!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συζητάνε να αναβληθεί και πάλι η 28η Οκτωβρίου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Συζητάνε να αναβληθεί και πάλι η 28η Οκτωβρίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

:goodpost: :8)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

georgebi έγραψε: 05 Οκτ 2021, 14:11 Εξαδακτυλος: "Οι παρελάσεις πρέπει να γίνουν -με τα απαραίτητα μέτρα- προκειμένου να μην πληγωθεί το πατριωτικό και θρησκευτικό συναισθημα των πολιτών.

https://www.skai.gr/news/greece/eksadak ... mvoliaston
Μπαίνει και στους τακτικούς ελιγμούς αυτό.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Το κωμικό στη φάση είναι ότι ουδείς αριστεροκάτι αντιλαμβάνεται ότι αυτές οι αντιδράσεις για την παρέλαση, ενώ συγχρόνως προγραμματίζονται μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις κάθε μέρα, είναι βούτυρο στο ψωμί της νδ και όχι μόνον.

Αλλά έτσι είναι, αν μπει κάποιος στο επαναστατικό μουντ από κεκτημένη ταχύτητα, κάπου χάνει την όποια επαγωγική δυνατότητα έχει και για κάποιο μυστήριο λόγο θεωρεί ότι όποιος είδε ή βλέπει αυτά
Εικόνα
Εικόνα

...θα νοιώσει τρόμο για την επέλαση του ιού στην παρέλαση. :lol:

Ενιγουέι, συνεχίστε έτσι, στηρίζω ολοθέρμως. :smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

:smt023 :smt038

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
vantono

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2021, 14:27 Το κωμικό στη φάση είναι ότι ουδείς αριστεροκάτι αντιλαμβάνεται ότι αυτές οι αντιδράσεις για την παρέλαση, ενώ συγχρόνως προγραμματίζονται μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις κάθε μέρα, είναι βούτυρο στο ψωμί της νδ και όχι μόνον.

Αλλά έτσι είναι, αν μπει κάποιος στο επαναστατικό μουντ από κεκτημένη ταχύτητα, κάπου χάνει την όποια επαγωγική δυνατότητα έχει και για κάποιο μυστήριο λόγο θεωρεί ότι όποιος είδε ή βλέπει αυτά
Εικόνα
Εικόνα

Εμένα δεν είναι οι παρελασακηδες το θέμα μου, ούτε οι αριστεροί, ούτε καν τα ναζιγιδια σε ένα βιντεάκι που μπήκε σε προηγούμενη σελίδα.
Οι γλειφοκουταλοι του ΑγιοΜητσου είναι το θέμα μου. Και από αυτούς ξεκίνησε η όλη περσινή κατρακύλα, και όχι τόσο από την παρελαση(που δεν θυμάμαι και αν διεξήχθη, πέρυσι).
Οπότε, σε αυτούς ελπίζω και φέτος για τη λοκνταουναρα :g094:
Οι παρελασακηδες είναι γατάκια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 05 Οκτ 2021, 15:09
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2021, 14:27 Το κωμικό στη φάση είναι ότι ουδείς αριστεροκάτι αντιλαμβάνεται ότι αυτές οι αντιδράσεις για την παρέλαση, ενώ συγχρόνως προγραμματίζονται μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις κάθε μέρα, είναι βούτυρο στο ψωμί της νδ και όχι μόνον.

Εικόνα
Εικόνα

Εμένα δεν είναι οι παρελασακηδες το θέμα μου, ούτε οι αριστεροί, ούτε καν τα ναζιγιδια σε ένα βιντεάκι που μπήκε σε προηγούμενη σελίδα.
Οι γλειφοκουταλοι του ΑγιοΜητσου είναι το θέμα μου. Και από αυτούς ξεκίνησε η όλη περσινή κατρακύλα, και όχι τόσο από την παρελαση(που δεν θυμάμαι και αν διεξήχθη, πέρυσι).
Εμενα το θέμα μου είναι οι συγκεντρώσεις, γενικώς. Ε, τώρα το αν εσύ εστιάζεις στους γλειφοκούταλους ενώ θεωρείς αστέρια τους γκουφοντινάτους γενικώς, τι να πω;

Ήδη κάτι έγραψα για αδυναμία επαγωγών όταν σας πιάνει ο αντιφασιστικός οίστρος.

