Θες πραγματικά να μάθεις αν κυκλοφορώ με πι; Αν έχεις αρχίδια να πεις όσα λες εδώ μέσα αυτοπροσώπως, εγώ δεν κρύβομαι, ούτε εχω θέμα. Υπάρχουν άπειροι θρασύπουστες τριγύρω που πουλάνε μαγκιές και αποψάρες μέσω πληκτρολογίου. Κατέβα μια Πάτρα με ραμμένο καλά το παντελόνι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
↣ Εκτός Θέματος
Re: Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εχω κατέβει αρκετές φορές στο παρελθόν.Πασιφάη έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:22Θες πραγματικά να μάθεις αν κυκλοφορώ με πι; Αν έχεις αρχίδια να πεις όσα λες εδώ μέσα αυτοπροσώπως, εγώ δεν κρύβομαι, ούτε εχω θέμα. Υπάρχουν άπειροι θρασύπουστες τριγύρω που πουλάνε μαγκιές και αποψάρες μέσω πληκτρολογίου. Κατέβα μια Πάτρα με ραμμένο καλά το παντελόνι.
Παρατηρώ ότι κάθε φορά που κατεβαίνω αυξάνονται τα ποσοστά των εγκύων Πατρινών...
Ονειρώξεις είναι. Με το cyber sex, το πολύ -πολύ να χύσεις στη χούφτα.Ju-87 έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:27Εχω κατέβει αρκετές φορές στο παρελθόν.Πασιφάη έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:22Θες πραγματικά να μάθεις αν κυκλοφορώ με πι; Αν έχεις αρχίδια να πεις όσα λες εδώ μέσα αυτοπροσώπως, εγώ δεν κρύβομαι, ούτε εχω θέμα. Υπάρχουν άπειροι θρασύπουστες τριγύρω που πουλάνε μαγκιές και αποψάρες μέσω πληκτρολογίου. Κατέβα μια Πάτρα με ραμμένο καλά το παντελόνι.
Παρατηρώ ότι κάθε φορά που κατεβαίνω αυξάνονται τα ποσοστά των εγκύων Πατρινών...
Αφού όμως είσαι μάγκας του πληκτρολογίου όπως αποδεικνύεται, καιρός να έρθεις και δια ζώσης να τεστάρουμε την ικανότητά σου στα δέοντα. Προσωπικά δεν μπορώ να εγγυηθώ για τον κώλο σου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
αυτό είναι τυχαίο.έχεις παρατηρήσει μήπως να σε πονάει ο κώλος σου?Ju-87 έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:27 Εχω κατέβει αρκετές φορές στο παρελθόν.
- EKPLIKTIKOS
Πάντως άμα κανονιστεί κάνα ξυλίκι μη μας ξεχάσετε, θέλουμε βίντεο 
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Και μετά συμφιλιωμενο άγριο σεξEKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:42 Πάντως άμα κανονιστεί κάνα ξυλίκι μη μας ξεχάσετε, θέλουμε βίντεο![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Πλακωθειτε οσο θελετε, αρκει να μην φωναζει κανενας ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
Ειδικα αυτος που ξεκιναει το ξυλικι....
Ειδικα αυτος που ξεκιναει το ξυλικι....
Dude η Πασιφάη κοντεύει σε λίγα χρόνια να θεωρηθεί διατηρητέο μνημείοLugozzi έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:53Και μετά συμφιλιωμενο άγριο σεξEKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:42 Πάντως άμα κανονιστεί κάνα ξυλίκι μη μας ξεχάσετε, θέλουμε βίντεο![]()
![]()
Δεν μου βγαίνει...
Φύλλο για σφολιάτα θα απλώσεις ή όχι;
Θα σε άπλωνε μωρή φαρίνα αλλά ξερένεσαι εύκολα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania