Δημοκράτης έγραψε: 04 Οκτ 2021, 04:17
Ψεκαριστο γιατί οι ζαιοι δεν ψηφίζουν την συμφωνια με την γαλλια;
Απο τη στιγμη που η Ελλαδα του Κουλη περασε σε θανατους τη Σουηδια ψεκ εισαι εσυ και η παρεα σου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τα δυο ζητηματα που εθεσε για τη Συμφωνια ειναι πολυ σοβαρα, ωστοσο θα επρεπε να την ψηφισει με αστερισκους μαθαινοντας απο το πως εκανε ο Αντρεας.
.
ok ξαναρωτάω ψεκαρίστο, γιατί οι ζαίοι δεν ψηφίζουν την συμφωνία;
Δεν ρώτησα αν έχουν αστερίσκους, δεν ρώτησα αν έπρεπε να την ψηφίσουν που έιναι προφανές ότι θα έπρεπε όπως θα έπρεπε να ψηφίσουν την συμφωνία με την αίγυπτο και την ιταλία. Ρωτάω γιατί ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΪΖΟΥΝ
Αρίστος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 19:30
Πιστευουν πολλοι εδω μεσα οτι τα παρακατω που ειπε ο Καμμενος αποτελουν γλειψιμο προς τη ΝΔ;
Να μη ζητήσει να γυρίσει στη ΝΔ και ας λέει ότι θέλει.
Θα γυρίσει, και μάλιστα μετά βαΐων και κλάδων. Φυσικά εσύ και διάφοροι άλλοι εδώ όταν θα συμβεί αυτό θα αγανακτήσετε μεν, αλλά θα συνεχίζετε να ψηφίζετε τη ΝΔ ελλείψει εναλλακτικών λύσεων. Το έχουμε ξαναδεί το έργο δεκάδες φορές από τη Μεταπολίτευση.
μαλιστα αυτοι που θα τον δεχτουν πισω ειναι οι ιδιοι που φωναζαν αλητη προδοτη σαμαρα και τωρα τον αποθεωνουν σαν τον καλυτερο π/θ της μεταπολιτευσης
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Δημοκράτης έγραψε: 04 Οκτ 2021, 04:17
Ψεκαριστο γιατί οι ζαιοι δεν ψηφίζουν την συμφωνια με την γαλλια;
Απο τη στιγμη που η Ελλαδα του Κουλη περασε σε θανατους τη Σουηδια ψεκ εισαι εσυ και η παρεα σου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τα δυο ζητηματα που εθεσε για τη Συμφωνια ειναι πολυ σοβαρα, ωστοσο θα επρεπε να την ψηφισει με αστερισκους μαθαινοντας απο το πως εκανε ο Αντρεας.
.
Δεν ρώτησα αν έχουν αστερίσκους, δεν ρώτησα αν έπρεπε να την ψηφίσουν που έιναι προφανές ότι θα έπρεπε όπως θα έπρεπε να ψηφίσουν την συμφωνία με την αίγυπτο και την ιταλία. Ρωτάω γιατί ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΪΖΟΥΝ
Ψεκοδημοκρατη δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑ για να αιτιολογησω τις πραξεις τους, τους υποστηριζα οσο κυβερνουσαν με τους ΑΝΕΛ, επειδη διατυπωσαν παρομοιες ψεκ αποψεις με σενα για την πανδημια δηλαδη να κλεινονται στα σπιτια τους οι υγιεις και επειδη ΔΕΝ εκαναν αντιπολιτευση στον Κουλη σε πολυ βασικα ζητηματα ΔΕΝ τους υποστηριζω πια.
Σου ειπα τι θα εκανα εγω που πλεον ειμαι ακομματιστος.
.
Ψεκοδημοκρατη δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑ για να αιτιολογησω τις πραξεις τους, τους υποστηριζα οσο κυβερνουσαν με τους ΑΝΕΛ, επειδη διατυπωσαν παρομοιες ψεκ αποψεις με σενα για την πανδημια δηλαδη να κλεινονται στα σπιτια τους οι υγιεις και επειδη ΔΕΝ εκαναν αντιπολιτευση στον Κουλη σε πολυ βασικα ζητηματα ΔΕΝ τους υποστηριζω πια.
Σου ειπα τι θα εκανα εγω που πλεον ειμαι ακομματιστος.
.
