dtri2020 έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:37
Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:32
dtri2020 έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:29
Πάλι τα μπέρδεψες μάνα μου. Δεν είμαι αριστερός είπαμε!
Δεν θα μπορούσες να είσαι γιατί έχεις παθογένεια. Ανακυκλώνεις πέντε λέξεις μόνο ακριβώς λόγω αφασικής διαταραχής όπως οι ασθενείς με δεξιά ημιπληγία.
Ρε συ πας καλά; Υποστηρίζεις την πιο άχρηστη, την πιο άθλια, την πιο ανελεύθερη ιδεολογία, τον κομμουνισμό, και νομίζεις πως εγώ έχω το πρόβλημα;
Ποιόν πας να κοροϊδέψεις; Περιθωριακά στοιχεία είστε που ούτε περίπτερο δεν θα μπορούσατε να διοικήσετε. Θα τρώγατε τις σοκολάτες!
Εκτός από το ότι μπορούμε να διοικήσουμε, μπορούμε να κάνουμε έρευνες, να δουλέψουμε χειρωνακτικά, να παράγουμε, να οργανώνουμε, να επεξεργαζόμαστε, να αναδιαμορφώνουμε και πάντα πρωτοστατούμε σε όλους τους τομείς παγκοσμίως.
Κορυφαίο παράδειγμα απλά ο μεγαλύτερος επιστήμονας του κόσμου που έμεινε στη ιστορία ως τέτοιος. Οι όμοιοί σου που θα ένιωθαν την ανάγκη
να στηρίξουν τον μακαρθισμό θα έλεγαν αντίστοιχα "Τι μαλακίες λέει ο Εβραίος". Οι φορείς των ιδεών σας ήταν αυτοί που του έμπαιναν εμπόδιο στο έργο του.
Είστε άχρηστα σκουπίδια με το κόμπλεξ της κατωτερότητας και όταν περάσατε την μετεφηβεία ψάχνατε για ομοίους σας και τους βρίσκατε είτε στην οννέδ είτε φασιστογκρούπ.
Δεν ονειρεύεστε καν να κάνετε οικογένεια και παιδιά και κατά συνέπεια δεν έχετε να μεταλαμπαδεύσετε αξία, όραμα και γνώση. κοιτάτε μόνο να κάνετε θόρυβο με το πιο φάλτσο τρόπο γιατί είστε και ατάλαντοι και άρρυθμοι, σε ό,τι οργανώνει τάξιμα συστήματα και αφήνει παρακαταθήκη για το μέλλον. Ακριβώς επειδή σας κουράζει να μπαίνετε σε διανοητικούς μπελάδες. Ανάμεσά σε αυτούς είναι η κάθε προσπάθεια εξέλιξης της κοινωνίας, μέσω κοινωνικών προβληματισμών, ερευνών, τολμηρών σχεδίων που ενδεχομένως απαιτούν συγκρουσιακές ενέργειες ενάντια στην στερεοτυπική καθημερινότητα και ως αυτιστικόμορφες οντότητες αντιδράτε από ανησυχία που δεν θα επιβεβαιώσετε την λάθος θεωρούμενη ασφαλή σας υπόσταση, πίνοντας καθημερινά την πορτοκαλαδίτσα σας και τρώγοντας το μελάτο αυγουλάκι σας που έχει πιο ωραία γεύση και σας παρέχει στιγμιαία απόλαυση από την οποία είστε πλήρως εξαρτημένοι.
Επειδή δε τα πάντα ρέουν και συνεπώς μεταβάλλονται η κατάστασή σας έχει εξορισμού μόνο δύο πιθανότητες να μετατραπεί. Την εξέλιξη ή τον εκφυλισμό. κατρακυλάτε στο δεύτερο γιατί δεν μπορείτε να προβάλετε αντιστάσεις. θεμελιώνεται λοιπόν και παγιώνεται ο εκφυλιστικός σας χαρακτήρας ο οποίος εκφράζεται με αυτοματοματοποιημένες πλέον αντιδράσεις ενάντια σε ότι φθονείται. Ένα από αυτά είναι η αντίδραση ενός υγιούς ανθρώπου στην καταπίεση και την αδικία.
με πιο απλά λόγια επειδή έχετε αποφασίσει πως είστε ήδη νεκροί και μοναδική προοπτική σας είναι η σήψη, επιχειρείτε να εμποδίζετε την οργάνωση, τη δημιουργία και τον αρχέγονο πόθο της αιωνιότητας.
Σύμμαχός νοητός λοιπόν η κάθε μορφή εξουσίας την οποία άκριτα ακολουθείτε και γλείφετε.
Είστε απλά το προηγούμενο βιολογικό είδος στην πορεία της εξέλιξης.
Εσύ ειδικά είσαι από τα μέτρια δείγματα του είδους.
Μεσημέριασε. Άντε να φας το κοτοπουλάκι που σου έφτιαξαν και προσοχή στην ποσότητα γιατί έχεις και θέμα μεταβολισμού.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.