!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα
Re: Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα
πεναλντι ήταν
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Μιλας για τον τύπο που χτύπησε αναίτια ένα άλλο άτομο όντας μυϊκά ανώτερος; ε δεν τον δημιούργησε ο φεμινισμός αυτόν τον τριμαλαξ.esu έγραψε: 30 Σεπ 2021, 21:41Κι εδώ βλέπουμε πως ο φεμινισμός δημιουργεί εγκληματίες.Naida έγραψε: 30 Σεπ 2021, 21:39Βασικά είπες ότι αυτός της μίλησε. Πιθανολογώ κάτι της είπε άσχημο αφού τον έβρισε.Blackdog έγραψε: 30 Σεπ 2021, 21:27
Επικινδυνο, δεν θα το προτεινα![]()
Εγω παντως σκεφτηκα, να ενα αλλο θυμα της πατριαρχιας
Spoiler
...ηταν ο τυπος αφου η αλλη πιστευε οτι επειδη ηταν γυναικα μπορουσε να τον προσβαλλει αισχρα και να του κανει φυζικαλ τσαρτζ χωρις συνεπειες
Και αυτός το συνέχισε γιατί δεν του άρεσε που αντέδρασε η κοπέλα στο πέσιμο.
Και γιατί πολύ απλά ήταν ένα ζωάκι από τα κλασικά, που δεν σεβάστηκε τα όρια που του έβαλαν. Για αυτό σου λέω δεν έκανε καλά η οδηγός. Έπρεπε να τον πάει τρένο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Εγώ πάλι δεν μπορώ να συλλάβω με ποια λογική η θιγείσα κοπελλιά βγήκε στο ατάκα βρίζοντας και κινούμενη απειλητικά εάν δεν ήξερε πολεμικές τέχνες ή δεν ξέρω τι άλλο...
Πού πας ρε κοπέλλα μου κατευθείαν πάνω στη μπουνιά στο μάτι;
Ότι αυτοί προκάλεσαν, προκάλεσαν (τώρα τι ακριβώς είπαν και εξεμάνη αυτή δεν ξέρουμε...)
Ή κάνε λοιπόν το κορόιδο στο πείραγμα και μη δίνεις συνέχεια ή αφού πετάχτηκες έτσι κατά πάνω του έπρεπε να τον "είχες"...
Πού πας ρε κοπέλλα μου κατευθείαν πάνω στη μπουνιά στο μάτι;
Ότι αυτοί προκάλεσαν, προκάλεσαν (τώρα τι ακριβώς είπαν και εξεμάνη αυτή δεν ξέρουμε...)
Ή κάνε λοιπόν το κορόιδο στο πείραγμα και μη δίνεις συνέχεια ή αφού πετάχτηκες έτσι κατά πάνω του έπρεπε να τον "είχες"...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ την 30 Σεπ 2021, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Την πάτησε γιατί δεν είχε καλό μπακ απ.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 30 Σεπ 2021, 21:46 Εγώ πάλι δεν μπορώ να συλλάβω με ποια λογική η θιγείσα κοπελλιά βγήκε στο ατάκα βρίζοντας και κινούμενη απειλητικά εάν δεν ήξερε πολεμικές τέχνες ή δεν ξέρω τι άλλο...
Πού πας ρε κοπέλλα μου κατευθείαν πάνω στη μπουνιά στο μάτι;![]()
Ήκάνε λοιπόν το κορόιδο στο πείραγμα και μη δίνεις συνέχεια ή αφού πετάχτηκες έτσι κατά πάνω του έπρεπε να τον "είχες"...![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
- hellegennes
Αναίτια καθόλου. Όταν κάποιος κινείται απειλητικά εναντίον σου, βρίζοντας, έχεις κάθε δικαίωμα να αμυνθείς, με βία αν χρειαστεί.Naida έγραψε: 30 Σεπ 2021, 21:45Μιλας για τον τύπο που χτύπησε αναίτια ένα άλλο άτομο όντας μυϊκά ανώτερος; ε δεν τον δημιούργησε ο φεμινισμός αυτόν τον τριμαλαξ.esu έγραψε: 30 Σεπ 2021, 21:41Κι εδώ βλέπουμε πως ο φεμινισμός δημιουργεί εγκληματίες.Naida έγραψε: 30 Σεπ 2021, 21:39
Βασικά είπες ότι αυτός της μίλησε. Πιθανολογώ κάτι της είπε άσχημο αφού τον έβρισε.
Και αυτός το συνέχισε γιατί δεν του άρεσε που αντέδρασε η κοπέλα στο πέσιμο.
Και γιατί πολύ απλά ήταν ένα ζωάκι από τα κλασικά, που δεν σεβάστηκε τα όρια που του έβαλαν. Για αυτό σου λέω δεν έκανε καλά η οδηγός. Έπρεπε να τον πάει τρένο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Από τη στιγμή που ενοχλεί πρώτος, και δεν γνωρίζουμε καν τι μπορεί να είπε για να κατέβει η άλλη βρίζοντας και να κινηθεί εναντίον του, και επιμένει να είναι έτοιμος να ακούσει το βρισίδι του. Τώρα αν θεωρείς ότι σωστά σήκωσε το χέρι του το ζωάκι, δικαίωμα σου.hellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2021, 22:01Αναίτια καθόλου. Όταν κάποιος κινείται απειλητικά εναντίον σου, βρίζοντας, έχεις κάθε δικαίωμα να αμυνθείς, με βία αν χρειαστεί.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Από το αυτοκίνητό της και χωρίς να κινηθεί απειλητικά εναντίον του. Από την στιγμή που εισβάλει στον προσωπικό του χώρο, απειλητικά, βρίζοντας, αποτελεί κίνδυνο και έχει κάθε δικαίωμα να αμυνθεί. Δεν υπάρχει τίποτα στην νομοθεσία που να δικαιολογεί την συμπεριφορά της. Ό,τι κι αν της είπε, η κίνησή της ήταν απειλητική.-Naida έγραψε: 30 Σεπ 2021, 22:06 Από τη στιγμή που ενοχλεί πρώτος, και δεν γνωρίζουμε καν τι μπορεί να είπε για να κατέβει η άλλη βρίζοντας και να κινηθεί εναντίον του, και επιμένει να είναι έτοιμος να ακούσει το βρισίδι του.
Όχι, δεν είναι απλώς δικαίωμά μου, είναι αυτό που λέει ο νόμος. Σε μια δίκη για το περιστατικό, η ηλίθια θα έπαιρνε πούλο.Naida έγραψε: 30 Σεπ 2021, 22:06Τώρα αν θεωρείς ότι σωστά σήκωσε το χέρι του το ζωάκι, δικαίωμα σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το ζωάκι ήδη είχε κατέβει από τη μηχανή, ποιος ήταν ο προσωπικός του χώρος; Ο δρόμος;hellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2021, 22:12Από το αυτοκίνητό της και χωρίς να κινηθεί απειλητικά εναντίον του. Από την στιγμή που εισβάλει στον προσωπικό του χώρο, απειλητικά, βρίζοντας, αποτελεί κίνδυνο και έχει κάθε δικαίωμα να αμυνθεί. Δεν υπάρχει τίποτα στην νομοθεσία που να δικαιολογεί την συμπεριφορά της. Ό,τι κι αν της είπε, η κίνησή της ήταν απειλητική.-Naida έγραψε: 30 Σεπ 2021, 22:06 Από τη στιγμή που ενοχλεί πρώτος, και δεν γνωρίζουμε καν τι μπορεί να είπε για να κατέβει η άλλη βρίζοντας και να κινηθεί εναντίον του, και επιμένει να είναι έτοιμος να ακούσει το βρισίδι του.
