!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζημερος vs Κουτσουμπας Crash Test
- Obi Wan Iakobi
Τζημερος vs Κουτσουμπας Crash Test
Fluffy ΜπλεΜπουμπυς
Τζήμερος
Δουλεύω από 12 χρονών. Μέχρι τα 17, στην επιχείρηση του πατέρα μου, όποτε έβρισκα καιρό. Υφαντουργική βιοτεχνία, με εξαγωγική δραστηριότητα, πριν καταρρεύσει ο κλάδος. Ύφαινα στους αργαλιούς, τραβούσα στημόνι, φόρτωνα τις μασουρίστρες, γάζωνα, συσκεύαζα, ετοίμαζα τις παραγγελίες, τιμολογούσα. Δεν το έκανα από οικονομική ανάγκη. Ούτε ο πατέρας μου μού το ζήτησε. Ευκατάστατοι μεσοαστοί ήμασταν, με αυτοκίνητο και εσωτερική οικιακή βοηθό, από τη δεκαετία του ’50. Δική μου επιθυμία ήταν να δουλεύω. Ήθελα να ξέρω πώς βγαίνουν τα λεφτά, και το χαρτζιλίκι μου να είναι «ιδρωμένο». Τα εφηβικά μου καλοκαίρια ως μαθητής - και ως φοιτητής αργότερα - δούλευα στα χωράφια, μαζεύοντας αχλάδια στα Λεχώνια και στην Αγιά. Πήγαινα, με ποδήλατο, χαράματα στο σημείο που θα περνούσε το ντάτσουν, ανέβαινα στην καρότσα, μαξιλαράκι για να μην πονάει ο πισινός στον χωματόδρομο, και μετά τρισκέλι, κουβά με γάντζο, και ανεβοκατέβασμα στα δέντρα μέχρι το απόγευμα. Έκανα και δεύτερο μεροκάματο, πηγαίνοντας με το φορτηγό στο ψυγείο για το ξεφόρτωμα των τελάρων. Ξεθέωμα αλλά και ευτυχία, διότι κρατούσα δικά μου λεφτά, λεφτά του κόπου μου. Εκεί έμαθα τους νόμους της οικονομίας. Έγραψα ένα άρθρο κάποτε για τη συμφωνία «ξεκοπής», η οποία είναι ακριβώς ένα παράγωγο Συμβόλαιο Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Future).
17 χρονών βρέθηκα στην Αθήνα, φοιτητής στην ΑΣΟΕΕ. Μπήκα 14ος . Βαθμός στις εισαγωγικές: 161 μονάδες, με απόλυτο άριστα το 180. Έπιασα δουλειά αμέσως και μάλιστα διπλή: δίδασκα σε Ωδεία και το βράδυ έπαιζα σε μπουάτ. Δεν χρειάστηκε οι δικοί μου να μου στείλουν ούτε μια φορά λεφτά, όπως στέλνουν οι γονείς σε κάθε φοιτητή. Η ιδεολογική ανεξαρτησία προϋποθέτει οικονομική ανεξαρτησία, σύντροφε που αγοράζεις το σπρέυ με τη σύνταξη της μαμάς. Τα μόνα χρήματα που ξόδεψε ο πατέρας μου, ήταν για να μου αγοράσει ένα πιάνο: 120.000 δραχμές, πολλά λεφτά για το 1978, και του είμαι ευγνώμων, διότι το έκανε ενώ ήταν αντίθετος στη μουσική καριέρα που ακολουθούσα τότε.
Το 1984 πήγα φαντάρος. Στο πεζικό, σε ΜΤΠ στα σύνορα, χειριστής αντιαρματικού. Όχι σε γραφείο στο πεντάγωνο σαν τους γόνους. Εκεί όντως ήμουν κρατικοδίαιτος: “γκοτζίλα” και “πατάτες μπλουμ” στο συσσίτιο συν μισθός: 990 δραχμές τον μήνα, σκάρτα 3 ευρώ σημερινά. Τον Σεπτέμβριο του 1986 απολύθηκα, γύρισα στον Βόλο, και έπιασα δουλειά σε δύο Ωδεία: το Δημοτικό Ωδείο Βόλου και το Εθνικό Ωδείο Λάρισας. Και τα βράδυα ξανά δουλειά σε μουσικά μπαρ, που είχαν αντικαταστήσει πια τις μπουάτ.
ο 1989 πήγα στη Γερμανία. Συνέχισα τη δουλειά του μουσικού. Το πρωί μαθήματα, το βράδυ μουσικά μαγαζιά και σποραδικά ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας σε διάφορες πόλεις. Επέστρεψα στην Ελλάδα το 1991, αποφασίζοντας να αλλάξω επαγγελματικό τομέα. Προσελήφθην, ως δημιουργικός κειμενογράφος από την ADEL/Saatchi & Saatchi. Αργότερα πήγα στην ΤΕΑΜ Athens και στην GLOBAL του ΒΒDO group. To 1995 έκανα τη δική μου εταιρεία, τη REVERSE. Ήμουν παράλληλα σύμβουλος marketing και επικοινωνίας σε μεγάλους ομίλους εταιρειών. Την ίδια δουλειά κάνω και σήμερα.
https://marketnews.gr/article/2610148/o ... kybernhshs
Τζήμερος
Δουλεύω από 12 χρονών. Μέχρι τα 17, στην επιχείρηση του πατέρα μου, όποτε έβρισκα καιρό. Υφαντουργική βιοτεχνία, με εξαγωγική δραστηριότητα, πριν καταρρεύσει ο κλάδος. Ύφαινα στους αργαλιούς, τραβούσα στημόνι, φόρτωνα τις μασουρίστρες, γάζωνα, συσκεύαζα, ετοίμαζα τις παραγγελίες, τιμολογούσα. Δεν το έκανα από οικονομική ανάγκη. Ούτε ο πατέρας μου μού το ζήτησε. Ευκατάστατοι μεσοαστοί ήμασταν, με αυτοκίνητο και εσωτερική οικιακή βοηθό, από τη δεκαετία του ’50. Δική μου επιθυμία ήταν να δουλεύω. Ήθελα να ξέρω πώς βγαίνουν τα λεφτά, και το χαρτζιλίκι μου να είναι «ιδρωμένο». Τα εφηβικά μου καλοκαίρια ως μαθητής - και ως φοιτητής αργότερα - δούλευα στα χωράφια, μαζεύοντας αχλάδια στα Λεχώνια και στην Αγιά. Πήγαινα, με ποδήλατο, χαράματα στο σημείο που θα περνούσε το ντάτσουν, ανέβαινα στην καρότσα, μαξιλαράκι για να μην πονάει ο πισινός στον χωματόδρομο, και μετά τρισκέλι, κουβά με γάντζο, και ανεβοκατέβασμα στα δέντρα μέχρι το απόγευμα. Έκανα και δεύτερο μεροκάματο, πηγαίνοντας με το φορτηγό στο ψυγείο για το ξεφόρτωμα των τελάρων. Ξεθέωμα αλλά και ευτυχία, διότι κρατούσα δικά μου λεφτά, λεφτά του κόπου μου. Εκεί έμαθα τους νόμους της οικονομίας. Έγραψα ένα άρθρο κάποτε για τη συμφωνία «ξεκοπής», η οποία είναι ακριβώς ένα παράγωγο Συμβόλαιο Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Future).
17 χρονών βρέθηκα στην Αθήνα, φοιτητής στην ΑΣΟΕΕ. Μπήκα 14ος . Βαθμός στις εισαγωγικές: 161 μονάδες, με απόλυτο άριστα το 180. Έπιασα δουλειά αμέσως και μάλιστα διπλή: δίδασκα σε Ωδεία και το βράδυ έπαιζα σε μπουάτ. Δεν χρειάστηκε οι δικοί μου να μου στείλουν ούτε μια φορά λεφτά, όπως στέλνουν οι γονείς σε κάθε φοιτητή. Η ιδεολογική ανεξαρτησία προϋποθέτει οικονομική ανεξαρτησία, σύντροφε που αγοράζεις το σπρέυ με τη σύνταξη της μαμάς. Τα μόνα χρήματα που ξόδεψε ο πατέρας μου, ήταν για να μου αγοράσει ένα πιάνο: 120.000 δραχμές, πολλά λεφτά για το 1978, και του είμαι ευγνώμων, διότι το έκανε ενώ ήταν αντίθετος στη μουσική καριέρα που ακολουθούσα τότε.
