Ρε τι σίχαμα είναι αυτό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διεγράφη από την Κ.Ο. της ΝΔ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Re: Διεγράφη από την Κ.Ο. της ΝΔ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Ρε τι σίχαμα είναι αυτό;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Obi Wan Iakobi
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Οι ναζι με τις γραβατες ασελγουν χρονια στα κορμακια σας
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Στραμπούληξα τον εγκέφαλό μου προσπαθώντας να καταλάβω πού βλέπεις τη συμμετρία του παραδείγματος.urbilum έγραψε: 06 Οκτ 2021, 10:29ο κολοκοτρώνης στον νενέκο και το σινάφι του δεν είπε, ελάτε μαζί μας, ο εχθρός είναι ο τούρκος, πρέπει να έχουμε ομόνοια, είπε φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους, δεν νομίζω να ήταν γιουσουφάκιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Οκτ 2021, 09:35 Μόνο που αν θεωρείς τους αριστερούς μεγαλύτερο εχθρό από τους Τούρκους, μια χαρά μπορείς να κάνεις το γιουσουφάκι. Τον κομμουνισμό να κερδαμε και όλα καλά. Αυτή η δοσιλογικη υπενθυμίσε ο Μπογδανος της δεξιάς μέσω των λεγομενων του Χιτη γρίβα, γι αυτό διαγράφηκε. Επειδή χαλάει την πατριωτικη σούπα. Που βέβαια ο Μπογδανος συνεχώς πιέζει να διαγραφεί. Είμαι σίγουρος πως τα έχει βρει με τον τζημερο.αλλωστε δίπλα δίπλα ήταν και στον γράμμο.
Μετά θυμήθηκα ότι οι καραφλές ακροδεξιές αδερφές είστε ΠΑΝΤΑ ο Κολοκοτρώνης της αφήγησης.
Μοίρασε βίγκαν βάφλαfoscilis έγραψε: 06 Οκτ 2021, 10:42Στραμπούληξα τον εγκέφαλό μου προσπαθώντας να καταλάβω πού βλέπεις τη συμμετρία του παραδείγματος.urbilum έγραψε: 06 Οκτ 2021, 10:29ο κολοκοτρώνης στον νενέκο και το σινάφι του δεν είπε, ελάτε μαζί μας, ο εχθρός είναι ο τούρκος, πρέπει να έχουμε ομόνοια, είπε φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους, δεν νομίζω να ήταν γιουσουφάκιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Οκτ 2021, 09:35 Μόνο που αν θεωρείς τους αριστερούς μεγαλύτερο εχθρό από τους Τούρκους, μια χαρά μπορείς να κάνεις το γιουσουφάκι. Τον κομμουνισμό να κερδαμε και όλα καλά. Αυτή η δοσιλογικη υπενθυμίσε ο Μπογδανος της δεξιάς μέσω των λεγομενων του Χιτη γρίβα, γι αυτό διαγράφηκε. Επειδή χαλάει την πατριωτικη σούπα. Που βέβαια ο Μπογδανος συνεχώς πιέζει να διαγραφεί. Είμαι σίγουρος πως τα έχει βρει με τον τζημερο.αλλωστε δίπλα δίπλα ήταν και στον γράμμο.
Μετά θυμήθηκα ότι οι καραφλές ακροδεξιές αδερφές είστε ΠΑΝΤΑ ο Κολοκοτρώνης της αφήγησης.
του Δένδια η καράφλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότριαurbilum έγραψε: 06 Οκτ 2021, 10:29
ο κολοκοτρώνης στον νενέκο και το σινάφι του δεν είπε, ελάτε μαζί μας, ο εχθρός είναι ο τούρκος, πρέπει να έχουμε ομόνοια, είπε φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους, δεν νομίζω να ήταν γιουσουφάκι
βέβαια κάτι που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν οι ακροαριστεροί (και ακροδεξιοί) είναι ότι άλλα γίνονται εν καιρό πολέμου και άλλα εν καιρό ειρήνης,
έχουν στο νου τους τη διαρκή επανάσταση, συνεχώς γι αυτούς είναι πόλεμος, άθλια κατάσταση
Νομίζουν οτι επειδη αυτοι εχουν ορεξη να πλακωνονται στους δρομους και οι υπολοιποι πρεπει να κανουν το ιδιο
Ο κίνδυνος ειναι οι Τουρκοι
Δεν κινδυνευει η χωρα απο το ΚΚΕ
Μια παραθρησκευτικη σεχτα ειναι που ουτε οι ιδιοι οι αριστεροι δεν ασχολουνται σοβαρα μαζι της
Υπαρχει για να αρμεγει το δημοσιο ταμειο, στον ιδιο βαθμο που το κανουν και τα αλλα κομματα
Το να τους αναγαγεις σε εχθρους του εθνους επειδη πριν 80 χρονια ειχαμε εμφυλιο, ειναι καλος στον εγκεφαλο
- Obi Wan Iakobi
The pride of Pitsi
Γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1954 στο Πίτσιο του νομού Φθιώτιδας, κοντά στη Σπερχειάδα
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Ντροπή σου ρε. Ο εθνικός μας ποιητής ήταν. Σαν βρίζεις τον ίδιο τον εθνικό ύμνο. Αν όμως καίνε τη σημαία ι αναρχικοί σκούζεις σαν τσιουάουα. Σχιζοφρένεια.
