Πιθανόν να είναι όσα γράφεις αλλά ατυχώς γι' αυτόν, είναι εμφανές μόνον το τελευταίο.Beria έγραψε: 06 Οκτ 2021, 12:48Ο Σάββας είναι σπουδαίος ψυχίατρος, σπουδαίος στοχαστής, μιλά εξαιρετικά ελληνικά, απλώς τυγχάνει να είναι κομμουνιστήςΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2021, 12:13Αυτός είναι η αγάπη του Beria.
Έχει όντως κατιτίς το συγκινητικό, νοσταλγικό κλπ, πράγμα που κάνει όλες τις ευαίσθητες αντιεξουσιαστικές ψυχές να δώσουν τον οβολό τους.
Τι να κανωμεν, δεν μπορείς να τα έχεις όλα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διεγράφη από την Κ.Ο. της ΝΔ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Re: Διεγράφη από την Κ.Ο. της ΝΔ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι, όταν η ποιότητα μετριέται με παρουσίες σε εκπομπές του Χατζηνικολάου, ο Σάββας είναι μη αναγνωρίσιμος.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:18Πιθανόν να είναι όσα γράφεις αλλά ατυχώς γι' αυτόν, είναι εμφανές μόνον το τελευταίο.Beria έγραψε: 06 Οκτ 2021, 12:48Ο Σάββας είναι σπουδαίος ψυχίατρος, σπουδαίος στοχαστής, μιλά εξαιρετικά ελληνικά, απλώς τυγχάνει να είναι κομμουνιστήςΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2021, 12:13
Αυτός είναι η αγάπη του Beria.
Έχει όντως κατιτίς το συγκινητικό, νοσταλγικό κλπ, πράγμα που κάνει όλες τις ευαίσθητες αντιεξουσιαστικές ψυχές να δώσουν τον οβολό τους.
Εντάξει, δεν είναι και πολιτική διάνοια σαν τον Τζήμερο για να τον καλούνε.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σχόλιο είναι κάτω από την ανάρτησηhades έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:15ποιος το ειπε αυτό γιατί δεν μου βγάζει το βίντεο που έβλαεςLugozzi έγραψε: 06 Οκτ 2021, 12:30 https://www.facebook.com/30599839946521 ... 436289832/
"Όσο εκπροσωπώ εγώ την κυβέρνηση εδώ, δεν θα ξαναγίνει ανεχτή στην αίθουσα αυτή τέτοια προσπάθεια, για να είμαστε συνεννοημένοι όλοι".
Αν δεν καταλαβαίνετε ποσό λάθος θεσμικά και ηθικά είναι αυτή η Δήλωση σας κ.Δένδια κάπου έχετε μπερδέψει τα πράγματα
Ένας Υπουργός δεν αποφασίζει τι θα ειπωθεί και τι όχι στη Βουλή, ούτε κάνει νουθεσίες σε Βουλευτή τι θα πει και τι δεν θα πει
Αυτά στη Βόρεια Κορέα που λατρεύει ο Παφίλης που τον υπερασπιστήκατε και δεν νιώσατε την ανάγκη να απαντήσετε στις προκλήσεις του κατά της Αστικής Δημοκρατίας
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Έλα τώρα, για άλλο λόγο σας έχει κάτσει στο λαιμό ο Τζήμερος και ξέρετε καλά ποιος είναι.Beria έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:23Ναι, όταν η ποιότητα μετριέται με παρουσίες σε εκπομπές του Χατζηνικολάου, ο Σάββας είναι μη αναγνωρίσιμος.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:18Πιθανόν να είναι όσα γράφεις αλλά ατυχώς γι' αυτόν, είναι εμφανές μόνον το τελευταίο.Beria έγραψε: 06 Οκτ 2021, 12:48
Ο Σάββας είναι σπουδαίος ψυχίατρος, σπουδαίος στοχαστής, μιλά εξαιρετικά ελληνικά, απλώς τυγχάνει να είναι κομμουνιστής
Χαλάει την μεταπολιτευτική σούπα και όλα τα παρεπόμενα της, που έκαναν ακόμη και τα ακραία αριστερά κόμματα κάτι σαν θεσμικό μπαχαρικό για να τη νοστιμίζει.
Αν είναι κάτι που μυρίζει μπαγιάτικη συντήρηση, είναι η αριστερά αλλά σιγά μην το παραδεχτεί και χάσει το επίδομα του ριζοσπαστισμού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Beria έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:16Μακάρι να είχαμε καναν δυο ακόμα γραφικούς τρελλάρες, με τέτοια παραγωγή σκέψης
https://metabook.gr/search?query=%CE%A3 ... E%AE%CE%BB
Δεν ήξερα ότι ο Εμπειρίκος ήταν εβραίος !!
Anyway, ένα πορτοκαλί εξώφυλλο είναι πάντα ελκυστικό, σε καλεί γιά ξεφύλλισμα, αν και η μονομανία με το έθνος του αν έχει να κάνει με την αντιληπτικότητα του είναι ανησυχητική. Αν είναι απλώς η θεματολογία του δεκτή.
Πάλι, αν εξετάζει τον μεσσιανισμό αγνοώντας τον Ιησού, είναι μεταξύ του γραφικού προς το τραγικό
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
https://twitter.com/latinopoulou/status ... 1516561424
Οχι να λέγονται μονο σε πηγαδάκια πίσω απο κλειστες πόρτες
Μας διώκουν για τις ιδέες μας!!!
Χτυπάνε το Μπογδάνο και τη Λατινοπούλου στην ταράτσα
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:34Έλα τώρα, για άλλο λόγο σας έχει κάτσει στο λαιμό ο Τζήμερος και ξέρετε καλά ποιος είναι.Beria έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:23Ναι, όταν η ποιότητα μετριέται με παρουσίες σε εκπομπές του Χατζηνικολάου, ο Σάββας είναι μη αναγνωρίσιμος.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:18
Πιθανόν να είναι όσα γράφεις αλλά ατυχώς γι' αυτόν, είναι εμφανές μόνον το τελευταίο.
Χαλάει την μεταπολιτευτική σούπα και όλα τα παρεπόμενα της, που έκαναν ακόμη και τα ακραία αριστερά κόμματα κάτι σαν θεσμικό μπαχαρικό για να τη νοστιμίζει.
Αν είναι κάτι που μυρίζει μπαγιάτικη συντήρηση, είναι η αριστερά αλλά σιγά μην το παραδεχτεί και χάσει το επίδομα του ριζοσπαστισμού.

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ τη φράση "μου έχει κάτσει στο λαιμό" για τον ΤζήμεροΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:34Έλα τώρα, για άλλο λόγο σας έχει κάτσει στο λαιμό ο Τζήμερος και ξέρετε καλά ποιος είναι.Beria έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:23Ναι, όταν η ποιότητα μετριέται με παρουσίες σε εκπομπές του Χατζηνικολάου, ο Σάββας είναι μη αναγνωρίσιμος.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:18
Πιθανόν να είναι όσα γράφεις αλλά ατυχώς γι' αυτόν, είναι εμφανές μόνον το τελευταίο.
Το συναίσθημα που μου προκαλεί είναι θλίψη. Την ίδια θλίψη που μου δημιουργεί ο Μιχελογιαννάκης, ο Πολάκης, ο Μπογδάνος.
Ένα μανιακό επεισόδιο σε εξέλιξη, δηλαδή
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Διάβασε το ρε χωρίς τόση προετοιμασία και μου λέςΜπίστης έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:37Beria έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:16Μακάρι να είχαμε καναν δυο ακόμα γραφικούς τρελλάρες, με τέτοια παραγωγή σκέψης
https://metabook.gr/search?query=%CE%A3 ... E%AE%CE%BB![]()
Δεν ήξερα ότι ο Εμπειρίκος ήταν εβραίος !!
Anyway, ένα πορτοκαλί εξώφυλλο είναι πάντα ελκυστικό, σε καλεί γιά ξεφύλλισμα, αν και η μονομανία με το έθνος του αν έχει να κάνει με την αντιληπτικότητα του είναι ανησυχητική. Αν είναι απλώς η θεματολογία του δεκτή.
Πάλι, αν εξετάζει τον μεσσιανισμό αγνοώντας τον Ιησού, είναι μεταξύ του γραφικού προς το τραγικό
Διάβασε και το HOMO POETICUS όταν μπορέσεις
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Βαθύτατα ψυχωσικός άνθρωπος. Χρειαζεται βοήθεια. Ουτε στο λαιμό νεκρης γαλοπούλας που κρέμεται, δεν μπορει να κάτσει ο Θανουλης. Απορώ τι του βρισκουν τα ατομα που του εχουν τοση εκτιμηση. Αν αυτος ειναι για τα σιδερα, αυτοι για τί ειναι δηλαδη? Σε κανουν να αναρωτιεσαι πια.Beria έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:38Δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ τη φράση "μου έχει κάτσει στο λαιμό" για τον ΤζήμεροΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:34Έλα τώρα, για άλλο λόγο σας έχει κάτσει στο λαιμό ο Τζήμερος και ξέρετε καλά ποιος είναι.Beria έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:23
Ναι, όταν η ποιότητα μετριέται με παρουσίες σε εκπομπές του Χατζηνικολάου, ο Σάββας είναι μη αναγνωρίσιμος.