Το 1984 πήγα φαντάρος. Στο πεζικό, σε ΜΤΠ στα σύνορα, χειριστής αντιαρματικού. Όχι σε γραφείο στο πεντάγωνο σαν τους γόνους. Εκεί όντως ήμουν κρατικοδίαιτος: “γκοτζίλα” και “πατάτες μπλουμ” στο συσσίτιο συν μισθός: 990 δραχμές τον μήνα, σκάρτα 3 ευρώ σημερινά. Τον Σεπτέμβριο του 1986 απολύθηκα, γύρισα στον Βόλο, και έπιασα δουλειά σε δύο Ωδεία: το Δημοτικό Ωδείο Βόλου και το Εθνικό Ωδείο Λάρισας. Και τα βράδυα ξανά δουλειά σε μουσικά μπαρ, που είχαν αντικαταστήσει πια τις μπουάτ.
ο 1989 πήγα στη Γερμανία. Συνέχισα τη δουλειά του μουσικού. Το πρωί μαθήματα, το βράδυ μουσικά μαγαζιά και σποραδικά ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας σε διάφορες πόλεις. Επέστρεψα στην Ελλάδα το 1991, αποφασίζοντας να αλλάξω επαγγελματικό τομέα. Προσελήφθην, ως δημιουργικός κειμενογράφος από την ADEL/Saatchi & Saatchi. Αργότερα πήγα στην ΤΕΑΜ Athens και στην GLOBAL του ΒΒDO group. To 1995 έκανα τη δική μου εταιρεία, τη REVERSE. Ήμουν παράλληλα σύμβουλος marketing και επικοινωνίας σε μεγάλους ομίλους εταιρειών. Την ίδια δουλειά κάνω και σήμερα.
https://marketnews.gr/article/2610148/o ... kybernhshs
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obi Wan Iakobi την 02 Οκτ 2021, 08:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Re: Τζημερος vs Κουτσουμπας Crash Test
Κουτσούμπας
Σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Εντάχθηκε στην Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας (ΚΝΕ) από τα φοιτητικά του χρόνια και συμμετείχε[3] στα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Μετά τις σπουδές του άσκησε αποκλειστικά κομματικά καθήκοντα.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE ... E%B1%CF%82
Εντάχθηκε στην Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας (ΚΝΕ) από τα φοιτητικά του χρόνια και συμμετείχε[3] στα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Μετά τις σπουδές του άσκησε αποκλειστικά κομματικά καθήκοντα.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βαλε ρε μαλακα και λιγο σαλιο τουλαχιστονObi Wan Iakobi έγραψε: 02 Οκτ 2021, 08:09 Κουτσούμπας
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- Obi Wan Iakobi
Περιμενω να δω αν τα μποτακια θα τολμησουν να υπερασπιστουν τον αρχηγο τους
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Τους εχεις για τοσο εξυπνους ωστε να σωπασουν?Obi Wan Iakobi έγραψε: 02 Οκτ 2021, 10:11![]()
Περιμενω να δω αν τα μποτακια θα τολμησουν να υπερασπιστουν τον αρχηγο τους
- Obi Wan Iakobi
Δεν ξερω θα δουμε
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Aφού ο Τζήμερος είναι τόσο δουλευτεράς γιατί έγινε πολιτικός; Με την πολιτική ασχολούνται αυτοί που δεν θέλουν να δουλέψουν.
