!!! DEVELOPMENT MODE !!!
30χρονη καταγγέλει: Κατέληξα στην Εντατική από το Pfizer
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: 30χρονη καταγγέλει: Κατέληξα στην Εντατική από το Pfizer
την τσάκωσαν από το αιλάινερ τα σαίνια
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Στημένο βιντεο της Ζούγκλας ειναι.
αν είναι στημένο και δεν έχουν μπαγλαρώσει ήδη τον ζούγκλα και την ηθοποιό στο βίντεο πάλι κάποιος φταίει
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Τους ασθενείς απο κωρoνοιό σε ΜΕΘ δεν τους βλέπουνε ουτε οι συγγενεις τους και πήγε ο ταρζάν;
οκ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 05 Οκτ 2021, 09:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οτινάναι.είναι υπαρκτό πρόσωπο?ισχύουν αυτά που λεεί?είναι μεθ αυτό που βλέπουμε?αν όχι γιατί δεν την έχουν μπαγλαρώσει και αυτή και τον ζούγκλα?
Και γιατί τα όργανα εμφανίζονται μόνο γιά κλάσματα του δευτερολέπτου; Και πρόφτασες να δείς ότι πρόκειται γιά παλμογράφο και όχι γιά κάποιο άλλο όργανο;Αρίστος έγραψε: 04 Οκτ 2021, 21:18Εχει οργανα που χρησιμοποιουνται σε ΜΕΘ συν την οθονη με τους καρδιακους παλμους πανω και αριστερα της.ST48410 έγραψε: 04 Οκτ 2021, 21:16Ρωτάω γιατί δεν ξέρω, όχι για να κάνω πνεύμα. Τι αποδεικνύει ότι είναι ΜΕΘ; Αν όντως είναι ΜΕΘ και έχει και άλλους ασθενείς είναι ασφαλές να μπαίνει δημοσιογράφος μέσα;Αρίστος έγραψε: 04 Οκτ 2021, 21:14 Το οτι ειναι ΜΕΘ φαινεται εξαλλου απο την αρχη του βιντεο, εκτος κι αν πιστευεις οτι ο Ζουγκλας εστησε ψευτικο σκηνικο ΜΕΘ.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Πέφτω από τα σύννεφα. Κάνει ο Μάκης τέτοια πράγματα;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Λέω, δεν είναι τελείως απίθανο, αλλά ο ίδιος γνωστός θα χάνει την γεύση του από κρυώματα γενικά. Βάλε και λίγο drama, που παίζει, και φτάνεις σε πολύμηνα συμπτώματα.Echelon έγραψε: 05 Οκτ 2021, 06:49Γνωστός μου που νόσησε Νοέμβριο, μέχρι και τον Ιούνιο ισχυριζόταν πως είχε χαμένη γεύση.hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2021, 06:36Εγώ δεν ξέρω κανέναν να έχασε γεύση και όσφρηση πάνω από μερικές μέρες, κυρίως τις ημέρες των συμπτωμάτων, όσο ο ιός ήταν ενεργός δηλαδή. Τελείως απίθανο να παραμείνει για λίγο καιρό παραπάνω δεν είναι, κάποιοι χάνουν γεύση και όσφρηση σε κάθε λοίμωξη, από γρίπη ως απλό συνάχι. Αλλά σίγουρα είναι εξαιρετικά σπάνιο και φυσικά δεν κρατάει για πάντα. Ούτε εμφανίζεται με μεγαλύτερη συχνότητα από ό,τι σε άλλες λοιμώξεις.Πτολεμαίος έγραψε: 04 Οκτ 2021, 20:57 Ποιος τους χεζει τους θανάτους;
Ο κορωνοιός δεν πρόκειται να με σκοτώσει ούτως ή άλλως. Αν χάσω όσφρηση-γεύση όμως την πουτσισα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Άλλο για όσο είναι ενεργός ο ιός.hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2021, 06:36Εγώ δεν ξέρω κανέναν να έχασε γεύση και όσφρηση πάνω από μερικές μέρες, κυρίως τις ημέρες των συμπτωμάτων, όσο ο ιός ήταν ενεργός δηλαδή. Τελείως απίθανο να παραμείνει για λίγο καιρό παραπάνω δεν είναι, κάποιοι χάνουν γεύση και όσφρηση σε κάθε λοίμωξη, από γρίπη ως απλό συνάχι. Αλλά σίγουρα είναι εξαιρετικά σπάνιο και φυσικά δεν κρατάει για πάντα. Ούτε εμφανίζεται με μεγαλύτερη συχνότητα από ό,τι σε άλλες λοιμώξεις.Πτολεμαίος έγραψε: 04 Οκτ 2021, 20:57 Ποιος τους χεζει τους θανάτους;
Ο κορωνοιός δεν πρόκειται να με σκοτώσει ούτως ή άλλως. Αν χάσω όσφρηση-γεύση όμως την πουτσισα.
