Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
η τεχνολογία έχει ξεπεράσει ήδη τα οικονομικοπολτικά συστήματα και κάποια στίγμη στο κοντινό μέλλον εκεί οδηγεί ο δρόμος με νέα κοινωνικά συστήματα που αντί να τσακωνόμαστε για το αν εκμεταλεύεται ο άνθρωπος τον άνθρωπο θα παίζουμε τάβλι και θα εκεμταλευόμαστε την τεχνολογία και τα ρομπότ από το να φυτεύουν από ένα κρεμμύδι μέχρι να κάνουμε υπερπλανητικά ταξίδια.
Σταδιακά εκεί πάμε.
Kαι οποια χωρα βαλει στον τροπο ζωη της αυτη την αποτομη στροφη προς τεχνολογια θα αποκτησει πλεονεκτημα.
Στην Ελλαδα ζουμε στην εποχη του χαλκου.
Αν κουνήσουμε όλοι το δάκτυλο στον καθρέφτη αντί να το κουνάμε στον "αντίπαλο", θα τελείωνε η εποχή του χαλκού στην ελλάδα.
Αλλά πρέπει να είσαι άνθρωπος για να το κάνεις αυτό.
'Αμα η εξέλιξη σε έχει ξεχάσει, πρέπει να την ψάξεις να την βρεις εσύ για να γίνεις Άνθρωπος.
Αλλιώς γραμμος-βίτσι και άγιος ο θεός... ελέησον ημάς.
φορουμ.κομ.τζιαρ γαρ
Naida έγραψε: 10 Οκτ 2021, 22:12
10-6 βραδινό. Μετά με ένα 5-6ωρο ύπνου θα ήμουν οκ οπότε θα είχα όλη την μέρα μπροστά μου.
Σοβαρέψουυυ
Αν μου ελεγες οτι θα κοιμόσουν τουλάχιστον ενα 7-8ωρο μετά, άντε να το δεχόμουν (αν και ο βραδινός ύπνος δεν αναπληρώνεται με τίποτα).
Και στο λέω εγω, που ειμαι βραδινός τύπος.
10-6 βραδινό. Μετά με ένα 5-6ωρο ύπνου θα ήμουν οκ οπότε θα είχα όλη την μέρα μπροστά μου.
Η νυχτερινή βάρδια σκοτώνει. Μακροχρόνια αποκτάς προβλήματα στην καρδιά.
Για καρδιά δεν ξέρω, αλλά σίγουρα το μακροχρόνιο βραδινό δημιουργεί ένα σωρό άλλα προβλήματα, κυρίως ψυχολογικά, ιδίως όταν δεν ξεραίνεσαι για τουλάχιστον ενα 8ωρο μετά. 23.00-07.00 δούλευα κάποτε ως ημιπιτσιρικάς, για περίπου ενα δίμηνο και ηταν απο τις χειρότερες φάσεις της ζωής μου, όντας και γενικά νυχτερινος τύπος, όπως εγραψα και πιο πανω. Αν δεν εισαι του νυχτερινού, ειναι ακομα χειροτερο.
Ψήφισα το πρωινό γιατί έχεις ακόμα τη μέρα μπροστά σου. Γενικά δε βρίσκω κανένα νόημα πλέον να χαζοξενυχταω άσκοπα αν κ το κάνω δυστυχώς. Καλύτερα στο κρεβάτι από τις 10
Ωστόσο, 10-18, 11-19, 12-20, είναι μακράν τα καλύτερα ωράρια. Για όποιον διαθέτει ευέλικτο ωράριο, αυτές οι ώρες είναι παράδεισος. Και ως τηλεργασία και κανονικά, κάθε φορά που δουλευα τετοιες ώρες η απόδοσή μου βάραγε στρατόσφαιρα στο χαλαρό, και ουτε που καταλάβαινα και πότε περνούσε. Όλα τα άλλα ωράρια, αν δεν μιλάμε για τηλεργασία, είναι ακρότητες.
Ελευθερο και προσαρμοσμένο στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό.
Για τα συγκεκριμένα θα διάλεγα μάλλον 2-10. Ναι μεν περναει πιο αργά η ώρα αλλά μπορείς να φας ένα χαλαρό μεσημεριανό πιο πριν και το βράδυ να βγεις και για ποτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vini Vici την 11 Οκτ 2021, 11:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
12-20 ιδανικό για μένα. Βασικά οτιδήποτε μου αφήνει το πρωινό ελεύθερο για να μπορώ να κάνω κι άλλες δουλειές που μαζεύονται γιατί η πλειοψηφία των υπηρεσιών δουλεύει πρωινές ώρες και δεν γίνεται να γίνουν οι δουλειές μου αλλιώς.
Και οπωσδήποτε όχι με διάλειμμα που το κάνει μια ώρα μεγαλύτερο!
Από τα συγκεκριμένα διαλέγω 14-22, και καλύτερα να μπει η ώρα στο poll σε 24ωρη μορφή για να είναι ξεκάθαρο για ποιες ώρες μιλάμε
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Σοβαρέψουυυ
Αν μου ελεγες οτι θα κοιμόσουν τουλάχιστον ενα 7-8ωρο μετά, άντε να το δεχόμουν (αν και ο βραδινός ύπνος δεν αναπληρώνεται με τίποτα).
Και στο λέω εγω, που ειμαι βραδινός τύπος.
Εγώ με ένα 6ωρο είμαι κομπλέ συνήθως. Εντάξει το θέμα βιολογικού ρολογιού ναι είναι το θεματάκι. Αλλά για μερικά χρόνια δεν με χάλαγε.
Αν και είχα συνηθίσει σε τελείως άσχετα ωράρια, οπότε είμαι παντός καιρού και χρόνου, αν έπρεπε να επιλέξω από τα τρία θα διάλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη το 6-2.
taxalata xalasa έγραψε: 11 Οκτ 2021, 07:51
κανένα.
όλες οι υπάρχουσες ανθρώπινες εργασίες πρέπει να αντικατασταθούν από ρομπότ.
όλοι άνεργοι.
Βλέπεις μακριά εσύ.
η τεχνολογία έχει ξεπεράσει ήδη τα οικονομικοπολτικά συστήματα και κάποια στίγμη στο κοντινό μέλλον εκεί οδηγεί ο δρόμος με νέα κοινωνικά συστήματα που αντί να τσακωνόμαστε για το αν εκμεταλεύεται ο άνθρωπος τον άνθρωπο θα παίζουμε τάβλι και θα εκμεταλευόμαστε την τεχνολογία και τα ρομπότ από το να φυτεύουν από ένα κρεμμύδι μέχρι να κάνουμε υπερπλανητικά ταξίδια.
Σταδιακά εκεί πάμε.
Το έχω προβλέψει εδώ και καιρό αλλά νομίζω είμαστε μερικές εκατοντάδες χρόνια πίσω. Το ανθρώπινο είδος θα περάσει μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις του γιατί η εργασία είναι ενσωματωμένη στην βιολογία μας. Ο άνθρωπος δεν είναι φτιαγμένος για να κάθεται και αν δεν βρει τρόπο να αντικαταστήσει την 'χαμένη' εργασία με κάτι άλλο δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.
12-4 η 1-5. Δεν κοιμάμαι ποτέ τα μεσημέρια, άρα είναι νεκρός χρόνος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.