Ναι, δεν είμαστε εμείς στην αγορά, δεν ξέρουμε..Feindflug έγραψε: 09 Οκτ 2021, 14:11Ρε δικέ μου, βγες και λίγο από την εκκλησία και δες τι γίνεται στον πραγματικό κόσμο.Parrot έγραψε: 09 Οκτ 2021, 13:16Είναι σαφές αυτό που θέλω να πω: Εγώ ατομικά, μπορώ να κηρύξω απεργία απ' την εργασία μου για τον χ, ψ λόγο χωρίς να απολυθώ;3f3k έγραψε: 09 Οκτ 2021, 13:14
Πηγαμε στο επόμενο τώρα που μετα απο χρονια εληξε το πρώτο παπαγαλισμα.
Δηλαδη εννοεις οτι αν προκυρήξει απεργία το σωματείο σου στον ιδιωτικό τομέα και κατέβεις στην απεργία μπορούν να σε απολύσουν νόμιμα;
Ή εννοείς οτι θα ήθελες να είναι νομιμο να σε απολύσουν αν ακολουθήσεις το ψήφισμα του σωματείου σου;
Και ποια σωματεία; Στον ιδιωτικό τομέα δεν υπάρχουν σωματεία..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την δευτερα, απεργουν οι δασκαλοι.
Re: Την δευτερα, απεργουν οι δασκαλοι.
Δεν είναι κακό να μην ξέρεις, τύπε.Parrot έγραψε: 09 Οκτ 2021, 14:14Ναι, δεν είμαστε εμείς στην αγορά, δεν ξέρουμε..Feindflug έγραψε: 09 Οκτ 2021, 14:11Ρε δικέ μου, βγες και λίγο από την εκκλησία και δες τι γίνεται στον πραγματικό κόσμο.Parrot έγραψε: 09 Οκτ 2021, 13:16
Είναι σαφές αυτό που θέλω να πω: Εγώ ατομικά, μπορώ να κηρύξω απεργία απ' την εργασία μου για τον χ, ψ λόγο χωρίς να απολυθώ;
Και ποια σωματεία; Στον ιδιωτικό τομέα δεν υπάρχουν σωματεία..![]()
Ούτε γω έχω Λαμποργκίνι, αλλά σίγουρα υπάρχει κάποιος σύλλογος φίλων και ιδιοκτητών Λαμποργκίνι κάπου στον κόσμο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- NoMoreLice
Ένα ενδιαφέρον παράδειγμα του πως μπορούν να δημιουργηθούν σχολεία 2 ταχυτήτων μέσω της αξιολόγησης στο 19:17-22:15 στο παρακάτω βίντεο.
Και μέσω του «ευέλικτου» προγράμματος και της «αυτονομίας» της σχολικής μονάδας θα καταλήξουν τα υποβαθμισμένα σχολεία να διδάσκονται χαμηλότερου επιπέδου ύλη
Και μέσω του «ευέλικτου» προγράμματος και της «αυτονομίας» της σχολικής μονάδας θα καταλήξουν τα υποβαθμισμένα σχολεία να διδάσκονται χαμηλότερου επιπέδου ύλη
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

Τα επιχειρήματα δε στέκουν. Λέει οτι θα χωριστούν τα σχολεία σε καλά ή κακά, οι καλοί μαθητές θα παν στα καλά και τα κακά θα γίνουν ακόμη χειρότερα. Μάλιστα. Σκέφτηκαν μήπως να άλλαζαν τον διευθυντή του κακού σχολείου μήπως έχει κάποια ευθύνη; Μήπως να καλούσαν και τους άλλους καθηγητές του κακού σχολείου για κουβεντούλα στη δευτεροβάθμια να δούμε τι φταίει και να κάνουμε κάποιες αλλαγές; Δε σας νοιάζει όσο και χάλια να γίνει το σχολείο, αυτό που δεν θέλετε είναι ευθύνες. Στη προκειμένη περίπτωση ευθύνες για την αποτυχία των μαθητών.NoMoreLice έγραψε: 09 Οκτ 2021, 14:19 Ένα ενδιαφέρον παράδειγμα του πως μπορούν να δημιουργηθούν σχολεία 2 ταχυτήτων μέσω της αξιολόγησης στο 19:17-22:15 στο παρακάτω βίντεο.
Και μένα στη θέση σας δεν θα μου άρεσε η αξιολόγηση . Κανείς δεν θέλει να τον αξιολογούν και να τον ελέγχουν. Αλλά μην κοροϊδευόμαστε οτι φοβάστε μην υποβαθμιστούν και άλλο το κακά σχολεία.
