!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Re: Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

nostromos έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:15
Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:14
nostromos έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:13

ο μονος που μιλα για οργανωμενες πολιτικα ομαδες εισαι εσυ ... δεν προκυπτει απο πουθενα επισημα ... οποτε θα επιμεινω στο σεναριο της αγνης μπαχαλοπιτσιρικαδας
Αγνή μπαχαλοπιτσιρικαδα που κυκλοφορούσαν με σουγιάδες και απειλούσαν μαθητές που δεν ήταν ακροδεξιοί.. Αγνοί ναζιστικοί χαιρετισμοι.. Καλά...
\
στο ΜΕΓΚΑ τωρα εδειχνε αναρχομπαχαλους με παλουκια και κρανη να χτυπιουνται με την Αστυνομια ...αυτους υποστηριζεις κυριε
Δεν υποστηρίζω τους αναρχομπαχαλους... Αν κάποιος χτύπησε την αστυνομία να συλληφθεί.
Στην εν λόγω περιοχή όμως είναι σαφές ότι το πρόβλημα είναι ακροδεξιού θύλακα... Και ανηλίκων που κυκλοφορούν σε ξένα σχολεια με μαχαίρια και τσεκούρια και απειλούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 29 Σεπ 2021, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Εκτος από τον βλακα, μην μιλατε ούτε κουοταρετε και ανοργασμικες.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:17
Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:14

Αγνή μπαχαλοπιτσιρικαδα που κυκλοφορούσαν με σουγιάδες και απειλούσαν μαθητές που δεν ήταν ακροδεξιοί.. Αγνοί ναζιστικοί χαιρετισμοι.. Καλά...
\
στο ΜΕΓΚΑ τωρα εδειχνε αναρχομπαχαλους με παλουκια και κρανη να χτυπιουνται με την Αστυνομια ...αυτους υποστηριζεις κυριε
Δεν υποστηρίζω τους αναρχομπαχαλους... Αν κάποιος χτύπησε την αστυνομία να συλληφθεί.
Στην εν λόγω περιοχή όμως είναι σαφές ότι το πρόβλημα είναι ακροδεξιού θύλακα... Και ανηλίκων που κυκλοφορούν σε ξένα σχολεια με μαχαίρια και τσεκούρια και απειλούν.
αυτα ειναι δικα σου συμπερασματα και δεν υπαρχει επισημη επιβεβαιωση οποτε το αγνοουμε ...συμμορια ΕΝΗΛΙΚΩΝ τρωει μαπες απο συμμορια πιτσιρικαδων ... αυτη ειναι η πραγματικοτητα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

nostromos έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:17
Naida έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:15
nostromos έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:10

θα πει πως αντιμετωπιστηκανε οι αναρχομπαχαλοι σαν αυτο που ειναι απο την πιτσιρικαδα της περιοχης ... σαν συμμορια και στην συμπλοκη πηγανε εξοπλισμενοι αναλογα
Επικροτείς συμμορία ανηλίκων με σουγιάδες στα σχολεία;
οχι βεβαια ... εξαλλου αυτοι ειναι στα χερια της αστυνομιας ... σε αντιθεση με τους ΕΝΗΛΙΚΕΣ μπαχαλακηδες που ειναι στη βολτα
Δεν είναι σημαντικό θέμα να μάθουμε πως έφτασαν οι νεαροί να εχουν οργάνωση και να είναι εξοπλισμένοι με σουγιάδες και να έρχονται σε συμπλοκή; πόσο μάλλον να έρχονται σε συμπλοκή με άλλους ανηλικους και να υπάρχουν τραυματίες; μιλάμε για ανήλικα παιδιά έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 29 Σεπ 2021, 18:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

vantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 17:34
1.91 και ογκώδης ειμαι εγω, εχω περασει και φωτό μου στο πχορουμ και με εχουν δει πολλοί. Σε γλεντάω λούλη.
Αλλα αν ηθελες να δεις γυμνες φωτος μου, μπορεις να μου το πεις ευθέως να σου στείλω σε πμ οσες θες. Δεν χρειάζεται να το πας πλαγίως.
Καταλαβαινω οτι ειστε και ναζί μαζι με γκέι, αλλα οκ, τωρα η ηγεσια σας ειναι στη μπουζου. Βγείτε απ'τη ντουλαπα, δεν χρειάζεται να κρυβεστε.
Εχεις ομως αφανα μεγαλε οποτε ευκολα σε βουτανε απο κει και σε αρχιζουν.

