Όχι, το χάμστερ ήταν inside joke. Με λέει ποντίκι, για κάποιο περίεργο λόγο που αδυνατώ να κατανοήσω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΧΟΡΟΥΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: ΠΧΟΡΟΥΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ΑαααCecily Anne έγραψε: 28 Αύγ 2018, 23:12
Όχι, το χάμστερ ήταν inside joke. Με λέει ποντίκι, για κάποιο περίεργο λόγο που αδυνατώ να κατανοήσω.![]()
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
- Dwarven Blacksmith
Διέρρευσε θες να πεις. Προς υπεράσπιση μου εγώ είμαι τζέντλεμαν, αν δεν είχα πιεί ένα ποτηράκι μπύρα και δε με είχαν πιέσει λέγοντάς μου "παίζει τίποτα;" θα ήταν ακόμα επτασφράγιστο μυστικό.Frozen έγραψε: 28 Αύγ 2018, 23:09Είσαι σίγουρος γι'αυτό;!Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Αύγ 2018, 23:03 Για σεξ λέει, αλλά δε νομίζω να εφευρέθηκε τώρα που έλειπες.![]()
![]()
Γεια σου παρεμπιπτόντως, μας έκαναν ζευγάρι, δεν σε χάλασε βλέπω!![]()
- Cecily Anne
Μαλακίες λέει, σας ψαχούλεψα στο φέισμπουκ και τα ξέρασα όλα δημόσια, γιατί είμαι σπιούνος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Αύγ 2018, 23:30Διέρρευσε θες να πεις. Προς υπεράσπιση μου εγώ είμαι τζέντλεμαν, αν δεν είχα πιεί ένα ποτηράκι μπύρα και δε με είχαν πιέσει λέγοντάς μου "παίζει τίποτα;" θα ήταν ακόμα επτασφράγιστο μυστικό.Frozen έγραψε: 28 Αύγ 2018, 23:09Είσαι σίγουρος γι'αυτό;!Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Αύγ 2018, 23:03 Για σεξ λέει, αλλά δε νομίζω να εφευρέθηκε τώρα που έλειπες.![]()
![]()
Γεια σου παρεμπιπτόντως, μας έκαναν ζευγάρι, δεν σε χάλασε βλέπω!![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Αύγ 2018, 23:30
Διέρρευσε θες να πεις. Προς υπεράσπιση μου εγώ είμαι τζέντλεμαν, αν δεν είχα πιεί ένα ποτηράκι μπύρα και δε με είχαν πιέσει λέγοντάς μου "παίζει τίποτα;" θα ήταν ακόμα επτασφράγιστο μυστικό.![]()

Ντροπή! Νόμιζα οτι θα έμενε μεταξύ μας!
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Ψέματα! Εχω μόνο ινσταγκραμ!Cecily Anne έγραψε: 28 Αύγ 2018, 23:32 Μαλακίες λέει, σας ψαχούλεψα στο φέισμπουκ και τα ξέρασα όλα δημόσια, γιατί είμαι σπιούνος.![]()
-
Nameless Ghoul
Ο hellegennes με την Ίφιδα.Cecily Anne έγραψε: 22 Αύγ 2018, 15:41 Το ξανανοίγω, γιατί στο παλιό καλά πήγαινε.
Δε θυμάμαι, να το ξαναβάλαμε εδώ.
Ο Spiros252-κουλούρι Θεσσαλονίκης.
O Beria- ΓΑΛΗ
Η lyna -Yochanan.
O Ηράκλειτος μια Πελοποννήσια, έχουμε καμιά;
O enterprise-psi χρειάζεται ένα drone.
Το bizeli φυσικά (καλά αυτό μου βγήκε πανεύκολα) Πάνας
O Dwarven Blacksmith την Frozen
Ο Nameless Ghoul τη Naida
O vatraxos την Portia
O shrike το kounoupi
Dies Irae- Storm
![]()
- Otto Weininger
Eεεεε
Let them make the first mistake. We make the last move.
ο σατανικος με την ανταρες.Nameless Ghoul έγραψε: 28 Αύγ 2018, 23:45Ο hellegennes με την Ίφιδα.Cecily Anne έγραψε: 22 Αύγ 2018, 15:41 Το ξανανοίγω, γιατί στο παλιό καλά πήγαινε.
O Beria- ΓΑΛΗ
Η lyna -Yochanan.
O vatraxos την Portia
O shrike το kounoupi
Dies Irae- Storm
![]()
η μηπως ο φοσι;
ποιος αξιζει την τιμωρια περισσοτερο, ενας ζαιος η ενας πασοκος;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Fixed.Ασέβαστος έγραψε: 29 Αύγ 2018, 07:45ο σατανικος με την ανταρες.Nameless Ghoul έγραψε: 28 Αύγ 2018, 23:45Ο hellegennes με την Ίφιδα.Cecily Anne έγραψε: 22 Αύγ 2018, 15:41 Το ξανανοίγω, γιατί στο παλιό καλά πήγαινε.
O Beria- ΓΑΛΗ
Η lyna -Yochanan.
O vatraxos την Portia
O shrike το kounoupi
Dies Irae- Storm
![]()
η μηπως ο φοσι;
ποιος αξιζει την τιμωρια περισσοτερο, ενας ζαιος ο Raichu η ενας πασοκος o Picachu;
Για κάποιο λόγο μου πάει πολύ ο Ασέβαστος με τη Νάιδα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ΝΑΙ!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μισο παιδια να προλαβω να κανω τη διαθηκη μου, και μεσα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Γιατί;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!