Στους πόσους σε ΜΕΘ?Leporello έγραψε: 12 Οκτ 2021, 18:53Πάλι μαλακία είπες. Καμμία έκπληξηKauldron έγραψε: 12 Οκτ 2021, 15:29Από το 1-2% που (έλεγαν οτι) ήταν πρίν 1 μήνα (και λιγότερο), στο 10+? Αφού οι μπολιασμοί μειώνονται, σχεδόν στάσιμοι έχουν μείνει. Τί είναι αυτά που λές?
https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/ ... 210912.pdf
38 οι εμβολιασμένοι διασωληνωμένοι πριν από ακριβώς ένα μήνα. Το έχεις γρουσουζιά να πείς κάτι που να στέκει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
40 πλήρως εμβολιασμένοι νοσηλεύονται σε ΜΕΘ - Νοσούν και μεταδίδουν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: 40 πλήρως εμβολιασμένοι νοσηλεύονται σε ΜΕΘ - Νοσούν και μεταδίδουν
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αν δεν υπάρχει κίνδυνος, τότε πού κολλάει το "φίδι στην τρύπα", αγαπητέ μου Τζιτζιμπιτζόχοιρα?Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Οκτ 2021, 17:57Ρε πείτε, φοβομαστε να κάνουμε το εμβόλιο.Kauldron έγραψε: 12 Οκτ 2021, 15:37Μα ο Καπραβέλος τα λέει.ksk έγραψε: 12 Οκτ 2021, 15:33 Εσυ τι ειναι αυτά που ποστάρεις... Εχεις στοιχεία για αυτούς τους 40; Εχεις στοιχεία για αυτούς τους 300;
Δλδ για να καταλάβω ουδείς εμβολιασμένος θα νοσήσει σοβαρά; Είστε σοβαροί;
Αυτό δε λέγανε τόσον καιρό? Αρχικά οτι οι εμβολιασμένοι δε θα νοσήσουν, μετά όταν άρχισαν να νοσούν οτι δε θα νοσήσουν σοβαρά, μετά όταν άρχισαν και να πεθαίνουν οτι πεθαίνει μόνο ένα 1-2%, και τώρα το 1-2 έγινε 10+.Δλδ για να καταλάβω ουδείς εμβολιασμένος θα νοσήσει σοβαρά;
Θα κρυφτούμε μέχρι να βγάλουν οι άλλοι το φίδι απ'την τρύπα.
Τι μας ζαλιζετε; θελετε και μπραβο;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ενδιαφέρον που μετριούνται και οι μερικώς εμβολιασμένοι ως ανεμβολίαστοι.Γκουερινο 4 έγραψε: 12 Οκτ 2021, 17:54Με τα σημερινά στοιχεία οι εμβολιασμενοι στις μεθ είναι στο 13.1%Kauldron έγραψε: 12 Οκτ 2021, 15:37Μα ο Καπραβέλος τα λέει.ksk έγραψε: 12 Οκτ 2021, 15:33 Εσυ τι ειναι αυτά που ποστάρεις... Εχεις στοιχεία για αυτούς τους 40; Εχεις στοιχεία για αυτούς τους 300;
Δλδ για να καταλάβω ουδείς εμβολιασμένος θα νοσήσει σοβαρά; Είστε σοβαροί;
Αυτό δε λέγανε τόσον καιρό? Αρχικά οτι οι εμβολιασμένοι δε θα νοσήσουν, μετά όταν άρχισαν να νοσούν οτι δε θα νοσήσουν σοβαρά, μετά όταν άρχισαν και να πεθαίνουν οτι πεθαίνει μόνο ένα 1-2%, και τώρα το 1-2 έγινε 10+.Δλδ για να καταλάβω ουδείς εμβολιασμένος θα νοσήσει σοβαρά;
https://www.voria.gr/article/koronoios- ... 32-thanati
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 336 εκ των οποίων 292 (86.9%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
stergiosbik έγραψε: 12 Οκτ 2021, 20:54 Σημερα μεσω ενος κοινου γνωστου ετυχε να γνωριστω με την προΐσταμενη της ΜΕΘ ενος απο τα 2 νοσοκομεια της πολης μας.
Δεν λεω ποιο.
Φυσικα ηρθε η συζητηση και στο γνωστο θεμα.
Αυτη λοιπον μου ειπε οτι ουσιαστικα τωρα οποιος ανεμβολιαστος μπει στην ΜΕΘ σημαινει σχεδον βεβαιο θανατο.
Απειροελαχιστες πιθανοτητες να την σκαπουλαρει σε αντιθεση με τους εμβολιασμενους.
Σημερα που τα γραφω αυτα,στη ΜΕΘ βρισκονται 2 εμβολιασμενοι με υποκειμενα νοσηματα και ολοι οι υπολοιποι ειναι ανεμβολιαστοι.
Χθες μαλιστα πεθανε στην ΜΕΘ που προΐσταται,μια γυναικα 45 ετων,δασκαλα ανεμβολιαστη.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ βουρλα και μην χαραμιζετε τζαμπα την ζωη σας.