- Obi Wan Iakobi
Το εχει πει,για να βοηθησει τον τοπο.Δουλευει παραλληλα αντιθετα με τον εργατοαγροτη.mao mao έγραψε: 02 Οκτ 2021, 10:18 Aφού ο Τζήμερος είναι τόσο δουλευτεράς γιατί έγινε πολιτικός; Με την πολιτική ασχολούνται αυτοί που δεν θέλουν να δουλέψουν.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Για να μη δει και αυτος, οπως και χιλιαδες Ελληνες, τα παιδια τους να φευγουν στην Ευρωπη. Η ζεις σε αλλη χωρα?mao mao έγραψε: 02 Οκτ 2021, 10:18 Aφού ο Τζήμερος είναι τόσο δουλευτεράς γιατί έγινε πολιτικός; Με την πολιτική ασχολούνται αυτοί που δεν θέλουν να δουλέψουν.
- Obi Wan Iakobi
Τιποτα ακομα απο τους ατακτους του Κουτσουμπα Fluffy ΜπλεΜπουμπυς.
Σιγουρα ετοιμαζουν σεντονι με τις δεκαδες δουλειες του λαικου ηγετη για να μας αποστομωσουν.
Σιγουρα ετοιμαζουν σεντονι με τις δεκαδες δουλειες του λαικου ηγετη για να μας αποστομωσουν.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
BlastFromThePast
Αίσθηση προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο κ. Τζήμερος απάντησε στα δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν ότι δεν έχει πάρει πτυχίο από την ΑΣΟΕΕ.Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «δημοκρατία», ο κ. Τζήμερος , δήλωσε ότι δεν πήρε ποτέ πτυχίο, γιατί δεν άντεχε να υφίσταται «το πολιτισμικό σοκ που σήμαινε η σπουδή στην ΑΣΟΕΕ εκείνη την περίοδο».
Obi Wan Iakobi έγραψε: 02 Οκτ 2021, 08:09 Κουτσούμπας
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
BlastFromThePast έγραψε: 02 Οκτ 2021, 12:49![]()
Αίσθηση προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο κ. Τζήμερος απάντησε στα δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν ότι δεν έχει πάρει πτυχίο από την ΑΣΟΕΕ.Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «δημοκρατία», ο κ. Τζήμερος , δήλωσε ότι δεν πήρε ποτέ πτυχίο, γιατί δεν άντεχε να υφίσταται «το πολιτισμικό σοκ που σήμαινε η σπουδή στην ΑΣΟΕΕ εκείνη την περίοδο».![]()
Γελάει ο πλανήτης με το αναρχοκαπιταλιστικό drop out που το γυρισε στην ακροδεξιά, τον αγοραίο αντικομμουνισμό και στο φλερτ με νεοναζί όταν αντιλήφθηκε οτι η πρώτη του επιλογή δεν έχει πσσωμάκι στην Ελλάδα, ενω απο τη δευτερη, να φαν' κι οι κότες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 02 Οκτ 2021, 12:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Έχουν ήδη φύγει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες. Ανεπιστρεπτί. Και καλά έκαναν, εδώ δύσκολο να έχεις μέλλον.lafkiotis έγραψε: 02 Οκτ 2021, 10:33Για να μη δει και αυτος, οπως και χιλιαδες Ελληνες, τα παιδια τους να φευγουν στην Ευρωπη. Η ζεις σε αλλη χωρα?mao mao έγραψε: 02 Οκτ 2021, 10:18 Aφού ο Τζήμερος είναι τόσο δουλευτεράς γιατί έγινε πολιτικός; Με την πολιτική ασχολούνται αυτοί που δεν θέλουν να δουλέψουν.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μα δε νομίζω κανείς στην καλπη να έχει δίλημμα μεταξύ ΚΚΕ κ Δημιουργίας.
Το δίλημμα είναι εντός της δεξιάς. ΝΔ ή Δημιουργία
Αναμενομε νήμα Τζημερος vs Μητσοτάκης.
Το δίλημμα είναι εντός της δεξιάς. ΝΔ ή Δημιουργία
Αναμενομε νήμα Τζημερος vs Μητσοτάκης.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 45 Απαντήσεις