Δεν μου αρέσει να υποδύεται άλλος τον πρόεδρο της ΝΔ

https://twitter.com/JeronymoBoss2/statu ... 56138?s=20

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
ναι. Το έλεγε γιατί όσες εμφυλιακες συγκρούσεις κι αν γινόντουσαν και αλληλοσφαγες, το να συνεργαστείς με τον εχθρό θεωρούνταν μεγάλη ντροπή. Αντιθέτως οι δεξιοί στην κατοχή χρησιμοποίησαν τις εμφυλιακες συγκρούσεις για να δικαιολογήσουν το δοσιλογικό προσκύνημα τους, με την ρητορική του Χιτη γρίβα, που κι αυτός συμμετειχε βεβαίως κι αυτός με την οργάνωση του. Ο μεγάλος εχθρός είναι ο κομμουνισμός και τα λοιπά. Ε να πεις στην βουλή το 2021 πως οι κομμουνιστές είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από την τουρκική επιθετικότητα δεν σου φαίνεται πως η νέα δημοκρατία δεν μπορούσε να το κάνει ανεκτό; δηλαδή αν ένας συριζαιος έλεγε σε συζήτηση για εθνικά ζητήματα πως οι νεοδημοκράτες είναι μεγαλύτερος εχθρός από τον ερντογαν πως θα σου φαίνονταν;urbilum έγραψε: 06 Οκτ 2021, 10:29ο κολοκοτρώνης στον νενέκο και το σινάφι του δεν είπε, ελάτε μαζί μας, ο εχθρός είναι ο τούρκος, πρέπει να έχουμε ομόνοια, είπε φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους, δεν νομίζω να ήταν γιουσουφάκιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Οκτ 2021, 09:35 Μόνο που αν θεωρείς τους αριστερούς μεγαλύτερο εχθρό από τους Τούρκους, μια χαρά μπορείς να κάνεις το γιουσουφάκι. Τον κομμουνισμό να κερδαμε και όλα καλά. Αυτή η δοσιλογικη υπενθυμίσε ο Μπογδανος της δεξιάς μέσω των λεγομενων του Χιτη γρίβα, γι αυτό διαγράφηκε. Επειδή χαλάει την πατριωτικη σούπα. Που βέβαια ο Μπογδανος συνεχώς πιέζει να διαγραφεί. Είμαι σίγουρος πως τα έχει βρει με τον τζημερο.αλλωστε δίπλα δίπλα ήταν και στον γράμμο.
βέβαια κάτι που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν οι ακροαριστεροί (και ακροδεξιοί) είναι ότι άλλα γίνονται εν καιρό πολέμου και άλλα εν καιρό ειρήνης,
έχουν στο νου τους τη διαρκή επανάσταση, συνεχώς γι αυτούς είναι πόλεμος, άθλια κατάσταση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 06 Οκτ 2021, 10:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ασήμαντο ζήτημα που έγινε Νο1 γιά ομφαλοσκόπους ψευδοδημοκράτες.
Υποκρισία φουλ, κανένας ζαίος αργόμισθος δεν διαγράφηκε γιά ακροαριστερές θέσεις.
Λιθοβόλησαν τον μόνο ένοχο και συνεχίζουμε στον αγγελικό μας κόσμο.
Στ' αρχίδια μου κιόλας γιά τον ατενσιονχοριστή δημοσιογράφο, απλώς η γενική παράνοια κουράζει
Υποκρισία φουλ, κανένας ζαίος αργόμισθος δεν διαγράφηκε γιά ακροαριστερές θέσεις.
Στ' αρχίδια μου κιόλας γιά τον ατενσιονχοριστή δημοσιογράφο, απλώς η γενική παράνοια κουράζει
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Obi Wan Iakobi
Εθνικος ποιητης λογω του υμνου.Αυτο δεν ακυρωνει τα υπολοιπα.Χαοτικός έγραψε: 06 Οκτ 2021, 10:45
Ντροπή σου ρε. Ο εθνικός μας ποιητής ήταν. Σαν βρίζεις τον ίδιο τον εθνικό ύμνο. Αν όμως καίνε τη σημαία ι αναρχικοί σκούζεις σαν τσιουάουα. Σχιζοφρένεια.
Σε λιγο θα υπερασπιζεστε και τη σημαια χαωμενα.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Παλαιοελλαδίτης
Μπίστης έγραψε: 06 Οκτ 2021, 10:51 Ασήμαντο ζήτημα που έγινε Νο1 γιά ομφαλοσκόπους ψευδοδημοκράτες.
- Obi Wan Iakobi
Ζεσταινονται οι μηχανες της LSSKBgeorgebi έγραψε: 06 Οκτ 2021, 10:46 Δεν μου αρέσει να υποδύεται άλλος τον πρόεδρο της ΝΔ
[img]https://i.postimg.cc/Hn9Z8ZLk/nb-a ... .jpg[/img]
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Στην πραγματικότητα το κάψιμο σημαίας είναι μια πράξη τιμωρίας στο ότι την προδίδει το κράτος με την εκάστοτε διακυβέρνησή του. Μοιάζει με τις γυναίκες του Ζαλόγγου. Στην πραγματικότητα οι ανάρχες είναι οι μόνοι που τιμούν τη σημαία.Obi Wan Iakobi έγραψε: 06 Οκτ 2021, 10:51Εθνικος ποιητης λογω του υμνου.Αυτο δεν ακυρωνει τα υπολοιπα.Χαοτικός έγραψε: 06 Οκτ 2021, 10:45
Σε λιγο θα υπερασπιζεστε και τη σημαια χαωμενα.
Βοϊδοπατσά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 185 Απαντήσεις
- 4011 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο
-
- 877 Απαντήσεις