Ψεκαριστο συνεχίζεις να μη μας λες γιατί δεν ψηφίζει ο σύριζα την στμφωνια. Γιατι;
Απο τον Απριλιο του 2015 ο Καμμενος ειχε προειδοποιησει την Γερμανια και την Ευρωπη πως αν δεν βοηθησουν την Ελλαδα στην προσφυγικη κριση, η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα ανοιξει τα συνορα να περασουν στην Ευρωπη.
Κι αυτο ακριβως εγινε το καλοκαιρι του 2015, οσοι μπηκαν βρηκαν ανοιχτα τα βορεια συνορα και την εκαναν για Ευρωπη.
Μαλιστα εκτος αυτων που εφυγαν η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξεστοκαρε και αλλους που ειχαν μπει επι Σαμαρα.
Πολλοι απο αυτους κατεληξαν στη Γερμανια που η ιδια η ΜΕρκελ τους υποδεχτηκε, εκεινο το καλοκαιρι εγινε συνθημα των προσφυγων το Μαμα Μερκελ και μαλιστα αποθανατιστηκε στον ευρωπαικο τυπο.
Συνεπως η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για λογους διεθνους πολιτικαλυ κορεκτ στασης πουλουσε φιλομεταναστευτισμο αλλα στην πραξη εδιωχνηε περισσοτερους απο οσους δεχτηκε.
Δες και φωτογραφιες απο το καλοκαιρι του 2015 που τους στειλαμε στη Βορεια Ευρωπη και τους υποδεχοταν η Μερκελ βγαζοντας και φωτογραφιες μαζι τους.
Δες εδω οτι ΜΟΝΟ η Γερμανια παρελαβε 1.000.000 προσφυγες το 2015-2016.
Ηταν αυτοι που τους εστειλε πακετο ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ που λεγεται Πανος ΚΑμμενος και ο οποιος δεν εκανε (ΑΝΟΙΧΤΕΣ) δομες σε ολους τους νομους της χωρας οπως ο ΜΗταρακης. Τους σουταρε με τη μια.
In 2015 and 2016, Germany received over one million first-time asylum applications.
Κάποιοι φύγανε αλλά πολλοί μείνανε και στην Ελλάδα.Επισης όλως τυχαίως η μεταναστευτική κρίση στην Ελλάδα δημιουργήθηκε με το που εξελέγη ο ΣΥΡΙΖΑ.Τον Δεκέμβριο του 2014 ή κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική από ότι τον Μάρτιο του 2015.Τι άλλαξε σε 3 μήνες; Μα φυσικά άλλαξε η κυβέρνηση.Εχω συγγενή μου σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου και μου έχει περιγράψει αναλυτικά το τι έγινε με το που βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ Το νησί κυριολεκτικά βούλιαξε από το βάρος των μεταναστών από το Πακιστάν, Αφγανιστάν, Κουρδιστάν, Ιράκ, Ιράν και Μπαγκλαντές (ελάχιστοι ήταν από την Συρία).Είχαν φτάσει σε σημείο η πλειοψηφία των ανθρώπων στο νησί να μην είναι Έλληνες αλλά αλλοδαποί.Σε σημείο να μην τολμάνε να κυκλοφορήσουν από τους παράνομους μετανάστες που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι στο νησί.Προφανως αυτό δεν έγινε σε ένα μόνο νησί και προφανώς δεν ήταν σύμπτωση ο χρόνος που έγινε.Επισης δεν γίνεται να το έβγαλε από το μυαλο του ο συγγενής μου διότι η κατάσταση πήρε δημοσιότητα και τα ΜΜΕ όλα πρόβαλαν πλάνα, βίντεο και εικόνες από το τι γινόταν τότε (το έλα να δεις). Και δεν τα έδειξαν μόνο τα ελληνικά ΜΜΕ αλλά και τα Δυτικοευρωπαϊκα και τα Αμερικανικά και τα Καναδικά ΜΜΕ μέχρι και στην Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία στην άλλη άκρη του κόσμου έδειξαν τις εικόνες.
Είπαμε δεν συμπαθούσαμε τον Σαμαρά για την μνημονιακη πολιτική του (που και ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε μνημονιακος τελικά μετά το αποτυχημένο δημοψήφισμα) δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε και τα αρνητικά του ΣΥΡΙΖΑ.Και πως να το κάνουμε ο ΣΥΡΙΖΑ(και γενικώς το μέτωπο των δικαιωματιστων στο οποίο ανήκει και ο Μητσοτάκης) είναι από τους τελευταίους που θα εμπιστευομουν να χειριστεί το μεταναστευτικό.
