είπε κανείς να πας εσύ ή το παιδί σου?Maspoli έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:52 Εν ολίγοις δεν βλέπω κάποιον πατριώτη μέχρι στιγμής να λέει "ναι ρε, εγώ ή το παιδί μου θα πάω/ει"
Τωρα για την αντιστοίχιση, που κάνετε ορισμένοι, Σαχάρας για τη Γαλλία και Καστελόριζου για Ελλάδα τι παραπάνω χρειάζεται να ειπωθεί;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίζει την αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας
Re: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίζει την αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας
Leporello έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:51Μα δεν συγκεκριμενοποιήθηκε το Σαχέλ. Εδώ το συζητάμε. Συγκεκριμενοποιήθηκε;Maspoli έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:48Για ποιο λόγο η συγκεκριμενοποίηση για το Σαχέλ και για ποιο λόγο δεν συγκεκριμενοποιήθηκε κάτι για καθαρή ελληνική κυριαρχία;Leporello έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:45 Κράτη που ανήκουν κατ'εξοχήν στο Σαχέλ είναι η Σενεγάλη, το Μάλι, ο Νίγηρας και το Τσαντ. Ανεξάρτητα από την θρησκεία τους, οι κάτοικοι μιά χαρά μαύροι Αφρικανοί είναι, η δε αραβική γλώσσα μιλιέται ελάχιστα (κυρίως δε στο Τσαντ).
Οσο γιά το γιατί πρέπει να εξετάσει κάποιος το ενδεχόμενο να τρέχει Στο σαχέλ, είναι απλό: μία συμφωνία προβλέπει δικαιώματα και υποχρεώσεις. Το αν πράγματο πάνε Ελληνικά στρατεύματα στο Μάλι, είναι εξαιρετικά αμφίβολο.
Άρθρο 18Συμμετοχή σε κοινές αναπτύξεις δυνάμεων ή αναπτύξεις σε θέατρα επιχειρήσεων προς υποστήριξη κοινών συμφερόντων, όπως, για παράδειγμα, τις υπό γαλλική διοίκηση επιχειρήσεις στο Σαχέλ.
Απευθύνομαι στους πρόθυμος.nowhere έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:54είπε κανείς να πας εσύ ή το παιδί σου?Maspoli έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:52 Εν ολίγοις δεν βλέπω κάποιον πατριώτη μέχρι στιγμής να λέει "ναι ρε, εγώ ή το παιδί μου θα πάω/ει"
Τωρα για την αντιστοίχιση, που κάνετε ορισμένοι, Σαχάρας για τη Γαλλία και Καστελόριζου για Ελλάδα τι παραπάνω χρειάζεται να ειπωθεί;
Θα πάει κάποιος από εσάς ή για άλλους και για παιδιά άλλων μιλάτε;
Ολα καλα? Νικησατε με τις μουσικες, τα sms και τις διπλες μασκες?foscilis έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:31Εσύ μας έχεις πρήξει δυο χρόνια τώρα κάθε που μπαίνει οδηγία να παίζει χαμηλά η μουσική γιατί διώχνει τουρίστες και ταυτόχρονα πανηγυρίζεις έχοντας καταλάβει ότι ο Μητσοτάκης κανόνισε να ξεκινήσουμε να πολεμάμε όλο το τρομοκρατικό Ισλάμ και σε αντάλλαγμα να πληρώσουμε κάτι δισεκατομμύρια φόρους για φρεγάτες.panos291 έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:18 Ουτε να εξοπλισουν την χωρα προλαβαν, ουτε να κανουν αμυντικες συμφωνιες.
Το μονο που προλαβαν ηταν να μας πηδηξουν στους φορους.
