίστε κύριοι μια έρευνα που δείχνει πόσοι έχουν σκοτωθεί αι εκπυρσοκροτηση g3.
Επίσης, ας πολεμήσουν οι κάτοικοι των νησιών και του Έβρου ή όποιος ανήκει σε πληθυσμιακή ομάδα σε μεγαλύτερο κίνδυνο. Δηλαδή να κινδυνευσω για τους γέρους στη Λέρο και την Ψεριμο;
Και τέλος πάντων, μου εγγυάται κανεις πως δεν έχω πιθανότητα να σκοτωθώ ή να τραυματιστω; Αν μου εγγυηθεί το συζητάμε.
Αυτό το πόστ έπρεπε να γράψεις ΑΙΝΕΙΑΝ !!
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

AINEIAN! Bγες απο το λογαριασμο του Τζιτζιμιτζιχοτζιρα αμεσως!
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

George_V έγραψε: 14 Οκτ 2021, 10:22
Ειναι ψεκ αντιβαξ ο ΑΙΝΕΙΑΝ06;

Αντιβαξ επιχειρηματα φερνει
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Όχι ο ΑΙΝΕΙΑΝ.

Το Μεγάλο Συμβούλιο του Ψεκασμενατου.

Τα τελευταία 240.000 ποστς τους είναι αυτες οι 20 σειρες σε παραλλαγές.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Τις πρώτες ώρες της πρόσφατης κρίσης νομίζω ότι όλοι πιστέψαμε ότι μπορεί να γίνει το μπαμ.
Ετοιμάστηκε το Μπέργκιν και συμπληρώθηκαν υλικά και τοποθετήθηκε δίπλα στη πόρτα.
Ετοίμασα μία λίστα με επιπλέον υλικά που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν όχι μόνο σε μένα αλλά και στη μονάδα μου και έκανα έρευνα αγοράς. Από επιπλέον αρτάνες, σουγιάδες, ορειβατικά, φαρμακευτικά μέχρι κιάλια και διόπτρες νυχτερινής, θερμικές κάμερες και drones.
Ψάχτηκα με τρόπους μετάβασης σε κρίσιμα νησιά.
Αν με καλούσαν στη μονάδα μου, ήμουν έτοιμος. Αν δε με καλούσαν, θα πήγαινα σε συγκεκριμένο νησί ως... τουρίστας. Θα ενημέρωνα τον διοικητή για τη παρουσία μου και βλέπουμε. Σε τέτοιες ώρες και τη τουαλέτα να καθαρίζεις, να ξεκουράζεις άλλους είναι υπόθεση.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

George_V έγραψε: 13 Οκτ 2021, 22:35 Εστω οτι κηρυσσεται Ελληνοτουρκικος πολεμος (το πως και το γιατι δεν το εξετάζουμε εδω)

Τι κανετε? Ποια ειναι η προσωπικη σας στάση?

Ψηφιστε και δικαιολογηστε την ψηφο σας.
Αν ξεκινήσει πόλεμος, ό,τι φαντάζεσαι τώρα ότι θα κάνεις δεν ισχύει.
Πόλεμος = χάος.

Φροντίζουμε εκατέρωθεν να μην μας φτάσουν σε πόλεμο ένα τσούρμο διεστραμμένοι κι αποτυχημένοι στη ζωή εθνικιστές, που απλά προσπαθούν να καταστρέψουν τους υπόλοιπους για να δικαιολογήσουν τη μίζερη ζωή τους.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Belisarius έγραψε: 14 Οκτ 2021, 11:08 Τις πρώτες ώρες της πρόσφατης κρίσης νομίζω ότι όλοι πιστέψαμε ότι μπορεί να γίνει το μπαμ.
Ετοιμάστηκε το Μπέργκιν και συμπληρώθηκαν υλικά και τοποθετήθηκε δίπλα στη πόρτα.
Ετοίμασα μία λίστα με επιπλέον υλικά που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν όχι μόνο σε μένα αλλά και στη μονάδα μου και έκανα έρευνα αγοράς. Από επιπλέον αρτάνες, σουγιάδες, ορειβατικά, φαρμακευτικά μέχρι κιάλια και διόπτρες νυχτερινής, θερμικές κάμερες και drones.
Ψάχτηκα με τρόπους μετάβασης σε κρίσιμα νησιά.
Αν με καλούσαν στη μονάδα μου, ήμουν έτοιμος. Αν δε με καλούσαν, θα πήγαινα σε συγκεκριμένο νησί ως... τουρίστας. Θα ενημέρωνα τον διοικητή για τη παρουσία μου και βλέπουμε. Σε τέτοιες ώρες και τη τουαλέτα να καθαρίζεις, να ξεκουράζεις άλλους είναι υπόθεση.
Minuteman
3f3k
Phorum.gr user: letryf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 3f3k »

Θα πολεμήσουμε για τα σπίτια μας, τις οικογένειές μας και τον ελληνικό λαό. Δεν δικαιούμαστε να δώσουμε ούτε εκατοστό λιγότερο στα παιδιά μας σε σχέση με αυτό που παραλάβαμε από τους γονείς μας.

Ταυτόχρονα όμως οργανωνόμαστε, εκπαιδευόμαστε και ετοιμαζόμαστε. Ο λαός έχει 2 εχθρούς, τον εξωτερικό και τον εσωτερικό. Δε θα πολεμήσουμε για να μείνουν τα πράγματα ως έχουν. Θα πολεμήσουμε για να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.

Δε θα πάω να πεθάνω για να συνεχίσει να κυβερνάει ο κούλης και να έχει κανάλια ο Μαρινάκης και να βγάζει χρυσό η Ελ. Χρυσός. Θα πάω να πεθάνω για να βρει ο γιος μου μια πατρίδα καλύτερη από πριν, με λιγότερο ρατσισμό, περισσότερη αλληλεγγύη και αγάπη για τον συνάνθρωπο.

ΣΕ περίπτωση που νίκη στον πόλεμο σημαίνει συνέχιση του τραγικού καθεστώτος που έχουμε στη χώρα εδώ και πολλά χρόνια, καλύτερα να πάρω την οικογένειά μου και να πάω σε ένα χωριό στο βουνό ή να φύγουμε για πάντα.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

talaipwros έγραψε: 14 Οκτ 2021, 10:37
Ειναι ψεκ αντιβαξ ο ΑΙΝΕΙΑΝ06;

Αντιβαξ επιχειρηματα φερνει
Προβλέπεται πουθενά στο Σύνταγμα υποχρέωση εμβολιασμού; Γιατί υποχρέωση στρατιωτικής υπηρεσίας (όπως ορίζουν οι νόμοι) προβλέπεται.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Scouser έγραψε: 14 Οκτ 2021, 11:45
Προβλέπεται πουθενά στο Σύνταγμα υποχρέωση εμβολιασμού;
Προβλέπεται από επιμέρους νόμους για ορισμένες κατηγορίες (πχ άρθρο 206 του ν.4820/2021). Σε άλλες περιπτώσεις ο εμβολιασμός καθίσταται ντε φακτο υποχρεωτικός (πχ στον σταθμό δεν μας το έπαιρναν το παιδί χωρίς εμβολια). Από το νηπιαγωγείο που ξεκινά η υποχρεωτική εκπαίδευση αρα είναι πρακτικά υποχρεωτικός ο εμβολιασμός.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

αν και εχω λευκο απολυτηριο αν με καλεσουν θα παω
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”