!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχει ξαναπέσει τέτοια ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ στο κοινοβούλιο; πολλ
- hellegennes
Re: Έχει ξαναπέσει τέτοια ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ στο κοινοβούλιο; πολλ
Σοβαρά τώρα δόθηκε άρση ασυλίας επειδή είπε «ελεεινέ και τρισάθλιε τραπεζίτη», δηλαδή ούτε καν κάτι που θεωρείται αληθινό βρισίδι στην καθομιλουμένη; Και είναι αυτός λόγος για άρση ασυλίας; Είναι που είναι παρωχημένος και ηλίθιος ο νόμος περί εξύβρισης και τρώει άσκοπα τον χρόνο δικαστηρίων, είναι και λόγος άρσης ασυλίας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Συνεχιζει ακαθεκτος!
Και να κλασει ο Πολακης,θα ερθει ο αλλος περιχαρης που τη μυρισε,να μας το πει.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά...hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2021, 16:19 Σοβαρά τώρα δόθηκε άρση ασυλίας επειδή είπε «ελεεινέ και τρισάθλιε τραπεζίτη», δηλαδή ούτε καν κάτι που θεωρείται αληθινό βρισίδι στην καθομιλουμένη; Και είναι αυτός λόγος για άρση ασυλίας; Είναι που είναι παρωχημένος και ηλίθιος ο νόμος περί εξύβρισης και τρώει άσκοπα τον χρόνο δικαστηρίων, είναι και λόγος άρσης ασυλίας;
Το γίδι Ο νηματοθέτης τις κλανιές του Πολάκη τις μυρίζει για γιασεμί.Thor έγραψε: 13 Οκτ 2021, 16:20 Συνεχιζει ακαθεκτος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dtri2020 την 13 Οκτ 2021, 19:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Ρωτα τον τι ψηφισε στις εκλογεςdtri2020 έγραψε: 13 Οκτ 2021, 16:23Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά...hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2021, 16:19 Σοβαρά τώρα δόθηκε άρση ασυλίας επειδή είπε «ελεεινέ και τρισάθλιε τραπεζίτη», δηλαδή ούτε καν κάτι που θεωρείται αληθινό βρισίδι στην καθομιλουμένη; Και είναι αυτός λόγος για άρση ασυλίας; Είναι που είναι παρωχημένος και ηλίθιος ο νόμος περί εξύβρισης και τρώει άσκοπα τον χρόνο δικαστηρίων, είναι και λόγος άρσης ασυλίας;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ο ντιτρι μαλλον ειναι ο νανδρος.
την ιδια ντουγανιά εχει. (ελεγε τον τζορτζμπι συριζαιο.
)
ειναι σε αλλο κοσμο το παρταλακι αυτο
θλιβερη πριπτωση ανθρωπου
την ιδια ντουγανιά εχει. (ελεγε τον τζορτζμπι συριζαιο.
- hellegennes
Μητσοτάκη, δυστυχώς. Επίσης έχω πει την άποψή μου για τον Πολάκη:GoBack έγραψε: 13 Οκτ 2021, 16:25Ρωτα τον τι ψηφισε στις εκλογεςdtri2020 έγραψε: 13 Οκτ 2021, 16:23Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά...hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2021, 16:19 Σοβαρά τώρα δόθηκε άρση ασυλίας επειδή είπε «ελεεινέ και τρισάθλιε τραπεζίτη», δηλαδή ούτε καν κάτι που θεωρείται αληθινό βρισίδι στην καθομιλουμένη; Και είναι αυτός λόγος για άρση ασυλίας; Είναι που είναι παρωχημένος και ηλίθιος ο νόμος περί εξύβρισης και τρώει άσκοπα τον χρόνο δικαστηρίων, είναι και λόγος άρσης ασυλίας;
hellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2020, 04:57 Ξερνάω με τον Πολάκη και την κρητική λεβεντομαλακία, όσο και με το ζεϊμπέκικό του, που χοροπηδάει σαν να είναι χεσμένος.
Αλλά επειδή είμαι αντικειμενικός και το τι συμβαίνει δεν ορίζεται από τις πολιτικές μου απόψεις, θεωρώ σιχαμένο, ηλίθιο και ανεπίτρεπτο που έγινε άρση της ασυλίας του Πολάκη επειδή είπε έναν αρχιμαλάκα «ελεεινό και τρισάθλιο».hellegennes έγραψε: 13 Μάιος 2020, 15:02 Αντιθέτως, σιχαμένα σκουπίδια, όπως ο Πολάκης, που είναι από της χειρότερης υποστάθμης άτομα του πλανήτη, που δεν θέλω καν να τον πω άνθρωπο, γιατί τόσο σκουπίδι δεν μπορεί να έχει ανθρώπινες ιδιότητες, έπαιρναν αποφάσεις και γαμούσαν το σύμπαν.
Είμαι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της αντικειμενικότητας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
λοιπον
χαριζεις 1.2 δις απο τα λεφτα του λαου σε εφοπλιστες που τα μασουλησαν (με ή χωρις εσενα
)
καποιος σε λεει ελεεινο τρισαθλιο
ποιος διωκεται?
νεα δημοκρατια κυριες μου και κυριοι...
οτι πιο σαπιο εχει υπαρξει σ αυτην την χωρα.
βελοπουλος και πασοκ απο κοντα εννοειται..
δεν εχει υπαρξει πατριωτικοτερη κυβερνηση απ την κυβερνηση συριζα.
αν εισαι πατριωτης ενα ειναι το κομμα.
αν εισαι τιμιος ενα ειναι το κομμα
αν εισαι σοβαρος ανθρωπος ενα ειναι το κομμα
αν εισαι σαπιος αμορφωτος καραγκιοζακος, αλλο ειναι το κομμα
χαριζεις 1.2 δις απο τα λεφτα του λαου σε εφοπλιστες που τα μασουλησαν (με ή χωρις εσενα
καποιος σε λεει ελεεινο τρισαθλιο
ποιος διωκεται?
νεα δημοκρατια κυριες μου και κυριοι...
οτι πιο σαπιο εχει υπαρξει σ αυτην την χωρα.
βελοπουλος και πασοκ απο κοντα εννοειται..
δεν εχει υπαρξει πατριωτικοτερη κυβερνηση απ την κυβερνηση συριζα.
αν εισαι πατριωτης ενα ειναι το κομμα.
αν εισαι τιμιος ενα ειναι το κομμα
αν εισαι σοβαρος ανθρωπος ενα ειναι το κομμα
αν εισαι σαπιος αμορφωτος καραγκιοζακος, αλλο ειναι το κομμα
Μπα ρε, εδω ο Νανδρος με το ζόρι έκανε έναν λογαριασμό και πάλι του ζήτησαν άδεια από τον κηδεμόναπήζον bot έγραψε: 13 Οκτ 2021, 16:28 ο ντιτρι μαλλον ειναι ο νανδρος.
την ιδια ντουγανιά εχει. (ελεγε τον τζορτζμπι συριζαιο.)
[/quote]Πασιφάη έγραψε: 31 Μαρ 2018, 15:15Παιδιά ο Νάνδρος προσπαθεί να συνδεθεί, αλλά έχει κάνει μια μαλακία με την χρονολογία γέννησης και του ζητάει εξουσιοδότηση κηδεμόνα. Μπορεί κάποιος να το δει; @Ερμή σου έχει στείλει μήνυμα, απ'οτι μου είπε. Ο Σπύρος ή κάποιος άλλος, παίζει να το τσεκάρει;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Με ακούς ελλεινε ΚΑΙ τρισάθλιε αρχιτραπεζίτη που σου κάτσαν στο λαιμό τα 100.000 του δικού μου δανείου που το πήρα γιατί ζοριζόμουν καθώς ως υπουργος δεν δούλευα ως Γιατρός και ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΙΖΕΣ;;;;;Με ακούς ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ υπονομευτή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που ήθελες προληπτική γραμμή και νέο μνημόνιο και τώρα ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΑΜΑΣΗΤΑ 900.000.000 ευρώ που γλεντοκοπησαν τα φιλαράκια σου οι εφοπλιστές μαζί με τα κοράκια της Τράπεζας Πειραιώς και της ΜΑΡΦΙΝ του Βγενοπούλου;;;;; Τίποτα δεν θα ξεχαστεί ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ και η ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!».hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2021, 16:19 Σοβαρά τώρα δόθηκε άρση ασυλίας επειδή είπε «ελεεινέ και τρισάθλιε τραπεζίτη», δηλαδή ούτε καν κάτι που θεωρείται αληθινό βρισίδι στην καθομιλουμένη; Και είναι αυτός λόγος για άρση ασυλίας; Είναι που είναι παρωχημένος και ηλίθιος ο νόμος περί εξύβρισης και τρώει άσκοπα τον χρόνο δικαστηρίων, είναι και λόγος άρσης ασυλίας;
Ο νέος πολιτικός λόγος στην Βουλή, όπου αγόρευσαν ο Ηλιού, ο Γέρος και πολλοί άλλοι.
Σιχτίρ με τον αληταρά και σιχτίρ σε αυτούς που τον ψήφισαν και τους λάτρεις του. Ακούς ρετάλι πήζον μποτ;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
σφουγγαριζε ρε παρταλι για παρτουζακια και δολοφονους και μην ζητας εξτρα φαπες.
εχει πονεσει το χερι μου.
αν ειχες δει το βιντεο παρταλακι, θα ακουγες οτι πολυ χειροτερα εχει πει ο αδωνης για τον τιμιοτερο πρωθυπουργο (τρισαθλιε αλητη κλπ)
παλι πηγες να κουνηθεις παλι σφαλιαρες εισεπραξες.
σε πειραξε και ο πολιτικος λογος φουκαρα.
αν ειχες δει το βιντεο παρταλακι, θα ακουγες οτι πολυ χειροτερα εχει πει ο αδωνης για τον τιμιοτερο πρωθυπουργο (τρισαθλιε αλητη κλπ)
το πηζομποτ έχει φάει κόλλημα με το πουλάκι του πολάκη.αν τον συναντήσει ποτέ αντί για το χέρι θα του σφίξει τον πουτσο.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μπορεί να του τον έχει σφίξει ήδη, αλλά όχι με το χέρι.nowhere έγραψε: 13 Οκτ 2021, 17:07 το πηζομποτ έχει φάει κόλλημα με το πουλάκι του πολάκη.αν τον συναντήσει ποτέ αντί για το χέρι θα του σφίξει τον πουτσο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
μονο φαπες θα τρως. μονο ρομπα θα γινεσαι.Nandros έγραψε: 13 Οκτ 2021, 17:08Σιχτίρ ρε αληταρά, έμμισθε e-παλληλε.πήζον bot έγραψε: 13 Οκτ 2021, 17:03 σφουγγαριζε ρε παρταλι για παρτουζακια και δολοφονους και μην ζητας εξτρα φαπες.
Πόσες πίπες πηρες στον κοτοπολάκη;
ολοι θα καταλαβουν μεχρι τον τελευταιο λοβοτομημενο νδκρατη τι παρταλι εισαι.
τζους για το καλο σου
Σουρεαλ!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση