!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Re: Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα
Οι μάνες δεν φαίνεται να σε πειράζουν Χαοτικέ. Αν σου βρίσουν τα παιδιά σου ή «ευχηθούν» όπως ο Τράκης στον Σπανούλη τι θα κάνεις, θα το συζητήσεις πολιτισμένα;
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Ε βρίσε τα να δούμε.Gordian Knot έγραψε: 30 Σεπ 2021, 22:59 Οι μάνες δεν φαίνεται να σε πειράζουν Χαοτικέ. Αν σου βρίσουν τα παιδιά σου ή «ευχηθούν» όπως ο Τράκης στον Σπανούλη τι θα κάνεις, θα το συζητήσεις πολιτισμένα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Του Σπανούλη βρίζεις; Τα δικά μου δεν είπες;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Απο το υφος στην αρχη, νομιζω οτι ηταν πεσιμο γκομενικοNaida έγραψε: 30 Σεπ 2021, 21:39
Βασικά είπες ότι αυτός της μίλησε. Πιθανολογώ κάτι της είπε άσχημο αφού τον έβρισε.
Και αυτός το συνέχισε γιατί δεν του άρεσε που αντέδρασε η κοπέλα στο πέσιμο.
Και γιατί πολύ απλά ήταν ένα ζωάκι από τα κλασικά, που δεν σεβάστηκε τα όρια που του έβαλαν. Για αυτό σου λέω δεν έκανε καλά η οδηγός. Έπρεπε να τον πάει τρένο.
Ετσι θα βρεθεις να εχεις γκομενα για 5 χρονια την Γελενα, πρωταθλητρια ελληνορωμαικης στην Λευκορωσια
- hellegennes
Αν ήταν σε απόσταση για να φάει μπουνιά και ήταν αυτή που κινήθηκε προς το μέρος του, σύμφωνα με την ιστορία, ΑΥΤΗ μπήκε στον προσωπικό του χώρο. Είναι νομική ερμηνεία, σ' αρέσει ή όχι. Επίσης, ανεξάρτητα από αυτό, είναι και σωστή αυτή η νομική ερμηνεία. Έτσι πρέπει να είναι. Δεν είναι λανθασμένος ο νόμος. Απειλείς την σωματική μου ακεραιότητα; Έχω δικαίωμα να σε εμποδίσω. Με κάθε λογικό μέσο.Naida έγραψε: 30 Σεπ 2021, 22:25Ε άρα με το χέρι που προεκτεινε το ζωάκι και της έδωσε μπουνιά, αυτό εισήλθε στον προσωπικό της χώρο και βιοπραγησε.hellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2021, 22:21Αφού βγήκε η ηλίθια από το αυτοκίνητο. Προσωπικός χώρος νομικά είναι μια δεδομένη απόσταση ασφαλείας από τον εαυτό σου, όπου κι αν βρίσκεσαι.Naida έγραψε: 30 Σεπ 2021, 22:15 Το ζωάκι ήδη είχε κατέβει από τη μηχανή, ποιος ήταν ο προσωπικός του χώρος; Ο δρόμος;![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Πρώτος την προκάλεσε με αυτά που της είπε. Τώρα στο κομμάτι σωματική ακεραιότητα, για αυτό λέω έπρεπε και η άλλη να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο.hellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2021, 23:21Αν ήταν σε απόσταση για να φάει μπουνιά και ήταν αυτή που κινήθηκε προς το μέρος του, σύμφωνα με την ιστορία, ΑΥΤΗ μπήκε στον προσωπικό του χώρο. Είναι νομική ερμηνεία, σ' αρέσει ή όχι. Επίσης, ανεξάρτητα από αυτό, είναι και σωστή αυτή η νομική ερμηνεία. Έτσι πρέπει να είναι. Δεν είναι λανθασμένος ο νόμος. Απειλείς την σωματική μου ακεραιότητα; Έχω δικαίωμα να σε εμποδίσω. Με κάθε λογικό μέσο.Naida έγραψε: 30 Σεπ 2021, 22:25Ε άρα με το χέρι που προεκτεινε το ζωάκι και της έδωσε μπουνιά, αυτό εισήλθε στον προσωπικό της χώρο και βιοπραγησε.hellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2021, 22:21
Αφού βγήκε η ηλίθια από το αυτοκίνητο. Προσωπικός χώρος νομικά είναι μια δεδομένη απόσταση ασφαλείας από τον εαυτό σου, όπου κι αν βρίσκεσαι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι αλλά προφανώς άσχημο πέσιμοBlackdog έγραψε: 30 Σεπ 2021, 23:16Απο το υφος στην αρχη, νομιζω οτι ηταν πεσιμο γκομενικοNaida έγραψε: 30 Σεπ 2021, 21:39
Βασικά είπες ότι αυτός της μίλησε. Πιθανολογώ κάτι της είπε άσχημο αφού τον έβρισε.
Και αυτός το συνέχισε γιατί δεν του άρεσε που αντέδρασε η κοπέλα στο πέσιμο.
Και γιατί πολύ απλά ήταν ένα ζωάκι από τα κλασικά, που δεν σεβάστηκε τα όρια που του έβαλαν. Για αυτό σου λέω δεν έκανε καλά η οδηγός. Έπρεπε να τον πάει τρένο.![]()
Ετσι θα βρεθεις να εχεις γκομενα για 5 χρονια την Γελενα, πρωταθλητρια ελληνορωμαικης στην Λευκορωσια![]()
1. για να κατέβει
2. λέγοντας του θες και τα ρέστα.
3. Να τον βρίζει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάτι άσχετο
Όταν κάποιος σε βρίζει στον δρόμο... βγάζεις το κινητό σου και κανεις ότι τόμ βίντεο σκοπείς ή τον φωτογραφίσεις..
Συνήθως παίρνει δρόμο
Κατά δεύτερον αυξομειώνεις την ένταση του αγώνα (street fight) ανάλογα με την επικινδυνότητα του αντιπάλου που έχεις απέναντι σου ..δεν χρησιμοποιείς υπέρμετρη βία περισσότερη γι αυτή που χρειάζεται..
Όταν κάποιος σε βρίζει στον δρόμο... βγάζεις το κινητό σου και κανεις ότι τόμ βίντεο σκοπείς ή τον φωτογραφίσεις..
Συνήθως παίρνει δρόμο
Κατά δεύτερον αυξομειώνεις την ένταση του αγώνα (street fight) ανάλογα με την επικινδυνότητα του αντιπάλου που έχεις απέναντι σου ..δεν χρησιμοποιείς υπέρμετρη βία περισσότερη γι αυτή που χρειάζεται..
Την μπουνιά στο μάτι μπορεί να την δικαιολογήσει ως αυτοάμυνα σε δικαστήριο εφόσον ή άλλη είχε κινηθεί εναντίον τουBlackdog έγραψε: 30 Σεπ 2021, 18:57Και εγω περιμενα καποιον να ρωτησει![]()
Ηταν το καλοκαιρι που μας περασε
Σε κεντρικο δρομο στο φαναρι σταματαει μεγαλου κυβισμου μηχανη δικαβαλο, διπλα σε ενα φιατ με δυο τυπισσες μεσα. Οι τυποι 40-45 οι τυπισσες γυρω στα 30. Γυρναει ο οδηγος κατι λεει με χαμογελο και ακουω φωνη ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ (πιθανολογω πεσιμο, μαλλον φωναξε η συνοδηγος)
Συνεχιζει αυτος κατι λεει παλι με χαμογελο και ανοιγει η συνοδηγος την πορτα, βγαινει εξω και κανει τον γυρω του αυτοκινητου με γρηγορο βημα φωναζοντας ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ προχωροντας προς το μερος του απειλητικα. Αυτος, ο οδηγος δηλαδη, ειχε κατεβει ηδη απ την στιγμη που η αλλη βγηκε εξω και οπως ερχοταν, της σκαει μια μπουνια στο ματι (καλη ομως οχι μαλακιες) που αυτη ξαπλωνει κατευθειαν και φωναζει ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και η οδηγος ΒΟΗΘΕΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. Οπως φωναζε αυτη, της λεει εκεινος "αστυνομια μωρη καριολα, που ειναι η μαγκια σου τωρα ε; που ειναι η μαγκια σου μωρη πουτανα; Οπου στο καριολα και στο πουτανα της εχωνε και απο μια κλωτσια στα πλευρα που σηκωνοτανε αυτη στον αερα. Μετα την δευτερη, καβαλησε την μηχανη και εξαφανιστηκε.
Η μηχανη δεν ειχε πινακιδα![]()
Την κλωτσιά όταν ή άλλη ήταν στο έδαφος όχι ..
Και κάτι άλλο
Οι γυναίκες..το παίζουν τσαμπουκας σε άνδρες γιατί νομίζουν ότι θα τους φερθούν.. ιπποτικά σαν αδύνατο φύλλο
Σε άγρια σύγκρουση με ίσους όρους το γυναικείο φύλο είναι χαμένο από χέρι .
