!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι "δεν είμαι φασίστας αλλά" συμφωνείτε με την ματιά της ναζιστικής οργάνωσης για τους νέους ρουπακιάδες στη σταυρουπολ;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Οι "δεν είμαι φασίστας αλλά" συμφωνείτε με την ματιά της ναζιστικής οργάνωσης για τους νέους ρουπακιάδες στη σταυρου
https://www.liberal.gr/politics/o-fasis ... on-/405644
Ο μεγαλύτερος δολοφόνος της μεταπολίτευσης δεν είναι φασίστας.Είναι αριστερός,ονομάζεται Κουφοντίνας και οι αριστεροί ζητάνε την αποφυλάκισή του.
Ο μεγαλύτερος δολοφόνος της μεταπολίτευσης δεν είναι φασίστας.Είναι αριστερός,ονομάζεται Κουφοντίνας και οι αριστεροί ζητάνε την αποφυλάκισή του.
Re: Οι "δεν είμαι φασίστας αλλά" συμφωνείτε με την ματιά της ναζιστικής οργάνωσης για τους νέους ρουπακιάδες στη σταυρου
Υπάρχει και το φαινόμενο του ελληνικού ανθελληνισμού, ή αλλιώς, εθνομηδενισμού.πατησιωτης έγραψε: 03 Οκτ 2021, 00:29 https://www.liberal.gr/politics/o-fasis ... on-/405644
Μιλάμε για εποχές 2005-2008, περίπου. Ο fluffy μου δίνει την εντύπωση ότι τα έχει ζήσει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Α) Άσχετοςπατησιωτης έγραψε: 03 Οκτ 2021, 00:29 https://www.liberal.gr/politics/o-fasis ... on-/405644
Β) Παραπλανημένος από τα ΜΜΕ
Γ) Ψεύτης
Δ) bot
Επιτιθεμενη Αριστεραπατησιωτης έγραψε: 03 Οκτ 2021, 00:29 https://www.liberal.gr/politics/o-fasis ... on-/405644
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Golden Age
Γιατί εγκαλείτε τον κόσμο με ψεύδη και προπαγάνδα;3f3k έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:04 Και τώρα που οριστικοποιείται ότι δεν ήταν μαθητές;
Και τώρα που αποδεικνύεται ότι απείλησαν οι ίδιοι οι φασιστες και χτύπησαν μαθητές;
Και τώρα που έγινε γνωστό ότι τους καθοδηγούσε ενήλικας με μπλούζα χρυσών αυτών;
Και τώρα που φάνηκε σε βίντεο ότι τους βοηθούσε ο διευθυντής και τους κάλυπταν οι μπάτσοι;
Τώρα που θα βρείτε δίκιο βρε υπερπατριώτες της φακής;
Ποιο από όλα είναι ψέμα;Golden Age έγραψε: 03 Οκτ 2021, 03:21Γιατί εγκαλείτε τον κόσμο με ψεύδη και προπαγάνδα;3f3k έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:04 Και τώρα που οριστικοποιείται ότι δεν ήταν μαθητές;
Και τώρα που αποδεικνύεται ότι απείλησαν οι ίδιοι οι φασιστες και χτύπησαν μαθητές;
Και τώρα που έγινε γνωστό ότι τους καθοδηγούσε ενήλικας με μπλούζα χρυσών αυτών;
Και τώρα που φάνηκε σε βίντεο ότι τους βοηθούσε ο διευθυντής και τους κάλυπταν οι μπάτσοι;
1. Έπιασαν εξοσχολικούς που βγήκαν με ντου απο το σχολείο;
2. Χτύπησαν μαθητές και μετά ανέβαζαν φωτογραφία στα social με αίματα και χαίρονταν που τον πήρε ασθενοφόρο;
3. Υπάρχει βίντεο.
4. Υπάρχει βίντεο.
ΥΓ: Οι Ναζί στις τρύπες τους.
- Golden Age
Η κατάληψη στην οποία πήγε να κάνμει ντου η ακροαριστερά , γίνεται απο μαθητές και οι ίδιοι οι μαθητές βγήκαν στα κανάλια και έκαναν δηλώσεις εξηγόντας γιατί αντιμετώπισαν την επίθεση.3f3k έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:31Ποιο από όλα είναι ψέμα;Golden Age έγραψε: 03 Οκτ 2021, 03:21Γιατί εγκαλείτε τον κόσμο με ψεύδη και προπαγάνδα;3f3k έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:04 Και τώρα που οριστικοποιείται ότι δεν ήταν μαθητές;
2. Χτύπησαν μαθητές και μετά ανέβαζαν φωτογραφία στα social με αίματα και χαίρονταν που τον πήρε ασθενοφόρο;
3. Υπάρχει βίντεο.
