Ναι το ξερουμε γελοιο κνιτομποτ οτι ο μπουχεσας ο Κουτσουμπας και το κλαμενο μουνι η Παπαρηγα ειναι υπερ της θανατικης ποινης για ειδεχθη εγκληματα.vantono έγραψε: 13 Οκτ 2021, 11:52Τι να πω ρε φιλε, ενδομύχως απο προσωπική σκοπιά μίλησα. Αν έβγαινε ο γιος μου νταβάς/θύτης τράφικινγκ, ναι, ξεκάθαρα θα προτιμούσα να εκτελεστεί. Αν η κόρη μου έβγαινε πόρνη ""απο επιλογή της"", γουστάροντας να τη χύνουν στη μάπα 50 συφιλιασμένοι σκατόγεροι τη μέρα, κατά πάσα πιθανότητα ίσως την προτιμούσα και αυτην εκτελεσμένη και εγώ θα αυτοκτονούσα μόνο και μόνο απο τα λάθη που εκανα ως πατέρας.Δημοκράτης έγραψε: 13 Οκτ 2021, 11:40πιο πριν όμως μας έλεγες άλλαvantono έγραψε: 13 Οκτ 2021, 11:36
Μόνο για το δεύτερο, δεν θα ηταν καθόλου κακή ιδέα. Για το πρώτο, φυσικά και όχι. Δεν τα έχουμε με τα θύματα του τράφικινγκ, αλλά με τους θύτες τους.
Αν όμως η κόρη μου έπεφτε θύμα τράφικινγκ/απαγωγής κτλ, τότε θα εξαργύρωνα όλη μου την περιουσία σε 5-10 υπερσύγχρονα οπλοστάσια και θα κυνηγούσα τους θύτες της με σχέδιο πραγματικης γενοκτονίας. Ούτε τα εγγόνια τους δεν θα άφηνα.
Σε αυτο το αρθρο ο Ριζοσπαστης ζητα την καταργηση της θανατικης ποινης.
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=3654800
Στην υποθεση του αρχικαθαρματος Τζορτζ Φλοϊντ που ληστευε τον απλο κοσμακη
και ξυλοφορτωσε μια εγκυο γυναικα η οποια θα μπορουσε να πεθανει η να χασει το παιδι
της εσυ μαζι με τα κνιτομποτ και φυσικα τον μπουχεσα τον Κουτσουμπα
πηρατε το μερος του αρχικαθαρματος.
Βεβαια αν ζουσε στην σοβιετια του Σταλιν θα ειχε πεθανει σε ενα γκουλαγκ η
θα πεθαινε απο τα βασανιστηρια που θα ειχε υποστει κατα την διαρκεια
της ανακρισης.
Το ΚΚΕ πολυ απλα εκπορνευει την αριστεροσυνη του απλου λαου
δεν νοιαζεται για κανενα απο τα προβληματα του και αποτελει μερος
της συστημικης αριστερας.
Μην απορειτε λοιπον γιατι ο λαος σας γυριζει την πλατη.