Είναι σημεία των καιρών. Μετά τους αυτοακρωτηριασμούς προέκυψε και η αυτοπλαστογραφία.talaipwros έγραψε: 29 Αύγ 2018, 19:52Τα αλλάζουν 5 χρόνια μετά;Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Αύγ 2018, 19:48Έλεος, σιγά την πρωτοπορία.metaxoskolikas έγραψε: 29 Αύγ 2018, 19:29 Είχε κατεβεί χθες και σήμερα ξανανέβηκε λίγο διαφορετικό.
δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο.
Στους financial times κάθε μέρα αλλάζουν οι τίτλοι. Τους βλέπω στο feed μου και όταν βρω όρεξη να πατήσω το notification, έχει αλλάξει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το άρθρο του left.gr έπαθε ανασχηματισμό.
Re: Το άρθρο του left.gr έπαθε ανασχηματισμό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο αυτισμός όμως...!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν το έχουμε συζητήσει ποτέ (ή δεν το πέτυχα εγώ),αλλά πιο πολύ για φωτοσοπιά μου μοιάζει η "κανονική" φώτο παρά η "πειραγμένη".
Δεν τα κατέχω βέβαια αυτά τα προγράμματα του διαβόλου για να πω με σιγουριά κάτι,αλλά πιο φυσική δείχνει η φώτο με τον Στάλιν μόνο του.
Σαν να του κότσαραν τον κοντό μετά και όχι να τον έσβησαν.
Βρε κουτά, αν το βλέπετε έτσι, η κίνηση κλειδί θα ήταν να κάνατε και ανασχηματισμό στην πρωθυπουργία.Highlander έγραψε: 29 Αύγ 2018, 20:22Ρακοσυλλέκτες καραμανλικών ψήφων της ΝΔ που θα της ήταν πολύτιμοι, αλλά με το σημερινό νεοφιλελεύθερο πρόσωπό της της γυρίζουν οριστικά την πλάτη.
Αν αλλάξετε τον Τσίπρα με τον Καραμανλή, θα σαρώσετε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και γω έτσι νομίζω.waldorf έγραψε: 29 Αύγ 2018, 20:28Δεν το έχουμε συζητήσει ποτέ (ή δεν το πέτυχα εγώ),αλλά πιο πολύ για φωτοσοπιά μου μοιάζει η "κανονική" φώτο παρά η "πειραγμένη".
Δεν τα κατέχω βέβαια αυτά τα προγράμματα του διαβόλου για να πω με σιγουριά κάτι,αλλά πιο φυσική δείχνει η φώτο με τον Στάλιν μόνο του.
Σαν να του κότσαραν τον κοντό μετά και όχι να τον έσβησαν.
Κατ' αρχάς δείτε το μέγεθός του και τη στάση σώματος.
Δεν μπορεί να είναι τόσο μικρωκαμωμένος συγκριτικά με τους υπόλοιπους. Η στάση σώματος δεν προδίδει καμία αλληλεπίδραση με τους διπλανούς. και η ματιά του.
Δεν μπορεί να είναι τόσο μικρωκαμωμένος συγκριτικά με τους υπόλοιπους. Η στάση σώματος δεν προδίδει καμία αλληλεπίδραση με τους διπλανούς. και η ματιά του.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εντιτ, με προλαβαν σβηστε το
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 30 Αύγ 2018, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Διάβασε και το υπόλοιπο νήμα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κοίτα κάτι συμπτώσεις
το κατάλαβαν μετά από 6 χρόνια, όταν η Παπακώστα μπήκε στη συγκυβέρνηση της αριστεράς
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ήταν άδικο, έγινε edit
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος