!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 03 Οκτ 2021, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Sid Vicious
Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2021, 16:35
- Όλοι όσοι έχουν εκφράσει με τον ένα ή τον άλλον τρόπο ότι οι γυναίκες είναι από πουτάνες και καριόλες έως ότι δεν έχουν σεβαστό δημόσιο λόγο και αδιαφορούμε για τις απόψεις τους)\Όλοι όσοι πιστεύουν ότι οι γυναίκες είναι μπάζα και δεν πρέπει να αντιδρούν στο δρόμο φωνάζοντας γιατί πρέπει να τηρούν μία και μόνο αποδεκτή εικόνα.
- Όλοι όσοι πιστεύουν ότι λίγο πολύ καλά έπαθαν και βιάστηκαν όσες βιάστηκαν αφού βρέθηκαν σε κάποιο μέρος που οι σωστές γυναίκες δεν έπρεπε να είναι.
Χαοτικός έγραψε: 02 Ιαν 2021, 19:22 Δεν είναι όλες οι δουλειές για τη μητέρα. Το αγόρι όταν γίνει 16 ποιος θα το πάει στις πουτάνες;
Χαοτικός έγραψε: 24 Σεπ 2021, 12:15 Από 17 χρονών μου σπάνε τον πούτσο ένα σωρό μαλακισμένες καριόλες.
Οι πρώτες ήταν τυχερές καθώς ο οργανισμός μου παρέμενε πράος. Δεν στάθηκε το ίδιο τυχερή μετά από πολλά χρόνια βεβαίως η προτελευταία - που ήταν και πρώην πρεζάκι και την είχε δει τσαμπουκάς στη ζωή μη θεωρώντας ποτέ ότι οφείλει να καλλιεργήσει το πνεύμα της και γενικά τον εαυτό της - δεν γλίτωσε τα μπουκέτα.
Χαοτικός έγραψε: 27 Δεκ 2020, 21:15 Αφού δεν γαμιούνται οι καριόλες ρε. Κοιτάνε να κάνουν καριέρα μόνο.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Obi Wan Iakobi
Πισω ρουφιανοι-Εμπρος συντροφοι!
*Οι θρασύδειλοι ναζιστές εγκληματίες επιτέθηκαν μπροστά σε εκατοντάδες εργαζόμενους.
Εργαζομενους στο παρκο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obi Wan Iakobi την 03 Οκτ 2021, 17:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Λες "αν επιδίωκα..." νομίζοντας ότι σου γράφουν τρόπους βοήθειας για να κάνεις κάτι καλύτερα. Δεν αναφέρθηκα στο τι επιδιώκεις και δεν ενδιαφέρομαι να σε διαφωτίσω γι αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2021, 16:53Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2021, 16:35Τιμή σου που δεν σε καταλαβαίνουν οι αριστεροί (σε ουδέτερο γένος γιατί είσαι ανώτερη βεβαίως)ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2021, 15:50
Όσο γι ´αυτό, όντως δεν έχω πρόβλημα. Σπανίως τα αριστερά καταλαβαίνουν τι γράφω.
Οπότε, είναι κάτι σαν φόρμα παραλλαγής για μένα. Αν μη τι άλλο, χρησιμεύουν σε κάτι.![]()
και σε καταλαβαίνουν;
- Οποιοδήποτε νάζουλο
- Όλα τα χουλιγκάνια του φόρουμ (αρκεί να φέρουν την ιδιότητα του μη αριστερού)
- Όλοι όσοι έχουν εκφράσει με τον ένα ή τον άλλον τρόπο ότι οι γυναίκες είναι από πουτάνες και καριόλες έως ότι δεν έχουν σεβαστό δημόσιο λόγο και αδιαφορούμε για τις απόψεις τους)\Όλοι όσοι πιστεύουν ότι οι γυναίκες είναι μπάζα και δεν πρέπει να αντιδρούν στο δρόμο φωνάζοντας γιατί πρέπει να τηρούν μία και μόνο αποδεκτή εικόνα.
- Όλοι όσοι πιστεύουν ότι λίγο πολύ καλά έπαθαν και βιάστηκαν όσες βιάστηκαν αφού βρέθηκαν σε κάποιο μέρος που οι σωστές γυναίκες δεν έπρεπε να είναι.
