Ξέρει κανείς τι παίζεται με την ιδιωτική ασφάλεια υγείας;
Πέρασα από συνέντευξη σε μια εταιρεία του κλάδου μου σήμερα και μια από τις παροχές που μου διαφήμισαν είναι ότι με τη πρόσληψη (χωρίς δοκιμαστική περίοδο) θα με προσθέσουν και στο ομαδικό πρόγραμμά τους όπου έχουν όλους τους τους εργαζομένους.
Ρώτησα μερικούς φίλους μου αλλά κανείς δεν έχει τέτοια ασφάλεια. Eίναι μήπως κάτι άχρηστο, ειδικά τώρα που θα εργάζομαι και θα είμαι πλέον κανονικά ασφαλισμένος στον ΕΦΚΑ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ασφάλεια υγείας
Re: Ασφάλεια υγείας
Είχα εγώ παλιά στην πολυεθνική που δούλευα.
Είχε κάτι εξτραδάκια εξετάσεις που κάλυπτε και βραχεία νοσηλεία, δεν χρησιμοποίησα κάτι στην πράξη ποτέ όμως, συνήθως είναι θυγατρικές - συνεργαζόμενες εταιρείες που χρησιμοποιούν σαν δοχεία για να μεταφέρουν χρήματα από την μία στην άλλη αλλά και για άλλους λόγους φυσικά.
Είχε κάτι εξτραδάκια εξετάσεις που κάλυπτε και βραχεία νοσηλεία, δεν χρησιμοποίησα κάτι στην πράξη ποτέ όμως, συνήθως είναι θυγατρικές - συνεργαζόμενες εταιρείες που χρησιμοποιούν σαν δοχεία για να μεταφέρουν χρήματα από την μία στην άλλη αλλά και για άλλους λόγους φυσικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- μαγδαλασκάρης
Re: Ασφάλεια υγείας
Ακριβώς αυτό @sys3x
Το ερεύνησα λίγο αφού έκανα το ποστ παραπάνω, βρήκα πληροφορίες στα παρακάτω λινκ:
https://www.infomax.gr/ομαδική-ασφάλιση ... προστασίας
Μου είπε χθες ο συνάδελφος που είναι 3 χρόνια στην εταρεία ότι έχει κι αυτός τέτοια ασφάλεια και δοκίμασε πέρισυ να τη χρησιμοποιήσει στο πρώτο lockdown. Του είπαν από τη MetLife να πάει σε δημόσιο επειδή του πονούσε ο λαιμός και έχουν οδηγία να στέλνουν εκεί όποιον μπορεί να είχε covid (!)
Ότι να'ναι.. Αχρείαστο να είναι, ακόμα κι αν δεν είναι άχρηστο.
Το ερεύνησα λίγο αφού έκανα το ποστ παραπάνω, βρήκα πληροφορίες στα παρακάτω λινκ:
https://www.infomax.gr/ομαδική-ασφάλιση ... προστασίας
Μου είπε χθες ο συνάδελφος που είναι 3 χρόνια στην εταρεία ότι έχει κι αυτός τέτοια ασφάλεια και δοκίμασε πέρισυ να τη χρησιμοποιήσει στο πρώτο lockdown. Του είπαν από τη MetLife να πάει σε δημόσιο επειδή του πονούσε ο λαιμός και έχουν οδηγία να στέλνουν εκεί όποιον μπορεί να είχε covid (!)
Ότι να'ναι.. Αχρείαστο να είναι, ακόμα κι αν δεν είναι άχρηστο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 33 Απαντήσεις