Και εσύ που ήσουν επί 10 ώρες;Ασέβαστος έγραψε: 29 Αύγ 2018, 14:36το εκανα καποτε σε μια που με επρηξε να ερθει μαζι. σχεδον 10 ωρες ολομοναχη, κατω απο τον ηλιο, φυλακισμενη σε 5 μετρα βαρκα. το σκυλομετανιωσε.Μηχανικός έγραψε: 29 Αύγ 2018, 14:17
Βρε αν σε πάει μια βόλτα με το σκάφος, θα γυρίσεις καμμένη από τον ήλιο και με ηλίαση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΧΟΡΟΥΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΠΧΟΡΟΥΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Πρόσεχε τι λες!!!Το σκέφτηκε καλά;;;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Αφού έχεις λευκό δέρμα και κοκκινίζεις αμέσως όταν κάτσεις στον ήλιο.
Άμα είσαι μερικές ώρες στην βάρκα, θα πάθεις εγκαύματα 3ου βαθμού.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ελα ρε θέλει και το μπιζέλι Δράκων ;
Με ποιο απο τα σκυλιά μου, ταιριάζει;
Όσο για συνεπιβάτης , υπάρχουν ρίσκα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Θα βάζω αντιηλιακό και θα κάθομαι στη σκιά. Εντάξει τώρα ή θα πέσουμε στη καταιγίδα και θα πνιγώ; αλλά ξέρω αν γλιτώσω από τη καταιγίδα θα μου επιτεθεί ο λευκός καρχαρίας του Αχαϊκού ωκεανού μαζί με το τέρας του λοχ νες.Μηχανικός έγραψε: 29 Αύγ 2018, 15:18Αφού έχεις λευκό δέρμα και κοκκινίζεις αμέσως όταν κάτσεις στον ήλιο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Μην τα μπερδεύεις. Αυτό το τελευταίο δεν συχνάζει στον Αχαϊκό αλλά στον Θερμαϊκό ωκεανό.Naida έγραψε: 29 Αύγ 2018, 16:02Θα βάζω αντιηλιακό και θα κάθομαι στη σκιά. Εντάξει τώρα ή θα πέσουμε στη καταιγίδα και θα πνιγώ; αλλά ξέρω αν γλιτώσω από τη καταιγίδα θα μου επιτεθεί ο λευκός καρχαρίας του Αχαϊκού ωκεανού μαζί με το τέρας του λοχ νες.
Λόγω ονόματος...
Ίσως ανεβαίνει τον χειμώνα.shrike έγραψε: 29 Αύγ 2018, 16:05Μην τα μπερδεύεις. Αυτό το τελευταίο δεν συχνάζει στον Αχαϊκό αλλά στον Θερμαϊκό ωκεανό.Naida έγραψε: 29 Αύγ 2018, 16:02Θα βάζω αντιηλιακό και θα κάθομαι στη σκιά. Εντάξει τώρα ή θα πέσουμε στη καταιγίδα και θα πνιγώ; αλλά ξέρω αν γλιτώσω από τη καταιγίδα θα μου επιτεθεί ο λευκός καρχαρίας του Αχαϊκού ωκεανού μαζί με το τέρας του λοχ νες.Μηχανικός έγραψε: 29 Αύγ 2018, 15:18
Αφού έχεις λευκό δέρμα και κοκκινίζεις αμέσως όταν κάτσεις στον ήλιο.
Λόγω ονόματος...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ελπίζω το δεκαωρο ν ήταν 11-9 γ μαύρισμα .Naida έγραψε: 29 Αύγ 2018, 14:49Και εσύ που ήσουν επί 10 ώρες;Ασέβαστος έγραψε: 29 Αύγ 2018, 14:36το εκανα καποτε σε μια που με επρηξε να ερθει μαζι. σχεδον 10 ωρες ολομοναχη, κατω απο τον ηλιο, φυλακισμενη σε 5 μετρα βαρκα. το σκυλομετανιωσε.Μηχανικός έγραψε: 29 Αύγ 2018, 14:17
Βρε αν σε πάει μια βόλτα με το σκάφος, θα γυρίσεις καμμένη από τον ήλιο και με ηλίαση.