Οι γυναίκες..το παίζουν τσαμπουκας σε άνδρες γιατί νομίζουν ότι θα τους φερθούν.. ιπποτικά σαν αδύνατο φύλλο
Σε άγρια σύγκρουση με ίσους όρους το γυναικείο φύλο είναι χαμένο από χέρι .
Σε έναν καυγα σε μαγαζί με βρισιές που είχα παρακολουθήσει ως θεατής, ή γυναίκα ενώ έβριζε την μάνα σε έναν άνδρα που την είχε βρισει κι αυτός .. φώναζε ότι ο αδελφός της είναι μποντυ μπιλντ με μπράτσα ..!!
Ο τσαμπουκας της στηρίζονταν στον ότι είχε αρσενικούς στην οικογένεια της που θα έδερναν όσους την πείραζαν ή την πρόσβαλαν
Ο τσαμπουκας της στηρίζονταν στον ότι είχε αρσενικούς στην οικογένεια της που θα έδερναν όσους την πείραζαν ή την πρόσβαλαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΙΝΕΙΑΝ06 την 01 Οκτ 2021, 07:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε σύγκρουση άνδρα με γυναίκα όπου ή μυϊκή δύναμη παίζει ρόλο , συνήθως ή γυναίκα το παιγνίδι το έχει χαμένο
Α και κάτι άλλο
Ή θεωρία ότι δεν πρέπει ως άνδρας να χτυπήσει γυναίκα είναι .. πατριαρχική όπως πατριαρχική είναι και ή αντίληψη ότι θα πρέπει να φερομαστε ιπποτικά και με ευγένεια στο γυναικείο φύλο σαν αδύνατο φύλο ..
Εγώ ο ΑΙΝΕΙΑΝ πάντως σαν άνδρας παλαιάς κοπής και με πατριαρχική νοοτροπία ΔΕΝ δερνω γυναίκα (παρα μόνο με λουλούδια) και συμπεριφέρομαι ιπποτικά στο ΑΔΎΝΑΤΟ γυναικείο φύλο..
Α και κάτι άλλο
Ή θεωρία ότι δεν πρέπει ως άνδρας να χτυπήσει γυναίκα είναι .. πατριαρχική όπως πατριαρχική είναι και ή αντίληψη ότι θα πρέπει να φερομαστε ιπποτικά και με ευγένεια στο γυναικείο φύλο σαν αδύνατο φύλο ..
Εγώ ο ΑΙΝΕΙΑΝ πάντως σαν άνδρας παλαιάς κοπής και με πατριαρχική νοοτροπία ΔΕΝ δερνω γυναίκα (παρα μόνο με λουλούδια) και συμπεριφέρομαι ιπποτικά στο ΑΔΎΝΑΤΟ γυναικείο φύλο..
Και ένα τελευταίο
Στον δρόμο δεν συγκρούεσαι ποτέ με άτομα που δεν ξέρεις το ποιόν τους και έως που μπορεί να φτάσουν
Εκτός ..εάν έχεις όπλο πάνω σου και δεν έχεις κανένα πρόβλημα να το χρησιμοποιήσεις (και εκεί θα πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να έχουν και οι άλλοι όπλα ..)
Στον δρόμο δεν συγκρούεσαι ποτέ με άτομα που δεν ξέρεις το ποιόν τους και έως που μπορεί να φτάσουν
Εκτός ..εάν έχεις όπλο πάνω σου και δεν έχεις κανένα πρόβλημα να το χρησιμοποιήσεις (και εκεί θα πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να έχουν και οι άλλοι όπλα ..)
Και την πιο καλή αντίδραση σε κάποιον που του εβρισαν την μάνα που είχα δει
"Ρε μεγάλε ή μητέρα μου είναι ογδόντα χρόνων και είναι κατάκοιτη στο σπίτι..
Εάν καταφέρεις να την γαμ-σεις , να αρχίσω να σε θεωρώ ως πατέρα μου ..." ..
"Ρε μεγάλε ή μητέρα μου είναι ογδόντα χρόνων και είναι κατάκοιτη στο σπίτι..
Εάν καταφέρεις να την γαμ-σεις , να αρχίσω να σε θεωρώ ως πατέρα μου ..." ..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 140 Απαντήσεις
- 3125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paotaris
-
- 1 Απαντήσεις