Μπορει λογω βλακειας να μη σας νοιαζει αλλα ολοι σας εχετε πισω σας ανθρωπους που σας αγαπανε και σας νοιαζονται.
Μην τους δωσετε να πιουν τετοιο πικρο ποτηρι αδικα.
Την ιδια πλυση εγκεφαλου για να εμβολιαστω μου εκανε γυναικα καρδιολογος σε νοσοκομειο που πηγα τη μανα μου. Οταν με ρωτησε γιατι δεν εμβολιαστηκα της ειπα οτι τα εμβολια δεν ειναι ασφαλη και αποτελεσματικα και μου λεει με εντονο υφος πες μου ποιος σου τα λεει αυτα τωρα να τον καταγγειλω. Βγαζω εγω ενα χαρτι απο την τσεπη μου και θελω να ξεκινησω να γραφω ονοματα, μου λεει τι κανεις εκει, της απανταω θελω να σου γραψω μια λιστα με κατι δεκαδες Ελληνες και ξενους κορυφαιους επιστημονες που τα λενε.
.
Λες άσχετα.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2021, 20:58Chainis έγραψε: 12 Οκτ 2021, 20:55Άμα έχει 2μβολοαστει το 95% εκεί περιμένεις να είναι μειοψηφια;Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2021, 19:56 Πιστευετε ακομη στα στατιστικα της Ελλαδας οταν ο Γακης απεδειξε οτι ειμαστε η χωρα με τη μεγαλυτερη ΥΠΟΚΑΤΑΓΡΑΦΗ παρενεργειων των εμβολιων στην Ευρωπη;
Και οταν σε Βρετανια-Ισραηλ οι εμβολιασμενοι σε νοσοκομεια ειναι πλειοψηφια;
.
Δεν γινεται στην Ελλαδα να εχουμε 90% ανεμβολιαστους και στο Ισραηλ πλειοψηφια εμβολιασμενων. Να ηταν στην Ελλαδα ενα 60 ανεμβολιαστοι-40 εμβολιασμενοι να το συζητουσαμε. Μας δινουν ομως ποσοστα σταλινικα και μαλιστα σε αυτα βασιζονται για να κανουν πλυση εγκεφαλου.
.
Στην Αγγλία ή το Ισραήλ ακούν εμβολιαστεί όλοι και άρα η πλειοψηφία στις ΜΕΘ είναι αμβολιασμενοι.
Το θέμα είναι πόσοι πεθαίνουν από αυτούς.
Εδώ είναι πλήρως εμβολιασμενοι το 62% και έχουμε πολλούς ανεμβολίαστους στις ΜΕΘ από τους οποίους πολλοί πεθαίνουν και σπανίως πεθαίνει και κάποιος εμβολιασμένος..
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Οκ, αν κατάλαβα καλά από τους 340 στις μεθ, μόνον οι 40 μπολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν, ενώ οι σύχρονοι 300 του Λεωνίδα ούτε νοσούν ούτε μεταδίδουν αλλά τους απήγαγε η Κρυπτεία των ιλλουμινάτων και τους έβαλε στις μεθ για να τους εξοντώσουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ούτε νοσούν ούτε μεταδίδουν, μόνο πεθαίνουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2021, 21:05 Οκ, αν κατάλαβα καλά από τους 340 στις μεθ, μόνον οι 40 μπολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν, ενώ οι σύχρονοι 300 του Λεωνίδα ούτε νοσούν ούτε μεταδίδουν αλλά τους απήγαγε η Κρυπτεία των ιλλουμινάτων και τους έβαλε στις μεθ για να τους εξοντώσουν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Έχεις 1000 άτομα εκ των οποίων οι 600 (κυρίως οι γηραιότεροι και οι ευπαθείς) είναι εμβολιασμενοι.
Έχεις 100 εξ αυτών των 1000 στις ΜΕΘ, με το 10% να είναι εμβολιασμενοι και παρουσιάζεις αυτά τα στοιχεία υπέρ των ανεμβολιαστων.
Δεν γαματε απλά την λογική.
Την χυνετε κιολας στη μαπα έχοντας βάλει το sonne των rammstain ανάποδα να παίζει στο πικάπ.
Έχεις 100 εξ αυτών των 1000 στις ΜΕΘ, με το 10% να είναι εμβολιασμενοι και παρουσιάζεις αυτά τα στοιχεία υπέρ των ανεμβολιαστων.
Δεν γαματε απλά την λογική.
Την χυνετε κιολας στη μαπα έχοντας βάλει το sonne των rammstain ανάποδα να παίζει στο πικάπ.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Γιά να είναι το 1%, μάλλον στους 3.800 διασωληνωμένους, οι 38 ήταν εμβολιασμένοι.Kauldron έγραψε: 12 Οκτ 2021, 20:59Στους πόσους σε ΜΕΘ?Leporello έγραψε: 12 Οκτ 2021, 18:53Πάλι μαλακία είπες. Καμμία έκπληξηKauldron έγραψε: 12 Οκτ 2021, 15:29Από το 1-2% που (έλεγαν οτι) ήταν πρίν 1 μήνα (και λιγότερο), στο 10+? Αφού οι μπολιασμοί μειώνονται, σχεδόν στάσιμοι έχουν μείνει. Τί είναι αυτά που λές?
