!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καθηγητής ΕΚΠΑ: Αν δεν αποδεχεστε τα εμβόλια έχετε ήδη αποτύχει στο μάθημα μου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
μαγδαλασκάρης

Re: Καθηγητής ΕΚΠΑ: Αν δεν αποδεχεστε τα εμβόλια έχετε ήδη αποτύχει στο μάθημα μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μαγδαλασκάρης »

3f3k έγραψε: 29 Σεπ 2021, 23:39 Καλα και στο δικο μου μαθημα αν έρθει ποτε μαθητής και μου πει ότι δεν υπάρχουν συναρτήσεις είναι ηθοποιοί θα ενημερώσω άμεσα τους γονείς του ότι πάμε για μέγιστο βαθμό το 3/20.
Τι συγκρίνεις κι εσύ τώρα:
Εικόνα

Αν διασφαλίζανε οι big pharma εταιρείες ή και το κράτος ότι δεν μπορεί να υπάρχουν παρενέργειες για τα εμβόλια αυτά και αποζημίωναν τα παρατράγουδα που προέκυπταν, δεν θα έπαιρνε κανένας τους αντιεμβολιαστές σοβαρά.
Δημοκράτης

Re: Καθηγητής ΕΚΠΑ: Αν δεν αποδεχεστε τα εμβόλια έχετε ήδη αποτύχει στο μάθημα μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

3f3k έγραψε: 29 Σεπ 2021, 23:39 Καλα και στο δικο μου μαθημα αν έρθει ποτε μαθητής και μου πει ότι δεν υπάρχουν συναρτήσεις είναι ηθοποιοί θα ενημερώσω άμεσα τους γονείς του ότι πάμε για μέγιστο βαθμό το 3/20.
με ρέγουλα ο ψεκασμός
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

talaipwros έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:23
GoBack έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:22
talaipwros έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:21
Έχουν κάνει εμβόλιο και τα προστατεύει απο long covid, ολα καλά, βολτες, χλιδή
Και γιατι κολανε;Δεν δουλευει το μπολι; :o
Δεν προλαβαν να εμβολιαστούν ολα. Οι ενήλικες μια χαρα, νεκροι πεφτουν, νοσηλευομενοι πεφτουν, παρτυ παντου, τελος
Δηλαδή καλά τα πήγανε οι μπρεξιτάδες με τον ιό.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Μα όντως δεν υπάρχουν. Δεν είναι φυσικά αντικείμενα οι συναρτησεις, αν κ με τους βαρεμενους νεοπλατωνιστες πολλά μπορεί να ακούσεις
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Σεπ 2021, 12:55
Μα όντως δεν υπάρχουν. Δεν είναι φυσικά αντικείμενα οι συναρτησεις, αν κ με τους βαρεμενους νεοπλατωνιστες πολλά μπορεί να ακούσεις
Here we go again :lol:
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Σπασίκλες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”