!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καθηγητής ΕΚΠΑ: Αν δεν αποδεχεστε τα εμβόλια έχετε ήδη αποτύχει στο μάθημα μου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Re: Καθηγητής ΕΚΠΑ: Αν δεν αποδεχεστε τα εμβόλια έχετε ήδη αποτύχει στο μάθημα μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Ενώ η Ελλάδα δεν φαίνεται πως θα πιάσει σύντομα το τείχος ανοσίας μέσω του εμβολίου για τον κορονοϊό και συνεχίζονται οι αντιδράσεις από αντιεμβολιαστές, η ανακοίνωση του Γιώργου Διαλλινά, καθηγητή Μοριακής Μικροβιολογίας στο ΕΚΠΑ μέσω της ιστοσελίδας του έχει γίνει viral.

«Πρέπει να έχετε εμβολιαστεί»
Ο καθηγητής ενημερώνει τους φοιτητές πως εάν επιλέξουν να παρακολουθήσουν το μάθημά του η παρουσία τους είναι υποχρεωτική και προσθέτει πως θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί. Ο κ. Διαλλινάς προσθέτει πως ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός, αλλά όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή του είναι απλά μία «προτροπή».

Ο καθηγητής στέλνει και ένα μήνυμα προς τους ανεμβολίαστους φοιτητές, λέγοντας πως, εάν ένας τριτοετής φοιτητής στη Μοριακή Βιολογία αγνοεί ή δεν αποδέχεται τη σημασία των εμβολίων, έχει ήδη αποτύχει και έτσι δεν υπάρχει νόημα να επιλέξουν το μάθημά του
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Καθηγητής ΕΚΠΑ: Αν δεν αποδεχεστε τα εμβόλια έχετε ήδη αποτύχει στο μάθημα μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Φαντάζομαι το ίδιο θα λέει και για τους καπνιστές φοιτητές του :102:
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Γελοιότητες.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:23 ... εάν ένας τριτοετής φοιτητής στη Μοριακή Βιολογία αγνοεί ή δεν αποδέχεται τη σημασία των εμβολίων, έχει ήδη αποτύχει και έτσι δεν υπάρχει νόημα να επιλέξουν το μάθημά του
Σάμπως και λογικό να μου ακούγεται.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:23 Ενώ η Ελλάδα δεν φαίνεται πως θα πιάσει σύντομα το τείχος ανοσίας μέσω του εμβολίου για τον κορονοϊό
Τι θα γινει με τα φεικ νιουζ εδω μεσα;Θα παιζει για πολυ ακομα η κασετα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

klg έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:25
Γελοιότητες.
Πολύ σωστά τα λέει. Πώς γίνεται να είσαι φοιτητής μοριακής βιολογίας και να μην αποδέχεσαι τους καρπούς της επιστήμης αυτής;
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

GoBack έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:26
Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:23 Ενώ η Ελλάδα δεν φαίνεται πως θα πιάσει σύντομα το τείχος ανοσίας μέσω του εμβολίου για τον κορονοϊό
Τι θα γινει με τα φεικ νιουζ εδω μεσα;Θα παιζει για πολυ ακομα η κασετα;
O σκοπος αγιαζει τα μεσα :lol:
Μεχρι να φερει ο Αλβερτος κατι αλλο θα παιζει δυστηχως
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:26
klg έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:25
Γελοιότητες.
Πολύ σωστά τα λέει. Πώς γίνεται να είσαι φοιτητής μοριακής βιολογίας και να μην αποδέχεσαι τους καρπούς της επιστήμης αυτής;
Όπως μπορείς να είσαι φοιτητής μοριακής βιολογίας και να πιστεύεις ότι το νερό έγινε κρασί υποθέτω; Σε κάθε περίπτωση δεν είναι δουλειά του tenured καθηγητή σου να γράφει bullying μαλακίες στις ανακοινώσεις της εξεταστικής σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klg την 29 Σεπ 2021, 18:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

Σαμποταζ στον τσαρλατανο να μην παει κανεις στο μαθημα του :8) :8)
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:26Πολύ σωστά τα λέει. Πώς γίνεται να είσαι φοιτητής μοριακής βιολογίας και να μην αποδέχεσαι τους καρπούς της επιστήμης αυτής;
Μη το λες. Στον στρατό υπηρετούσα μαζί με έναν άθεο θεολόγο.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Leporello έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:30
Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:26Πολύ σωστά τα λέει. Πώς γίνεται να είσαι φοιτητής μοριακής βιολογίας και να μην αποδέχεσαι τους καρπούς της επιστήμης αυτής;
Μη το λες. Στον στρατό υπηρετούσα μαζί με έναν άθεο θεολόγο.
Ωπα μισο,ειχα εναν αθεο θεολογο στο γυμνασιο.Απο Τ ξεκινουσε το επιθετο;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

κατι για απολυσεις στο δημοσιο και για αχρηστους δ.υ. δεν λεγατε?

ιδου πεδιον δοξης λαμπρο :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Leporello έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:30 ...Μη το λες. Στον στρατό υπηρετούσα μαζί με έναν άθεο θεολόγο.
Αυτό είναι σύνηθες.Η θεολογική είχε (δεν ξέρω αν έχει ακόμη) απ`τις "δυνατές" αναρχικές συλλογικότητες.
Κλασσικό fail των πανελλαδικών,θέλω να περάσω φιλολολογία,φιλοσοφία,φιλοκάτι και βάζω τριτοτέταρτη επιλογή θεολογική.
Μάντεψε πόσοι θεολόγοι ήθελαν πραγματικά να ασχοληθούν με το αντικείμενο..
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”