~~¥~~
Οι πρώτες 6 θα ήταν βλαβερές όμως. Ότι χειρότερο
Εγώ θα ήθελα να ήμουνα από τις 5.30πμ μέχρι τις 10-11πμ. Μετά ή που θα καλούσα το λιμενικό μη τυχόν κι είχε πνιγεί ή που θα παιρνα τη βάρκα θα πήγαινα σε κανένα κοντινό νησάκι να κάνω τη βόλτα μου και θα ξαναγύρναγα μετά από 5-6 ώρες να τον μαζέψω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εμ, περίμενε η κοπέλα να την βάλει σε κάποια σπηλιά με μοναδική είσοδο την θάλασσα όπως αυτή με την Καρέζη και τον Μπάρκουλη και να της πει: Όσο και να φωνάξεις δεν θα σε ακούσει κανείς.... και εκείνος πήγε για ψάρεμα 
the end
Ρε πουστη δια, δεν έχω άλλες μέρες άδεια γ καλοκαίρι μόνο δύο 4 ημέρα Σεπτέμβρη . Το ένα πάει γ θαλάσσια ενασχόληση υποβρυχίως κ το δεύτερο μάλλον με βάρκα γ είτε αραγμα είτε ψάρεμα . ΟΛΗ ΜΕΡΑΠάνας έγραψε: 29 Αύγ 2018, 18:36 Εμ, περίμενε η κοπέλα να την βάλει σε κάποια σπηλιά με μοναδική είσοδο την θάλασσα όπως αυτή με την Καρέζη και τον Μπάρκουλη και να της πει: Όσο και να φωνάξεις δεν θα σε ακούσει κανείς.... και εκείνος πήγε για ψάρεμα![]()
~~¥~~
Στην Μάνη στα μέρη του Πάνα, έχει σπηλιές που μπαίνεις ή κολυμπώντας ή με κατάδυση.lyna έγραψε: 29 Αύγ 2018, 20:45Ρε πουστη δια, δεν έχω άλλες μέρες άδεια γ καλοκαίρι μόνο δύο 4 ημέρα Σεπτέμβρη . Το ένα πάει γ θαλάσσια ενασχόληση υποβρυχίως κ το δεύτερο μάλλον με βάρκα γ είτε αραγμα είτε ψάρεμα . ΟΛΗ ΜΕΡΑΠάνας έγραψε: 29 Αύγ 2018, 18:36 Εμ, περίμενε η κοπέλα να την βάλει σε κάποια σπηλιά με μοναδική είσοδο την θάλασσα όπως αυτή με την Καρέζη και τον Μπάρκουλη και να της πει: Όσο και να φωνάξεις δεν θα σε ακούσει κανείς.... και εκείνος πήγε για ψάρεμα![]()
![]()
Βρε οι σπηλιές και οι έρημες παραλίες και τα μερόνυχτα στις βάρκες είναι για μετά... Κάτσε καλά που θα μπλέκεις τώρα με αλάτια και άμμο και πετραδάκια... Αν θέλεις τον άλλον σιγά μην περιμένεις να βάλει μπροστά τη βάρκα να σε πάει στις ερημιές. Υπάρχουν πιο κατάλληλα μέρη
και με προσωπικό χώρο. Και το λέω ως γυναίκα ψάρι που έχει βγάλει λέπια στη θάλασσα... Τα ψαρέματα είναι για να περνάει ωραία η μέρα όταν έχεις χορτάσει από όλα τα άλλα.
- Υδράργυρος
Το νημα συνεχιζει με τον τιτλο "με ποιον θα θελατε να ναυαγησετε σε ενα τροπικο νησι".
Ναι αλλά αυτό απαιτεί ειδική εκπαίδευση .Μηχανικός έγραψε: 29 Αύγ 2018, 21:52Στην Μάνη στα μέρη του Πάνα, έχει σπηλιές που μπαίνεις ή κολυμπώντας ή με κατάδυση.lyna έγραψε: 29 Αύγ 2018, 20:45Ρε πουστη δια, δεν έχω άλλες μέρες άδεια γ καλοκαίρι μόνο δύο 4 ημέρα Σεπτέμβρη . Το ένα πάει γ θαλάσσια ενασχόληση υποβρυχίως κ το δεύτερο μάλλον με βάρκα γ είτε αραγμα είτε ψάρεμα . ΟΛΗ ΜΕΡΑΠάνας έγραψε: 29 Αύγ 2018, 18:36 Εμ, περίμενε η κοπέλα να την βάλει σε κάποια σπηλιά με μοναδική είσοδο την θάλασσα όπως αυτή με την Καρέζη και τον Μπάρκουλη και να της πει: Όσο και να φωνάξεις δεν θα σε ακούσει κανείς.... και εκείνος πήγε για ψάρεμα![]()
![]()
Κ με σουπιές ή χταπόδια βολεύομαι .
~~¥~~