38 οι εμβολιασμένοι διασωληνωμένοι πριν από ακριβώς ένα μήνα. Το έχεις γρουσουζιά να πείς κάτι που να στέκει;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Πιστεψτε τον Ευαγγελατο και τον Πορτοσαλτε και τις δημοσκοπησεις που βγαζουν 41% τη ΝΔ. Τετοιου επιπεδου ειναι τα greek statistics. Ε ρε Αυστρια που μας χρειαζεται.
.
.
-
stergiosbik
Της εκανες τα μουτρα κρεας!Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2021, 21:03stergiosbik έγραψε: 12 Οκτ 2021, 20:54 Σημερα μεσω ενος κοινου γνωστου ετυχε να γνωριστω με την προΐσταμενη της ΜΕΘ ενος απο τα 2 νοσοκομεια της πολης μας.
Δεν λεω ποιο.
Φυσικα ηρθε η συζητηση και στο γνωστο θεμα.
Αυτη λοιπον μου ειπε οτι ουσιαστικα τωρα οποιος ανεμβολιαστος μπει στην ΜΕΘ σημαινει σχεδον βεβαιο θανατο.
Απειροελαχιστες πιθανοτητες να την σκαπουλαρει σε αντιθεση με τους εμβολιασμενους.
Σημερα που τα γραφω αυτα,στη ΜΕΘ βρισκονται 2 εμβολιασμενοι με υποκειμενα νοσηματα και ολοι οι υπολοιποι ειναι ανεμβολιαστοι.
Χθες μαλιστα πεθανε στην ΜΕΘ που προΐσταται,μια γυναικα 45 ετων,δασκαλα ανεμβολιαστη.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ βουρλα και μην χαραμιζετε τζαμπα την ζωη σας.
Μπορει λογω βλακειας να μη σας νοιαζει αλλα ολοι σας εχετε πισω σας ανθρωπους που σας αγαπανε και σας νοιαζονται.
Μην τους δωσετε να πιουν τετοιο πικρο ποτηρι αδικα.
Την ιδια πλυση εγκεφαλου για να εμβολιαστω μου εκανε γυναικα καρδιολογος σε νοσοκομειο που πηγα τη μανα μου. Οταν με ρωτησε γιατι δεν εμβολιαστηκα της ειπα οτι τα εμβολια δεν ειναι ασφαλη και αποτελεσματικα και μου λεει με εντονο υφος πες μου ποιος σου τα λεει αυτα τωρα να τον καταγγειλω. Βγαζω εγω ενα χαρτι απο την τσεπη μου και θελω να ξεκινησω να γραφω ονοματα, μου λεει τι κανεις εκει, της απανταω θελω να σου γραψω μια λιστα με κατι δεκαδες Ελληνες και ξενους κορυφαιους επιστημονες που τα λενε.
.
ΤΟΤΕ.Leporello έγραψε: 12 Οκτ 2021, 21:08Γιά να είναι το 1%, μάλλον στους 3.800 διασωληνωμένους, οι 38 ήταν εμβολιασμένοι.Kauldron έγραψε: 12 Οκτ 2021, 20:59Στους πόσους σε ΜΕΘ?Leporello έγραψε: 12 Οκτ 2021, 18:53 Πάλι μαλακία είπες. Καμμία έκπληξη
Τώρα είναι στους 340 οι 40.
Κάνε τις πράξεις να δείς πόσο τοις εκατό βγαίνει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μας πρήξατε τ'αρχίδια! Εμβολιαστήκαμε και γουστάρουμε!
Δεν κατάλαβες καλά. Νοσούν αλλά όχι από τον κόβιντ. Πάσχουν από άλλα υποκείμενα νοσήματα. Τις νύχτες, που οι αντιεμβολιαστές ξαποσταίνουν, οι σκοτεινές δυνάμεις αρπάζουν τους ασθενείς από άλλα τμήματα και τους στοιβάζουν στις μεθ του κόβιντ για να αυξηθεί ο αριθμος των ανεμβολίαστων νεκρών και να μας ψαρώσουν. Δεν μασάμε.Chainis έγραψε: 12 Οκτ 2021, 21:06Ούτε νοσούν ούτε μεταδίδουν, μόνο πεθαίνουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2021, 21:05 Οκ, αν κατάλαβα καλά από τους 340 στις μεθ, μόνον οι 40 μπολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν, ενώ οι σύχρονοι 300 του Λεωνίδα ούτε νοσούν ούτε μεταδίδουν αλλά τους απήγαγε η Κρυπτεία των ιλλουμινάτων και τους έβαλε στις μεθ για να τους εξοντώσουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε οχι και σας πρηξαμε τα αρχιδια που απολυετε κοσμο απο τις δουλειες του επειδη δεν εμβολιαζονται.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-