Εννοείται ρε ότι δεν θέλουμε να καταλάβουμε περισσότερο για σένα. Ένα ψέμα είσαι, ζηλόφθονο και κομπλεξικό, έτοιμοι να συμμαχήσεις με οποιονδήποτε προκειμένου να αντιμετωπίσεις την έκθεση της εικόνας του εαυτού σου σε αρνητική κριτική.
Πάντα ταυτίζεσαι είτε με εγκληματίες, είτε με ανήθικα στοιχεία για ξεσπάσεις την πίεση που νιώθεις από την ίδια σου την ανεπάρκεια. Ο εγωισμός σου είναι τόσο άρρωστος - και ήταν πάντα, που δεν μπορείς ποτέ να δεις τα λάθη σου. Και όντας αμόρφωτη και ακαλλιέργητη που μόνο από το ίντερνετ έχεις αναπτύξει γνωστικό περιεχόμενο, κάνεις αχταρμά ότι πιο απίθανη γελοιότητα πας και βρίσκεις και νιώθεις κιόλας ότι κάνεις πιο ποιοτική δουλειά από τα ακροδεξιά ούγκανα εδώ μέσα. ότι είσαι η σπουδαία που θα διακρίνεις την υποκρισία του αριστερού, το φτηνό περιεχόμενο σκέψης και επιχειρηματολογίας, την κενότητα των αξιών και των στόχων του άλλου.
Δες τη δική σου κενότητα και άσε τις εξυπνάδες.Κανένας δεν θα σε σεβαστεί.
Ε, όταν λέω Τένια Μακρή του φόρουμ, κάτι ξέρω αν και την αδικεί η προσομοίωση.![]()
Ενιγουέι καλό μου, αν επεδίωκα τον σεβασμό όλων θα ήμουν όντως βλαξ. Επειδή όμως δεν είμαι, μ´ ενδιαφέρει η εκτίμηση μόνον των ανθρώπων που εκτιμώ. Και καλώς ή κακώς είναι όντως λίγοι. Πράγμα, που δεν βρίσκω κακό.
Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο και βαρετό από το να αρέσεις σε όλους. Οπότε, δεν νοιώθω σπουδαία ούτε ηθική. Απλώς βαριέμαι εύκολα.
Αυτό ακριβώς είναι το άρρωστο της εγωπαθούς και ζηλόφθονης κακεντρεχούς προσωπικότητάς σου. Δεν ασχολείται κανείς μαζί σου. Μπορείς να γυρνάνε γύρω από σένα όλες σου οι ανασφάλειες, αλλά είναι ανασφάλειες. Όχι ο κόσμος. Ξεμπέρδεψέ τα και μην προκαλείς.
Σου λέω απλά δεν ασχολείται κανείς μαζί σου. Εσύ ασχολείσαι. και όπως όλοι οι δεξιοί που είστε σκουπίδια (επίκτητη ιδιότητα) προκαλείτε, βρίζετε, κάνετε θόρυβο, πάντα όταν οι αριστεροί (που έχουν τουλάχιστον μία ιδεολογία και ένα όραμα για το μέλλον και δεν είναι μύγες) αναλύουν ένα κοινωνικό φαινόμενο. δεν έχετε ούτε εργαλεία συζήτησης ούτε προοπτική. μόνο την κακομάθεια της ανατροφής σας επιδεικνύετε.
Ειλικρινά ρε ποιος σε υπολογίζει για να μας λες διαρκώς "Εγώ και εγώ και δεν είμαι, δεν με νοιάζει, δεν θέλω...". Δεν το καταλαβαίνεις πόσο στ' αρχίδια μας;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Καλή μου Τένια, προτείνω να χαλαρώσεις εσύ. Έχω κάλλιστες σχέσεις με τους ταξιτζήδες, τα μαστόρια, τους ντελιβεράδες και γενικώς τις κατηγορίες εργαζόμενων που η πλειοψηφία των αριστερών πορδών αντιμετωπίζει υποτιμητικά, όταν θέλουν να το παίξουν αστοί της κωλοπετεινίτσας. Οπότε, άντε να πουλήσεις στο τσιρλιντιδοκαρενίστικο συνάφι σου την πραμάτεια σου.Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:00Δεν σχόλασες από το καφενείο; Μην περάσεις από την πιάτσα με τους ταξιτζήδες πάλι για να κάνεις τσαμπουκάδες. χαλάρωσε.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2021, 16:22Μα δεν με νοιάζει για ποιον το είπες, ούτε τι είπε ο άλλος. Σε λέω μαλάκα επειδή χρησιμοποιείς τον όρο ναζί για να...φοβίσειςvantono έγραψε: 03 Οκτ 2021, 16:11
Σου είπε ο άλλος πιο πίσω οτι πρέπει να βρίζεις οσους σε αποκαλουν ναζι όταν όντως δεν είσαι, και ειπες να το κανεις πράξη![]()
Εγώ δεν το ειπα για σένα, ομως. Οπότε, οποιος εχει τη μυγα μυγιάζεται, τη σφίγγα σφίγγεται, την ασπίδα ασπιδιέται και τη μαστίχα μαστιχώνει.![]()
τον οποιονδήποτε βρίσκει αστείους τους ειρηνικούς σας αγώνες.
Ο άλλος χαρακτηρισμός που θα σου ταίριαζε είναι αριστεροπουστράκι. Check and choice.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κατά τα φαινόμενα, αυτός που γράφει τα κατεβατά για το "πόσο στ´ αρχίδια του" είσαι εσύ και όχι εγώ. Ενιγουέει, κάτσε και μέτρα μόνος σου, το πως και πόσο. Φωναξε και μερικούς συναγωνιστές για να μετρήσετε τους πόντους παρέα.Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:10Λες "αν επιδίωκα..." νομίζοντας ότι σου γράφουν τρόπους βοήθειας για να κάνεις κάτι καλύτερα. Δεν αναφέρθηκα στο τι επιδιώκεις και δεν ενδιαφέρομαι να σε διαφωτίσω γι αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2021, 16:53Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2021, 16:35
Τιμή σου που δεν σε καταλαβαίνουν οι αριστεροί (σε ουδέτερο γένος γιατί είσαι ανώτερη βεβαίως)
και σε καταλαβαίνουν;
- Οποιοδήποτε νάζουλο
- Όλα τα χουλιγκάνια του φόρουμ (αρκεί να φέρουν την ιδιότητα του μη αριστερού)
Εννοείται ρε ότι δεν θέλουμε να καταλάβουμε περισσότερο για σένα. Ένα ψέμα είσαι, ζηλόφθονο και κομπλεξικό, έτοιμοι να συμμαχήσεις με οποιονδήποτε προκειμένου να αντιμετωπίσεις την έκθεση της εικόνας του εαυτού σου σε αρνητική κριτική.
Πάντα ταυτίζεσαι είτε με εγκληματίες, είτε με ανήθικα στοιχεία για ξεσπάσεις την πίεση που νιώθεις από την ίδια σου την ανεπάρκεια. Ο εγωισμός σου είναι τόσο άρρωστος - και ήταν πάντα, που δεν μπορείς ποτέ να δεις τα λάθη σου. Και όντας αμόρφωτη και ακαλλιέργητη που μόνο από το ίντερνετ έχεις αναπτύξει γνωστικό περιεχόμενο, κάνεις αχταρμά ότι πιο απίθανη γελοιότητα πας και βρίσκεις και νιώθεις κιόλας ότι κάνεις πιο ποιοτική δουλειά από τα ακροδεξιά ούγκανα εδώ μέσα. ότι είσαι η σπουδαία που θα διακρίνεις την υποκρισία του αριστερού, το φτηνό περιεχόμενο σκέψης και επιχειρηματολογίας, την κενότητα των αξιών και των στόχων του άλλου.
Δες τη δική σου κενότητα και άσε τις εξυπνάδες.Κανένας δεν θα σε σεβαστεί.
Ε, όταν λέω Τένια Μακρή του φόρουμ, κάτι ξέρω αν και την αδικεί η προσομοίωση.![]()
Ενιγουέι καλό μου, αν επεδίωκα τον σεβασμό όλων θα ήμουν όντως βλαξ. Επειδή όμως δεν είμαι, μ´ ενδιαφέρει η εκτίμηση μόνον των ανθρώπων που εκτιμώ. Και καλώς ή κακώς είναι όντως λίγοι. Πράγμα, που δεν βρίσκω κακό.
Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο και βαρετό από το να αρέσεις σε όλους. Οπότε, δεν νοιώθω σπουδαία ούτε ηθική. Απλώς βαριέμαι εύκολα.
Αυτό ακριβώς είναι το άρρωστο της εγωπαθούς και ζηλόφθονης κακεντρεχούς προσωπικότητάς σου. Δεν ασχολείται κανείς μαζί σου. Μπορείς να γυρνάνε γύρω από σένα όλες σου οι ανασφάλειες, αλλά είναι ανασφάλειες. Όχι ο κόσμος. Ξεμπέρδεψέ τα και μην προκαλείς.
Σου λέω απλά δεν ασχολείται κανείς μαζί σου. Εσύ ασχολείσαι. και όπως όλοι οι δεξιοί που είστε σκουπίδια (επίκτητη ιδιότητα) προκαλείτε, βρίζετε, κάνετε θόρυβο, πάντα όταν οι αριστεροί (που έχουν τουλάχιστον μία ιδεολογία και ένα όραμα για το μέλλον και δεν είναι μύγες) αναλύουν ένα κοινωνικό φαινόμενο. δεν έχετε ούτε εργαλεία συζήτησης ούτε προοπτική. μόνο την κακομάθεια της ανατροφής σας επιδεικνύετε.
Ειλικρινά ρε ποιος σε υπολογίζει για να μας λες διαρκώς "Εγώ και εγώ και δεν είμαι, δεν με νοιάζει, δεν θέλω...". Δεν το καταλαβαίνεις πόσο στ' αρχίδια μας;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι προηγούμενα έχετε;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:14Καλή μου Τένια, προτείνω να χαλαρώσεις εσύ. Έχω κάλλιστες σχέσεις με τους ταξιτζήδες, τα μαστόρια, τους ντελιβεράδες και γενικώς τις κατηγορίες εργαζόμενων που η πλειοψηφία των αριστερών πορδών αντιμετωπίζει υποτιμητικά, όταν θέλουν να το παίξουν αστοί της κωλοπετεινίτσας. Οπότε, άντε να πουλήσεις στο τσιρλιντιδοκαρενίστικο συνάφι σου την πραμάτεια σου.Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:00Δεν σχόλασες από το καφενείο; Μην περάσεις από την πιάτσα με τους ταξιτζήδες πάλι για να κάνεις τσαμπουκάδες. χαλάρωσε.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2021, 16:22
Μα δεν με νοιάζει για ποιον το είπες, ούτε τι είπε ο άλλος. Σε λέω μαλάκα επειδή χρησιμοποιείς τον όρο ναζί για να...φοβίσειςτον οποιονδήποτε βρίσκει αστείους τους ειρηνικούς σας αγώνες.
Ο άλλος χαρακτηρισμός που θα σου ταίριαζε είναι αριστεροπουστράκι. Check and choice.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν έχω ιδέα. Για κάποιο λόγο την έχει δει κάτι σαν ψυχοθεραπευτής/λάιφ κόουτς/μέντιουμ με ιδεολογισμό χάρισμα/εξορκιστής κλπAlienWay έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:25Τι προηγούμενα έχετε;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:14Καλή μου Τένια, προτείνω να χαλαρώσεις εσύ. Έχω κάλλιστες σχέσεις με τους ταξιτζήδες, τα μαστόρια, τους ντελιβεράδες και γενικώς τις κατηγορίες εργαζόμενων που η πλειοψηφία των αριστερών πορδών αντιμετωπίζει υποτιμητικά, όταν θέλουν να το παίξουν αστοί της κωλοπετεινίτσας. Οπότε, άντε να πουλήσεις στο τσιρλιντιδοκαρενίστικο συνάφι σου την πραμάτεια σου.Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:00
Δεν σχόλασες από το καφενείο; Μην περάσεις από την πιάτσα με τους ταξιτζήδες πάλι για να κάνεις τσαμπουκάδες. χαλάρωσε.![]()
Τον πιάνει συχνά και με άλλους, δεν το παθαίνει μόνο με μένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προοδεύεις. Μπαίνεις σε κόπο να κάνεις μία συλλογή στοιχείων και να τα επεξεργαστείς. Προφανώς εδώ θες να δουλέψεις τις αντιφάσεις που "υποπέφτει" (νομίζεις) κάποιος.Sid Vicious έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:09Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2021, 16:35
Χαοτικός έγραψε: 02 Ιαν 2021, 19:22 Δεν είναι όλες οι δουλειές για τη μητέρα. Το αγόρι όταν γίνει 16 ποιος θα το πάει στις πουτάνες;Χαοτικός έγραψε: 24 Σεπ 2021, 12:15 Από 17 χρονών μου σπάνε τον πούτσο ένα σωρό μαλακισμένες καριόλες.
Οι πρώτες ήταν τυχερές καθώς ο οργανισμός μου παρέμενε πράος. Δεν στάθηκε το ίδιο τυχερή μετά από πολλά χρόνια βεβαίως η προτελευταία - που ήταν και πρώην πρεζάκι και την είχε δει τσαμπουκάς στη ζωή μη θεωρώντας ποτέ ότι οφείλει να καλλιεργήσει το πνεύμα της και γενικά τον εαυτό της - δεν γλίτωσε τα μπουκέτα.Χαοτικός έγραψε: 27 Δεκ 2020, 21:15 Αφού δεν γαμιούνται οι καριόλες ρε. Κοιτάνε να κάνουν καριέρα μόνο.
Όταν πας μερικά επίπεδα παραπάνω θα σου επαναλάβω τα κάτωθι:
- Το άρθρο του Ουμπέρτο Έκο "Αντιφάσκω. Μάλιστα αντιφάσκω"
- Την ασυνέχεια που διέπει όχι μόνο τους νόμους της Φυσικής αλλά και το ίδιο το σύμπαν.
- Το γεγονός ότι οι καταστάσεις απαρτίζονται από το σύνολο των στοιχείων τους και ως τέτοιες λοιπόν ποτέ δεν είναι ίδιες την επόμενη στιγμή.
- Πως οι λέξεις και ο λόγος δεν είναι ποτέ' μα ποτέ ισόποσα των εννοιών κι αυτές με τη σειρά τους ισόποσες των καταστάσεων. Οι λέξεις προσεγγίζουν μόνο τις έννοιες. Και η παράθεση εννοιών στη λογική τους σύνθεση, προσεγγίζουν μόνο τις περιγραφές και τα νοήματα.
πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις τι θα πει "άλλο το ένα και άλλο το άλλο".
Δεν οφείλουμε καν να υπηρετούμε αρχές και στόχους και θες να υπηρετούμε λεκτικές συνέπειες; Ζεις για σένα ή επειδή είσαι πρόγραμμα κάποιου συστήματος και εκτελείς ακριβώς τον ίδιο αλγόριθμο πάντα; Είναι κανόνας να είσαι συνεπής στο φαίνεσθαι και στην τήρηση λεγομένων ή κάθε φορά η ζωή σε καλεί να την αντιμετωπίσεις με ό,τι δεδομένα γουστάρει αυτή να σου θέσει κάθε στιγμή.
Εν προκειμένω δεν αναφερόμουν σε μένα σε όλα τα ποστ που παραθέτεις. κατεδείκνυα στην άλλη τι κάνει κι αυτό δεν αλλάζει με ότι μεταβλητή κι αν θέσεις στον δικό μου εαυτό. Είτε λοιπόν είμαι μισογύνης ή το μεγαλύτερο αρχίδι είτε υποκριτής και ασυνεπής δεν έχει καμία σημασία στο να καταδείξω στην άλλη τι λάθη κάνει.
Το πιο αστείο είναι που πας ν μου τη βγεις και ηθικός όταν ξεκάθαρα είσαι υπέρ της καταπίεσης των γυναικών καθώς στηρίζεις ένα σύστημα που σε βολεύει γιατί σε έχει ταΐσει γλυκά και μου εκθέτεις και καλά ποστ που δεν ξέρεις καν τι σημαίνουν.
ναι είχε φάει μπουκέτα μία καριόλα που τη λέω έτσι γιατί ήταν καριόλα. και δε θα δείξεις την ικανότητα σου να καταλαβαίνεις τι λέει ο άλλος και όχι το πως ακούγεται στα αυτιά και ποιον αισθητικό κανόνα παραβιάζει. χωρίς να ξέρεις τι είχε κάνει αυτή, αν είχε φερθεί άσχημα και πολύ άδικα.
η διαφορά μας είναι ότι εγώ μπορώ να εκθέσω τον εαυτό μου και δεν το φοβήθηκα ποτέ. Έχω το θάρρος της ζωής μου και δεν είμαι κρυψίνους σαν πολλούς από εσάς.
Έδειξες μια ακόμα φορά πόσο δρόμο θες για να φτάσεις να στέκεσαι δίπλα μου.
Σε όλα μου τα ποστ παίρνω θέση πάντα ενάντια στους όχλους που αποτελείτε κάθε φορά. και πάντα σας κράζω για την κακοήθειά σας και το άδικο που ενεργείτε, είτε σε γυναίκες, είτε σε ομοφυλόφιλους, είτε σε αδύναμους και διαφορετικούς γενικά. σας λέω πάντα ότι είστε απλά ίδιοι μόνο που η τύχη σας έφερε να σας κάνουν σουτζουκάκια οι μαμάδες σας και να ανοίγει το ματάκι σας από τις ενδορφίνες ενώ τα άλλα παιδιά τα ίδια με σας τα γαμάνε από την πρώτη μέρα της ζωής τους οι συνθήκες και η τύχη.
Τέλος ανέφερες ακόμα και τα παλιατζίδικα ποστ που κάνω μέσα στην απέλπιδα προσπάθειά σου να σταθείς επάξια σε ιδεολογικο-νοητική κόντρα
Πιες ένα Μόντερ τώρα να αισθανθείς καλά για λίγο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Α, γιατί έτσι όπως είδα τη συζήτηση νόμιζα ότι είχε προηγηθεί κάτι και έχασα επεισόδια.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:35Δεν έχω ιδέα. Για κάποιο λόγο την έχει δει κάτι σαν ψυχοθεραπευτής/λάιφ κόουτς/μέντιουμ με ιδεολογισμό χάρισμα/εξορκιστής κλπAlienWay έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:25Τι προηγούμενα έχετε;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:14
Καλή μου Τένια, προτείνω να χαλαρώσεις εσύ. Έχω κάλλιστες σχέσεις με τους ταξιτζήδες, τα μαστόρια, τους ντελιβεράδες και γενικώς τις κατηγορίες εργαζόμενων που η πλειοψηφία των αριστερών πορδών αντιμετωπίζει υποτιμητικά, όταν θέλουν να το παίξουν αστοί της κωλοπετεινίτσας. Οπότε, άντε να πουλήσεις στο τσιρλιντιδοκαρενίστικο συνάφι σου την πραμάτεια σου.![]()
Τον πιάνει συχνά και με άλλους, δεν το παθαίνει μόνο με μένα.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Obi Wan Iakobi
Χαοτικος το λεει και το ονομα του.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:35
Δεν έχω ιδέα. Για κάποιο λόγο την έχει δει κάτι σαν ψυχοθεραπευτής/λάιφ κόουτς/μέντιουμ με ιδεολογισμό χάρισμα/εξορκιστής κλπ
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Το Χαζοτικός θα του ταίριαζε καλύτερα βέβαια!Obi Wan Iakobi έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:38Χαοτικος το λεει και το ονομα του.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:35
Δεν έχω ιδέα. Για κάποιο λόγο την έχει δει κάτι σαν ψυχοθεραπευτής/λάιφ κόουτς/μέντιουμ με ιδεολογισμό χάρισμα/εξορκιστής κλπ
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
172 σελιδες ρε αθεοφοβοι? 
Νήφε και μέμνησο απιστείν
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Sid Vicious
Τοσο μεγαλο σεντονι ρε ασφαλιτη ενω ηθελες να γραψεις απλα "ΕΓΩ" ;Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:37
η διαφορά μας είναι ότι εγώ μπορώ
Έχω το θάρρος της ζωής μου
δεν είμαι σαν πολλούς από εσάς.
δρόμο θες για να φτάσεις να στέκεσαι δίπλα μου.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις