ΨΕΥΔΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗstavmanr έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:39 Η εκτίμηση αυτή βασίζεται εξαρχής σε λάθος δεδομένα, αφού γνωρίζουμε ότι η συντριπτική πλειονότητα των γριπωδών συνδρομών (συμπτώματα γρίπης) καταγράφεται ως γρίπη κι αποδίδεται στον ιό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
30χρονη καταγγέλει: Κατέληξα στην Εντατική από το Pfizer
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: 30χρονη καταγγέλει: Κατέληξα στην Εντατική από το Pfizer
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
πως μπορεις να βρεις τον ιο απο τη στιγμη που ο ανθρωπος εχει πεθανει?stavmanr έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:30Δεν έχει καταγραφεί τέτοιο φαινόμενο παρά το γεγονός ότι πολλοί παρασυρόμενοι από φωστήρες του διαδικτύου κινούν εκταφές και άλλες νομικές διαδικασίες.Καdy έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:27οχι,απλως ολες οι περιπτωσεις γριππης,οπως επισης και κοινου κρυολογηματος,καταγραφονται σαν προβιντ τωραstavmanr έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:21 Ο ιός της γρίπης είναι τόσο πιο θανατηφόρος και μολυσματικός από τον Covid που αφανίστηκε με τα lockdown, το ίδιο διάστημα που ο δεύτερος κάνει σχεδόν πάρτι.
Έχεις κάποια απόφαση στο χέρι σου που να δείχνει ότι μετά από εκταφή διαπιστώθηκε θάνατος από γρίπη κι όχι από Covid;
μιλαω για οταν ειναι ακομα ζωντανος
Ο άνθρωπος έχει πεθάνει, όχι ο ιός.Καdy έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:41πως μπορεις να βρεις τον ιο απο τη στιγμη που ο ανθρωπος εχει πεθανει?stavmanr έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:30Δεν έχει καταγραφεί τέτοιο φαινόμενο παρά το γεγονός ότι πολλοί παρασυρόμενοι από φωστήρες του διαδικτύου κινούν εκταφές και άλλες νομικές διαδικασίες.Καdy έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:27
οχι,απλως ολες οι περιπτωσεις γριππης,οπως επισης και κοινου κρυολογηματος,καταγραφονται σαν προβιντ τωρα
Έχεις κάποια απόφαση στο χέρι σου που να δείχνει ότι μετά από εκταφή διαπιστώθηκε θάνατος από γρίπη κι όχι από Covid;![]()
Ο ιός συνήθως πολλαπλασιάζεται μετά το θάνατο του ξενιστή.
Γι' αυτό και δεν προτείνεται νεκροψία σε θύματα Covid. Μπορεί να καταστεί ως κι εγκληματικό να έρθεις σε επαφή με νεκρό από Covid.
ας φορεσουν χαζματ σουτstavmanr έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:46Ο άνθρωπος έχει πεθάνει, όχι ο ιός.Καdy έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:41πως μπορεις να βρεις τον ιο απο τη στιγμη που ο ανθρωπος εχει πεθανει?stavmanr έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:30
Δεν έχει καταγραφεί τέτοιο φαινόμενο παρά το γεγονός ότι πολλοί παρασυρόμενοι από φωστήρες του διαδικτύου κινούν εκταφές και άλλες νομικές διαδικασίες.
Έχεις κάποια απόφαση στο χέρι σου που να δείχνει ότι μετά από εκταφή διαπιστώθηκε θάνατος από γρίπη κι όχι από Covid;![]()
Γι' αυτό και δεν προτείνεται νεκροψία σε θύματα Covid. Μπορεί να καταστεί ως κι εγκληματικό να έρθεις σε επαφή με νεκρό από Covid.
Βρε αυτοί ας φορέσουν ό,τι θέλουν.Καdy έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:50ας φορεσουν χαζματ σουτstavmanr έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:46Ο άνθρωπος έχει πεθάνει, όχι ο ιός.Καdy έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:41
πως μπορεις να βρεις τον ιο απο τη στιγμη που ο ανθρωπος εχει πεθανει?![]()
Εσύ γιατί δεν ζητάς επαναξέταση πτώματος αφού είσαι τόσο βέβαιος ότι δεν πέθανε από Covid;
Γέμισε ο τόπος επανεξετάσεις στην Ευρώπη, από περιφερόμενους αντιεμβολιαστές, κι ακόμα δεν έχουμε βρει ιό της γρίπης αντί του Covid.
hellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:40ΨΕΥΔΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗstavmanr έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:39 Η εκτίμηση αυτή βασίζεται εξαρχής σε λάθος δεδομένα, αφού γνωρίζουμε ότι η συντριπτική πλειονότητα των γριπωδών συνδρομών (συμπτώματα γρίπης) καταγράφεται ως γρίπη κι αποδίδεται στον ιό.