Εδώ μιλάμε για 5 και 6 μήνες μετά.
2 συνάδελφοι για την ώρα. 28 και 31 χρόνων. Και δεν είμαι από αυτούς που θεωρούν τον κορωνοιό και τίποτα σπουδαίο για τους μη ευπαθείς.
Φυσικά και εμφανίζεται σε μεγαλύτερη συχνότητα από άλλες λοιμώξεις. Έχω ακούσει κι άλλα τέτοια περιστατικά στα οποία έλεγα "μπαα μαλακιες θα λένε".
Κι όμως.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
οπαδούληδες και στην αρρώστια ρε μαλάκα.τραγικοί
Την περίοδο από τέλη Οκτωβρίου μέχρι αρχές Ιανουαρίου και ειδικά το Νοέμβριο είχαμε τους περισσότερους θανάτους και τα χειρότερα ποσοστά σε νοσηλείες, ΜΕΘ, δείκτη θετικοτητας κλπ.Αρίστος έγραψε: 04 Οκτ 2021, 20:53 Μαζι σου, πες μου τωρα.
Ποια χρονιά ειχαμε περισσοτερους θανατους με Covid;
Το 2020 χωρις εμβολια η το 2021 με εμβολια;
.
Από τον Μάιο μέχρι και σήμερα, περίοδος όπου οι εμβολιασμοί έφτασαν σε μεγάλα νούμερα, όλα αυτά έχουν μειωθεί δραματικά.Καμια σχέση με την περίοδο πριν άρχισε ο εμβολιασμός.
Παρεμπιπτόντως, η πλειοψηφία των θανάτων και των ΜΕΘ σήμερα αφορούν ανεμβολιαστους ψεκες.
- Otto Weininger
Τι να σχολιάσουμε;Αρίστος έγραψε: 04 Οκτ 2021, 21:05 Την πουδραρε καποια συνεργατισα του Ζουγκλα.
ΟΚ τωρα;
Γι' αυτα που λεει στο βιντεο θα σχολιασει κανεις τιποτα η θα μεινετε στην πουδρα;
.
Το ξέρουμε ότι η μυοκαρδιτιδα είναι μια από τις σπάνιες παρενέργειες. Θα γίνει καλά η κοπέλα, μη μας τα ζαλίζει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ε οχι και τοσο σπανιες.
19 φορές πάνω οι μυοκαρδίτιδες στα παιδιά μετά τον εμβολιασμό τους με εμβόλια mRNA των Pfizer/BioNTech και Moderna!
https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis- ... iasmo-toys
.
19 φορές πάνω οι μυοκαρδίτιδες στα παιδιά μετά τον εμβολιασμό τους με εμβόλια mRNA των Pfizer/BioNTech και Moderna!
https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis- ... iasmo-toys
.
Μυοκαρδίτιδα μπορεί να προκαλέσει και μια απλή ίωση.
Στην πλειοψηφία οι μυοκαρδίτιδες είναι ασυμπτωματικες και σπάνια οδηγούν σε σοβαρή νόσηση.
Οι ψεκες για ακόμη μια φορά ανακαλύπτουν την Αμερική.
Ναι παιδιά, οι ιογενείς λοιμώξεις και η λήψη φαρμάκων η η χρήση εμβολίων έχουν και κάποιες ενδεχόμενες επιπλοκές.
Στην πλειοψηφία οι μυοκαρδίτιδες είναι ασυμπτωματικες και σπάνια οδηγούν σε σοβαρή νόσηση.
Οι ψεκες για ακόμη μια φορά ανακαλύπτουν την Αμερική.
Ναι παιδιά, οι ιογενείς λοιμώξεις και η λήψη φαρμάκων η η χρήση εμβολίων έχουν και κάποιες ενδεχόμενες επιπλοκές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 508 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
-
- 0 Απαντήσεις