Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ωραία τα μικρά αβγοφιδάκια, καλά το έχουν οργανωμένο. Ωραιοι και εσεις που στηρίζετε εγκληματιες του κοινου ποινικου.
Θα μου πεις βεβαια, λείπει "κοντάρι με σημαία" απο την παραπανω φωτο, άρα δεν ειναι ολοκληρωμένη συλλογή φονικών όπλων.
Αεροβόλα είναι τα πιστόλια. Να 'χε τουλάχιστον κανένα τυφέκιο PCP, κάτι γινόταν.
Έχεις φάει αεροβολιά, τύπε μου? Εγω εχω φάει, και δεν ειναι και πολύ ευχάριστο συναίσθημα.
Δεν ειναι ακριβώς σαν τα αεροβόλα με τα πλαστικά μπιλάκια, που παίζαμε οταν ήμασταν 10χρονα. Ειναι λίγο διαφορετικά.
vantono έγραψε: 30 Σεπ 2021, 09:45
Τί έγινε οι ναζιστικές κοτάρες, δεν φάγανε πρωινό σήμερα? Πολύ ηρεμο το βλεπω το σχολείο.
Χτες ηταν βράδυ και ειχαν να πιουν το γαλατάκι τους, τωρα εχει ξημερώσει εδω και ώρες.
ρε μλκ βαντονε εσένα σε θεωρώ από τους λογικούς εδώ μέσα έστω ότι στο επαλ υπάρχει μια μικρή ομάδα ακροδεξιών η οποίοι όμως είναι μαθητές, άρα είναι λογικό να βρίσκονται εκεί
τι περιμένεις να γίνει όταν πηγαίνουν εξωσχολικοί αριστεριστές να μοιράσουν φυλλάδιά τους εντός του σχολείου;
από που κι ως που τα σχολικά προαύλια έγιναν χώρος για να προπαγανδίζει ο καθένας το κόμμα του;
όλα αυτά ξεκίνησαν από τους ακροαριστερούς εξωσχολικούς
αν είχαμε κράτος θα απαγορεύονταν ρητώς τα κόμματα εντός εκπαιδευτικών χώρων
αλλά πώς αλλιώς θα γίνει το indoctrination από μικρή ηλικία στο πολιτικό σύστημα αυτής της κωλοχώρας
Σήμερα γραφικοί εξωσχολικοί αριστεριστές που απλά μοιράζουν κομματικά φυλλάδια, αύριο εγώ και εσύ επειδή έχουμε αφάνα/κοτσίδα ή έχουμε αφήσει λίγο πιο μακρυ/πυκνό το μούσι απ'οσο συνήθως και παραπέμπουμε σε στερεοτυπικά αριστεριστική εμφάνιση, που απλά έτυχε να περνάμε απ'εξω. Έτσι πάνε αυτά. Το αβγό αν δεν το σπάσεις πριν βγει το φίδι, σε τρώει το γαμημένο το ερπετό.
Δεν θα αφησουμε να γκετοποιηθεί ο τόπος, και 5-10 μαλακισμένα. Θα τους πάρει ο διάολος τον πατέρα και τη μάνα, ξεκάθαρα.
Θα ήμουν περιεργος να μάθω αν υποστηρίζατε τα ίδια, αν μιλούσαμε για υπο κατάληψη σχολείο με κλασικού αριστεριστικού τύπου φυντάνια να το απαρτίζουν, που όποιος κοντοκουρεμένος περνούσε απ'εξω ή μοιραζε φυλλάδια κατά των καταλήψεων, μαζεύονταν και τον ξυλοκοπούσαν ενα μάτσο αριστερομαλακισμένα. Κάτι μου λέει ότι εκεί δεν θα λεγατε τα ίδια.
κατα αρχην θαπρεπει να βρεθουν ''ματσο αριστερομαλακισμενα '' πραγμα αδυνατον μονο για ντουντουκα - ζακετα - ελαφρια πουδρα ειναι
Εντάξει, σήμερα από ό,τι φαίνεται δεν θα πέσει ξύλο.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί για ακόμη μια μέρα γύρω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, όπου τις τελευταίες δυο μέρες έχουν σημειωθεί σοβαρά επεισόδια από ακροδεξιά στοιχεία…
Αποχώρησαν από την περιοχή του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης οι φοιτητές και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών εκπαιδευτικών φορέων που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα χθεσινά επεισόδια και την επίθεση που δέχθηκαν διαδηλωτές από ομάδα κουκουλοφόρων μέσα από τον αύλειο σχολικό χώρο.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν αναπτυγμένες περιμετρικά του σχολείου, όπου τα μαθήματα διεξάγονται κανονικά. Εκπρόσωποι Ενώσεων Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης και της Ομοσπονδίας Γονέων έγιναν δεκτοί στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, τα οποία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.
Το μέλος της Ε’ ΕΛΜΕ Σίσσυ Πολυκάρπου δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως η διευθύντρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, Χρυσούλα Κεχαΐδου τους ενημέρωσε πως υπηρεσιακά έχει ζητηθεί η διερεύνηση των γεγονότων και η ταυτοποίηση των δραστών της χθεσινής επίθεσης, καθώς και η διά παντός αποβολή όσων ενδεχομένως αποδειχθεί ότι ήταν μαθητές του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης...
Ουπς, λάθος μου. Υπήρξε μικροένταση. Όμως δεν έχω δει ακόμα τα βίντεο για να σχολιάσω.