Το συναίσθημα που μου προκαλεί είναι θλίψη. Την ίδια θλίψη που μου δημιουργεί ο Μιχελογιαννάκης, ο Πολάκης, ο Μπογδάνος.
Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός, αλλά λέει μαλακίες.Lugozzi έγραψε: 06 Οκτ 2021, 11:37Spoiler
https://twitter.com/_fwths/status/1445662561236520963Αίγαγρος έγραψε: 06 Οκτ 2021, 11:20Ανοησίες ορισμένων για να διχάσουν
https://twitter.com/NikosDendias/status ... dZUgw&s=19
Ε, τι να γίνει ρε Μπέρια, δεν είμαστε όλοι σπουδαίοι στοχαστές σαν τον Σάββα και το κοινό του.Beria έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:38Δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ τη φράση "μου έχει κάτσει στο λαιμό" για τον ΤζήμεροΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:34Έλα τώρα, για άλλο λόγο σας έχει κάτσει στο λαιμό ο Τζήμερος και ξέρετε καλά ποιος είναι.Beria έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:23
Ναι, όταν η ποιότητα μετριέται με παρουσίες σε εκπομπές του Χατζηνικολάου, ο Σάββας είναι μη αναγνωρίσιμος.
Μας λείπει η σπινθηροβόλα οξυδέρκεια της κνιτογενούς αριστερής σκέψης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εάν το διάβαζε αυτό ο Σάββας θα ήταν στο πάτωμα από τα γέλιαΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:48Ε, τι να γίνει ρε Μπέρια, δεν είμαστε όλοι σπουδαίοι στοχαστές σαν τον Σάββα και το κοινό του.Beria έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:38Δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ τη φράση "μου έχει κάτσει στο λαιμό" για τον ΤζήμεροΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:34
Έλα τώρα, για άλλο λόγο σας έχει κάτσει στο λαιμό ο Τζήμερος και ξέρετε καλά ποιος είναι.
Μας λείπει η σπινθηροβόλα οξυδέρκεια της κνιτογενούς αριστερής σκέψης.
Εγώ πάντως ακόμα κυλιέμαι
κνιτογενούς!
Στην τελική, ποιος μλκας θα πει για τον Δένδια, ότι επειδή ζήτησε τη διαγραφή του κοντού, θα κριθεί αρνητικά από την ιστορία;;;!!! Ο Δένδιας! Ο άνθρωπος που επί των ημερών του έγιναν θαύματα στην εξωτερική πολιτική. Κανείς δεν θα θυμάται στο κοντινό μέλλον πολιτικούς νάνους σαν τον Μπογδάνο.Αίγαγρος έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:42Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός, αλλά λέει μαλακίες.Lugozzi έγραψε: 06 Οκτ 2021, 11:37Spoiler
https://twitter.com/_fwths/status/1445662561236520963Αίγαγρος έγραψε: 06 Οκτ 2021, 11:20
Ανοησίες ορισμένων για να διχάσουν
https://twitter.com/NikosDendias/status ... dZUgw&s=19
Ε, κάτι είναι κι αυτό.vantono έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:41Βαθύτατα ψυχωσικός άνθρωπος. Χρειαζεται βοήθεια. Ουτε στο λαιμό νεκρης γαλοπούλας που κρέμεται, δεν μπορει να κάτσει ο Θανουλης. Απορώ τι του βρισκουν τα ατομα που του εχουν τοση εκτιμηση. Αν αυτος ειναι για τα σιδερα, αυτοι για τί ειναι δηλαδη? Σε κανουν να αναρωτιεσαι πια.Beria έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:38Δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ τη φράση "μου έχει κάτσει στο λαιμό" για τον ΤζήμεροΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2021, 13:34
Έλα τώρα, για άλλο λόγο σας έχει κάτσει στο λαιμό ο Τζήμερος και ξέρετε καλά ποιος είναι.
Σ΄εμένα πάντως οι αριστεροί, δεν προκαλούν πια απορίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 185 Απαντήσεις
- 4006 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο
-