!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα
Re: Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα
Nope. Μπορεί να έμενε απλά στην φραστική επίθεση.
Ούτε καν που τον ακούμπησε. Ενώ αυτός άσκησε βία σωματική.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Δεν πρόλαβε να τον ακουμπήσει. Νομικά είναι ξεκάθαρη επίθεση, δεν χωράει αμφισβήτηση. Κανείς δεν είναι αναγκασμένος να υποθέσει ότι δεν σκοπεύεις να τον αγγίξεις αν τον πλησιάσεις στο μισό μέτρο, απειλητικά, βρίζοντάς τον. Αντιθέτως, έχει κάθε δικαίωμα να σε αποτρέψει να τον αγγίξεις, ακόμα κι αν χρειαστεί να σε χτυπήσει. Αυτό που δεν έχει δικαίωμα είναι να έρθει αυτός προς το μέρος σου να σε χτυπήσει για να προλάβει την επίθεσή σου. Αν στέκεται στο ίδιο σημείο, έχει 100% δικαίωμα να σε χτυπήσει όταν τον πλησιάσεις σε απόσταση μικρότερη του 1 μέτρου.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 01:18 Nope. Μπορεί να έμενε απλά στην φραστική επίθεση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εχεις την άποψη σου, έχω την άποψη μου για το ποιος επιτέθηκε σε ποιονhellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2021, 01:47Δεν πρόλαβε να τον ακουμπήσει. Νομικά είναι ξεκάθαρη επίθεση, δεν χωράει αμφισβήτηση. Κανείς δεν είναι αναγκασμένος να υποθέσει ότι δεν σκοπεύεις να τον αγγίξεις αν τον πλησιάσεις στο μισό μέτρο, απειλητικά, βρίζοντάς τον. Αντιθέτως, έχει κάθε δικαίωμα να σε αποτρέψει να τον αγγίξεις, ακόμα κι αν χρειαστεί να σε χτυπήσει. Αυτό που δεν έχει δικαίωμα είναι να έρθει αυτός προς το μέρος σου να σε χτυπήσει για να προλάβει την επίθεσή σου. Αν στέκεται στο ίδιο σημείο, έχει 100% δικαίωμα να σε χτυπήσει όταν τον πλησιάσεις σε απόσταση μικρότερη του 1 μέτρου.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 01:18 Nope. Μπορεί να έμενε απλά στην φραστική επίθεση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πραγματικα, κρινεις την αντιδραση της ως "σωστη"Naida έγραψε: 04 Οκτ 2021, 14:55Αν είδες το βίντεο την χτυπούσε. Φυσικά υπερασπίστηκε τον εαυτό της. Μπορεί αυτός να ξεχειλιζε κι άλλο η μαγκιά και να την ξαναχτυπούσε. Τώρα θα το ξανασκεφτεί πριν το ξανακάνει γιατί μπορεί να χάσει χειρότερα την ψυχραιμία τηςΑσέβαστος έγραψε: 04 Οκτ 2021, 14:49ειδαμε να τσαλακωνει λαμαρινες σκουζωντας "δε μ αγαπας"Naida έγραψε: 04 Οκτ 2021, 14:44
Δεν νομίζω. Όλοι είδαμε το βιντεάκι που η γυναίκα είχε το αυτοκίνητο πως υπερασπίστηκε τον εαυτό της.
και δεν υπαρασπιστικε τιποτα. επιτεθηκε.
δεν καταλαβαινω γιατι εσυ περασπιζεσαι συνεχεια υστερικες και αλλοφρονες.
χαθηκε να βρεις μια που υπερασπιστικε τον εαυτο της με ηρεμια και ψυχραιμια, χωρις να χασει το δικιο της (εφοσον ειχε δικιο)
ειναι λιγο θολο, δεν ειναι ξεκαθαρο αν τη χτυπουσε απο το ανοιχτο παραθυρο.
αλλα αν κρινω απο τη συμπεριφορα της, πηγαινε γυρευοντας να μαζεψει καμμια φαπα, κι αυτος εδειξε πολυ υπομονη, δεν τη βουτηξε να την σβερκωσει οταν ανοιξε την πορτα.
εγω κρινω τη συμπεριφορα της, λαθος, σε ολα τα επιπεδα.
εβαλε τον εαυτο της σε αμεσο κινδυνο, να βρεθει ξυλοκοπημενη, η κατηγορουμενη. οποιο δικιο κι αν ειχε, το εχασε. σιγουρα δεν ηταν σε αμυνα.
το μεγαλυτερα προσον σε τετοιες καταστασεις ειναι η ψυχραιμια. οποιος δεν εχει, βγαινει χαμενος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
δεν μπορεις. ισως στο φαρ ουεστ κουβαλωντας κουμπουρια, ισως.Naida έγραψε: 04 Οκτ 2021, 16:25 πρέπει να είσαι προετοιμασμένη όταν ζητήσεις τον λόγο ότι μπορεί να σου επιτεθεί κάποιος μυϊκά δυνατότερος. Κάπως θα πρέπει να μπορείς να τον αντιμετωπίσεις. Μην κατέβεις έτσι άντε αντε.
