!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καλό λουκέτο "Ταβερνιάρη"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Re: Καλό λουκέτο "Ταβερνιάρη"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

νοτ ιναφ :102:

Εικόνα
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 10:57 Δεν ξέρω πόσο απλά να σου το πω. Όταν ανοίξεις κατάστημα εστίασης να το εφαρμόσεις.
Στα καταστήματα των άλλων δεν κάνεις κουμάντο.
Ο άνθρωπος σου λέει "όποιος θέλει να κάτσει στο κρύο για οποιονδήποτε λόγο ας κάτσει. Αλλιώς ας έρθει μέσα".
ρε παλιοξεφτίλα έγραφες ακριβώς τα αντίθετα για την παλαβή στο σούπερ μάρκετ.δεν ντρέπεσαι καθόλου?
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

nowhere έγραψε: 14 Οκτ 2021, 11:03
stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 10:57 Δεν ξέρω πόσο απλά να σου το πω. Όταν ανοίξεις κατάστημα εστίασης να το εφαρμόσεις.
Ο άνθρωπος σου λέει "όποιος θέλει να κάτσει στο κρύο για οποιονδήποτε λόγο ας κάτσει. Αλλιώς ας έρθει μέσα".
(...) έγραφες ακριβώς τα αντίθετα για την παλαβή στο σούπερ μάρκετ.δεν ντρέπεσαι καθόλου?
Τα ίδια γράφω παντού. Χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις μερικούς νευρώνες για να αντιληφθείς ότι κάθε φορά συζητάμε για άλλο θέμα.

Η ...παλαβή στο σουπερμάρκετ είχε δίκιο. Το ότι είναι κάποιος ...παλαβός δεν σημαίνει ότι δεν έχει και δίκιο ενίοτε.
Το θέμα τότε αφορούσε το αν μπορούσες ΤΟΤΕ να αναγκάσεις κάποιον να βάλει αντισηπτικό κατά την είσοδο. Δεν υπήρχε τέτοια νομική πρόβλεψη και δεν μπορούσες να κάνεις του κεφαλιού σου.

Απορώ πώς τα μπλέκεις αυτά τα περιστατικά στο μυαλό σου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 14 Οκτ 2021, 11:11, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

Εικόνα

:102:
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 11:07 Τα ίδια γράφω παντού. Χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις μερικούς νευρώνες για να αντιληφθείς ότι κάθε φορά συζητάμε για άλλο θέμα.

Η ...παλαβή στο σουπερμάρκετ είχε δίκιο. Το ότι είναι κάποιος ...παλαβός δεν σημαίνει ότι δεν έχει και δίκιο ενίοτε.
Το θέμα τότε αφορούσε το αν μπορούσες ΤΟΤΕ να αναγκάσεις κάποιον να βάλει αντισηπτικό κατά την είσοδο. Δεν υπήρχε τέτοια νομική πρόβλεψη και δεν μπορούσες να κάνεις του κεφαλιού σου.
α]μια χαρά μπορούσες,υπήρχαν υγειονομικά μέτρα και β] ακριβώς,μα ακριβώς από πάνω γράφεις:
stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 10:57 Στα καταστήματα των άλλων δεν κάνεις κουμάντο.
τα χουμε ξαναπεί.γράφεις μόνο για να διαφωνείς και να σπας ταρχίδια του κόσμου
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

nowhere έγραψε: 14 Οκτ 2021, 11:16
stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 11:07 Τα ίδια γράφω παντού. Χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις μερικούς νευρώνες για να αντιληφθείς ότι κάθε φορά συζητάμε για άλλο θέμα.

α]μια χαρά μπορούσες,υπήρχαν υγειονομικά μέτρα
Τα υγειονομικά μέτρα τότε δεν αφορούσαν υποχρεωτική χρήση αντισηπτικού. Μόνο μάσκα.
και β] ακριβώς,μα ακριβώς από πάνω γράφεις:
stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 10:57 Στα καταστήματα των άλλων δεν κάνεις κουμάντο.
τα χουμε ξαναπεί.γράφεις μόνο για να διαφωνείς και να σπας ταρχίδια του κόσμου
Ίσως θα πρέπει να σκέφτεσαι λιγάκι πριν γράψεις.
Δεν μπορείς να επιβάλεις σε έναν επιχειρηματία τί θα κάνει στο χώρο του ΕΚΤΟΣ αν με τις πράξεις ή παραλείψεις του παρανομεί.
Το να υποχρεώνει κανείς τους πελάτες του σε οτιδήποτε δεν προβλέπει ο νόμος συνιστά παρανομία. Πχ. "θα βάλεις με το ζόρι αντισηπτικό".
Το να μην κάνεις χατήρια πελατών, όπως να τους κάνεις αέρα με βεντάλια ή τον καραγκιόζη για να διασκεδάζουν δεν είναι στις υποχρεώσεις του καταστήματος. Αν θέλει τα κάνει, αν όχι, δεν τα κάνει.

