το οποιο προκυπτει απο δικη σου γνωση, γιατι η αφηγηση δε λεει κατι τετοιο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα
Re: Δείτε πώς βρίζουν καθηγήτρια πανεπιστημίου της Ιατρικής σε ταβέρνα
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Αυτός δεν σήκωσε χέρι πρώτος; άλλο διάβασα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ναι, σηκωσε χερι, οχι, δεν ξεκινησε.
και οι 2 συμμετεχοντες εντελως ηλιθιοι ειναι.
εκανε μαλακια που τη βαρεσε, εκανε μαλακια που τον εβρισε.
αλλα αυτη ξεκινησε, οχι αυτος. στο "ξεκινησε", εισαι λαθος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Πώς ξεκίνησε αυτή καλέ, αυτός της μίλησε στα καλά καθούμενα.Ασέβαστος έγραψε: 30 Σεπ 2021, 20:50ναι, σηκωσε χερι, οχι, δεν ξεκινησε.
και οι 2 συμμετεχοντες εντελως ηλιθιοι ειναι.
εκανε μαλακια που τη βαρεσε, εκανε μαλακια που τον εβρισε.
αλλα αυτη ξεκινησε, οχι αυτος. στο "ξεκινησε", εισαι λαθος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
To ολο θεμα ειναι οτι πρεπει να ξερεις μεχρι που σε παιρνει και να μην κανεις μαλακιες
Παγκοσμιος νομος που ισχυει και στα δυο φυλα
Οσο αφορα το γεγονος, α) δεν μπορουσε να παει "τρενο" γιατι θα χτυπαγε και την φιλη της β)Ακομα και αν δεν ηταν αυτη μπροστα, αναλογα με την ζημια που θα εκανε αν τον χτυπαγε με το αμαξι εχει απο 2-5 χρονια φυλακη, αν τον σκοτωνε μεχρι 20. Ασε που θα σου παιρναν οτι ειχες για αποζημιωσεις. Ειναι μαλακια να το κανεις αυτο, καλο ειναι να το θυμομαστε γ)ο ασεβαστος εχει δικιο, ηταν και οι δυο ηλιθιοι
Παγκοσμιος νομος που ισχυει και στα δυο φυλα
Οσο αφορα το γεγονος, α) δεν μπορουσε να παει "τρενο" γιατι θα χτυπαγε και την φιλη της β)Ακομα και αν δεν ηταν αυτη μπροστα, αναλογα με την ζημια που θα εκανε αν τον χτυπαγε με το αμαξι εχει απο 2-5 χρονια φυλακη, αν τον σκοτωνε μεχρι 20. Ασε που θα σου παιρναν οτι ειχες για αποζημιωσεις. Ειναι μαλακια να το κανεις αυτο, καλο ειναι να το θυμομαστε γ)ο ασεβαστος εχει δικιο, ηταν και οι δυο ηλιθιοι
Ίσα που θα τον ακουμπαγε μωρέ τον μάγκα. Δεν είπα να τον σκοτώσει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δηλαδη να κανονιζε το γκαζι και την γωνια του αυτοκινητου για να τον ακινητοποιησει με την μικροτερη δυνατη ζημια. Πολυ ρεαλιστικο, εγω σου λεω οτι αν δοκιμασεις μπορει και να περασεις απο πανω. Οποτε μην...
Παρολα αυτα δεν υπηρχε χρονος για τον μεσο ανθρωπο να αντιδρασει ετσι, γιναν ολα πολυ γρηγορα.
Ποια γωνία βρε. Από πίσω λέμε λίγο πουσαρισμα για να πάει πιο γρήγοραBlackdog έγραψε: 30 Σεπ 2021, 21:16Δηλαδη να κανονιζε το γκαζι και την γωνια του αυτοκινητου για να τον ακινητοποιησει με την μικροτερη δυνατη ζημια. Πολυ ρεαλιστικο, εγω σου λεω οτι αν δοκιμασεις μπορει και να περασεις απο πανω. Οποτε μην...
Παρολα αυτα δεν υπηρχε χρονος για τον μεσο ανθρωπο να αντιδρασει ετσι, γιναν ολα πολυ γρηγορα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Επικινδυνο, δεν θα το προτειναNaida έγραψε: 30 Σεπ 2021, 21:20
Ποια γωνία βρε. Από πίσω λέμε λίγο πουσαρισμα για να πάει πιο γρήγορα![]()
Εγω παντως σκεφτηκα, να ενα αλλο θυμα της πατριαρχιας
Spoiler
...ηταν ο τυπος αφου η αλλη πιστευε οτι επειδη ηταν γυναικα μπορουσε να τον προσβαλλει αισχρα και να του κανει φυζικαλ τσαρτζ χωρις συνεπειες
- EKPLIKTIKOS
Το λάθος που έκανε ήταν ότι βγήκε έξω και κινηθηκε προς το μέρος του. Αυτό βάζει τον άλλο σε θέση άμυνας. Το 2ο λάθος είναι ότι του έβρισε τη μάνα (κ το καθοριστικό φυσικά για το ξύλο, ο τύπος έδρασε σντισεξιστικα, το ίδιο θα έκανε κ άντρας να ήταν αν ήταν στα μέτρα της κοπέλας). Αλλά αν το έκανε μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου της, τότε θα είχε το δικαίωμα να τον πατήσει αν αυτός πήγαινε κατά πάνω της. Εγώ τουλάχιστον θα το έκανα αν δεν μπορούσα να φύγω, σιγά μη ρισκάρω τη ζωή μου (ο άλλος μπορεί να έχει μαχαίρι κτλ). Βέβαια εγώ δε βρίζω κ μάνες ακυρων, εν πάση περιπτώσει όμως καταλαβαίνω ότι το πέσιμο από έναν ραντομ μαλακα είναι ενοχλητικό
Μα ειναι δυνατον να εχεις δικαιωμα να πατησεις τον αλλον με το αμαξι επειδη ερχεται προς το μερος σου;
Το καταλαβαινω σαν ενστικτωδικη αντιδραση, αλλα μονο αν εισαι σιγουρος οτι κινδυνευει η ζωη σου. Αλλιως εχεις σοβαρα μπλεξιματα, η λογικη ειναι η ιδια με το να πυροβολησεις εναν διαρρηκτη.
Το καταλαβαινω σαν ενστικτωδικη αντιδραση, αλλα μονο αν εισαι σιγουρος οτι κινδυνευει η ζωη σου. Αλλιως εχεις σοβαρα μπλεξιματα, η λογικη ειναι η ιδια με το να πυροβολησεις εναν διαρρηκτη.
Βασικά είπες ότι αυτός της μίλησε. Πιθανολογώ κάτι της είπε άσχημο αφού τον έβρισε.Blackdog έγραψε: 30 Σεπ 2021, 21:27Επικινδυνο, δεν θα το προτειναNaida έγραψε: 30 Σεπ 2021, 21:20
![]()
Spoiler
...ηταν ο τυπος αφου η αλλη πιστευε οτι επειδη ηταν γυναικα μπορουσε να τον προσβαλλει αισχρα και να του κανει φυζικαλ τσαρτζ χωρις συνεπειες
Και αυτός το συνέχισε γιατί δεν του άρεσε που αντέδρασε η κοπέλα στο πέσιμο.
Και γιατί πολύ απλά ήταν ένα ζωάκι από τα κλασικά, που δεν σεβάστηκε τα όρια που του έβαλαν. Για αυτό σου λέω δεν έκανε καλά η οδηγός. Έπρεπε να τον πάει τρένο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εμένα αν μια γυναίκα ερχόταν στο φανάρι και μου έλεγε πχ είσαι πολύ όμορφος, θα έλεγα ευχαριστώ πολύ, και θα συνέχιζα την πορεία μου. Δεν μου περνάει απ το μυαλό πως λες ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΩ στα καλά καθούμενα. Εκτός αν της είπε "πως οδηγάς έτσι ρε βόδι, βγάλε κανα φλας". Που πάλι overreact είναι.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Κι εδώ βλέπουμε πως ο φεμινισμός δημιουργεί εγκληματίες.Naida έγραψε: 30 Σεπ 2021, 21:39Βασικά είπες ότι αυτός της μίλησε. Πιθανολογώ κάτι της είπε άσχημο αφού τον έβρισε.Blackdog έγραψε: 30 Σεπ 2021, 21:27Επικινδυνο, δεν θα το προτειναNaida έγραψε: 30 Σεπ 2021, 21:20
![]()
Spoiler
Και αυτός το συνέχισε γιατί δεν του άρεσε που αντέδρασε η κοπέλα στο πέσιμο.
Και γιατί πολύ απλά ήταν ένα ζωάκι από τα κλασικά, που δεν σεβάστηκε τα όρια που του έβαλαν. Για αυτό σου λέω δεν έκανε καλά η οδηγός. Έπρεπε να τον πάει τρένο.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
- EKPLIKTIKOS
Blackdog έγραψε: 30 Σεπ 2021, 21:34 Μα ειναι δυνατον να εχεις δικαιωμα να πατησεις τον αλλον με το αμαξι επειδη ερχεται προς το μερος σου;
Γι αυτό έγραψα αν δεν μπορούσα να φύγω. Δλδ αν κατέβαινε ο άλλος απλά θα έφευγα αν μπορούσα. Όπως και να χει η τύπισσα ήταν φάουλ που κατέβηκε κ κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, βρίζοντας του τη μάνα μάλιστα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 140 Απαντήσεις
- 3125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paotaris
-
- 1 Απαντήσεις