Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Φραπα ηταν πριν κανει το μπολι,εσπασε απο την ταλαιπωρια και αναγκαστηκε
βορειοελλαδιτισσα στανταρακι
Χαίρω πολύ, όπως το 99.9% των ψέκουλων και το 90% των -προσφάτων στο προσκήνιο- νεοναζί (που ειναι αυτόματα και ψέκουλες). Αρκουδες χέζουν στο δάσος, επίσης. Οι ουγγαρεζοφάγοι αντικαλαμάκηδες εχουν καταντησει η μεγαλυτερη πληγή της χωρας.
Αρίστος έγραψε: 04 Οκτ 2021, 21:14
Το οτι ειναι ΜΕΘ φαινεται εξαλλου απο την αρχη του βιντεο, εκτος κι αν πιστευεις οτι ο Ζουγκλας εστησε ψευτικο σκηνικο ΜΕΘ.
Ρωτάω γιατί δεν ξέρω, όχι για να κάνω πνεύμα. Τι αποδεικνύει ότι είναι ΜΕΘ; Αν όντως είναι ΜΕΘ και έχει και άλλους ασθενείς είναι ασφαλές να μπαίνει δημοσιογράφος μέσα;
Ποιος τους χεζει τους θανάτους;
Ο κορωνοιός δεν πρόκειται να με σκοτώσει ούτως ή άλλως. Αν χάσω όσφρηση-γεύση όμως την πουτσισα.
Γιατί ρε τύπε, τρουφόσκυλο είσαι;
Οχι. Αλλά μυριζοντας τ'αρχιδια μου μπορώ και προβλέπω το μέλλον.
Φοβαμαι να ρωτησω για τη γευση
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αρίστος έγραψε: 04 Οκτ 2021, 21:14
Το οτι ειναι ΜΕΘ φαινεται εξαλλου απο την αρχη του βιντεο, εκτος κι αν πιστευεις οτι ο Ζουγκλας εστησε ψευτικο σκηνικο ΜΕΘ.
Ρωτάω γιατί δεν ξέρω, όχι για να κάνω πνεύμα. Τι αποδεικνύει ότι είναι ΜΕΘ; Αν όντως είναι ΜΕΘ και έχει και άλλους ασθενείς είναι ασφαλές να μπαίνει δημοσιογράφος μέσα;
Εχει οργανα που χρησιμοποιουνται σε ΜΕΘ συν την οθονη με τους καρδιακους παλμους πανω και αριστερα της.
Δεν ειναι ριαλιτυ ρε ΠΑΠΑΡΕΣ, ενδεχεται η ζωη της κοπελας να εχει καταστραφει.
.
Πριν 3 μηνες θα ειχαν μπει 4-5 και θα ελεγαν οτι δεν σχετιζεται με το μπολι.Τωρα που συμφωνουμε ολοι τι θες να πουμε ακριβως;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ο Τριανταφυλλοπουλος εχει μπει σε πολυ πιο δυσκολα μερη απο ΜΕΘ.
.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Εγώ λέω να βάζουμε στις μεθ μόνο γενικώς τους εμβολιασμενους, είτε με κορωνοιο, είτε με θέμα από το εμβόλιο, να δούμε πόσοι θα μείνουν και αν έχουμε πρόβλημα. Χεστήκαμε αν κάνεις το εμβόλιο. Απλά όταν κολλήσεις τον κορωδοιο σου, κάτσε σπίτι σου.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Οκτ 2021, 21:34
Εγώ λέω να βάζουμε στις μεθ μόνο γενικώς τους εμβολιασμενους, είτε με κορωνοιο, είτε με θέμα από το εμβόλιο, να δούμε πόσοι θα μείνουν και αν έχουμε πρόβλημα. Χεστήκαμε αν κάνεις το εμβόλιο. Απλά όταν κολλήσεις τον κορωδοιο σου, κάτσε σπίτι σου.
Κι εγω αυτο θελω, για να φανει ποσο απατες ειναι οι greek statistics.
Πτολεμαίος έγραψε: 04 Οκτ 2021, 20:57
Ο κορωνοιός δεν πρόκειται να με σκοτώσει ούτως ή άλλως. Αν χάσω όσφρηση-γεύση όμως την πουτσισα.
Εγώ δεν ξέρω κανέναν να έχασε γεύση και όσφρηση πάνω από μερικές μέρες, κυρίως τις ημέρες των συμπτωμάτων, όσο ο ιός ήταν ενεργός δηλαδή. Τελείως απίθανο να παραμείνει για λίγο καιρό παραπάνω δεν είναι, κάποιοι χάνουν γεύση και όσφρηση σε κάθε λοίμωξη, από γρίπη ως απλό συνάχι. Αλλά σίγουρα είναι εξαιρετικά σπάνιο και φυσικά δεν κρατάει για πάντα. Ούτε εμφανίζεται με μεγαλύτερη συχνότητα από ό,τι σε άλλες λοιμώξεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Πτολεμαίος έγραψε: 04 Οκτ 2021, 20:57
Εγώ δεν ξέρω κανέναν να έχασε γεύση και όσφρηση πάνω από μερικές μέρες, κυρίως τις ημέρες των συμπτωμάτων, όσο ο ιός ήταν ενεργός δηλαδή. Τελείως απίθανο να παραμείνει για λίγο καιρό παραπάνω δεν είναι, κάποιοι χάνουν γεύση και όσφρηση σε κάθε λοίμωξη, από γρίπη ως απλό συνάχι. Αλλά σίγουρα είναι εξαιρετικά σπάνιο και φυσικά δεν κρατάει για πάντα. Ούτε εμφανίζεται με μεγαλύτερη συχνότητα από ό,τι σε άλλες λοιμώξεις.
Γνωστός μου που νόσησε Νοέμβριο, μέχρι και τον Ιούνιο ισχυριζόταν πως είχε χαμένη γεύση.