Τι υπουργός είναι ο Τσιορδας.
Μεταφορών, οικονομικών, ανάπτυξης.
Κάτι από αυτά θα είναι για να ξέρει που μπορούν να γίνουν επενδύσεις και που όχι.
Τι υπουργός είναι ο Τσιορδας.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Αυτή που τον επακουμβησε πέρσι στην τουρκική ήταν μάλλινη μάλλον.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ενώ το ΚΚΕ δεν έλεγε ακριβώς τα ίδια τότε...ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 04 Οκτ 2021, 08:04 Οταν πηραμε τα F-16 και Mirage επι παπατζη τον ιδιο ακριβως λογο προσπαθησε να αρθρωσει η ΝΔ σαν αντιπολιτευση τοτε .
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΩΣΤΟ αλλα ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΚΡΙΒΑ !!!
Καπως να διαφοροποιουνται ρε παιδι μου μην γινουν τελειως ρομπα στο πανελληνιο
σαν να μην περασε μια μερα
ΣΥΡΙΖΑ για συμφωνία με Γαλλία: Ορθή στρατηγικά, επιφύλαξη όμως για το κόστος
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Κανονικά χρειαζόμαστε 11 μύρια κλίνες και άλλα τόσα λεωφορεία να έχει ο καθένας το δικό του αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα.Freelancer έγραψε: 07 Οκτ 2021, 14:28 8 δις στην γαλλική πολεμική βιομηχανία ή αλλιώς 160.000 λεωφορεία. Ή 80.000 κλίνες ΜΕΘ. Ή ο μισθός 5.000 γιατρών για 50 χρόνια. Ξέρω λαϊκισμός. Φάτε Belhara και Rafale.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Chainis έγραψε: 07 Οκτ 2021, 15:36Κανονικά χρειαζόμαστε 11 μύρια κλίνες και άλλα τόσα λεωφορεία να έχει ο καθένας το δικό του αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα.Freelancer έγραψε: 07 Οκτ 2021, 14:28 8 δις στην γαλλική πολεμική βιομηχανία ή αλλιώς 160.000 λεωφορεία. Ή 80.000 κλίνες ΜΕΘ. Ή ο μισθός 5.000 γιατρών για 50 χρόνια. Ξέρω λαϊκισμός. Φάτε Belhara και Rafale.
Στον φανταστικο κοσμο που ζεις νομιζεις οτι δεν εισαι κοροιδο.Ετσι ειναι αγαπητε μου.
λέω ότι χωρίς στρατό θα ήσουν κύπρος,λες ότι θα ήσουν ισλανδία.δεν χρειάζεται να πούμε ποιος είναι ο ηλίθιος,είναι φανερόFreelancer έγραψε: 07 Οκτ 2021, 16:08 Στον φανταστικο κοσμο που ζεις νομιζεις οτι δεν εισαι κοροιδο.Ετσι ειναι αγαπητε μου.
Μπα, με αυτές που παραγγείλουμε είμαστε καλά.Freelancer έγραψε: 07 Οκτ 2021, 16:06Chainis έγραψε: 07 Οκτ 2021, 15:36Κανονικά χρειαζόμαστε 11 μύρια κλίνες και άλλα τόσα λεωφορεία να έχει ο καθένας το δικό του αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα.Freelancer έγραψε: 07 Οκτ 2021, 14:28 8 δις στην γαλλική πολεμική βιομηχανία ή αλλιώς 160.000 λεωφορεία. Ή 80.000 κλίνες ΜΕΘ. Ή ο μισθός 5.000 γιατρών για 50 χρόνια. Ξέρω λαϊκισμός. Φάτε Belhara και Rafale.
Κανονικά χρειαζόμαστε 11 μύρια bellh@res και άλλα τόσα Rafale να έχει ο καθένας το δικό του αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Αριστερός, ανόητος η και τα 2?Freelancer έγραψε: 07 Οκτ 2021, 16:08Στον φανταστικο κοσμο που ζεις νομιζεις οτι δεν εισαι κοροιδο.Ετσι ειναι αγαπητε μου.
Chainis έγραψε: 07 Οκτ 2021, 15:04Συμμαχία έχουμε, κάτι σαν την συμμαχία ΕΣΣΔ Γερμανίας μέχρι τον Ιούνιο του 41.Fluffy έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:21α, νομιζα τα όπλα μας υπερασπίζονται την πατριδα μας όμως ξεχασα έχετε κοινες αξίες με τη σαουδικη αραβία.
viewtopic.php?f=92&t=29916

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Tο Τουρκικο ερευνητικο το παρασυρε ο αερας .Τοσο σανο σας ταιζουν.Chainis έγραψε: 07 Οκτ 2021, 15:31Αυτή που τον επακουμβησε πέρσι στην τουρκική ήταν μάλλινη μάλλον.
Το τουρκικό ερευνητικό σε μια περίπτωση άλλαξε την πορεία του λόγω κακοκαιρίας και κάποιοι βρήκατε ευκαιρία για μαλακιούλες.Frappezitis έγραψε: 08 Οκτ 2021, 11:24Tο Τουρκικο ερευνητικο το παρασυρε ο αερας .Τοσο σανο σας ταιζουν.Chainis έγραψε: 07 Οκτ 2021, 15:31Αυτή που τον επακουμβησε πέρσι στην τουρκική ήταν μάλλινη μάλλον.
Μάργκαρετ Θάτσερ: