!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Βελουχιώτης ήταν γυναικάρα και πίπης.
Re: Ο Βελουχιώτης ήταν γυναικάρα και πίπης.
Αν και δεν μπορώ να αρνηθώ μια τζούρα βιντατζ πχορουμιλας, αυτά θα θέματα καλό είναι να μην ανοίγονται.
Ο Κλάρας πάντως οντως το πήγαινε το γράμμα, αλλά δεν βλέπω πως ενδιαφέρει τον ψηφοφόρο του κόμματος με τον πρώτο ανοιχτά γκέι υπουργό.
Ο Κλάρας πάντως οντως το πήγαινε το γράμμα, αλλά δεν βλέπω πως ενδιαφέρει τον ψηφοφόρο του κόμματος με τον πρώτο ανοιχτά γκέι υπουργό.
My Life had stood, a Loaded Gun
- Obi Wan Iakobi
Ρωτησα κι εγω για τον Τοσιτσα αλλα δεν πηρα απαντηση.Juno έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:26
Για πες για τον Καραμανλή. Με αποδείξεις, ε. Τις θέλω για να τα λέω και να μην μου ρίξουν το twitter.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Ηταν ''ατακτος''
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Α, κατάλαβα. Ο Στρακαστρουκας γκεμπαιλίζει.Obi Wan Iakobi έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:29Ρωτησα κι εγω για τον Τοσιτσα αλλα δεν πηρα απαντηση.Juno έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:26
Για πες για τον Καραμανλή. Με αποδείξεις, ε. Τις θέλω για να τα λέω και να μην μου ρίξουν το twitter.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Για Τοσιτσα δεν ξερω αλλα ο Καραμανλης εγινε αυτο που εγινε λογω του ΕυταξιαJuno έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:33Α, κατάλαβα. Ο Στρακαστρουκας γκεμπαιλίζει.Obi Wan Iakobi έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:29Ρωτησα κι εγω για τον Τοσιτσα αλλα δεν πηρα απαντηση.Juno έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:26
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Ειδικά για τον συγκεκριμένο δεν αντιλέγω, αλλά δεν μπορώ να βάλω πηγή: Στρακαστρούκας.Στρακαστρουκας έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:36Για Τοσιτσα δεν ξερω αλλα ο Καραμανλης εγινε αυτο που εγινε λογω του Ευταξια
Θα μου το ρίξουν το twitter μου.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ρε καλώς το βοθρατζίδικο. Κλείσε το καπάκι γιατί βραδιάζει.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
...είπε αυτός που ανάμεσα στις λεπτομερώς περιγραφικές, εδώ στο πχώρουμ, σεξουαλικές εμπειρίες του, ήταν και η από πίσω περίπτυξη με girlfriends που δεν είχαν σκουπιστεί καλά.
Και έτρεχα να κάνω εμετό.
Δεν μας απασχολεί αν ήταν γκεϊ. Το πρόβλημα με τον Κλάρα είναι ότι μάλλον βίαζε παιδιά.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Obi Wan Iakobi
Ειμαστε σιγουροι για τον μαικηνα του πολιτισμου?Στρακαστρουκας έγραψε: 03 Οκτ 2021, 17:36
Για Τοσιτσα δεν ξερω αλλα ο Καραμανλης εγινε αυτο που εγινε λογω του Ευταξια
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Ειπε τετοια ο τροφιμος?Juno έγραψε: 03 Οκτ 2021, 18:14
...είπε αυτός που ανάμεσα στις λεπτομερώς περιγραφικές, εδώ στο πχώρουμ, σεξουαλικές εμπειρίες του, ήταν και η από πίσω περίπτυξη με girlfriends που δεν είχαν σκουπιστεί καλά.![]()
Και έτρεχα να κάνω εμετό.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν την έβγαλε καθαρή. Δικό του πρόβλημα. Άλλη το έτρωγε, εσείς ζοριστήκατε;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Έχει κανείς καμία καλή φώτο της Βελουχιώταινας που θέλω να δω κάτι; Κατά προτίμηση προφίλ.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Ναι! Ο εμετός ο ίδιος!Obi Wan Iakobi έγραψε: 03 Οκτ 2021, 18:21Ειπε τετοια ο τροφιμος?Juno έγραψε: 03 Οκτ 2021, 18:14
...είπε αυτός που ανάμεσα στις λεπτομερώς περιγραφικές, εδώ στο πχώρουμ, σεξουαλικές εμπειρίες του, ήταν και η από πίσω περίπτυξη με girlfriends που δεν είχαν σκουπιστεί καλά.![]()
Και έτρεχα να κάνω εμετό.![]()
Αν θυμάμαι καλά, το έλεγε σαν πρόβλημα και έκανε και δεύτερο σχόλιο για να δώσει έμφαση στο πρόβλημα. Είναι ένα ένα βήμα προς το φυσιολογικό.
Λέω πως κάποιος που γράφει τέτοια σιχαμένα εμέσματα δεν έχει το δικαίωμα να κατηγορεί τους άλλους για βρωμιά.Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 18:24 Δεν την έβγαλε καθαρή. Δικό του πρόβλημα. Άλλη το έτρωγε, εσείς ζοριστήκατε;
Και με την ευκαιρία, αυτές είναι οι συντρόφισσες.
Δεν νομίζω να τον πλησίασαν ποτέ δεξιές πιο κοντά από 10 μέτρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 0 Απαντήσεις