Το ξερω. Εχω ξεχασει να παιζω βρωμοξυλο ομως.
Οι συγκεκριμενοι έμπειροι χουλιγκανοι 17χρονοι, λογικα με πέτσωναν αν μου την επεφταν.
Δεν ξερω αν μου ερχοταν υποσυνείδητα τιποτα φλασμπακ απο το Βιετναμ βεβαια, και εβγαιναν τιποτα μηχανικες κινησεις.
Το ξερω. Εχω ξεχασει να παιζω βρωμοξυλο ομως.
PTSD από παλιά θα πάθαινες, μπορεί και να αφηνίαζεςvantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 21:26Το ξερω. Εχω ξεχασει να παιζω βρωμοξυλο ομως.![]()
Οι συγκεκριμενοι έμπειροι χουλιγκανοι 17χρονοι, λογικα με πέτσωναν αν μου την επεφταν.![]()
Δεν ξερω αν μου ερχοταν υποσυνείδητα καμιά φλασιά απο το Βιετναμ βεβαια, και εβγαιναν τιποτα μηχανικες κινησεις.![]()
Hρθαν αλλα τους εσωσαν τα ΜΑΤUppercut έγραψε: 29 Σεπ 2021, 21:19 Τα 15χρονα του ΕΠΑΛ που μας κυνηγούσαν ενώ τσιρίζαμε δεν ήρθαν και το βράδυ! Κερδάμε!
https://www.facebook.com/watch/live/?re ... 3310446025Obi Wan Iakobi έγραψε: 29 Σεπ 2021, 21:30Hρθαν αλλα τους εσωσαν τα ΜΑΤUppercut έγραψε: 29 Σεπ 2021, 21:19 Τα 15χρονα του ΕΠΑΛ που μας κυνηγούσαν ενώ τσιρίζαμε δεν ήρθαν και το βράδυ! Κερδάμε!![]()
αριστεροι παραπονιούνται για μολότοφ. Τα ύστερα του κόσμου.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2021, 15:53Όλες οι μολότωφ μπορούν να κάψουν ζωντανούς ανθρώπους. Και είστε οι τελευταίοι που μπορείτε να μιλάτε για "ευαισθησίες" μετά την τραγωδία της Μαρφίν.vantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:58 Αυτα ειναι, ξεχασα να αναφέρω και τη μολότοφ που ειδαΒρε βρε τι ωραίοι μαθητές.
![]()
Η μολοτοφ βεβαια ειναι κακιά μονο οταν εκσφενδονίζεται απο άναρχες και αριστερους.
Το μουλόπιασμα εκεινο μπορουσε να ειχε καψει ζωντανους ανθρωπους και να ειχαμε θυματα, να δω μετά πόσο θα χαιρόσασταν εδω μεσα, βλήματα.
Το έχετε ξεφτιλίσει ΤΕΛΕΙΩΣ αλλά είστε τόσο εμμονικές ψωνάρες, που δεν αντιλαμβάνεστε καν τι βλέπετε και κυρίως τι γράφετε.
Και ακριβώς γι' αυτό θα συνεχίσετε το ποίημα.
στειλε μου σε πμ το cup number σου να σου κανω δωρακι σουτιενvantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 21:18Δεν πας για γουρνοπούλα εσυ σημερα? Πως κι ετσι? Σου κοπηκε η ορεξη μαζι με τα ναζιστάκια που τους κοπηκε ο τσαμπουκας λόγω... βραδιού?Αγις έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:53ΜΤΦvantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 20:50
Δεν πηγαν για "νομο στα χέρια τους" (οχι όσον αφορά το χτεσινο, τουλαχιστον). Για πορεια εξω απο το σχολείο πηγαν, οπως πανε για πορείες στην αμερικανικη πρεσβεία, για πορεις εδω για πορείες εκει κλπ. Τα οπλισμένα ποινικά νάζουλα εκαναν ντου απο μεσα και τους επιτέθηκαν.
Και αν δεν ειχαν πεσει τα χημικα απο τους τσαίους σημερα, μην εισαι τοσο σιγουρος για την εκβαση του σημερινου αποτελέσματος.
Μας καταγαμησαν αλλα φταιει ο ρεφερυς
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχουν βαλθεί να γινουν μισητοί και να τις μαζέψουν από όλους ανεξαιρέτως
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
οι αντιφασίστες είναι μισητοί από εσάς τους φασίστες.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 29 Σεπ 2021, 21:55Έχουν βαλθεί να γινουν μισητοί και να τις μαζέψουν από όλους ανεξαιρέτως
Γιαννόπουλος για Τέμπη.