Δε νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο βαθιά στο DNA του πατριώτη είναι να αντιμετωπίζει τα λεγόμενα εθνικά θέματα, την υποτιθέμενη ειδικότητά του σα να βλέπει μπάλα στην τηλεόραση (σαν μια σύγκρουση δηλαδή στην οποία έχεις διαλέξει πλευρά και την υποστηρίζεις με φανατισμό, αλλά πρώτον δεν έχεις αληθινά την παραμικρή ιδέα πώς παίζεται σωστά και δεύτερον αυτοί που παίζουν είναι εντελώς τρίτα άτομα),
viewtopic.php?f=13&t=22142&p=2150186#p2150186
Οσο για το δευτερο μερος περι των ενδεχομενων αποστολων στο Μαλι και οπουδηποτε, ο γιος σου δεν θα παει εκτος κι αν ειναι εθελοντης μονιμας οποτε μην κατηγορησεις κανεναν Μητσοτακη. Για τους φορους, εχουν διαφορα οι συριζοφοροι που μοιραζαν επιδοματα απο το να εξοπλιστει η χωρα επιτελους μια που το ναυτικο θα πηγαινε σαν προβατα προς σφαγη με πλοια 40 χρονων αν γινοταν κανα μπαμ . Βεβαια αυτα ειναι πεταμενα λεφτα για τους συριζαιους και τους κρυφοσυριζαιους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 02 Οκτ 2021, 17:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν απάντησες.θα πας εσύ ή τα παιδιά σου αν δεν θέλετε να πάτε?Maspoli έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:56 Απευθύνομαι στους πρόθυμος.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Βασικά για επαγγελματίες εθελοντές.Στο παλιό φόρουμ είχα γράψει πριν χρόνια και ότι πρέπει να συγκροτηθεί μόνιμο σώμα 15.000 ανδρών από εθελοντές επαγγελματίες για αποστολές παρόμοιου τύπου στο εξωτερικό.Maspoli έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:56Απευθύνομαι στους πρόθυμος.nowhere έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:54είπε κανείς να πας εσύ ή το παιδί σου?Maspoli έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:52 Εν ολίγοις δεν βλέπω κάποιον πατριώτη μέχρι στιγμής να λέει "ναι ρε, εγώ ή το παιδί μου θα πάω/ει"
-
πατησιωτης
Βασικά για επαγγελματίες εθελοντές.Στο παλιό φόρουμ είχα γράψει πριν χρόνια και ότι πρέπει να συγκροτηθεί μόνιμο σώμα 15.000 ανδρών από εθελοντές επαγγελματίες για αποστολές παρόμοιου τύπου στο εξωτερικό.Maspoli έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:56Απευθύνομαι στους πρόθυμος.nowhere έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:54είπε κανείς να πας εσύ ή το παιδί σου?Maspoli έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:52 Εν ολίγοις δεν βλέπω κάποιον πατριώτη μέχρι στιγμής να λέει "ναι ρε, εγώ ή το παιδί μου θα πάω/ει"
Το 91% του πληθυσμού του Μάλι κατοικεί στην υποσαχάρια Αφρική. Είναι μουσουλμάνοι, αλλά δεν έχουν σχέση ούτε με τους Αραβες, ούτε με τους ΤουαρεγκMitharadir έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:52Το Μαλι δεν είναι Υποσαχάρια Αφρική αφού βρίσκεται ακριβώς μέσα στην Σαχάρα.Συνηθως όταν μιλάμε για την "μαύρη ήπειρο" αναφερόμαστε στην Υποσαχάρια Αφρική και στα κράτη που βρίσκονται νοτιότερα της Σαχάρας.Η Σαχάρα ιστορικά υπήρξε φυσικό σύνορο ανάμεσα σε δύο Αφρικες:τον Αραβικό Ισλαμικό Βορρά και τον μαύρο χριστιανικό και ανιμιστικο νότο.Το μόνο κράτος που βρισκόταν με εδάφη του και στις δύο Αφρικες ήταν το Σουδάν το οποίο όμως το 2011 διασπάστηκε στο Χριστιανικό Αφρικανικό μαύρο Νότιο Σουδάν και στο Αραβοισλαμικο Βόρειο Σουδάν.Leporello έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:45Κράτη που ανήκουν κατ'εξοχήν στο Σαχέλ είναι το Μάλι, ο Νίγηρας. Ανεξάρτητα από την θρησκεία τους, οι κάτοικοι μιά χαρά μαύροι Αφρικανοί είνάι.Mitharadir έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:08Το Σαχέλ δεν είναι Υποσαχάρια Αφρική και δεν έχει Αφρικανούς.Μονο Τουαρέγκ και Αραβοφωνους έχει.Βρισκεται στην μέση της Σαχάρας και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να τρέχει να φάει την άμμο της Σαχάρας για λογαριασμό των Γάλλων.
Οσο γιά το γιατί πρέπει να εξετάσει κάποιος το ενδεχόμενο να τρέχει Στο σαχέλ, είναι απλό: μία συμφωνία προβλέπει δικαιώματα και υποχρεώσεις. Το αν πράγματο πάνε Ελληνικά στρατεύματα στο Μάλι, είναι εξαιρετικά αμφίβολο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Εγώ όχι. Αν το παιδί μου πήγαινε, θα το έφτυνα. Αν όμως πάει κάποιος φορώντας ελληνική σήμα στο Μάλι, το Νίγηρα ή κάπου αλλού και σκοτώσει κάποιον για κάτι που δεν είναι ούτε ελληνική ούτε γαλλική κυριαρχία, τοτε υπάρχει η πιθανότητα κάποιος από εκεί να θελήσει προβεί σε κάποιου είδους αντίποινα που μπορεί να βλάψουν εμένα ή το παιδί μου. Ή εσένα και το δικό σου παιδί.
Τα καθήκοντα ενός επαγγελματία οπλίτη του ΕΣ από αυτά ενός κληρωτού διαφέρουν καταστατικά;πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:01
Βασικά για επαγγελματίες εθελοντές.Στο παλιό φόρουμ είχα γράψει πριν χρόνια και ότι πρέπει να συγκροτηθεί μόνιμο σώμα 15.000 ανδρών από εθελοντές επαγγελματίες για αποστολές παρόμοιου τύπου στο εξωτερικό.
μιλάνε τα ορφανά της μόσχας και οι υποστηρικτές του αγγελικού τραμπ για προτεκτοράτα, τι ζούμε ρε πούστη μουΧαοτικός έγραψε: 02 Οκτ 2021, 00:29 Το ξέρουμε ότι σας αρέσει ο ρόλος του προτεκτοράτου. Μια ζωή φιλοκατουρημενοποδιάκηδες
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Στηρίζω! Οριστε άλλη μια επιλογή για αποφοίτους απο επάλια Σταυρούπολης και τα τοιαύτα, εκτός απο ντελιβεράδες και φυλλαδιάδες. Εκεί υπάρχει η πιθανότητα να προσφέρουν πολλα στον εαυτό τους, αφου ειναι και τόσο γενναίοι και μπαντριώται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 02 Οκτ 2021, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν το ήξερα. Η ερμηνεία που δίνω είναι πως ενώ η Α. Μεσόγειος καλύπτεται με διασταλτική ερμηνεία του όρου "επικράτεια" το Σαχέλ δεν καλυπτόταν με τίποτα.Maspoli έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:55Άρθρο 18Συμμετοχή σε κοινές αναπτύξεις δυνάμεων ή αναπτύξεις σε θέατρα επιχειρήσεων προς υποστήριξη κοινών συμφερόντων, όπως, για παράδειγμα, τις υπό γαλλική διοίκηση επιχειρήσεις στο Σαχέλ.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
οπότε δεν συμφέρουν οι συμμαχίες,τις αφήνουμε στην άκρη.έχεις κάποια καλή ιδέα για το πως θα καθαρίσουμε με την τουρκία ή θεωρείς πως δεν είναι πραγματικό πρόβλημα?Maspoli έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:06 Εγώ όχι. Αν το παιδί μου πήγαινε, θα το έφτυνα. Αν όμως πάει κάποιος φορώντας ελληνική σήμα στο Μάλι, το Νίγηρα ή κάπου αλλού και σκοτώσει κάποιον για κάτι που δεν είναι ούτε ελληνική ούτε γαλλική κυριαρχία, τοτε υπάρχει η πιθανότητα κάποιος από εκεί να θελήσει προβεί σε κάποιου είδους αντίποινα που μπορεί να βλάψουν εμένα ή το παιδί μου. Ή εσένα και το δικό σου παιδί.
-
πατησιωτης
Maspoli έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:09Τα καθήκοντα ενός επαγγελματία οπλίτη του ΕΣ από αυτά ενός κληρωτού διαφέρουν καταστατικά;πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2021, 13:01
Βασικά για επαγγελματίες εθελοντές.Στο παλιό φόρουμ είχα γράψει πριν χρόνια και ότι πρέπει να συγκροτηθεί μόνιμο σώμα 15.000 ανδρών από εθελοντές επαγγελματίες για αποστολές παρόμοιου τύπου στο εξωτερικό.
Όχι,αλλά διαφέρουν πολιτικά.Αυτός που πάει στο εξωτερικό δεν μπορεί να φωνάζει με στείλατε να πολεμήσω με το ζόρι γιατί ήθελε ο ίδιος και κατατάχθηκε.
Αυτός που πολεμά μόνο μετά από επίθεση ξένης χώρας στο εσωτερικό μπορεί και αυτός να πει δεν θέλω να πολεμήσω αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο να αιτολογήσει την άρνησή του στην κοινωνία που τον περιβάλλει και που δέχθηκε επίθεση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 168 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-
- 4 Απαντήσεις