hellegennes έγραψε: 07 Οκτ 2021, 13:35
BillSeism έγραψε: 06 Οκτ 2021, 23:50
Σε όλο το κόσμο όχι μόνο εδώ ποντάρουν έμμεσα και στην ανοσία της αγέλης και μέσω εμβολίου και μέσω φυσικής νόσσησης. Μπορεί το εμβόλιο να μην είναι το τέλειο αλλά θα μετατρέψει τον ιό σε απλή ίωση ή κοινό συνάχι. Έτσι πιστεύουν και εδώ και αυτό θα συμβεί περίπου κατά την άνοιξη. Όλοι μα όλοι θα έχουμε νοσήσει (είτε τεχνητώς είτε φυσικώς). Οι εμβολισαμένοι δε που θα είναι ξαμολυμένοι πολλοί θα κολλήσουνε πάλι (άρα και φυσική νόσηση) και θα το περάσουν ήπια. Άρα όταν τελειώσει η δράση του εμβολίου για τον περισσότερο κόσμο θα έχουν αρρωστήσει όλοι τουλάχιστον 1 φορά και άλλοι 2 φορές. Ε μετά όσο να ναι θα είναι κοινή ίωση που δεν θα ενδιαφέρει κανέναν. Σαν τις τόσες που πέρασαν κ υπάρχουν και δεν φοβόταν κανείς κανέναν.
Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι ανοσία της αγέλης είναι ένα φαινόμενο που εμφανίζεται όταν
η μετάδοση ενός παθογόνου εμποδίζεται σε τέτοιον βαθμό που να μην βρίσκει μονοπάτια για να δημιουργήσει επιδημία. Άρα εξαρχής δεν μπορούμε να μιλάμε για ανοσία αγέλης. Αυτό στο οποίο αναφέρεσαι είναι η δημιουργία μερικής ανοσίας στον πληθυσμό μέσω νόσησης, αυτό που έχουμε δηλαδή και στην γρίπη.
Για την συντριπτική πλειονότητα του πληθυσμού, ο κορωνοϊός
είναι απλή ίωση. Για τις μικρότερες ηλικίες δεν είναι καν συνάχι, το οποίο είναι αντίθετο στις περισσότερες ιώσεις του αναπνευστικού, που δίνουν πιο σοβαρά συμπτώματα στις μικρές ηλικίες (παιδιά και μωρά).
Η στρατηγική να εμβολιαστεί ο ευπαθής πληθυσμός ώστε αν μολυνθεί να νοσήσει ηπιότερα είναι λογική. Η στρατηγική να εμβολιαστούν όλοι δεν έχει καμμιά λογική.
Εγώ θα σταθώ σε ένα πράγμα :
Λένε : “ Πιθανές παρενέργειες μυοκαρδίτιδας από MRNA εμβόλια , αλλά μην ανησυχείτε στις περισσότερες περιπτώσεις περνάει αυτοάνοσα ” .
Δηλαδή γαμώ το φελέκι μου .
Αρκεί να αναζητήσεις την μυοκαρδίτιδα στο Google ώστε να δεις ότι μόνο αθώα δεν είναι .
Είναι μία πάθηση που πειράζει την καρδιά .
Δεν λέω , μπορεί και να την πάθεις από τον Covid , από μία ίωση από μία γρίπη κλπ .
Αλλά για ποιον λόγο να ριψοκινδυνέψεις από μόνος σου , ειδικά όταν έχουν εκδηλωθεί πολλά περιστατικά ;
Γνωρίζετε ότι οι περιπτώσεις που δεν θα είναι μέσα στις περισσότερες περιπτώσεις που λένε οι εμβολιολάγνοι ίσως να πάθουν έμφραγμα ή καρδιακή ανεπάρκεια ;
Γνωρίζετε τι προσδόκιμο δίνεται σε ασθενή με καρδιακή ανεπάρκεια ;
Είχε ο αείμνηστος παππούς μου και άντεξε πέντε χρόνια .
Οπότε βάζεις τον πληθυσμό ηλικίας 12-30 ( που στο 99 % περνάει τον Covid πιο ήπια από μία ίωση ) να ριψοκινδυνέψει κάτι τέτοιο ;
Είστε με τα καλά σας ;
Ας έρθει ένας γιατρός , ένας όχι δέκα να μου πει κάνε το εμβόλιο και δεν θα πάθεις καρδιακό πρόβλημα από παρενέργειες . Ένας να μου το εγγυηθεί θα πάω να κάνω όχι τρεις δόσεις αλλά δέκα . Το εγγυάται κανένας ; Όχι . Κρύβουν περιπτώσεις όπως τον άτυχο 16χρονό στην Αρκαδία ; Ναι . Τιμωρούν τους ανεμβολίαστους με απαγόρευση εισόδου και εργασίας όπως έκαναν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα ; Ναι . Συνεχίζουμε να τους ακούμε ; Ναι .