Πρέπει κάποια στιγμή να αποκτήσεις κριτική σκέψη και να μάθεις να διαχωρίζεις τις καταστάσεις. Λέγεται και ομαδοποίηση αυτή η διαδικασία, κι αφορά τις διαφορές και τις ομοιότητες των περιπτώσεων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 14 Οκτ 2021, 11:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

"γράφεις μόνο για να διαφωνείς και να σπας τ' αρχίδια του κόσμου"

Ωραίο αυτό, ένα κι ένα για υπογραφή, καθότι πάγχρηστο και προς πολλούς απευθυνόμενο :smt023
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
dtri2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 »

Kauldron έγραψε: 14 Οκτ 2021, 00:12
dtri2020 έγραψε: 13 Οκτ 2021, 21:33
Η λύση ενός σουντόκου προϋποθέτει ένα ελάχιστο επίπεδο πνευματικής συγκρότησης. Νομίζεις πως την έχεις;
Για 'σενα λογικά θα είναι άπιαστο όνειρο, γι' αυτό και το αναφέρεις ξανά και ξανά.
Γιατί λες στο "και 5", αυτά που σου λένε στο "πάρα 5". Τίποτε δικό σου δεν έχεις να πείς;
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

dtri2020 έγραψε: 14 Οκτ 2021, 11:43
Kauldron έγραψε: 14 Οκτ 2021, 00:12
dtri2020 έγραψε: 13 Οκτ 2021, 21:33
Η λύση ενός σουντόκου προϋποθέτει ένα ελάχιστο επίπεδο πνευματικής συγκρότησης. Νομίζεις πως την έχεις;
Για 'σενα λογικά θα είναι άπιαστο όνειρο, γι' αυτό και το αναφέρεις ξανά και ξανά.
Γιατί λες στο "και 5", αυτά που σου λένε στο "πάρα 5". Τίποτε δικό σου δεν έχεις να πείς;
Πές μας πάλι για τα χάπια σου.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
dtri2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 »

Kauldron έγραψε: 14 Οκτ 2021, 11:47 Πές μας πάλι για τα χάπια σου.
Αργότερα!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

dtri2020 έγραψε: 14 Οκτ 2021, 11:55
Kauldron έγραψε: 14 Οκτ 2021, 11:47 Πές μας πάλι για τα χάπια σου.
Αργότερα!
Μην παραλείψεις.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 10:57
klg έγραψε: 14 Οκτ 2021, 10:55
stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 10:50
Οι πελάτες σου που κρυώνουν μπαίνουν μέσα. Γι' αυτό υπάρχουν και τραπέζια μέσα.

Δική σου επιλογή, επομένως.
Έχεις την επιλογή να καθίσεις μέσα ή έξω, ανάλογα αν κρυώνεις ή όχι.
Αγόρι μου δεν ξέρω πόσο πιο απλά να στο πω. Άμα έχεις έξω τραπέζια που θες να κάτσουν πελάτες και κάνει κρύο, βάζεις σόμπα.
Δεν ξέρω πόσο απλά να σου το πω. Όταν ανοίξεις κατάστημα εστίασης να το εφαρμόσεις.
Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να είσαι δικηγόρος και τα επιχειρήματά σου να είναι κάθε φορά πεντάχρονου. Πρέπει να ανοίξω "δικό μου μαγαζί" για να σχολιάσω το προφανές (και ειδικά από το perspective του πελάτη); Αν δεν θες να παρέχεις τα αυτονόητα amenities σε εξωτερικό χώρο, δεν βάζεις τραπέζια έξω. Δεν ξέρω γιατί αδυνατείς να το καταλάβεις. Και όχι μόνο δεν τα παρέχεις, βγαίνεις δημόσια και κράζεις ανθρώπους που σε πληρώσανε κανονικά και δεν σε προσβάλλανε;

Ρε το έχεις κάψει τελείως;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

stavmanr έγραψε: 14 Οκτ 2021, 08:48
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2021, 22:39
stavmanr έγραψε: 13 Οκτ 2021, 22:33
Το αντίθετο.
Έγραψες
"Η βιωσιμότητα εξαρτάται αποκλειστικά από τις ικανότητες του ιδιοκτήτη."

Που σημαίνει...
Από το σημείο με τις τελίτσες και μετά αρχίζει το παραλήρημά σου και ο διάλογος με τον εαυτό σου.
Ανάλυση πρότασης και κειμένων ονομάζεται.
Ονομάζεται «κάνω διάλογο με τον εαυτό μου, με φανταστικά πράγματα που δεν γράφτηκαν από άλλο άτομο».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Κανείς δεν κάνει κουμάντο στο κατάστημά του. Ο ίδιος είναι που λούζεται τις επιλογές του και καλώς να κλείσει, αφού είναι κάκιστος επιχειρηματίας.

Γιατί είπαμε νιώθεις την ανάγκη να παριστάνεις τον δικηγόρο του;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

hellegennes έγραψε: 14 Οκτ 2021, 13:31
Κανείς δεν κάνει κουμάντο στο κατάστημά του. Ο ίδιος είναι που λούζεται τις επιλογές του και καλώς να κλείσει, αφού είναι κάκιστος επιχειρηματίας.

Γιατί είπαμε νιώθεις την ανάγκη να παριστάνεις τον δικηγόρο του;
... είπε ο εισαγγελέας της έδρας.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”