στην πραξη, σε καβγα του δρομου, ο δυνατοτερος κερδιζει. τον καβγα.
το τελικο αποτελεσμα, ειναι παντα να χανουν και οι 2 εμπλεκομενοι. ενας θα καταληξει νοσοκομειο, και ο αλλος στο τμημα.
επισης, μην ξαναδεις το κιλ μπιλ, σε χαλαει.
Naida έγραψε: 04 Οκτ 2021, 17:02Και κρατάς τα κλειδιά σου για το μάτι του; πως σου φαίνεται;Blackdog έγραψε: 04 Οκτ 2021, 16:31Και πως φανταζεσαι οτι μπορει να αντιμετωπισεις καποιον που εχει την διπλασια δυναμη απο σενα;Naida έγραψε: 04 Οκτ 2021, 16:25 Ε πρέπει να είσαι προετοιμασμένη όταν ζητήσεις τον λόγο ότι μπορεί να σου επιτεθεί κάποιος μυϊκά δυνατότερος. Κάπως θα πρέπει να μπορείς να τον αντιμετωπίσεις. Μην κατέβεις έτσι άντε αντε.
Για πες σεναριο, κατεβαινεις απ το αμαξι και...
μια χαρα. θα καταληξει αυτος μονοφθαλμος, και εσυ θα δουλευεις για να τον πληρωνεις για την υπολοιπη ζωη σου.
Αν κρίνω σωστή την συμπεριφορά της; και νωρίς σταμάτησε το κοπανημα με το αυτοκίνητο.Ασέβαστος έγραψε: 05 Οκτ 2021, 08:36πραγματικα, κρινεις την αντιδραση της ως "σωστη"Naida έγραψε: 04 Οκτ 2021, 14:55Αν είδες το βίντεο την χτυπούσε. Φυσικά υπερασπίστηκε τον εαυτό της. Μπορεί αυτός να ξεχειλιζε κι άλλο η μαγκιά και να την ξαναχτυπούσε. Τώρα θα το ξανασκεφτεί πριν το ξανακάνει γιατί μπορεί να χάσει χειρότερα την ψυχραιμία τηςΑσέβαστος έγραψε: 04 Οκτ 2021, 14:49
ειδαμε να τσαλακωνει λαμαρινες σκουζωντας "δε μ αγαπας"
και δεν υπαρασπιστικε τιποτα. επιτεθηκε.
δεν καταλαβαινω γιατι εσυ περασπιζεσαι συνεχεια υστερικες και αλλοφρονες.
χαθηκε να βρεις μια που υπερασπιστικε τον εαυτο της με ηρεμια και ψυχραιμια, χωρις να χασει το δικιο της (εφοσον ειχε δικιο)
ειναι λιγο θολο, δεν ειναι ξεκαθαρο αν τη χτυπουσε απο το ανοιχτο παραθυρο.
αλλα αν κρινω απο τη συμπεριφορα της, πηγαινε γυρευοντας να μαζεψει καμμια φαπα, κι αυτος εδειξε πολυ υπομονη, δεν τη βουτηξε να την σβερκωσει οταν ανοιξε την πορτα.
εγω κρινω τη συμπεριφορα της, λαθος, σε ολα τα επιπεδα.
εβαλε τον εαυτο της σε αμεσο κινδυνο, να βρεθει ξυλοκοπημενη, η κατηγορουμενη. οποιο δικιο κι αν ειχε, το εχασε. σιγουρα δεν ηταν σε αμυνα.
το μεγαλυτερα προσον σε τετοιες καταστασεις ειναι η ψυχραιμια. οποιος δεν εχει, βγαινει χαμενος.
Ε δεν νομίζω πάνω σε αυτοάμυνα να είναι τόσο βαριές οι ποινές.Ασέβαστος έγραψε: 05 Οκτ 2021, 08:43
μια χαρα. θα καταληξει αυτος μονοφθαλμος, και εσυ θα δουλευεις για να τον πληρωνεις για την υπολοιπη ζωη σου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Εγώ σού λέω την νομικά σωστή άποψη, εσύ λες θεωρίες.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 06:45 Εχεις την άποψη σου, έχω την άποψη μου για το ποιος επιτέθηκε σε ποιοντα νομικά κομμάτια της υπόθεσης δεν είμαστε αρμόδιοι να τα κρίνουμε γιατί δεν έχουμε νομικές γνώσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αυτό ακούγεται εξαιρετικά βίαιο και άκρως αντρικό. Αν θέλετε να ξεριζώσετε την πατριαρχία σαν καρκίνο από τη σάρκα της κοινωνίας επιβάλλεται να υιοθετήσετε πιο ύπουλους τρόπους. Θηλυκούς. βγαίνει από το αμάξι. Του ρίχνεσαι. Του λες πως θέλεις να σε γαμήσει από παντού. Εκείνος, άντρας γαρ, αφοπλίζεται και υποκύπτει, όπως όλα τα αρσενικά. Μετά στο σπίτι του ετοιμάζεις ένα θανατηφόρο κοκταίηλ. Τέλος.
