AlienWay έγραψε: 03 Οκτ 2021, 03:26
taxalata xalasa έγραψε: 03 Οκτ 2021, 03:18
AlienWay έγραψε: 03 Οκτ 2021, 03:14
Αυτό που λες αποτελεί για μένα τη Νο 1 πολιτική μου πεποίθηση. Ακριβώς όπως το λες. Εκτάκτως, λόγω πανδημίας, υποχρεώνομαι να δεχτώ ότι επικρατεί μια ιδιαίτερη κατάσταση (επειδή πεθαίνει κόσμος κλπ).
Ασε που θεωρώ το νομοσχέδιο ότι θα περιοριστεί στους κομπογιαννίτες.
όταν δεν είσαι ικανός να πείσεις τον κόσμο περί της σοβαρότητας της πανδημίας, με τις γελοιότητες που κάνουν στην διαχείριση, δεν τους φταίει κανείς άλλος παρά το κούφιο τους κεφάλι και η αχρηστία τους και αυτή δεν σώζεται με φίμωτρα.
Δικαιολογία της αχρηστίας θα είναι η πανδημία;
Τις γελοιότητες εγώ τις εντοπίζω στο επικοινωνιακό σκέλος των λοιμωξιολόγων και τις τραγικές τους αντιφάσεις, που όλοι τις έχουμε δει.
Προκύπτει όμως το ζητούμενο ότι ακόμη και οι αντιφάσεις αυτές καθοδηγούνται από τον ΕΜΑ, τον FDA κλπ. Εν ολίγοις, τα ίδια λένε στις περισσότερες χώρες.
Εχω την αίσθηση -χωρίς να το έχω ψάξει- ότι πολλοί δυτικότεροι ημών δεν τις έχουν καν προσέξει -τουλάχιστον στο βαθμό που τις πρόσεξαν οι συμπατριώτες μας.
Είμαι υπέρ του εμβολιασμού, αλλά θεωρώ ότι το επικοινωνιακό σκέλος της λοιμωξιολογίας στάθηκε κατώτερο των περιστάσεων και προκάλεσε στον κόσμο αντίθετα αντανακλαστικά.
α γειά σου... αυτό.
επικοινωνιακώς που δήθεν είναι το δυνατό τους σημείο αποδείχθηκαν άχρηστοι και ότι στην ουσία μόνο μεταφράζουν τον FDA και τον ΕΜΑ. Πληρώνουμε αυτούς τους τυχαίους τύπους για κάτι που διαβάζεται με υπότιτλους στην οθόνη και στο λεέι η SIRI άμα δεν βλέπς.
Καλύτερα να έβγαζαν τα στατιστικά και τα στοιχεία αυτών με υπότιτλους για να βλέπει ο κόσμος τι λένε δίχως επιστημονικοφανείς τύπους στο γυαλί που αντί να κάνουν έρευνα ενάντια στην πανδημία μεσω την όποιας επιστημονοσύνης τους, αυτοί ψάχνουν πελάτες/μελλοντικούς ψηφοφόρους με αρκετό κομματικό θέατρο εναντίων όλων όσων είναι ενάντια σε αυτά που λέει το FDA και το ΕΜΑ.
Παράνοια.!
Και αφού κόπτονται για το τι λέει το FDA τότε γιατί ποτέ στην ελλάδα δεν εγίνε προϋπόθεση το εγχείριδιο του FDA ας πουμε για τα εστιατόρια, όπου ο ιδιοκτήτης και πολλές φορές μάγειρας δεν γνωρίζει τους κανόνες υγιεινής του FDA;
ότι να'ναι δηλαδή με κοστούμι σοβαροφάνειας.
δεν θέλω να φανταστώ τις επιδόσεις στα άλλα σημεία που δεν είναι τόσο δυνατοί όπως η επικοινωνία.