Aprilianos έγραψε: 06 Οκτ 2021, 14:04
Ο χρήστης Greeksburg (@Greeksburg) έγραψε το Tweet: Τι πιστεύετε θα κάνουν οι κομμουνιστές σε περίπτωση πολέμου της Ελλάδος με τρίτη χώρα;
Α. Θα πολεμήσουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα
Β. Θα λιποτακτήσουν, κοινώς θα την κάνουν κοπάνα
Γ. Θα συνεργαστούν με τον εχθρό όπως έκαναν και στο παρελθόν, προσπαθώντας να ωφεληθούν.
Θύμισε μου λίγο που πολέμησαν οι παππούδες των βουλευτών της ΧΑ;
Γιατί γενικά όλοι αναφέρονται στους παππούδες τους, αλλά κανένας δεν είχε πει <<ο παππούς μου λεγόταν έτσι και πολέμησε τους Γερμανούς σε εκείνη την μάχη> > . Αντίθετα όσα ονόματα έχουν βγει, όλοι γερμανοτσολιάδες ήταν
δυο άτομα από το αστικό στρατόπεδο μπορούσαν να περηφανευτούν με διεθνώς αναγνωρισμένες αποδείξεις και στοιχεία ότι πολέμησαν τους Γερμανούς.
ο Κατσώτας και ο Τσακαλώτος.
ο πρώτος ήταν φανατικός κεντρώος και η ΕΡΕ έστελνε τους ΕΚΟΦίτες να του σπάνε τις συγκεντρώσεις όταν ήταν δήμαρχος Αθηναίων
και ο δεύτερος ψήφιζε Αντρέα και είναι θείος του Ευκλείδη.
Δεν ξέρω αν ήταν μόνο δύο αλλά δεν το νομίζω. Για αυτό που είμαι σίγουρος είναι το που ανήκαν κάτι πατριώτες του κώλου σαν τον Απριλιανο
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
runner έγραψε: 06 Οκτ 2021, 15:47
Από τη ΝΔ έχουν περάσει και χειρότεροι από τον εν λόγω κύριο που διεγράφη.
Πριν χρόνια, εν ενεργεία βουλευτής είχε πάει στην κηδεία του Παπαδόπουλου.
Οι χαζοδηλώσεις του γραφικού τους μάραναν;
Μα η πλειοψηφία των στελεχών τής ΝΔ ήταν κάποτε χειρότερη από τον Μπογδάνο. Ομως πολλούς από αυτούς, η ΝΔ τους εξέμεσε.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Θύμισε μου λίγο που πολέμησαν οι παππούδες των βουλευτών της ΧΑ;
Γιατί γενικά όλοι αναφέρονται στους παππούδες τους, αλλά κανένας δεν είχε πει <<ο παππούς μου λεγόταν έτσι και πολέμησε τους Γερμανούς σε εκείνη την μάχη> > . Αντίθετα όσα ονόματα έχουν βγει, όλοι γερμανοτσολιάδες ήταν
δυο άτομα από το αστικό στρατόπεδο μπορούσαν να περηφανευτούν με διεθνώς αναγνωρισμένες αποδείξεις και στοιχεία ότι πολέμησαν τους Γερμανούς.
ο Κατσώτας και ο Τσακαλώτος.
ο πρώτος ήταν φανατικός κεντρώος και η ΕΡΕ έστελνε τους ΕΚΟΦίτες να του σπάνε τις συγκεντρώσεις όταν ήταν δήμαρχος Αθηναίων
και ο δεύτερος ψήφιζε Αντρέα και είναι θείος του Ευκλείδη.
Δεν ξέρω αν ήταν μόνο δύο αλλά δεν το νομίζω. Για αυτό που είμαι σίγουρος είναι το που ανήκαν κάτι πατριώτες του κώλου σαν τον Απριλιανο
Jolly Roger έγραψε: 06 Οκτ 2021, 19:03
για την Κατοχή μιλάμε. Εκεί όπου υπήρχαν οι επιλογές να πολεμήσουν τους Γερμανούς, να κάτσουν στα αβγά τους ή να γίνουν δοσίλογοι. Δε μιλάμε για 40-41 όπου πολέμησαν όλοι ανεξαρτήτως παράταξης.
Ο πόλεμος ήταν παγκόσμιος.Και οι πόλεμοι διευθύνονται από κυβερνήσεις που καθορίζουν τα μέτωπα και ποιός πολεμά ποιόν.Η κυβέρνηση της Ελλάδος ήταν στην εξορία και αυτή ήταν αρμόδια να καθορίσει που και πότε θα ανοίξει νέο μέτωπο.
Να ξέρεις ότι οι ΗΠΑ δεν αναγνώριζαν για πολύ καιρό τον Ντε Γκωλ διότι ήταν ένας απλός αξιωματικός,η κανονική κυβέρνηση της Γαλλίας είχε συνθηκολογήσει.Αλλά η ελληνική κυβέρνηση δεν συνθηκολόγησε και ποτέ από τους συμμάχους δεν αμφισβητήθηκε.
Jolly Roger έγραψε: 06 Οκτ 2021, 15:52
o Κατερινιώτης ο Νάικος ο Μάικωλ (δεν-είμαι-μετακλητός-παιδιά, είμαι-στρατιώτης-της-παράταξης) μέχρι χτες μας ενημέρωνε τι ωραία τους δέρναμε στη Μακρόνησο το '49, σήμερα είναι #με_τον_εθνοσυμφιλιωτή_Κυριάκο
Το σκηνικό με τον Μπογδάνο αποδεικνύει οτι οι χιτες και οι ταγματασφαλίτες θα είναι για πάντα καταγεγραμμένοι στις συνειδήσεις ως δοσίλογοι και οι Κομμουνιστές ως πατριώτες.Αυτο δεν αλλάζει,έχει γράφει με αίμα. Για αυτό ακόμα και η ΝΔ προσπαθεί να αποφεύγονται τέτοιες κουβέντες
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
runner έγραψε: 06 Οκτ 2021, 15:47
Από τη ΝΔ έχουν περάσει και χειρότεροι από τον εν λόγω κύριο που διεγράφη.
Πριν χρόνια, εν ενεργεία βουλευτής είχε πάει στην κηδεία του Παπαδόπουλου.
Οι χαζοδηλώσεις του γραφικού τους μάραναν;
Μα η πλειοψηφία των στελεχών τής ΝΔ ήταν κάποτε χειρότερη από τον Μπογδάνο. Ομως πολλούς από αυτούς, η ΝΔ τους εξέμεσε.
Γενικα παρα αυτα που γραφονται σημερα, η ποιοτητα των Βουλευτων ηταν χειροτερη παλιοτερα
Μιλαμε για ατομα στα ορια της εγγραματοσυνης
Η ΝΔ παλιοτερα ειχε και περισσοτερες φραξιες
Ειχε και τους φιλοβασιλικους που σημερα δεν υπαρχουν πια
Jolly Roger έγραψε: 06 Οκτ 2021, 19:03
για την Κατοχή μιλάμε. Εκεί όπου υπήρχαν οι επιλογές να πολεμήσουν τους Γερμανούς, να κάτσουν στα αβγά τους ή να γίνουν δοσίλογοι. Δε μιλάμε για 40-41 όπου πολέμησαν όλοι ανεξαρτήτως παράταξης.
Ο πόλεμος ήταν παγκόσμιος.Και οι πόλεμοι διευθύνονται από κυβερνήσεις που καθορίζουν τα μέτωπα και ποιός πολεμά ποιόν.Η κυβέρνηση της Ελλάδος ήταν στην εξορία και αυτή ήταν αρμόδια να καθορίσει που και πότε θα ανοίξει νέο μέτωπο.
Να ξέρεις ότι οι ΗΠΑ δεν αναγνώριζαν για πολύ καιρό τον Ντε Γκωλ διότι ήταν ένας απλός αξιωματικός,η κανονική κυβέρνηση της Γαλλίας είχε συνθηκολογήσει.Αλλά η ελληνική κυβέρνηση δεν συνθηκολόγησε και ποτέ από τους συμμάχους δεν αμφισβητήθηκε.