4. Υπάρχει βίντεο.
Να γιατί είστε ψεύτες.
Μια ζωή ψεύτες με τις πλάτες καναλιών, στημένων και μπάτσων. Όλα καλα... Πάλι στις τρύπες σας θα κρυφτείτε. Τέλος η συζητηση, καμια φορα ξεχνιεμαι και προσπαθω να βγάλω άκρη με ναζι. Λαθος μου.Golden Age έγραψε: 03 Οκτ 2021, 15:45Η κατάληψη στην οποία πήγε να κάνμει ντου η ακροαριστερά , γίνεται απο μαθητές και οι ίδιοι οι μαθητές βγήκαν στα κανάλια και έκαναν δηλώσεις εξηγόντας γιατί αντιμετώπισαν την επίθεση.3f3k έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:31Ποιο από όλα είναι ψέμα;
3. Υπάρχει βίντεο.
4. Υπάρχει βίντεο.
Να γιατί είστε ψεύτες.
- Golden Age
Μιλάς για πλάτες των καναλιών, όταν τα κανάλια δαιμονοποιούν τους μαθητές; Και παρουσιάζουν σαν θύματα τα τάγματα εφόδου της Αριστεράς;3f3k έγραψε: 03 Οκτ 2021, 16:12Μια ζωή ψεύτες με τις πλάτες καναλιών, στημένων και μπάτσων. Όλα καλα... Πάλι στις τρύπες σας θα κρυφτείτε. Τέλος η συζητηση, καμια φορα ξεχνιεμαι και προσπαθω να βγάλω άκρη με ναζι. Λαθος μου.Golden Age έγραψε: 03 Οκτ 2021, 15:45Η κατάληψη στην οποία πήγε να κάνμει ντου η ακροαριστερά , γίνεται απο μαθητές και οι ίδιοι οι μαθητές βγήκαν στα κανάλια και έκαναν δηλώσεις εξηγόντας γιατί αντιμετώπισαν την επίθεση.3f3k έγραψε: 03 Οκτ 2021, 13:31
Ποιο από όλα είναι ψέμα;
3. Υπάρχει βίντεο.
4. Υπάρχει βίντεο.
Να γιατί είστε ψεύτες.
Αλλά αν δεν έκανες τέτοια διαστρεύλωση δεν θα ήσουν σωστός κομμουνιστής.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Golden Age έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:06Μιλάς για πλάτες των καναλιών, όταν τα κανάλια δαιμονοποιούν τους μαθητές; Και παρουσιάζουν σαν θύματα τα τάγματα εφόδου της Αριστεράς;3f3k έγραψε: 03 Οκτ 2021, 16:12Μια ζωή ψεύτες με τις πλάτες καναλιών, στημένων και μπάτσων. Όλα καλα... Πάλι στις τρύπες σας θα κρυφτείτε. Τέλος η συζητηση, καμια φορα ξεχνιεμαι και προσπαθω να βγάλω άκρη με ναζι. Λαθος μου.Golden Age έγραψε: 03 Οκτ 2021, 15:45
Η κατάληψη στην οποία πήγε να κάνμει ντου η ακροαριστερά , γίνεται απο μαθητές και οι ίδιοι οι μαθητές βγήκαν στα κανάλια και έκαναν δηλώσεις εξηγόντας γιατί αντιμετώπισαν την επίθεση.
Να γιατί είστε ψεύτες.
Επιμένεις ότι ήταν μόνο μαθητές μέσα ε;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Golden Age
Ήταν μαθητές μέσα. Δική τους ήταν η κατάληψη. Σε αυτών την κατάληψη επιτέθηκαν.Gewponos90 έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:24Golden Age έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:06Μιλάς για πλάτες των καναλιών, όταν τα κανάλια δαιμονοποιούν τους μαθητές; Και παρουσιάζουν σαν θύματα τα τάγματα εφόδου της Αριστεράς;3f3k έγραψε: 03 Οκτ 2021, 16:12
Μια ζωή ψεύτες με τις πλάτες καναλιών, στημένων και μπάτσων. Όλα καλα... Πάλι στις τρύπες σας θα κρυφτείτε. Τέλος η συζητηση, καμια φορα ξεχνιεμαι και προσπαθω να βγάλω άκρη με ναζι. Λαθος μου.
Επιμένεις ότι ήταν μόνο μαθητές μέσα ε;
Εσείς θα 'πρεπε να ντρέπεστε που στοχοποιείτε μαθητές για να ξεπλύνετε ενήλικες μαντράχαλους τραμπούκους εξωσχολικούς που πήγαν να τραμπουκίσουν και τρομοκρατήσουν μικρά παιδιά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 179 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 165 Απαντήσεις