Από εκεί και πέρα, αν η στήριξη στους συντρόφους, έχει ως στόχο την λοκνταουνια για να (ξανα)αράξεις, το πρόβλημα το έχουν οι σύντροφοι σου και όχι εγώ. Ας μην ξεχνάς ότι όταν αράζουν οι καναπεδάτοι αγωνιστές, αράζουν και οι τηλεεργαζόμενοι φασίστες. Συνεχίστε λοιπόν τον υπερ καναπέδων αγώνα και καλό μπόλι. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Freelancer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Freelancer »

Ο Κυριακος δεν έχει πάρει χαμπαρι ποιο συνθημα θα ακουστει στις παρελασεις ;
Θα ξαναγινει φίρμα .
Δηλαδη μιλαμε για στοκο , παει γυρεύοντας.
Ειδικα σε οσες περιοχες εχει επιβαλει lockdown.
Άβαταρ μέλους
vantono

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2021, 16:17
vantono έγραψε: 05 Οκτ 2021, 15:09

Εικόνα
Εικόνα

Εμενα το θέμα μου είναι οι συγκεντρώσεις, γενικώς. Ε, τώρα το αν εσύ εστιάζεις στους γλειφοκούταλους ενώ θεωρείς αστέρια τους γκουφοντινάτους γενικώς, τι να πω;

Ήδη κάτι έγραψα για αδυναμία επαγωγών όταν σας πιάνει ο αντιφασιστικός οίστρος.

Από εκεί και πέρα, αν η στήριξη στους συντρόφους, έχει ως στόχο την λοκνταουνια για να (ξανα)αράξεις, το πρόβλημα το έχουν οι σύντροφοι σου και όχι εγώ. Ας μην ξεχνάς ότι όταν αράζουν οι καναπεδάτοι αγωνιστές, αράζουν και οι τηλεεργαζόμενοι φασίστες. Συνεχίστε λοιπόν τον υπερ καναπέδων αγώνα και καλό μπόλι. :P
Φυσικά και εστιάζω σε αυτούς. Αν οι κουφοντινάτοι έβγαζαν οξω πορτραίτα του Κουφοντινα και πήγαιναν ολοι μαζί και τα ασπάζονταν με γλωσσόφιλα, ή οι ναζίδες ομοίως με πορτραίτο του Χιτλερ, ή οι παρελασάκηδες πηγαιναν ο ενας πισω απο τον αλλον και τσιμπούκωναν το κανόνι του λέοπαρντ που παρελαύνει, ναι, θα εστίαζα και σε αυτους.
Απ'τη στιγμή που τα πράγματα δεν συμβαινουν ακριβώς έτσι ομως, δεν υπάρχει καμία σύγκριση.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Spoiler
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μια παρέλαση μας έλειπε

Εικόνα
https://www.athensvoice.gr/politics/731 ... mas-eleipe

......η κυβέρνηση απάντησε ....... η παρέλαση είναι πιο σημαντική από τη δημόσια υγεία.

.......το να μην διεξαχθεί μια παρέλαση δεν έχει κανένα απολύτως οικονομικό κόστος (το αντίθετο μάλιστα). Δεν έχει κανένα κόστος ούτε στην άμυνα της χώρας (βρισκόμαστε ήδη στον 21ο αιώνα και οι παρελάσεις δεν είναι τίποτα περισσότερο από πανηγύρια). Το μόνο κόστος είναι η δυσαρέσκεια των συμπολιτών που περιμένουν την παρέλαση, αλλά μου φαίνεται πως το κόστος αυτό θα έπρεπε να θεωρείται μάλλον ασήμαντο μπροστά στο κόστος της περαιτέρω διάδοσης του κορωνοϊού.

Ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω γιατί η κυβέρνηση αποφασίζει να αγνοήσει αυτά τα προφανή. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αποφασίζει έστω την κανονική διεξαγωγή των παρελάσεων με την παρακολούθηση να γίνεται μόνο τηλεοπτικά. Φοβάται τόσο πολύ τις διαμαρτυρίες των φανατικών του συγχρονισμένου βηματισμού; Έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο παράδοσης, που πια επικρατεί το «κόφτε το λαιμό σας, άμα θέλετε να κολλήσετε κολλήστε»; Δεν έχω ιδέα.

....απορώ πώς είναι δυνατόν στη ζυγαριά να βάλεις από τη μια τη δημόσια υγεία και από την άλλη ένα οικονομικά ασύμφορο θέαμα που το μόνο που προσφέρει είναι η ευχαρίστηση στους θεατές του, και να αποφασίζεις ότι η ευχαρίστηση των θεατών ζυγίζει περισσότερο από τη δημόσια υγεία.
Spoiler
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”