Όχι, δεν είναι απλώς δικαίωμά μου, είναι αυτό που λέει ο νόμος. Σε μια δίκη για το περιστατικό, η ηλίθια θα έπαιρνε πούλο.Naida έγραψε: 30 Σεπ 2021, 22:06Τώρα αν θεωρείς ότι σωστά σήκωσε το χέρι του το ζωάκι, δικαίωμα σου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Αφού βγήκε η ηλίθια από το αυτοκίνητο. Προσωπικός χώρος νομικά είναι μια δεδομένη απόσταση ασφαλείας από τον εαυτό σου, όπου κι αν βρίσκεσαι.Naida έγραψε: 30 Σεπ 2021, 22:15 Το ζωάκι ήδη είχε κατέβει από τη μηχανή, ποιος ήταν ο προσωπικός του χώρος; Ο δρόμος;![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε άρα με το χέρι που προεκτεινε το ζωάκι και της έδωσε μπουνιά, αυτό εισήλθε στον προσωπικό της χώρο και βιοπραγησε.hellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2021, 22:21Αφού βγήκε η ηλίθια από το αυτοκίνητο. Προσωπικός χώρος νομικά είναι μια δεδομένη απόσταση ασφαλείας από τον εαυτό σου, όπου κι αν βρίσκεσαι.Naida έγραψε: 30 Σεπ 2021, 22:15 Το ζωάκι ήδη είχε κατέβει από τη μηχανή, ποιος ήταν ο προσωπικός του χώρος; Ο δρόμος;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νομίζω παρεξήγησε την πρόθεση της κυρίας. Ή γυναίκα βγήκε από το αμάξι της και πήγαινε προς το μέρος του γιατί νόμιζε ότι είδε ένα παιδικό της φίλο. Γι αυτό έλεγε για την μητέρα του.
.
Εντάξει και λοιπόν; Αν τα βαζε μαζί μου θα τις κατέβαζα όλην την παλαιά διαθήκη. Εσείς γιατί είστε κατίνες;Ασέβαστος έγραψε: 30 Σεπ 2021, 17:51γαμωσταυριδια ας εριχνε απειρα, γω δε θα την παρεξηγουσα.Χαοτικός έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:23Γιατί όχι; Γιατί είστε κομπλεξικοί μαμάκηδες και θέλετε να είναι όλες οι γυναίκες όπως η μαμά σας. Ρε ουστ!Gordian Knot έγραψε: 29 Σεπ 2021, 16:18 Δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί (απαξιωτικό/ειρωνικό σχόλιο εις βάρος της; ή κάτι που εξέλαβε ως τέτοιο), αλλά δεν συναντάς συχνά γυναίκες και δη πανεπιστημιακής μόρφωσης να βρίζουν μάνες. Και να το τραβάνε για ώρα κιόλας!
Μι χαρά βρίζουν και οι πανεπιστημιακοί και οι γιατροί.
οταν ειπε "εγω ειμαι καθηγητρια, εσυ ταβερνιαρης", ηταν για να της πετανε κλουβια αβγα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τι φλωρομαλακίες είναι αυτές ρε;Ju-87 έγραψε: 30 Σεπ 2021, 18:16Να προσέχετε μόνο όσοι βρίζετε μάνες μην τυχόν πέσετε πάνω στον Μπάμπη τον Σουγιά που μόλις απέδρασε γιατί μπορεί να ψάχνεστε ασχέτως ακαδημαϊκής ή μη μόρφωσης...Χαοτικός έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:23Γιατί όχι; Γιατί είστε κομπλεξικοί μαμάκηδες και θέλετε να είναι όλες οι γυναίκες όπως η μαμά σας. Ρε ουστ!Gordian Knot έγραψε: 29 Σεπ 2021, 16:18 Δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί (απαξιωτικό/ειρωνικό σχόλιο εις βάρος της; ή κάτι που εξέλαβε ως τέτοιο), αλλά δεν συναντάς συχνά γυναίκες και δη πανεπιστημιακής μόρφωσης να βρίζουν μάνες. Και να το τραβάνε για ώρα κιόλας!
Μι χαρά βρίζουν και οι πανεπιστημιακοί και οι γιατροί.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 140 Απαντήσεις
- 3125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paotaris
-
- 1 Απαντήσεις