Κάποτε είχα ένα σετερ, και πολλές γατούλες από μία γέννα που έφυγε όλη μαζί απο κάτι, ίσως την γιαγιά μου αλλά τεσπα. Η μητέρα μου δεν ήθελε τις γάτες μέσα στο σπίτι, οι οποίες όσο έλειπε ήταν καβάλα στο σέτερ. Όταν ερχόταν καθόντουσαν ανάσκελα και περίμεναν να της σύρει μία μία έξω, να του πεί η μαμά μου μπράβο, και να τις σύρει πάλι μέσα, τρομερά ειναι τα γατόσκυλα αν κάνουν παρέα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γατογονείς βοήθεια!
Re: Γατογονείς βοήθεια!
ναι ρε το κατάλαβα
Κάποτε είχα ένα σετερ, και πολλές γατούλες από μία γέννα που έφυγε όλη μαζί απο κάτι, ίσως την γιαγιά μου αλλά τεσπα. Η μητέρα μου δεν ήθελε τις γάτες μέσα στο σπίτι, οι οποίες όσο έλειπε ήταν καβάλα στο σέτερ. Όταν ερχόταν καθόντουσαν ανάσκελα και περίμεναν να της σύρει μία μία έξω, να του πεί η μαμά μου μπράβο, και να τις σύρει πάλι μέσα, τρομερά ειναι τα γατόσκυλα αν κάνουν παρέα.
Σχέση -υπόδειγμα . βαρύτατης εκμετάλλευσης .enaon έγραψε: 27 Αύγ 2018, 23:06 ναι ρε το κατάλαβα![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
the end
και όμως, έμαθαν το σέτερ να ανεβαίνει την βοηθητική σκάλα, την ανεμόσκαλα την σιδερένια που έχει κενά και βλέπεις κάτω. Αλήθεια όμως το έμαθαν άγι, καθόντουσαν και του λέγανε έλα, μην είσαι κότα, απλό είναι κοίτα, και το κατάφερε
Θα μου πες που ξέρω τι του λέγανε, δεν ξέρω, αλλά ή το κορόιδευαν ή του έλεγαν ανέβα, κάτι γινόταν.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Λοιπόν παιδιά, ή υπάρχει επιδημία με το συγκεκριμένο θέμα (τα παρατημένα γατάκια) ή κάποιος μας παρακολουθεί εδώ μέσα και μας τρολάρει πετώντας γάτες στα πόδια μας.
Σήμερα το μεσημέρι, γυρνώντας στο σπίτι από τη δουλειά, πέτυχα ένα γατάκι μεσ' στον δρόμο. Για την ακρίβεια το είδε ο αδελφός μου που οδηγούσε το φορτηγάκι της δουλειάς. Μόλις είχαμε σταματήσει σε σηματοδότη και μου λέει "ρε συ, κοίτα το καημένο, δεν το βλέπω να τη βγάζει τη μέρα". Ήταν δίπλα στη ρόδα ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου προς τη μεριά του δρόμου (όχι προς το πεζοδρόμιο), και το βλέπω να πάει να κινηθεί και να παραπατάει, σαν να μην ξέρει πού πηγαίνει. Η συγκεκριμένη διασταύρωση έχει πολλή κίνηση, ο δρόμος που βρισκόμασταν είναι μονόδρομος με δύο λωρίδες και ο κάθετος με τέσσερις λωρίδες, δηλαδή όπου και να πήγαινε χαμένο θα ήταν. Στην διαδρομή είχαμε να σταματήσουμε σε τράπεζα που είναι κάπου 200 μέτρα από το σημείο που ήταν το γατάκι, οπότε του λέω "συνέχισε εσύ μέχρι την τράπεζα, έρχομαι να σε βρω με τα πόδια". Κατεβαίνω, το πλησιάζω, σαν λίγο να ταράχτηκε και πήγε να κινηθεί, αλλά δεν μπορούσε να τρέξει οπότε το άρπαξα στη χούφτα μου με σκοπό να ψάξω τριγύρω μπας και βρω τη μάνα του ή τίποτα άλλα γατάκια, ή έστω κάποιο ασφαλές σημείο να το αφήσω. Και τι να δώ; Ήταν Beriaσμένο κι αυτό, τσίμπλες στα μάτια και τα σχετικά. Το πήρα αγκαλιά φυσικά, πήγα και βρήκα τον bro παρακάτω και στη συνέχεια το πήγα στο σπίτι. Στην αρχή ήταν λίγο ανήσυχο, μέχρι να φτάσουμε στο σπίτι (ούτε δέκα λεπτά) ήδη είχε κουρνιάσει στο χέρι μου και χουρχούριζε. Γαμώτο... άντε να το αποχωριστείς τώρα.
Ευτυχώς είχα πετύχει αυτό το νήμα τις προάλλες και θυμόμουν αυτά που είπε ο Μπέριας ότι το περιποιήθηκε με χαμομήλι (όπως κάναμε με τα μωρά μας κάποτε ή με τη σκύλα μου αργότερα), οπότε είπα στη θυγατέρα να βράσει λίγο για να το καθαρίσω. Μόλις έφαγε λίγο γάλα, και μέχρι να κρυώσει το χαμομήλι, άρχισε να καθαρίζεται μόνο του, να κυκλοφορεί στο μπαλκόνι στην αρχή κάπως δειλά, αλλά σε λίγο είχε ξεψαρώσει και έκοβε βόλτες παντού (εκεί φοβήθηκα αφ' ενός μην πέσει κάτω, αφ' ετέρου μην ανέβει καμία από τις γειτόνισσες γάτες απ' τον κισσό και του την πέσει). Μετά το γράπωσα και άρχισα να το καθαρίζω. Τρελάθηκε το γατί, μπορούσα να νιώσω την ικανοποίησή του. Έκλεινε τα μάτια και χουρχούριζε λες και το έγλειφε η μάνα του και δεν κουνιόταν ρούπι. Περιττό να πω βέβαια, ότι σε χρόνο dt έγινα η "μαμά" του. Δεν ξέρω αν θα το κρατήσουμε ή όχι, ίσως για λίγες μέρες για να παρακολουθήσω πώς θα πάει και για να μεγαλώσει λίγο, μην του κάνουν τσαμπουκάδες οι μεγάλες της γειτονιάς. Μπορεί απλά να το αμολήσω στην αυλή και ας ανεβαίνει κι αυτό απ' τον κισσό όπως οι άλλες (έχω 1-2 μόνιμες και μερικές ακόμα που ανεβαίνουν που και που). Μπορεί να το δώσω σε μια γειτόνισσα "γατού". Θα δούμε...
Πιστεύω ότι είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το γατί του Μπέρια, γιατί του βάλαμε λίγο γάλα να πιει, το χλαπάκιασε κανονικά και "ζωντάνεψε" με τη μία. Επίσης, μέχρι να κρυώσει το χαμομήλι και να αρχίσω εγώ να το περιποιούμαι, τις περισσότερες τσίμπλες τις είχε ήδη καθαρίσει από μόνο του.
Α, και κάτι ακόμα, για όσους ξέρουν. Όταν τελείωσα με το καθάρισμα και το άφησα να παίζει πάνω στο τραπέζι του μπαλκονιού, ανακάλυψε το κουπάκι με το χαμομήλι που είχα για τον καθαρισμό του. Το μύρισε λίγο, άρχισε να το πίνει και το κατέβασε όλο (καλά, λίγο ήταν). Δεν ξέρω αν θα του κάνει καλό, ή αν αρχίσει κανένα τσιρλιπιπί (δεν έχω ιδέα πώς αντιδρούν σ' αυτά τα ροφήματα οι γάτες).
Είναι κούκλα και ήδη σκεφτόμαστε το όνομα (είτε το κρατήσουμε, είτε όχι).
Η μικρή (Μίλι;), εδώ φαίνεται κάπως η τσίμπλα στο μάτι

Σ' αυτήν τη γλάστρα μπήκε και ξαναβγήκε 2-3 φορές τουλάχιστον...

Με τα μούτρα στο χαμομήλι

Κάποιος μας κάνει πλάκα με παρατημένα γατιά
Εύγε Shrike
Σχετικά με το χαμομήλι, ο γιατρός και ο Γοογλε μου είπαν ότι δεν κάνει να το πίνει. Μπορεί να του φέρει αναστάτωση στο στομάχι
Εύγε Shrike
Σχετικά με το χαμομήλι, ο γιατρός και ο Γοογλε μου είπαν ότι δεν κάνει να το πίνει. Μπορεί να του φέρει αναστάτωση στο στομάχι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- shrike
Έχω update, μόλις με πήρε η σύζυγος.Beria έγραψε: 28 Αύγ 2018, 20:44 Κάποιος μας κάνει πλάκα με παρατημένα γατιά
Εύγε Shrike
Εγώ το παράτησα στη φαμίλια γιατί έπρεπε να έρθω να ανοίξω για απόγευμα, οπότε το βούτηξαν μάνα και κόρη και το πήγαν σ' έναν κτηνίατρο να του ρίξει μια ματιά. Κατ' αρχάς, είναι κάποιων ημερών (δεν είναι νεογέννητο), κοίταξε τα δόντια του και είπε ότι μπορούμε να του δώσουμε μαλακή τροφή.
