Manolis έγραψε: 29 Σεπ 2021, 15:21η σοβιετική Ένωση ήταν το κράτος του λαούSid Vicious έγραψε: 29 Σεπ 2021, 15:15Δεν εισαι αρμοδιος να κανεις μαθηματα δημοκρατιας εσυ ενας φανατικος υποστηρικτης τυραννικων καθεστωτωνManolis έγραψε: 29 Σεπ 2021, 15:09
δεν είναι δημοκράτες είναι οπορτουνιστες που χαϊδεύουν τους νεοναζί
οι δημοκράτες κλείνουν όποιον νεοναζί εμφανιστεί στη φυλακή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Sid Vicious
Re: Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Τι έγινε ρε; Χτύπησαν οι φασίστες 2 παιδιά που ήταν μέσα στο σχολείο;;
Ανυπομονώ για το damage control των ναζιδιων του πχωρουμ
- Obi Wan Iakobi
Αμεσα.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Μελη της οικογένειας μου έζησαν στη σοβιετική Ένωση και ξέρουν καλύτερα από σενα.Sid Vicious έγραψε: 29 Σεπ 2021, 15:26Manolis έγραψε: 29 Σεπ 2021, 15:21η σοβιετική Ένωση ήταν το κράτος του λαούSid Vicious έγραψε: 29 Σεπ 2021, 15:15
Δεν εισαι αρμοδιος να κανεις μαθηματα δημοκρατιας εσυ ενας φανατικος υποστηρικτης τυραννικων καθεστωτων![]()
![]()
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
- Obi Wan Iakobi
Καλα κανεις και εξεγειρεσαι συντροφε,πρωτογνωρα πραγματα,ακου να χτυπηθουν ατομα σε εκπαιδευτικο χωρο.3f3k έγραψε: 29 Σεπ 2021, 15:26 Τι έγινε ρε; Χτύπησαν οι φασίστες 2 παιδιά που ήταν μέσα στο σχολείο;;
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Sid Vicious
Ρουφιανοι του καθεστωτος ε;Manolis έγραψε: 29 Σεπ 2021, 15:27Μελη της οικογένειας μου έζησαν στη σοβιετική Ένωση και ξέρουν καλύτερα από σενα.
- Obi Wan Iakobi
Ενα καρο ατομα ξερω που εζησαν εκει και ειναι ολοι αντικομμουνιστες.Manolis έγραψε: 29 Σεπ 2021, 15:27
Μελη της οικογένειας μου έζησαν στη σοβιετική Ένωση και ξέρουν καλύτερα από σενα.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Sid Vicious
Επιβαλλεται
τους ναζί θα τους ρουφιανευαν φυσικά αλλά δεν υπήρχαν.χαρη στην κρατική παιδεία.Sid Vicious έγραψε: 29 Σεπ 2021, 15:28Ρουφιανοι του καθεστωτος ε;Manolis έγραψε: 29 Σεπ 2021, 15:27Μελη της οικογένειας μου έζησαν στη σοβιετική Ένωση και ξέρουν καλύτερα από σενα.
αντίθετα μετα τη διάλυση της εμφανίστηκαν διάφοροι ναζί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Manolis την 29 Σεπ 2021, 15:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εμπεδοκλής
Δεν είναι ωραίο το μαζικό bulling που σου γίνεται, αλλά μου φαίνεται ότι τα θέλει ο οργανισμός σου. Αφού περνούσαν καλά εκεί γιατί ήρθαν εδώ;Manolis έγραψε: 29 Σεπ 2021, 15:27Μελη της οικογένειας μου έζησαν στη σοβιετική Ένωση και ξέρουν καλύτερα από σενα.
γιατί τη διέλυσε ο γελτσιν ο πράκτορας των αμερικανωνΕμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2021, 15:30Δεν είναι ωραίο το μαζικό bulling που σου γίνεται, αλλά μου φαίνεται ότι τα θέλει ο οργανισμός σου. Αφού περνούσαν καλά εκεί γιατί ήρθαν εδώ;Manolis έγραψε: 29 Σεπ 2021, 15:27Μελη της οικογένειας μου έζησαν στη σοβιετική Ένωση και ξέρουν καλύτερα από σενα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Manolis την 29 Σεπ 2021, 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Όχι και ρουφιάνοιSid Vicious έγραψε: 29 Σεπ 2021, 15:28Ρουφιανοι του καθεστωτος ε;Manolis έγραψε: 29 Σεπ 2021, 15:27Μελη της οικογένειας μου έζησαν στη σοβιετική Ένωση και ξέρουν καλύτερα από σενα.
Αγνοί καταδότες ηταν
-
Εμπεδοκλής
Έγινε και αυτό από τους μπλε. Γενικά, από όπου και να το πιάσουμε είμαστε για κλάματα, μαθητές, φοιτητές, αστυνομικοί, όλοι για τον πούτσο...Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 29 Σεπ 2021, 15:06Εγώ είχα την εντύπωση πως κάποιος ψέκασε καταλάθος συνάδελφό του.Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2021, 11:55Για να σχολιάσουμε και τους φίλους αστυνομικούς. Ωρε μκλς στην αρχή του βίντεο του τρέχουν για να πάρουν θέση, ενός πιστόλι του πέφτει, δακρυγόνο ή κρότου λάμψης;![]()
![]()
- Obi Wan Iakobi
Οπου ''ναζι εσωτερικα της Ρωσιας'' ηταν μεχρι και αντισταλινικοι κομμουνιστες.Manolis έγραψε: 29 Σεπ 2021, 15:22
Ο σταλινισμός είναι αντιφασιστικός ανεξαρτήτως του τι λένε οι δεξιοί φίλοι των ναζί και οι αναρχικοι και αριστεριστές.
ο Στάλιν και ο κόκκινος στρατός τσακισαν τους ναζί της Γερμανίας
ο Στάλιν και ο κόκκινος στρατός τσακισαν τους ναζί εσωτερικά της Ρωσίας
Επισης ηταν και αντιιμπεριαλιστικος.Οι εισβολες αγαπης σε Φινλανδια,Πολωνια κτλ το αποδεικνυουν.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
Εμπεδοκλής
Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι οι ναζί στην ΕΣΣΔ τελικά κέρδισαν ;Manolis έγραψε: 29 Σεπ 2021, 15:30γιατί τη διέλυσε ο γελτσιν ο πράκτορας των αμερικανωνΕμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2021, 15:30Δεν είναι ωραίο το μαζικό bulling που σου γίνεται, αλλά μου φαίνεται ότι τα θέλει ο οργανισμός σου. Αφού περνούσαν καλά εκεί γιατί ήρθαν εδώ;Manolis έγραψε: 29 Σεπ 2021, 15:27
Μελη της οικογένειας μου έζησαν στη σοβιετική Ένωση και ξέρουν καλύτερα από σενα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 2 Απαντήσεις