Δεν γνωρίζω, δεν είμαι νομικός και από όσο ξέρω ούτε εσύ. Οπότε ένας νομικός θα μας διαφωτιζε καλύτεραhellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2021, 09:32Εγώ σού λέω την νομικά σωστή άποψη, εσύ λες θεωρίες.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 06:45 Εχεις την άποψη σου, έχω την άποψη μου για το ποιος επιτέθηκε σε ποιοντα νομικά κομμάτια της υπόθεσης δεν είμαστε αρμόδιοι να τα κρίνουμε γιατί δεν έχουμε νομικές γνώσεις.
νομίζω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα δεν θέλουμε να τον σκοτωσουμε τον άνθρωπο. Να αμυνθούμε θέλουμε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Οκτ 2021, 09:38Αυτό ακούγεται εξαιρετικά βίαιο και άκρως αντρικό. Αν θέλετε να ξεριζώσετε την πατριαρχία σαν καρκίνο από τη σάρκα της κοινωνίας επιβάλλεται να υιοθετήσετε πιο ύπουλους τρόπους. Θηλυκούς. βγαίνει από το αμάξι. Του ρίχνεσαι. Του λες πως θέλεις να σε γαμήσει από παντού. Εκείνος, άντρας γαρ, αφοπλίζεται και υποκύπτει, όπως όλα τα αρσενικά. Μετά στο σπίτι του ετοιμάζεις ένα θανατηφόρο κοκταίηλ. Τέλος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αν αυτα που λες στο πχορουμ τα πιστευεις, πρεπει να εχεις κανει ηδη καγκελαριος.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 09:03
Αν κρίνω σωστή την συμπεριφορά της; και νωρίς σταμάτησε το κοπανημα με το αυτοκίνητο.
να βγεις απο το αυτοκινητο και να του την πεσεις με τα κλειδια, δεν το λες αυτοαμυνα.Ε δεν νομίζω πάνω σε αυτοάμυνα να είναι τόσο βαριές οι ποινές.
τριτη πεμπτη μακαρονια, και την κυριακη με κρεας, τσαμπα ειναι κι ο κουρεας.
Δεν καταλαβες βρε. Λέω τα κλειδιά να τα χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που της την πεσει ο άλλος να την χτυπήσει, όπως ο τύπος στην ιστορία του μπλαγκντογκι.Ασέβαστος έγραψε: 05 Οκτ 2021, 10:18αν αυτα που λες στο πχορουμ τα πιστευεις, πρεπει να εχεις κανει ηδη καγκελαριος.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 09:03
Αν κρίνω σωστή την συμπεριφορά της; και νωρίς σταμάτησε το κοπανημα με το αυτοκίνητο.να βγεις απο το αυτοκινητο και να του την πεσεις με τα κλειδια, δεν το λες αυτοαμυνα.Ε δεν νομίζω πάνω σε αυτοάμυνα να είναι τόσο βαριές οι ποινές.Ασέβαστος έγραψε: 05 Οκτ 2021, 08:43
τριτη πεμπτη μακαρονια, και την κυριακη με κρεας, τσαμπα ειναι κι ο κουρεας.
Τι εννοείς να έχω κάνει καγκελάριος;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
στην ιστορια αυτη την επεσε.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 10:24
Δεν καταλαβες βρε. Λέω τα κλειδιά να τα χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που της την πεσει ο άλλος να την χτυπήσει, όπως ο τύπος στην ιστορία του μπλαγκντογκι.
καγκελαριος, πισω απο καγκελα, με τον καπετανακη, πουχει ντουγκλας το μουστακι...
Αυτή δεν τον ακούμπησε. Πάμε παρακάτω.Ασέβαστος έγραψε: 05 Οκτ 2021, 10:39στην ιστορια αυτη την επεσε.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2021, 10:24
Δεν καταλαβες βρε. Λέω τα κλειδιά να τα χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που της την πεσει ο άλλος να την χτυπήσει, όπως ο τύπος στην ιστορία του μπλαγκντογκι.
καγκελαριος, πισω απο καγκελα, με τον καπετανακη, πουχει ντουγκλας το μουστακι...
Γιατί να έχω κάνει φυλακή καλέ; δεν έχω χτυπήσει άνθρωπο, όχι τίποτα σοβαρό δηλαδή.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 140 Απαντήσεις
- 3108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paotaris
-