Δεν εχεις ιδεα τι συνεβηκε και κανεις υποθεσεις. Βομβαρδισε η Ρωσια μαζικα το Χαλεπι της Συριας που ηταν στα συνορα με την Τουρκια και 5 εκατομμυρια προσφυγες απο το Χαλεπι κατεφυγαν στην Τουρκια. Το ενα εκατομμυριο περασε στην Ελλαδα αλλα ο Καμμενος οπως ειχε προεδοποιησει την Ευρωπη ανοιξε τα συνορα και οι Συροι περασαν στην Ευρωπη και κυριως στη Γερμανια. Και οχι μονο αυτο αλλα εφυγε και μερος των προσφυγων που ειχε ερθει με Σαμαρα. Συνολικα η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρεδωσε ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ προσφυγες στην Ελλαδα οταν εληξε η θητεια της απο οσους ειχε παραλαβει απο κυβερνηση Σαμαρα-Βενιζελου. Ακομη και οταν εκλεισαν τα συνορα στα Σκοπια με διαταγη της Γερμανιας το 2016, οι προσφυγες συνεχιζαν να εγκαταλειπουν την Ελλαδα με τρεις τροπους:
α) Απο Πατρα προς Ιταλια
β) Απο Σκοπια προς Ευρωπη με λαδωμα των Σκοπιανων συνοροφρουρων που γερμανικες εφημεριδες κατηγγειλαν πως εκαναν κρυφα οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
γ) Απο τα βουνα της Βουλγαριας μεσω διαδρομων που παλι οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπεδειξαν στους προσφυγες συμφωνα παντοτε με γερμανικες εφημεριδες που ηταν εξαλλες.
Οταν ηρθε ο Κουλης, ο Ερντογαν παραβιασε τη συμφωνια Γερμανιας-Τουρκιας-Ελλαδας του 2016 και πολλαπλασιασε τις μεταναστευτικες ροες προς Ελλαδα. Με αποτελεσμα μεσα σε λιγους μηνες απο 5000-6000 που οι μεταναστες στη Μορια με ΣΥΡΙΖΑ να γινουν 25.000 και η Μορια να μετατραπει σε ανοιχτη δομη με τους μεταναστες να κοιμουνται πλεον σε αντισκοινα και στους ελαιωνες διπλα απο τη Μορια και να μετατρεπονται σε πλιατσικολογους των γυρω σπιτιων.
Γιατι αραγε ο Ερντογαν μολις ηρθε ο Κουλης αυξησε εκθετικα τις μεταναστευτικες ροες και παραλληλα ξεκινησε τις βολτες στο Αιγαιο με το Ορουτς Ρεις που βολταριζε ανενοχλητο για 92 μερες; Μηπως του ψιθυρισε η Γερμανια πως ο Κουλης ειναι διατεθειμενος να κανει υποχωρησεις και στο μεταναστευτικο και στο Αιγαιο;
.
Και όμως έχω ενημερωθεί σχετικά και με το παραπάνω.Το 2015 έγινε της μουρλής με το μεταναστευτικό σε σημείο οι πολίτες να το θεωρούν πολύ βασικό πρόβλημα της χώρας.Ο Τσίπρας ήταν που έλεγε ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα και η κυρα-Τασία ήταν τότε υπουργός μετανάστευσης για να μην ανφέρουμε την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερή του πτέρυγα που ζητούσαν δημόσια να γκρεμιστεί ο φράχτης στον Έβρ0(μπορώ να φέρω και λινκ).Διόλου περίεργο που με το που βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε πανικός απο τους μετανάστες που βούλιαξαν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.Εγώ κόμμα που έχει πτέρυγα και νεολαία που ζητάει να γκρεμιστεί ο φράχτης του Έβρου και που ο πρόεδρος του δηλώνει ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα ε,τι να κάνουμε δεν το εμπιστεύομαι να χειριστεί το μεταναστευτικό πρόβλημα(και γενικά δεν εμπιστεύομαι κανεναν δικαιωματιστή είτε λέγεται Τσίπρας είτε Μητσοτάκης, είτε Βαρουφάκης).