Του είπαν τι τού κάναμε, τις έδωσε tomprex για τα μάτια, αλλά για το χαμομήλι είπε να μην ξαναβάλουμε επειδή σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί και να προκαλέσει μεγαλύτερο ερεθισμό. Του είπαν που ήπιε χαμομήλι και τις είπε ότι μάλλον είχε ανάγκη από νερό και το 'κανε, αλλά να μην της ξαναδώσουμε (προφανώς γι' αυτό που λες).
Ωραίος ο γιατρός, την ψέκασε για τους ψύλλους (είχε λίγους πάνω της) και στο τέλος δεν πήρε και φράγκο. Θα χρεώσει το εμβόλιο μόνο, είπε, όταν την πάνε για τσίμπημα.
- shrike
Ρε συ, θα την πω την αμαρτία μου τώρα.
Όταν είχα διαβάσει το αρχικό σου ποστ, είχα σκεφτεί να γράψω κάτι του τύπου "μπράβο ρε συ Μπέρια, είσαι ψυχούλα, αλλά αν το σκεφτείς ψυχρά και λογικά, μόλις επενέβης στην ίδια τη φύση και τους μηχανισμούς της φυσικής επιλογής". Κάτι τέτοιο, τέλος πάντων.
Ευτυχώς που δεν το 'γραψα...
Δεν μου είναι κάτι νέο τα γατιά, σε μονοκατοικία μεγάλωσα και είχαμε γάτες, σκύλους... μέχρι και λαγουδάκια (ναι, όντως). Κι όμως, όταν το πήγαινα στο σπίτι με το που έγειρε το κεφαλάκι του στο χέρι μου μέσα στο αυτοκίνητο κι άρχισε να χουρχουρίζει όλο ικανοποίηση, κάτι μέσα μου σκίρτησε. Αργότερα, όταν ήμουν στο σπίτι, θυμήθηκα τι ήθελα να σου πω εδώ και η αντίδρασή μου ήταν "παρ' τα μην σου τα χρωστάω μαλάκα... ορθολογιστή του κώλου".
Να χαίρεσαι το νέο μέλος της οικογένειαςshrike έγραψε: 28 Αύγ 2018, 21:25Ρε συ, θα την πω την αμαρτία μου τώρα.
Όταν είχα διαβάσει το αρχικό σου ποστ, είχα σκεφτεί να γράψω κάτι του τύπου "μπράβο ρε συ Μπέρια, είσαι ψυχούλα, αλλά αν το σκεφτείς ψυχρά και λογικά, μόλις επενέβης στην ίδια τη φύση και τους μηχανισμούς της φυσικής επιλογής". Κάτι τέτοιο, τέλος πάντων.
Ευτυχώς που δεν το 'γραψα...![]()
Δεν μου είναι κάτι νέο τα γατιά, σε μονοκατοικία μεγάλωσα και είχαμε γάτες, σκύλους... μέχρι και λαγουδάκια (ναι, όντως). Κι όμως, όταν το πήγαινα στο σπίτι με το που έγειρε το κεφαλάκι του στο χέρι μου μέσα στο αυτοκίνητο κι άρχισε να χουρχουρίζει όλο ικανοποίηση, κάτι μέσα μου σκίρτησε. Αργότερα, όταν ήμουν στο σπίτι, θυμήθηκα τι ήθελα να σου πω εδώ και η αντίδρασή μου ήταν "παρ' τα μην σου τα χρωστάω μαλάκα... ορθολογιστή του κώλου".![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ο Μπερια ? τον ειχα συναντησει το 2006 ,γυρισα να πιω νερο και μου καρφωσε ενα στιλετο στον μηρο.μπράβο ρε συ Μπέρια, είσαι ψυχούλα,
-
stergiosbik
Κοιτα να δεις συμπτωση.
Μολις μπηκα σπιτι.
Πριν λιγο ημασταν στην πλατεια της γειτονιας με τους γιους μου γιατι καθε απογευμα σχεδον μαζευονται αρκετα παιδια και παιζουν μπαλα.
Εγω με τη γυναικα μου πιναμε καφε μεσα στην πλατεια σε τραπεζακια που εχει μια καφετερια.
Ξαφνικα σκανε μυτη οι πιτσιρικαδες με ενα αρσενικο γατι στα χερια!
Πρεπει να ηταν περιπου 3-4 εβδομαδων.
Το βρηκαν στη μεση του δρομου και το μαζεψαν για να μη το πατησει κανα αυτοκινητο.
Ξεροντας την αδυναμια μου στις γατες με ζαλισαν για να το παρουμε στο σπιτι.
Φυσικα δεν το κρατησαμε γιατι δεν θελω να αιχμαλωτισω μια γατα μεσα στους 4 τοιχους ενος διαμερισματος.
Τους ειπα να το πανε εκει που το βρηκαν και να κατσουν λιγο μαζι του μηπως εμφανιστει η μανα του ή ο ιδιοκτητης του που μαλλον ειχε,γιατι το γατι ηταν σε πολυ κατασταση.
Καλοταισμενο,καθαρο κλπ κλπ.
Πραγματι μετα απο λιγο εμφανιστηκε μια κυρια που το εψαχνε και το πηρε.
Οι πιτσιρικαδες "τσιμπησαν" και ενα 20αρικο γιατι το μαζεψαν και το προσεξαν!
Μολις μπηκα σπιτι.
Πριν λιγο ημασταν στην πλατεια της γειτονιας με τους γιους μου γιατι καθε απογευμα σχεδον μαζευονται αρκετα παιδια και παιζουν μπαλα.
Εγω με τη γυναικα μου πιναμε καφε μεσα στην πλατεια σε τραπεζακια που εχει μια καφετερια.
Ξαφνικα σκανε μυτη οι πιτσιρικαδες με ενα αρσενικο γατι στα χερια!
Πρεπει να ηταν περιπου 3-4 εβδομαδων.
Το βρηκαν στη μεση του δρομου και το μαζεψαν για να μη το πατησει κανα αυτοκινητο.
Ξεροντας την αδυναμια μου στις γατες με ζαλισαν για να το παρουμε στο σπιτι.
Φυσικα δεν το κρατησαμε γιατι δεν θελω να αιχμαλωτισω μια γατα μεσα στους 4 τοιχους ενος διαμερισματος.
Τους ειπα να το πανε εκει που το βρηκαν και να κατσουν λιγο μαζι του μηπως εμφανιστει η μανα του ή ο ιδιοκτητης του που μαλλον ειχε,γιατι το γατι ηταν σε πολυ κατασταση.
Καλοταισμενο,καθαρο κλπ κλπ.
Πραγματι μετα απο λιγο εμφανιστηκε μια κυρια που το εψαχνε και το πηρε.
Οι πιτσιρικαδες "τσιμπησαν" και ενα 20αρικο γιατι το μαζεψαν και το προσεξαν!
Μήπως σου είχα καρφώσει 3 γκολάκια κι έτσουξε;perseus έγραψε: 28 Αύγ 2018, 21:59Ο Μπερια ? τον ειχα συναντησει το 2006 ,γυρισα να πιω νερο και μου καρφωσε ενα στιλετο στον μηρο.μπράβο ρε συ Μπέρια, είσαι ψυχούλα,
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Nameless Ghoul
Καλά έκανες, φυσική επιλογή είναι αυτό που συνέβη. Ρώτα και τις γάτες, έχουν πάντα δίκιο.shrike έγραψε: 28 Αύγ 2018, 21:25Ρε συ, θα την πω την αμαρτία μου τώρα.
Ευτυχώς που δεν το 'γραψα...![]()
Δεν μου είναι κάτι νέο τα γατιά, σε μονοκατοικία μεγάλωσα και είχαμε γάτες, σκύλους... μέχρι και λαγουδάκια (ναι, όντως). Κι όμως, όταν το πήγαινα στο σπίτι με το που έγειρε το κεφαλάκι του στο χέρι μου μέσα στο αυτοκίνητο κι άρχισε να χουρχουρίζει όλο ικανοποίηση, κάτι μέσα μου σκίρτησε. Αργότερα, όταν ήμουν στο σπίτι, θυμήθηκα τι ήθελα να σου πω εδώ και η αντίδρασή μου ήταν "παρ' τα μην σου τα χρωστάω μαλάκα... ορθολογιστή του κώλου".![]()
![]()
καλά ρε παπάρες, ακόμη δεν συγκινήθηκε κάποιος να υιοθετήσει το ζωντανό;
εάν ήταν για καμιά αδέσποτη από την Ουκρανία, θα 'χε καργάρει το inbox του Βέροια...
εάν ήταν για καμιά αδέσποτη από την Ουκρανία, θα 'χε καργάρει το inbox του Βέροια...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 1026 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
-