Δεν με κανει να πιστευω τιποτα απο οσα εχω δει.Kauldron έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:37Όταν είχαν γίνει τα Ίμια, ο ελληνικός στόλος μπορούσε να είχε βυθίσει τον τουρκικό εύκολα, ενώ τα ελληνικά σκάφη ήταν κρυμμένα πίσω από νησίδες και εδαφικές εξάρσεις, και οι τουρκικοί πύραυλοι δεν μπορούσαν να τα πλήξουν. Δεν το κάναμε, αντίθετα υποχωρήσαμε, μολονότι είχαμε σαφές πλεονέκτημα.panos291 έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:07Εαν μπουν καλοδεχουμενοι και το συμφωνο που υπογραφηκε ειναι καλο.
Εγω παντως την αποψη μου την εχω γραψει εδω και καιρο. Οταν παιρνεις οπλικα συστηματα επιλέγεις το καλύτερο για να βασιζεσαι οσο γινεται λιγοτερο στους αλλους.
Τί σε κάνει να πιστεύεις οτι τώρα, που πάλι σημιτικοί κυβερνάνε, θα κάνουμε κάτι άλλο?
Δεν αρκεί να έχεις όπλα, πρέπει και να έχεις τη βούληση να "πατήσεις το κουμπί".
Απο εκει και περα βεβαια αυτο που βλεπω είναι οτι εξοπλιζομαστε. Και ραφαλ πηραμε, και φρεγατες. Ηταν καλυτερα επι συριζα που ηταν καθηλωμενα τα αεροπλανα και δεν αγοραζαν ουτε βιδα για τις ΕΔ?
Οχι. Ειμαι ευχαριστημένος απο την ΝΔ στο λαθρομεταναστευτικο? Παλι οχι.
Το οτι τους προτιμω και ας μην τους ψηφιζω απο τον προηγούμενο τον αποπατο, δεν με κανει νεοδημοκρατη.