Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Με ενηλικους χουλιγκάνους(στην πλειοψηφία τους) που καπηλεύονται τον χωρο του σχολείου, θες να πεις.
πιτσιρικάδες είναι βρε γίδι και πολλοί από αυτούς αριστεροί...αλλά στο ανόητο μυαλό τους υπερασπίζονται το χώρο τους...ξεκολλα
μαλακες δεν υπάρχετε, δεν παιζει να ειστε τοσο κατσαπλιάδες στην αντιληψη! Μαλλον το παιζετε τρελίτσα.
Αφου ειναι και "αριστεροι" λοιπον που υπερασπίζονται τον χωρο τους, αντε να τους δω και σε ενα 4μηνο να υπερασπίζονται με το ίδιο σθένος το χωρο τους απέναντι σε ακροδεξιές οργανωσεις που θα μοιράζουν φυλλάδια για την επέτειο των Ιμίων. Ποιος εχει τα αρχιδάκια να παει ενα στοιχηματάκι μαζι μου, ότι δεν θα κανουν τιποτα?
Ή μαλλον θα τα μοιράζουν και οι ίδιοι, για την ακριβεια.
vantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 11:19
Με ενηλικους χουλιγκάνους(στην πλειοψηφία τους) που καπηλεύονται τον χωρο του σχολείου, θες να πεις.
πιτσιρικάδες είναι βρε γίδι και πολλοί από αυτούς αριστεροί...αλλά στο ανόητο μυαλό τους υπερασπίζονται το χώρο τους...ξεκολλα
μαλακες δεν υπάρχετε, δεν παιζει να ειστε τοσο κατσαπλιάδες στην αντιληψη! Μαλλον το παιζετε τρελίτσα.
Αφου ειναι και "αριστεροι" λοιπον που υπερασπίζονται τον χωρο τους, αντε να τους δω και σε ενα 4μηνο να υπερασπίζονται με το ίδιο σθένος το χωρο τους απέναντι σε ακροδεξιές οργανωσεις που θα μοιράζουν φυλλάδια για την επέτειο των Ιμίων. Ποιος εχει τα αρχιδάκια να παει ενα στοιχηματάκι μαζι μου, ότι δεν θα κανουν τιποτα?
Ας μοιράσει π Ανταρσύα φυλλάδια για τα Ιμια.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
vantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 11:19
Εν το μεταξύ είναι πολύ μαλάκες. Αντί να αφήσουν να εκτονωθεί η φάση πήγαν και σήμερα έξω από Το ΕΠΑΛ. Πόσο πολύ μαλάκες είστε ;Και τους έχεις να κάνουν δηλώσεις στην κάμερα χωρίς να τρέχει τπτ
Εν το μεταξύ είδα έχει δύο ελαφρία τραυματίες 15 και 17 χρονών από το σχολείο από πέτρες.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
εντάξει πραγματικά δεν παίζεσαι...
Εσεις δεν παίζεστε, τύπε μου. Εκτός αν έχετε να μου αποδειξετε οτι συνεβη στο παρελθον παρομοιο περιστατικό και με ατομα που μοίραζαν φυλλάδια πιτσαριών/γυράδικων ή φυλλάδια του ηλεκτρολόγου της γειτονιας. Μόνο στα φυλλάδια αριστερών ειναι αλλεργικοί οι συγκεκριμένοι "μαθητες"? Οι υπόλοιποι φυλλαδιομοιραστες δεν καταπατούν τον χώρο τους?
Διευκρινίζω ότι αναφέρομαι στο προηγουμενο περιστατικο, που τραμπουκίστηκαν καποιοι λόγω των φυλλαδίων που μοίραζαν. Οχι στα χτεσινα και τα σημερινα.
vantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 11:24 μαλακες δεν υπάρχετε, δεν παιζει να ειστε τοσο κατσαπλιάδες στην αντιληψη! Μαλλον το παιζετε τρελίτσα.
εντάξει πραγματικά δεν παίζεσαι...
Εσεις δεν παίζεστε, τύπε μου. Εκτός αν έχετε να μου αποδειξετε οτι συνεβη στο παρελθον παρομοιο περιστατικό και με ατομα που μοίραζαν φυλλάδια πιτσαριών/γυράδικων ή φυλλάδια του ηλεκτρολόγου της γειτονιας. Μόνο στα φυλλάδια αριστερών ειναι αλλεργικοί οι συγκεκριμένοι "μαθητες"? Οι υπόλοιποι φυλλαδιομοιραστες δεν καταπατούν τον χώρο τους?
Διευκρινίζω ότι αναφέρομαι στο προηγουμενο περιστατικο, που τραμπουκίστηκαν καποιοι λόγω των φυλλαδίων που μοίραζαν. Οχι στα χτεσινα και τα σημερινα.