- NoMoreLice
Καταρχάς δεν είμαι εκπαιδευτικός.mao mao έγραψε: 09 Οκτ 2021, 15:05Τα επιχειρήματα δε στέκουν. Λέει οτι θα χωριστούν τα σχολεία σε καλά ή κακά, οι καλοί μαθητές θα παν στα καλά και τα κακά θα γίνουν ακόμη χειρότερα. Μάλιστα. Σκέφτηκαν μήπως να άλλαζαν τον διευθυντή του κακού σχολείου μήπως έχει κάποια ευθύνη; Μήπως να καλούσαν και τους άλλους καθηγητές του κακού σχολείου για κουβεντούλα στη δευτεροβάθμια να δούμε τι φταίει και να κάνουμε κάποιες αλλαγές; Δε σας νοιάζει όσο και χάλια να γίνει το σχολείο, αυτό που δεν θέλετε είναι ευθύνες. Στη προκειμένη περίπτωση ευθύνες για την αποτυχία των μαθητών.NoMoreLice έγραψε: 09 Οκτ 2021, 14:19 Ένα ενδιαφέρον παράδειγμα του πως μπορούν να δημιουργηθούν σχολεία 2 ταχυτήτων μέσω της αξιολόγησης στο 19:17-22:15 στο παρακάτω βίντεο.
Και μένα στη θέση σας δεν θα μου άρεσε η αξιολόγηση . Κανείς δεν θέλει να τον αξιολογούν και να τον ελέγχουν. Αλλά μην κοροϊδευόμαστε οτι φοβάστε μην υποβαθμιστούν και άλλο το κακά σχολεία.
Έπειτα, σε αυτά που ρωτάς, η απάντηση είναι επειδή απλά δεν τους ενδιαφέρει. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μειώσουν τα κρατικά έξοδα για την εκπαίδευση και να αποκόψουν όσο το δυνατόν νωρίτερα από την εκπαίδευση μαθητές από «σταμπαρισμένες» περιοχές και σχολεία. Οπότε δεν τους νοιάζει αν σε αυτά τα σχολεία είναι κακοί καθηγητές, ή και καθόλου καθηγητές σε πολλές περιπτώσεις, αφού οι αναπληρωτές πολλές φορές τοποθετούνται πολλούς μήνες μετά την αρχή της χρονιάς.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα

- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Με τι βαθμό συγκίνησης, περνάω;Otto Weininger έγραψε: 09 Οκτ 2021, 18:35Από το 1 έως το 10 πόσο συγκινήθηκες;![]()
[img]https://i.postimg.cc/mDgMMhMV/2021 ... .jpg[/img]
Σε κάθε περίπτωση, αν ήμουν στη θέση της Κεραμέως, θα της έστελνα μερικά τσουβάλια με τσάι του βουνού, ένα γεράνι κι ένα σημείωμα ότι το κράτος είναι πάντα πρόθυμο να υπερκαλύψει τις πραγματικές ανάγκες των εκπαιδευτικών του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι οι καθηγητές φοβούνται μεν να ζορίσουν τους κακους ή αδιάφορους μαθητές (για τους γνωστούς λόγους) αλλά απαιτούν να κρατήσουν όμηρους και τους καλούς μαθητές για να βγάλει καλό μέσο όρο το σχολείο.NoMoreLice έγραψε: 09 Οκτ 2021, 14:19 Ένα ενδιαφέρον παράδειγμα του πως μπορούν να δημιουργηθούν σχολεία 2 ταχυτήτων μέσω της αξιολόγησης στο 19:17-22:15 στο παρακάτω βίντεο.
Με λίγα λόγια, πότε βρίσκουν αντιλαϊκή και πότε εξόχως βολική την αριστεία. Είναι σχεδόν αστείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και από Τρίτη, τα κεφάλια μέσα μέχρι την επόμενη μεγαλειώδη πορεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εσυ προτρέπεις και για την τρίτη δηλαδή;
θεωρείς ότι δεν είναι πολύ επιθετικοί;
Η δουλειά του δασκάλου είναι να διδάσκει όχι να εξεγείρεται. Αν θέλετε «εξέγερση» αφήστε άλουστο μαλλί και πηγαίνετε Εξάρχεια να ζητάτε ευρώ για τυρόπιτα. Δεν έχετε καμμιά δουλειά κοντά σε ανηλίκους
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Η αλήθεια είναι ότι δεν μ´ ενδιαφέρει. Ας γίνουν όσο επιθετικοί γουστάρουν. Αν συμφωνούν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι γονείς και θεωρούν ότι οι αξιολογήσεις θα επηρεάσουν αρνητικά την εκπαίδευση των παιδιών τους, η δικη μου γνώμη περισσεύει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
FluffyFluffy έγραψε: 08 Οκτ 2021, 19:52 τίμια απεργία, στηρίζω. Όλοι για να μπορούν οι δασκαλοι να μάθουν τα παιδιά μας γράμματα ανεμποδιστα.
Στηρίζω και εγώ..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 214 Απαντήσεις
- 3556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-