Το ναζι με γκει δεν παει αφου απο τη μια εσεις οι ιδιοι λετε ''ειμαστε ολοι αδερφες'' και ομοφοβικους τους ναζι.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

nostromos έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:20
Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:17
\
αυτα ειναι δικα σου συμπερασματα και δεν υπαρχει επισημη επιβεβαιωση οποτε το αγνοουμε ...συμμορια ΕΝΗΛΙΚΩΝ τρωει μαπες απο συμμορια πιτσιρικαδων ... αυτη ειναι η πραγματικοτητα
Παρέθεσα τα σχετικά άρθρα του πρώτου θέματος...
Συνελήφθησαν ανήλικοι μη σχετιζόμενοι με το σχολείο οι οποίοι είχαν σουγιάδες και δημοσιοποιήθηκαν καταγγελίες μαθητών και μαθητριών για απειλές και επιθέσεις με μαχαίρια και τσεκούρια
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:17 Και ανηλίκων που κυκλοφορούν σε ξένα σχολεια με μαχαίρια και τσεκούρια και απειλούν.
Εθεαθη και αλυσοπριονο.Βενζινης.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

nowhere έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:17
Naida έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:14 Δυστυχώς δεν αντιλαμβανονται τι σημαίνει οργανωμένη ομάδα ανήλικων μέσα σε σχολείο με σουγιάδες να ορμάνε σε συμπλοκή. Και όπως πολύ σωστά έγραψες πιθανόν ακροδεξιός θυλακας. Τους βλέπουν σαν την νεολαία που θα πάρει την Πόλη.
μισό, :sal9:
Οκ κατάλαβα, σου αρέσει να γνωρίζεις ότι στα σχολεία υπάρχουν παιδιά που κυκλοφορούν με σουγιάδες. Πιθανόν να σε κάνει να νιώθεις πιο ασφαλής για το μέλλον της χώρας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:16
vantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:08
Φυλλάδια για τον Παντελίδη ή τον Πλούταρχο που προωθούν την κατάθλιψη μετά απο χυλόπιτα και το μεθύσι κατα τη διάρκεια οδηγησης, επιτρέπεται να μοιράζουμε, τύπε? Καμιά ντεθμεταλιά που προωθεί τη θυσία παρθένων στο βελζεβουλ? Ούτε? :cry
Ο Παντελιδης και ο Πλουταρχος δεν ελεγαν τι κανουν με τα αντερα αφανα μη παριστανεις τον χαζο.Αν τα ειχε γραψει ακροδεξιος αυτα θα ουρλιαζατε για μηνες.Τουλαχιστον μοιραστε οτι θελετε κοσμια γιατι αλλιως θα παθαινετε παντου οτι και στη Σταυρουπολη.
Πίστεψε και αυτό, λιώμα σε γκρεμό
Δεν σε χρειάζομαι τα μάτια σου δεν βλέπω στο κενό πηδάω...
Στο παραπάνω που προωθείται η αυτοκτονία λόγω χυλόπιτας/χωρισμού στις συνειδήσεις των συμπολιτών μας, δεν σε βλέπω να μου το παίζεις και πολύ θιγμένος. Ούτε φυσικά με την τραπ, που ειναι γεμάτη με στίχους για κόκες και βιασμούς, σε βλέπω να τρελαίνεσαι και πολύ.

Επιλεκτική ευαισθησία πάλι, ίδιον των φασιστών. :roll:
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

ας το ξαναβαλουμε ως συμπερασμα ...συμμορια ΕΝΗΛΙΚΩΝ τρωει μαπες απο συμμορια πιτσιρικαδων ... αυτη ειναι η ειδηση
και αφου επεσε ξεφτιλα τωρα αρχιζουμε την κλαψα για να μαζευτει κοσμος με παραμυθια για ακροδεξιους, Νεφελιμ κτλ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 29 Σεπ 2021, 18:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

vantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:22
Obi Wan Iakobi έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:16
vantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:08
Φυλλάδια για τον Παντελίδη ή τον Πλούταρχο που προωθούν την κατάθλιψη μετά απο χυλόπιτα και το μεθύσι κατα τη διάρκεια οδηγησης, επιτρέπεται να μοιράζουμε, τύπε? Καμιά ντεθμεταλιά που προωθεί τη θυσία παρθένων στο βελζεβουλ? Ούτε? :cry
Ο Παντελιδης και ο Πλουταρχος δεν ελεγαν τι κανουν με τα αντερα αφανα μη παριστανεις τον χαζο.Αν τα ειχε γραψει ακροδεξιος αυτα θα ουρλιαζατε για μηνες.Τουλαχιστον μοιραστε οτι θελετε κοσμια γιατι αλλιως θα παθαινετε παντου οτι και στη Σταυρουπολη.
Στο παραπάνω που προωθείται η αυτοκτονία λόγω χυλόπιτας/χωρισμού στις συνειδήσεις των συμπολιτών μας, δεν σε βλέπω να μου το παίζεις και πολύ θιγμένος. Ούτε φυσικά με την τραπ, που ειναι γεμάτη με στίχους για κόκες και βιασμούς, σε βλέπω να τρελαίνεσαι και πολύ.

ώπα εδώ είσαι λάθος
μας πρήξατε τα αρχίδια με τον διαχωρισμό καλλιτέχνη (φύσσα) και ανθρώπου
το ίδιο να ισχύσει και στον mad clip παρακαλώ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

vantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:22

Η αυτοκτονια δεν ειναι προτροπη σε βια και Τζακ Αντεροβγαλτη.Με τραπ και καθυστερες δεν ασχολουμαι καν αν και δεν ξερω να μοιραζουν φυλλαδια τιποτα τραπερς με συνθηματα κιολας.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Naida έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:22 Οκ κατάλαβα, σου αρέσει να γνωρίζεις ότι στα σχολεία υπάρχουν παιδιά που κυκλοφορούν με σουγιάδες. Πιθανόν να σε κάνει να νιώθεις πιο ασφαλής για το μέλλον της χώρας.
το πιο κοντινό μέλλον της χώρας είναι οι γελοίοι που πήγαν με στιλιάρια να κάνουν τσαμπουκά με πιτσιρίκια και τρέχαν σαν κοτόπουλα
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

1.91 και ογκώδης ειμαι εγω, εχω περασει και φωτό μου στο πχορουμ
Ναι, αλλά εδώ μιλάμε για μαθητικά χτήνη με σουγιάδες. Τόσοι αθώοι φοιτητές μαχαιρώθηκαν και βρίσκονται στην
εντατική, τι να σας κάνουν τα μπράτσα.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 29 Σεπ 2021, 18:20
1.91 και ογκώδης ειμαι εγω, εχω περασει και φωτό μου στο πχορουμ και με εχουν δει πολλοί. Σε γλεντάω λούλη.
Αλλα αν ηθελες να δεις γυμνες φωτος μου, μπορεις να μου το πεις ευθέως να σου στείλω σε πμ οσες θες. Δεν χρειάζεται να το πας πλαγίως.
Καταλαβαινω οτι ειστε και ναζί μαζι με γκέι, αλλα οκ, τωρα η ηγεσια σας ειναι στη μπουζου. Βγείτε απ'τη ντουλαπα, δεν χρειάζεται να κρυβεστε.
Εχεις ομως αφανα μεγαλε οποτε ευκολα σε βουτανε απο κει και σε αρχιζουν.

Το ναζι με γκει δεν παει αφου απο τη μια εσεις οι ιδιοι λετε ''ειμαστε ολοι αδερφες'' και ομοφοβικους τους ναζι.
Ποιος θα με βουτήξει απο κει, ο ναζιστοπρέζακας ο γηπεδικος?
Ακομα κι αν με φτάσει, και κανει το λαθος να αφησει ακάλυπτα τα πλευρά του, θα τα πάρει στο χέρι. :lol:

Μια χαρά πάει το ναζί με γκέι, αγαπητε νεοναζι.
Τσίμπα εδω μια ναζιστική πουστρα
Εικόνα

Ευτυχως που επικράτησε ο ανηψογαμιάς βέβαια, και τον εκκαθάρισε. Γιατι πολυ πιθανον σήμερα να ζουσαμε ακομα υπο τη μπότα των ναζί. Σημαντικη αποδειξη οτι οι πουστηδες ειναι τρομερα ικανά άτομα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”