Από πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης (30.09.2021) αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στα στενά γύρω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και κάνουν περιπολίες, ενώ γύρω από το σχολείο βρίσκονται και δυνάμεις των ΜΑΤ.
Οι αστυνομικοί δεν επιτρέπουν σε κανέναν να πλησιάσει το σχολείο, παρά μόνο σε μαθητές και τους γονείς τους και γι’ αυτό νωρίτερα σημειώθηκε μικροένταση, όταν πολίτες και συνδικαλιστές θέλησαν να κάνουν κινητοποίηση για τα χθεσινά έκτροπα στο σχολείο, αλλά οι αστυνομικοί δεν το επέτρεψαν.
Όταν έρθει η ώρα, οι φασίστες της σκατούπολης αυτής θα πάρουν και πάλι ότι τους αξίζει.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Ωραία τα μικρά αβγοφιδάκια, καλά το έχουν οργανωμένο. Ωραιοι και εσεις που στηρίζετε εγκληματιες του κοινου ποινικου.
Θα μου πεις βεβαια, λείπει "κοντάρι με σημαία" απο την παραπανω φωτο, άρα δεν ειναι ολοκληρωμένη συλλογή φονικών όπλων.
Αεροβόλα είναι τα πιστόλια. Να 'χε τουλάχιστον κανένα τυφέκιο PCP, κάτι γινόταν.
Έχεις φάει αεροβολιά, τύπε μου? Εγω εχω φάει, και δεν ειναι και πολύ ευχάριστο συναίσθημα.
Δεν ειναι ακριβώς σαν τα αεροβόλα με τα πλαστικά μπιλάκια, που παίζαμε οταν ήμασταν 10χρονα. Ειναι λίγο διαφορετικά.
Σίγουρα είναι, αλλά μπορεί κανείς να κάνει χειρότερα μ' έναν σιδηρολοστό, βλέπε Καλαμπόκας που σκότωσε άνθρωπο.
Ποιός σου 'ριξε με αεροβόλο βρε? Πρέπει να 'τανε μεγάλος παπάρας.
Και μόνο που υπάρχουν οι όροι "Δεξιά" και "ακροδεξιά" κάτι σημαίνει. ότι είναι συγγενείς ιδεολογίες ίσως; Δεν είναι τυχαίο κι αυτό που λέμε δεξαμενή ψηφοφόρων.Φυσικά και θα τους ξεπλύνουν τους φασίστο-κομπλεξάρες που δεν πήραν αγάπη μικρά και μισούν τη ζωή τους αλλά δεν μπορούν να αυτοκτονήσουν (όπως είναι φυσιολογικό για κάθε έμβιο) και άρα ξεσπάνε σε όποιον αγαπάει τη ζωή και θέλει να την κάνει καλύτερη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 30 Σεπ 2021, 10:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ρε μλκ βαντονε εσένα σε θεωρώ από τους λογικούς εδώ μέσα έστω ότι στο επαλ υπάρχει μια μικρή ομάδα ακροδεξιών η οποίοι όμως είναι μαθητές, άρα είναι λογικό να βρίσκονται εκεί
τι περιμένεις να γίνει όταν πηγαίνουν εξωσχολικοί αριστεριστές να μοιράσουν φυλλάδιά τους εντός του σχολείου;
από που κι ως που τα σχολικά προαύλια έγιναν χώρος για να προπαγανδίζει ο καθένας το κόμμα του;
όλα αυτά ξεκίνησαν από τους ακροαριστερούς εξωσχολικούς
αν είχαμε κράτος θα απαγορεύονταν ρητώς τα κόμματα εντός εκπαιδευτικών χώρων
αλλά πώς αλλιώς θα γίνει το indoctrination από μικρή ηλικία στο πολιτικό σύστημα αυτής της κωλοχώρας
Σήμερα γραφικοί εξωσχολικοί αριστεριστές που απλά μοιράζουν κομματικά φυλλάδια, αύριο εγώ και εσύ επειδή έχουμε αφάνα/κοτσίδα ή έχουμε αφήσει λίγο πιο μακρυ/πυκνό το μούσι απ'οσο συνήθως και παραπέμπουμε σε στερεοτυπικά αριστεριστική εμφάνιση, που απλά έτυχε να περνάμε απ'εξω. Έτσι πάνε αυτά. Το αβγό αν δεν το σπάσεις πριν βγει το φίδι, σε τρώει το γαμημένο το ερπετό.
Δεν θα αφησουμε να γκετοποιηθεί ο τόπος, και 5-10 μαλακισμένα. Θα τους πάρει ο διάολος τον πατέρα και τη μάνα, ξεκάθαρα.
Θα ήμουν περιεργος να μάθω αν υποστηρίζατε τα ίδια, αν μιλούσαμε για υπο κατάληψη σχολείο με κλασικού αριστεριστικού τύπου φυντάνια να το απαρτίζουν, που όποιος κοντοκουρεμένος περνούσε απ'εξω ή μοιραζε φυλλάδια κατά των καταλήψεων, μαζεύονταν και τον ξυλοκοπούσαν ενα μάτσο αριστερομαλακισμένα. Κάτι μου λέει ότι εκεί δεν θα λεγατε τα ίδια.
κατα αρχην θαπρεπει να βρεθουν ''ματσο αριστερομαλακισμενα '' πραγμα αδυνατον μονο για ντουντουκα - ζακετα - ελαφρια πουδρα ειναι
Άρα αφού όλα τα νεοαριστερά έχουν καταντήσει φλωράκια και δεν ξερουν να δέρνουν, εσεις γιατί συνεχίζετε να κλαψομουνιάζετε για αριστερή βία?