Διάγραμμα εκτίμησης της σχέσης μεταξύ γριπωδών συνδρομών και ιού της γρίπης. Με μωβ η εκτίμηση του ιού. Όλο το υπόλοιπο οι γριπώδεις συνδρομές.
α τελικα γινονται νεκροψιες νεκρων κοβιντ?γιατι κατι ελεγες πως δενstavmanr έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:52Βρε αυτοί ας φορέσουν ό,τι θέλουν.Καdy έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:50ας φορεσουν χαζματ σουτstavmanr έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:46
Ο άνθρωπος έχει πεθάνει, όχι ο ιός.
Εσύ γιατί δεν ζητάς επαναξέταση πτώματος αφού είσαι τόσο βέβαιος ότι δεν πέθανε από Covid;
Γέμισε ο τόπος επανεξετάσεις στην Ευρώπη, από περιφερόμενους αντιεμβολιαστές, κι ακόμα δεν έχουμε βρει ιό της γρίπης αντί του Covid.
εχω διαβασει πως εχουν γινει αιτησεις για αυτες αλλα ποτε αν εχουν προσωρησει ή αποτελεσματα νεκροψιας
εχεις καμια προχειρη?
Όχι. Δεν τρέχω να εκταφιάζω νεκρούς για να βγάλω την ...ψώρα μου.Καdy έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:55α τελικα γινονται νεκροψιες νεκρων κοβιντ?γιατι κατι ελεγες πως δενstavmanr έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:52Βρε αυτοί ας φορέσουν ό,τι θέλουν.
εχω διαβασει πως εχουν γινει αιτησεις για αυτες αλλα ποτε αν εχουν προσωρησει ή αποτελεσματα νεκροψιας
εχεις καμια προχειρη?
Αυτό είναι δουλειά αντιεμβολιαστή.
Όταν βρεις λοιπόν νεκρούς με ιό της γρίπης αντί Covid, μην ξεχάσεις να το αναφέρεις.
μα αφου οι γιατροι-δολοφονοι δεν εγκρινουν τις νεκροτομες τους,πως θα μπορεσω να ξερωstavmanr έγραψε: 10 Οκτ 2021, 02:07Όχι. Δεν τρέχω να εκταφιάζω νεκρούς για να βγάλω την ...ψώρα μου.Καdy έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:55α τελικα γινονται νεκροψιες νεκρων κοβιντ?γιατι κατι ελεγες πως δενstavmanr έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:52
Βρε αυτοί ας φορέσουν ό,τι θέλουν.
εχεις καμια προχειρη?
Όταν βρεις λοιπόν νεκρούς με ιό της γρίπης αντί Covid, μην ξεχάσεις να το αναφέρεις.
Αφού δεν ξέρεις, γιατί δεν το γράφεις από την αρχή;Καdy έγραψε: 10 Οκτ 2021, 02:17μα αφου οι γιατροι-δολοφονοι δεν εγκρινουν τις νεκροτομες τους,πως θα μπορεσω να ξερωstavmanr έγραψε: 10 Οκτ 2021, 02:07Όχι. Δεν τρέχω να εκταφιάζω νεκρούς για να βγάλω την ...ψώρα μου.Καdy έγραψε: 10 Οκτ 2021, 01:55
α τελικα γινονται νεκροψιες νεκρων κοβιντ?γιατι κατι ελεγες πως δεν
εχεις καμια προχειρη?
Όταν βρεις λοιπόν νεκρούς με ιό της γρίπης αντί Covid, μην ξεχάσεις να το αναφέρεις.![]()
Γράψε "δεν έχω ιδέα" και απόλαυσε τη συζήτηση.
