Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Green Dragon έγραψε: 12 Οκτ 2021, 11:00
Πως γίνεται να παίρνει κάποιος σοβαρά ένα κείμενο που λέει ότι το εμβόλιο αυξάνει την πιθανότητα να κολλήσεις;
Προφανώς δεν την αυξάνει το εμβόλιο, την αυξάνει η διαφορετική συμπεριφορά των εμβολιασμένων, την στιγμή που το εμβόλιο δεν προστατεύει από την μόλυνση. Αν ο κίνδυνος μόλυνσης μεταξύ ανεμβολίαστων και εμβολιασμένων είναι ίδιος αλλά οι εμβολιασμένοι κάνουν λιγότερα τεστ και συνωστίζονται περισσότερο, σαφώς θα έχουν μεγαλύτερη συχνότητα στις μολύνσεις.
Γενικά, μην δίνεις τόση σημασία στο άρθρο όσο στα στοιχεία του UK Health Security Agency.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
To Public Health England γράφει τους πίνακες του στα ελληνικά.
Ρε μλκα μου υπάρχουν ηλίθιοι που υιοθετούν ότι σκουπίδι βρίσκουν στο ιντερνέτ (enromiosini- difernews- pronews), αρκεί να ταιριάζει με την ηλιθιότητα τους.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ρε μλκα μου υπάρχουν ηλίθιοι που υιοθετούν ότι σκουπίδι βρίσκουν στο ιντερνέτ (enromiosini- difernews- pronews), αρκεί να ταιριάζει με την ηλιθιότητα τους.
.
Για τον πίνακα του αρχικού ποστ ποια είναι η γνώμη σου; Τι θεωρείς ότι δείχνει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
.
Δεν κάνω διάλογο με ψέκες. Δεν θα κατέβω στο επίπεδο τους.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
.
Βλέπω έβγαλες τ' όνομα μου, για να μη βλέπω οτι μ' έκανες quote και βρίζεις.
Αυτό ακριβώς για το οποίο φώναζες εσύ παλιότερα, και έλεγες οτι όποιος το κάνει δεν έχει κάκαλα.
.
Δεν κάνω διάλογο με ψέκες, ειδικά αν είναι και νάζουλα.
.
Nandros έγραψε: 12 Οκτ 2021, 16:57
.
Δεν κάνω διάλογο με ψέκες. Δεν θα κατέβω στο επίπεδο τους.
.
Very precious να λες εσύ εμένα ψεκασμένο. Ο Nandros ο ορθολογιστής.
Τι διάλογο να κάνεις, βρε κακομοίρη; Αφού δεν έχεις κάτι να πεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,