Ωραία, γιά το 2019-2020 πόσοι ήταν οι νεκροί; "Λογικά" 1000-1500 δεν είναι απάντηση.hellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2021, 00:37 Για τελευταία φορά, διακινητή ψευδών πληροφοριών, ο ΕΟΔΥ λέει σε ΚΑΘΕ έκθεσή του ότι οι καταγεγραμμένοι θάνατοι είναι ένα μικρό κλάσμα από τους πραγματικούς και η τελευταία εκτίμησή του για τους θανάτους των τελευταίων ετών είναι αυτή:
Αν δεν φοβόμουν μην μπλεχτεί το φόρουμ και ο Σπύρος, θα έκανα καταγγελία για ψευδή πληροφόρηση στα ποστ σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leporello την 10 Οκτ 2021, 08:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Κατάλαβα. Υπάρχει πιθανότητα λες ότι μέχρι τώρα έχαναν την σαιζόν από διάφορες ιώσεις οι αθλητές του κρίκετ και του αυστραλιανού ποδοσφαίρου, ενώ τώρα έτυχε να την χάσουν αθλητές του μπάσκετ.hellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2021, 00:10Παρακολουθείς την πορεία όλων των αθλητών σε όλα τα αθλήματα; Μπράβο. Δεν σου το 'χα.Leporello έγραψε: 09 Οκτ 2021, 23:41Εντάξει, αν έχανε κάποιος την μισή σαιζόν λόγω ίωσης, κάπως θα το είχες προσέξει.hellegennes έγραψε: 09 Οκτ 2021, 23:31Γιατί το ότι πριν δεν ήξερες ότι ο τάδε και ο δείνα απέκτησαν προβλήματα από λοίμωξη δεν σημαίνει ότι δεν συνέβαινε.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Δεν έχει δώσει αριθμό ο ΕΟΔΥ.Leporello έγραψε: 10 Οκτ 2021, 07:55Ωραία, γιά το 2019-2020 πόσοι ήταν οι νεκροί; "Λογικά" 1000-1500 δεν είναι απάντηση.hellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2021, 00:37 Για τελευταία φορά, διακινητή ψευδών πληροφοριών, ο ΕΟΔΥ λέει σε ΚΑΘΕ έκθεσή του ότι οι καταγεγραμμένοι θάνατοι είναι ένα μικρό κλάσμα από τους πραγματικούς και η τελευταία εκτίμησή του για τους θανάτους των τελευταίων ετών είναι αυτή:
Αν δεν φοβόμουν μην μπλεχτεί το φόρουμ και ο Σπύρος, θα έκανα καταγγελία για ψευδή πληροφόρηση στα ποστ σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Κάτι δεν έχεις καταλάβει. Για να το χρησιμοποιήσεις σαν επιχείρημα, θα πρέπει να ανατρέξεις σε προηγούμενες χρονιές και να βρεις πόσοι αθλητές έχασαν την σεζόν. Θα πρέπει να δείξεις δηλαδή ότι είναι κάτι ασυνήθιστο.Leporello έγραψε: 10 Οκτ 2021, 08:02Κατάλαβα. Υπάρχει πιθανότητα λες ότι μέχρι τώρα έχαναν την σαιζόν από διάφορες ιώσεις οι αθλητές του κρίκετ και του αυστραλιανού ποδοσφαίρου, ενώ τώρα έτυχε να την χάσουν αθλητές του μπάσκετ.hellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2021, 00:10Παρακολουθείς την πορεία όλων των αθλητών σε όλα τα αθλήματα; Μπράβο. Δεν σου το 'χα.Leporello έγραψε: 09 Οκτ 2021, 23:41 Εντάξει, αν έχανε κάποιος την μισή σαιζόν λόγω ίωσης, κάπως θα το είχες προσέξει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αναρωτιέμαι γιατί.hellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2021, 13:06Δεν έχει δώσει αριθμό ο ΕΟΔΥ.Leporello έγραψε: 10 Οκτ 2021, 07:55Ωραία, γιά το 2019-2020 πόσοι ήταν οι νεκροί; "Λογικά" 1000-1500 δεν είναι απάντηση.hellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2021, 00:37 Για τελευταία φορά, διακινητή ψευδών πληροφοριών, ο ΕΟΔΥ λέει σε ΚΑΘΕ έκθεσή του ότι οι καταγεγραμμένοι θάνατοι είναι ένα μικρό κλάσμα από τους πραγματικούς και η τελευταία εκτίμησή του για τους θανάτους των τελευταίων ετών είναι αυτή:
1.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 508 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
-
- 0 Απαντήσεις